Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Αποκαλύπτουμε που θα πάει άμα χάσει!!!


Αν χάσω φεύγω ...
Ώρα καλή και αέρα στα πανιά του
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση
από togreki
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Διαπιστώσεις και ερώτηση αναγνώστη που αναμένει απάντηση


Τα πρόσφατα μέτρα είναι ταξικά, άδικα και πρωτίστως αντιπαραγωγικά.
Διαβάζω ότι σκέπτονται την κατάργηση των δώρων και των επιδομάτων αδείας. Στην περίπτωση αυτή θα πρόκειται για την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης!!!
Γνωρίζετε κάτι;
Ναι, την απάντηση της Κυβέρνησης :

«Συνεχίζουμε»
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση
από togreki
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Κυριακάτικεεεεεεες.........

Oι εφημερίδες γράφουν


Ολα τα Πρωτοσέλιδα

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Η ΕΠΙΤΑΓΗ ή και ο Ψυχάρης εγκαταλείπει την βουλιάζουσα Ν.Δ.


Από το Βήμα

Γράφει ο Σταύρος Ψυχάρης
Φαντασθείτε ότι αύριο γίνονται εκλογές και, απροσδοκήτως, τις κερδίζει η Νέα Δημοκρατία. Ανεβαίνει, φυσικά, ο κ. Καραμανλής στο Προεδρικό Μέγαρο, λαμβάνει την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως και αποσύρεται στο ιδιαίτερο ενδιαίτημά του για να συγκροτήσει τη νέα κυβέρνηση. Παρά τις διαβουλεύσεις, το αποτέλεσμα είναι μία από τα ίδια...

Η «δεξαμενή» από την οποία θα αντλούσε δυνάμεις ο κ. Καραμανλής είναι η ίδια. Από τον κ. Γ. Σουφλιά ως τον Αντώνη Σαμαρά και από την Ντόρα ως τον κ. Μεϊμαράκη είναι τα ίδια πρόσωπα, οι σήμερον κυβερνώντες, που θα πάρουν και πάλι την εξουσία.

Τι θα άλλαζε; Προφανώς τίποτε- εκτός ίσως από την αύξηση του αριθμού των υπουργών καθώς ο κ. Σουφλιάς προχθές ανακοίνωσε ότι πρέπει το ΥΠΕΧΩΔΕ να διασπασθεί σε υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υπουργείο Μεταφορών και Δημοσίων Εργων. Το ερώτημα είναι αν ο σημερινός πρωθυπουργός πιστεύει ότι με τους σημερινούς συνεργάτες του μπορεί να... αλλάξει πολιτική. Μπορεί, ίσωςαν ισχύει το καινοφανές κυβερνητικό δόγμα βλέπουμε και κάνουμε!, το οποίο προβάλλει τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση της ΝΔ, που ομολογεί ότι δεν γνωρίζει σήμερα τι μπορεί να πράξει αύριο!

Και το ΠαΣοΚ; Πολλοί ελπίζουν πως όταν ο κ. Γ. Παπανδρέου δηλώνει θα τα αλλάξω όλα! το εννοεί. Και ότι ο πρόεδρος του.....
 ΠαΣοΚ θα σχηματίσει μια νέα κυβέρνηση από πρόσωπα ικανά και αποφασισμένα να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών.

Στον αρχηγό της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ανήκουν το δικαίωμα και η ευθύνη να επιλέγει τα μέλη της κυβερνήσεως. Και πρέπει να αναγνωρισθεί στον κ. Παπανδρέου (και στον κάθε πρωθυπουργό) η πρόθεση να επιλέξει τους καλύτερους από όσους διαθέτει.

Υστερα από τις ποικίλες εμπειρίες της τελευταίας πενταετίας (όσα είδαμε και ακούσαμε και μάθαμε για τον βίο και την πολιτεία πολλών προσώπων εκ της κυβερνώσης παρατάξεως) μπορούμε να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι η δεξαμενή του ΠαΣοΚ θα είναι καλύτερη εκείνης που υπεσχέθη έργα και έμεινε στα λόγια...

Είναι, λοιπόν, τελειωμένη υπόθεση οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Προφανώς, αν το ΠαΣοΚ παρουσιάσει, πέρα από τα ιδεολογικά και πολυσέλιδα προγράμματα και διακηρύξεις, ένα ολιγόλογο αλλά περιεκτικό, κοινωνικά δίκαιο αλλά εφαρμόσιμο και προφανώς εφικτό Πρόγραμμα Αμεσης Δράσης, θα κερδίσει τις εκλογές.

Οπως σε άλλη περίπτωση έγραψε «Το Βήμα» και στεντορεία τη φωνή επανέλαβε ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου, ο Λαός δεν δίνει λευκή επιταγή σε κανέναν!!!

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Οι επιπτώσεις μιας ποινικοποίησης...

















από dr.Seeng
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Η κυβέρνηση έτοιμη για δίκυκλες περιπολίες!!!

















απο sofoscrete
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Καραμανλής φεύγει .....


Με ρεπορτάζ από το κυβερνητικό στρατόπεδο κυκλοφορεί η Real News. Ίσως είναι το ρεπορτάζ της ημέρας, καθώς επιβεβαιώνει για πρώτη φορά επισήμως ότι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής φεύγει σε περίπτωση ήττας. Το ρεπορτάζ υπογράφει οΝίκος Χατζηνικολάου, προφανώς γιατί ο ίδιος είχε την πληροφορίες και γιατί έχει διαφορετική βαρύτητα η δική του υπογραφή. Εντύπωση δημιουργεί ότι τα όσα λέει ο Κ. Καραμανλής βρίσκονται μέσα σε εισαγωγικά. Αυτό σημαίνει ότι τα έχει εκμυστηρευτεί σε συνεργάτη του. Ανοίγει πλέον το παιχνίδι της διαδοχής. Με τον Γιώργο Σουφλιά να υποσκελίζει τους Αβραμόπουλο και Σαμαρά και την Ντόρα Μπακογιάννην' αποτελεί τον άλλο εσωκομματικό πόλο. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει αυτά που δημοσιεύσαμε και μας είχε πει ο Π. Τατούλης με τίτλο "αναχωρητής ο Καραμανλής".
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΕΦΥΓΕ....


Αυτό είναι το ρεπορτάζ με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου για όλα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε στενούς του συνεργάτες σχετικά με την αποχώρησή του εάν και εφόσον χάσει τις προσεχείς εθνικές εκλογές. Στα αξιοσημείωτα, ότι ο πρωθυπουργός δεν θέτει ζήτημα διαφοράς για ν' αποχωρήσει. Με ήταν φεύγει. Με νίκη μένει...
ΜΠΟΣΤΑΝΙ