Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Αλήθεια κύριε Χριστόφια, τι θα συζητήσετε τώρα με τους “Ακροδεξιούς”

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Απριλίου 21, 2009

Η δήθεν αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στα κατεχόμενα γεμίζει ανησυχία την Κυπριακή πλευρά για την πορεία των συνομιλιών.

Αυτό είναι το φιάσκο της εξωτερικής πολιτικής μιας χώρας που δεν έχει κανένα σεβασμό στους πολίτες της. Αντίθετα άγεται και φέρεται ως εκτελεστής άνωθεν εντολών προσπαθώντας να δικαιολογήσει στο εκλογικό σώμα την έλλειψη ενάργειας. Αυτό βεβαίως δεν ίσχύει μόνο για τον Χριστόφια αλλά και για την Ελληνική εξωτερική πολιτική. Άλλωστε ο Κύπριος πρόεδρος με την ευλογία της κυρίας Μπακογιάννη έβαλαν τις βάσεις στην κωμική κωδικοποίηση της πολιτικής ανυπαρξίας ως“εποικοδομητικές συνομιλίες”! Το σκεπτικό της βελούδινης διαπραγμάτευσης ήταν η ενδυνάμωση του Ταλάτ ως μετριοπαθή συνομιλητή που θα έπρεπε με κάθε τρόπο να διατηρήσει την ηγετική του θέση για να υπάρχει ελπίδα διαλόγου και δυνατότητα κοινώς αποδεκτής λύσης.....

συνέχεια : http://olympia.gr/2009/04/21/talat-eroglu-cyprus/

 ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:58 μ.μ. - 21/4/2009

Πήραμε κα αναρτούμε.... Ολκληρωμένες - άριστες αναρτήσεις του καφετζή.

Καλημέρα από τον καφετζή 
Σήμερα 21 Απρίλη 2009 42 χρόνια μετά
Επειδή πιστεύουμε ότι αν 
"Ενας λαός δεν ξέρει την ιστορία του είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει" φτιάξαμε σήμερα στο καφενείο ένα οδοιπορικό  για εκείνες τις μέρες με ντοκουμέντα της εποχής  μαρτυρίες και αφηγήσεις ανθρώπων που έζησαν εκείνα τα γεγονότα.
Οποιο βρειτε ενδιαφερον μπορείτε να το ανεβάσετε (κλίκ)

όπως τα θυμάμαι…

Αφήγηση Ανδρέα και Γιώργου Παπανδρέου για το βράδυ της 21 ΑΠΡΙΛΗ

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 21ης ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΜΕ

Πως φτάσαμε στη Χούντα

21 Απριλίου μέσα από τα μάτια ενός 12χρονου τοτε

21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

21 Απρίλη 1967 . Γιατί πρέπει να θυμόμαστε!!!


αξίζει πραγματικά το κόπο να τα επισκφθειτε......

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:17 μ.μ. - 21/4/2009

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ...

1. Παρατηρήθηκε τις ημέρες των εορτών μία φιλότιμη προσπάθεια από κυβερνητικούς κύκλους να ανορθωθεί το κουρασμένο προφίλ του σημερινού πρωθυπουργού. Στο πλαίσιο αυτό, διοχετεύτηκε η πληροφορία ότι ο κ. Καραμανλής εξετάζει το ενδεχόμενο να ανακοινώσει τη μη συμπερίληψη στα ψηφοδέλτια του κόμματός του εκείνων των στελεχών της κυβέρνησής του που μπλέχτηκαν στα σκάνδαλα.

2. Ωραίο σχέδιο. Υπάρχει όμως μία παράμετρος που καλό είναι να μην αγνοούν: Οι Έλληνες έχουν μνήμη. Ρωτούν πολύ απλά:

- Ο κ. Καραμανλής δεν ήταν που στις 16 Δεκεμβρίου είχε καλύψει πλήρως π.χ. όλους τους «Βατοπεδινούς» υπουργούς του, μιλώντας γενικά και αόριστα για αντικειμενικές πολιτικές ευθύνες και λέγοντας «δικό μου ήταν το λάθος»; «Είναι σαφές ότι τα πράγματα είχαν διαστάσεις σοβαρότερες από ό,τι αρχικά εκτιμήσαμε! Οφείλω να πω -και το λέω ευθέως- ότι υποτίμησα και εγώ το θέμα. Δεν είδα έγκαιρα τις διαστάσεις του. Δεν είχα πλήρη εικόνα, όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να τοποθετηθώ. Το λάθος αυτό δεν το χρεώνω σε κανέναν άλλον. Δικό μου ήταν» (Κ. Καραμανλής, 16/12/2008).

