Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου στους ακρίτες του Αιγαίου

Μήνυμα ενότητας, καθημερινού αγώνα για την προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, διασφάλισης των ίδιων δικαιωμάτων και ισότιμης αντιμετώπισης όλων των πολιτών, έστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, κατά την διήμερη περιοδεία του στο Αγαθονήσι, στους Φούρνους και στην Σάμο.

Ο Γ. Παπανδρέου, από το Αγαθονήσι, εξέφρασε την συμπαράσταση του στους ακρίτες του Αιγαίου για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την επιβίωση και την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.

«Η κυβέρνηση φυγομαχεί μπροστά στο θέμα των παραβιάσεων της Τουρκίας πάνω από τα νησιά μας, και όχι μόνο φυγομαχεί, αλλά η Τουρκία θεωρεί δεδομένη την Ελλάδα, με τη στάση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Από τους Φούρνους, ο Γ.Α. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι η παρουσία του στα νησιά του Αιγαίου αποτελεί μια συμβολική πράξη για να εκφράσει «την προσήλωση του Κινήματος στο δικαίωμά σας να έχετε ίσα δικαιώματα και πρόσβαση στα δημόσια αγαθά».

Στόχος μας είναι «να μην αισθάνεται κανένας πολίτης της χώρας, ότι δεν έχει άμεση πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες υγείας, σε ποιοτικές υπηρεσίες παιδείας και θα ενισχύσουμε όχι μόνο με υποδομές αλλά και με ανθρώπινο δυναμικό, και με διαδικτυακή σύνδεση» και συνέδεσε την υποβάθμιση όλων των δημόσιων υπηρεσιών με την κυβερνητική πολιτική που παράγει διαφθορά.

Αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών του Αιγαίου με τα μεγάλα αστικά κέντρα και υπογράμμισε ότι αυτό το θέμα θα έπρεπε να είναι πρώτης προτεραιότητας για την κυβέρνηση, καθώς οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών βρίσκονται στην πύλη της Ελλάδας και δίνουν τη μάχη, μια μάχη εθνική.

Δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας για την Ελλάδα, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είπε: «Η Ελλάδα χρειάζεται μια άλλη πορεία, μια πορεία που θα εγγυάται τα δικαιώματα όλων, την ισονομία, μια Πολιτεία ευνομούμενη, μια Πολιτεία που χρησιμοποιεί τα χρήματα του Ελληνικού λαού με διαφάνεια, σωστά, για το δημόσιο συμφέρον».

ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  6:47 μ.μ. - 2/5/2009.

Η σύσκεψη τελείωσε στο Μαξίμου..


Το τέλειο σχέδιο αντιμετώπισης του ιού...
από Trelo Kouneli
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  3:14 μ.μ. - 2/5/2009.

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ....


από ΑΤΣΑΡΑΝΤΟΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  3:04 μ.μ. - 2/5/2009.

Όταν αστυνόμος και δημοσιογράφος κάνουν μαζί έφοδο ...


Τότε ο αστυνόμος γίνεται δημοσιογράφος και αντίστροφα !!!

O ΡαχωΜάκης
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση
από togreki
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  2:54 μ.μ. - 2/5/2009.

Φωτογραφίσαμε τη σύσκεψη !!! και Η δήλωση !!!




Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση
από togreki
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  2:45 μ.μ. - 2/5/2009.

Να με αθωώσετε ... και βλέπουμε !!!....



Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση
από togreki
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  2:41 μ.μ. - 2/5/2009.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ?...


Με μια επιλογή έκπληξη, η Νέα Δημοκρατία μπαίνει στη μάχη για τις Ευρωεκλογές, στην προσπάθειά της να προβάλλει ένα ισχυρό και αποφασιστι
κό προφίλ.
Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου, σύμφωνα με …αναξιόπιστες πληρο
φορίες, αποφασίστηκε να προταθεί στον Εφραίμ ! Πρόκειται για επιλογή με πολλαπλούς στόχους και μηνύματα, προς κάθε κατεύθυνση :
1. Δείχνει πίστη και συνέπεια στην πολιτική που ασκήθηκε τα τελευταία χρόνια.
2. Αποτυπώνει την πρόθεση της γαλάζιας παράταξης, για την αξιοποίηση και εκτός Ελλάδος, των ικανών και αποτελεσματικών ανθρώπων.
3. Περιέχει τη διαβεβαίωση πως η Ν. Δ. δεν είναι αχάριστη και δεν ξεχνάει όσους έχουν συμβάλλει, καθοριστικά, στην πετυχημένη πορεία της διακυβέρνησής της.

Με