3. Αν λοιπόν «το λάθος» ήταν δικό του και δεν το χρεώνει σε κανέναν άλλο, πώς θα πει τώρα ότι το λάθος ήταν δικό τους; Ή μήπως σκέφτεται να ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετάσχει και ο ίδιος στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.;

4. Τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια έχουν ένα όριο. Και αυτό το έχουν ξεπεράσει προ πολλού ο σημερινός πρωθυπουργός και οι συν αυτώ. Η ιστορία θα γράψει ότι ο κ. Καραμανλής, για να προστατεύσει τους κ.κ Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη και τους υπόλοιπους, έφτασε στο σημείο να διατάξει την πρωτοφανή αποχώρηση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, δύο φορές, από τη Βουλή.

 ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:54 μ.μ. - 21/4/2009


ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.-

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.

1. Αύριο, μετά το Πασχαλινό διάλειμμα, η επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Παυλίδη, δηλαδή μια ακόμη υπόθεση μίζας με τρόπαιο αυτή τη φορά τους διαγωνισμούς για την εξυπηρέτηση των άγονων γραμμών που επιχορηγούνται με χρήματα του ελληνικού λαού, επαναλαμβάνει τις εργασίες της, προκειμένου να συντάξει το τελικό πόρισμά της.

2. Η εικόνα των δημοσιευμάτων στο σύνολο του Τύπου δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνειών των προθέσεων της κυβέρνησης. Ο σημερινός πρωθυπουργός, ετοιμάζεται να παίξει ένα ακόμη παιχνίδι με την αλήθεια, ένα ακόμη παιχνίδι με τους θεσμούς, στη βάση της εξυπηρέτησης των μικροκομματικών του σχεδιασμών.

3. Η τύχη του κ. Παυλίδη έχει σχέση, με την κατάληξη που θα έχει το εδώ και καιρό μάδημα της μαργαρίτας των πρόωρων εκλογών, στο οποίο επιδίδεται εδώ και καιρό ο κουρασμένος πρωθυπουργός. Αν επιλέξει να στήσει διπλές κάλπες τον Ιούνιο για να γλιτώσει τα χειρότερα και την κατακραυγή του κόσμου το φθινόπωρο για την οικονομική κατάρρευση στην οποία οδήγησε τη χώρα, τότε ο κ. Παυλίδης θα παραπεμθεί. Αν επιλέξει να παρατείνει για όσο ακόμη καιρό μπορέσει το βίο της υπό διάλυση και ανίκανης να δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, κυβέρνησης του, τότε ο κ. Παυλίδης δεν θα παραπεμφθεί. Τόσο απλά.

4. Τα όσα ακούγονται για κατά συνείδηση ψήφο των βουλευτών της ΝΔ, είναι παραμύθι για μικρά παιδιά. Είναι ήδη γνωστό από την υπόθεση της Μ. Βατοπαιδίου και το πρωτοφανές στην σύγχρονη ευρωπαϊκή πολιτική ιστορία της αποχώρησης της πλειοψηφίας από τη Βουλή, ότι η συνείδηση των βουλευτών του κόμματος του κ. Καραμανλή μπορεί πανεύκολα να πάει περίπατο και μάλιστα ομαδικό.

5. Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι ότι η αλήθεια στην υπόθεση Παυλίδη, αλλά και ο ίδιος ο πρώην υπουργός Αιγαίου είναι όμηροι των αποφάσεων του σημερινού πρωθυπουργού. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί το μέλλον της χώρας και των πολιτών της να είναι όμηρος ενός κουρασμένου πρωθυπουργού.

6. Η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως ξεκάθαρη και σαφέστατα διατυπωμένη εδώ και καιρό. Κυβέρνηση δεν υπάρχει. Κάθε μέρα που περνά υπονομεύουν τις δυνατότητες ανάταξης της οικονομίας μας. Κάλπες για τις Ευρωεκλογές θα στηθούν έτσι κι αλλιώς. Ένα πράγμα μπορεί να προσφέρει στον τόπο ο κ. Καραμανλής: μαζί με τις Ευρωεκλογές να δώσει στους πολίτες το δικαίωμα να αποκτήσουν σοβαρή κυβέρνηση και αξιόπιστο κυβερνήτη.

7. Ταυτόχρονα, επειδή ακόμη κι αν δεν προκηρυχθούν εκλογές παραγράφονται τον Ιούνιο τα ενδεχόμενα αδικήματα πολιτικών προσώπων σε υποθέσεις όπως το Βατοπέδι και τα δομημένα ομόλογα, ζητήσαμε την ταχύτατη διαβίβαση στη Βουλή όλων των στοιχείων που σχετίζονται με υπουργούς και υφυπουργούς. Θα κάνουμε το παν για να μην υπάρξει παραγραφή.

 ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:51 μ.μ. - 21/4/2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: «ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ» 8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!!!...

ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ; ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΑ ΔΩΡΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ GOLDEN BOYS...

1. Γράφαμε πριν από μόλις 20 μέρες «Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα διαψεύδονται - καταρρέουν όλοι οι υπολογισμοί της αποχωρούσας κυβέρνησης για το έλλειμμα του προϋπολογισμού το 2008.

-  Υπενθυμίζουμε ότι ο προϋπολογισμός του 2008 προέβλεπε έλλειμμα 1,6% του Α.Ε.Π.

-  Τον Οκτώβριο του 2008, αυτό αναθεωρήθηκε στα 2,3% του Α.Ε.Π.

-  Το Δεκέμβριο, πήγε στα 2,5%.

-  Τον Ιανουάριο, πήγε στα 3,7%.

-  Χθες, πληροφορηθήκαμε ότι το έλλειμμα μπορεί να έφτασε το 4,4% και δεν ξέρουμε καν ποιο θα είναι το τελικό έλλειμμα, το οποίο θα ανακοινώσει η EUROSTAT τον επόμενο μήνα».

2. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί όμως το μέγεθος του δημοσιονομικού εκτροχιασμού. Διαβάζουμε σήμερα στον Τύπο ότι η ελληνική κυβέρνηση ομολόγησε στην EUROSTAT ότι το έλλειμμα του 2008 θα φτάσει το 4,8%, προσεγγίζοντας το 5%! Από την αρχική πρόβλεψη, το 1,6%, μέχρι το 4,8% υπάρχει μια διαφορά 3,2% του ΑΕΠ! Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 8 δις ευρώ! Έπεσαν έξω 8 δις ευρώ!

-  Υπενθυμίζουμε ότι μιλάμε για τον προϋπολογισμό του 2008, για τον οποίο ο σημερινός πρωθυπουργός οδήγησε τη χώρα σε πρόωρες εκλογές μέσα στην πύρινη λαίλαπα του Αυγούστου του 2007.

-  Υπενθυμίζουμε επίσης ότι μιλάμε για μία χρονιά, το 2008, κατά την οποία η διεθνής κρίση δεν μας είχε χτυπήσει ακόμη την πόρτα, όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες!

3. Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Τρεις βασικοί λόγοι:

-  Πρώτον, η κατάρρευση και διάλυση των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους που είχε ως αποτέλεσμα οι ανείσπρακτοι φόροι να φτάνουν σήμερα τα 35 δις ευρώ από 13 δις πριν πέντε μόλις χρόνια! Για αυτό και ο κ. Αλογοσκούφης ομολόγησε από τον Ιούνιο του 2008 «πιάσαμε πάτο στα έσοδα»...

-  Δεύτερον, τα φορολογικά «δώρα» στους λίγους που στέρησαν από τον κρατικό προϋπολογισμό δις ευρώ. Να υπενθυμίσουμε μόνο τις απώλειες 1 δις ευρώ κάθε χρόνο για το Δημόσιο από τη χαμηλότερη φορολόγηση των κερδών των μετόχων των 200 μεγαλύτερων επιχειρήσεων και την κατάργηση του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.

-  Τρίτον, η...«επανίδρυση» και το «νοικοκύρεμα» του κράτους. Αυτοί που ήλθαν στην εξουσία μιλώντας για διογκωμένο Δημόσιο και για την ανάγκη μικρότερου κράτους, «φρόντισαν» για παράδειγμα μέχρι σήμερα να ιδρύσουνσυνολικά 695 νέες Δημόσιες Υπηρεσίες και να συγκροτήσουν 467 αμειβόμενες νέες επιτροπές και ομάδες εργασίας. Κόστος για το Δημόσιο; Συνολικά, πάνω από 1 δις ευρώ.

 ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:41 μ.μ. - 21/4/2009

Ο Ανδρέας για την 21η Απριλίου 1967

Χωρίς παραπανίσια λόγια...Από το καταπληκτικό αφιέρωμα για τα 10 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου. 2006 © Τομέας Επικοινωνίας ΠΑΣΟΚ - Διεύθυνση Παραγωγής και Σενάριο: Γιάννης Ρουμπάτης


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:18 π.μ. - 21/4/2009

Σαφάρι Εφορίας για 2,5 δισ. ευρώ

530.000 φορολογούμενοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Σπύρος Δημητρέλης


Το κατώφλι της Εφορίας καλούνται να περάσουν 530.000 
φορολογούμενοι και επιχειρήσεις έως το τέλος Ιουνίου. Στόχος, η είσπραξη φόρων πάνω από 2,5 δισ. ευρώ. 

Η περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, η απόδοση ΦΠΑ για το 2008, η υποβολή δηλώσεων Ενιαίου Τέλους Ακινήτων από επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα και η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών είναι οι φορολογικές υποθέσεις που πρόκειται να φέρουν τους παραπάνω φορολογουμένους και τις επιχειρήσεις στο δημόσιο ταμείο. 

συνέχεια http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=4512859

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:08 π.μ. - 21/4/2009

Γελοιογραφίες


Πηγή: ΤουΚώστα Μητρόπουλου

Πηγή: Του Σπύρου Ορνεράκη
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:57 π.μ. - 21/4/2009

Η άλλη Ανάσταση



ΤουΓιάννη Α. Μυλόπουλου 

www.mylopoulos.gr


Tο Πάσχα φέτος έχασε τον συμβολισμό του «περάσματος» από τα πάθη στην αναστάσιμη λύτρωση. Η διεθνής απομόνωση της χώρας, τα σκάνδαλα διαφθοράς, η καταρρέουσα οικονομία, η ανεργία, η φτώχεια και οι ανισότητες που πλήττουν το κοινωνικό σώμα, καθήλωσαν τη φετινή Ανάσταση στα στενά όρια του θρησκευτικού της χαρακτήρα. Ο Γολγοθάς συνεχίζεται επ΄ αόριστον για τη δημόσια ζωή... 

Και μόνο τα πάθη της άγονης γραμμής αρκούν για να υπενθυμί- σουν τον τρόπο με τον οποίο οι σημερινοί κυβερνώντες αντιλαμβάνονται την έννοια του δημοσίου συμφέροντος. Ζούμε την ανάσταση του... Μαυρογιαλούρου σε θαλασσινή εκδοχή και με πολύ λιγότερη, αυτή τη φορά, δόση φιλότιμου. Αφού ο σημερινός δεν παραιτείται ούτε όταν του το ζητούν οι δικοί του. Όσο για την κάθαρση, αυτή παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες, εξυπηρετώντας αποκλειστικά πολιτικές σκοπιμότητες και εκλογικούς σχεδιασμούς. 

Αλλά και η προς τα άνω, τέταρτη κατά σειρά, «αναθεώρηση» του δημόσιου ελλείμματος και μάλιστα τις παραμονές της επίσημης ανακοίνωσης της Εurostat, είναι ένα ακόμη καρφί στον σταυρό της αξιοπιστίας της χώρας. Αυτοί που λίγο καιρό πριν αλληλοσυγχαίρονταν για την επίτευξη του άθλου της δημοσιονομικής εξυγίανσης, τώρα την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενοι παραδέχονται την πλήρη αποτυχία της πολιτικής τους. Που δεν ήταν παρά το πρόσχημα για τη σκανδαλώδη εύνοια φίλιων συμφερόντων και την αποδόμηση του κοινωνικού κράτους. Η πρωτοφανής υπαναχώρηση παρουσιάστηκε μάλιστα ως πράξη ηθικής τάξης: «Λέμε όλη την αλήθεια» είπε ο υπουργός Οικονομίας. Υπονοώντας προφανώς ότι μέχρι τώρα δεν την έλεγαν. 

Εν μέσω σήψης και γενικευμένης παρακμής, οι δημοσκοπήσεις επιμένουν να συντηρούν την κοινή ελπίδα για μια... άλλη Ανάσταση. 
Ο Γιάννης Α. Μυλόπουλος είναι καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:46 π.μ. - 21/4/2009

H Πετρούλα Ντελεδήμου, εξελέγη ομόφωνα, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής Νεολαίας

To μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Πετρούλα Ντελεδήμου, εξελέγη ομόφωνα, το Σάββατο 18 Απριλίου, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής Νεολαίας (ECOSY), στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Στο Συνέδριο της Οργάνωσης συμμετείχαν περίπου 250 αντιπρόσωποι από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Κατά την πρώτη ημέρα, παρουσιάστηκε η Διακήρυξη της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής Νεολαίας, με τίτλο «Αλλάζουμε την Ευρώπη - 9 δεσμεύσεις για το 2009», ενώ παράλληλα έγινε και η παρουσίαση νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών από διάφορες χώρες.

Στην έναρξη του συνεδρίου παρευρέθησαν, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μάρτιν Σουλτς, η Γενική Γραμματέας, Άννα Κολόμπο, ο Γενικός Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Φιλίπ Κορντερύ, ο ιστορικός ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος της Ιταλίας, Πιέρο Φασίνο, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος της Μάλτας, Τζόζεφ Μουσκάτ και εκπρόσωποι πολλών ευρωπαϊκών κομμάτων......

συνέχεια : http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/2a3d8095-92e5-4785-8f1f-90f7a558b608

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:00 π.μ. - 21/4/2009

Ανακοίνωση από το Blog tou fititi

Καταρχή θα θέλαμε να σας ευχηθούμε χρόνια πολλά και μεις με τη σειρα μας!!!

Δυστηχώς όμως το blog tou fititi παγώνει και δε θα συνεχίσει τον αγώνα μέσω του διαδικτύου . . . 

Θα υπάρχουν περιπτώσεις που θα παρεμβαίνουμε και θα σχολιαζουμε αλλα όχι εντατικά....

Προφανώς υπάρχει λόγος στον οποίο δεν θα θέλαμε να επεκταθούμε . . . . 

Θα επανέλθουμε...αλλά προς το παρόν καλή συνέχεια. . . 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

Φοιτητής

πήραμε το mail και το αναρτούμε χωρίς σχόλια.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:49 π.μ. - 21/4/2009

O πεινασμένος και οι χορτάτοι‏...

.

Οταν ο πεινασμένος
Έλληνας
κέρδισε τους
χορτάτους το 1946
.
Πριν 63 χρόνια σαν σήμερα (21 Απριλίου 1946) ο δρομέας Στέλιος Κυριακίδης, εκπρόσωπος μιάς Ελλάδας καθημαγμένης από την κατοχή και αλληλοσπαρασομένης από εμφύλιο διχασμό, θριαμβεύει στον διεθνή μαραθώνιο της Βοστώνης. Και οι αμερικάνικες εφημερίδες κάνουν πρωτοσέλιδο τον "πεινασμένο Έλληνα που νίκησε τους χορτάτους"... Ας θυμηθούμε τον άθλο του:

συνέχεια : http://press-gr.blogspot.com/2009/04/blog-post_21.html

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:27 π.μ. - 21/4/2009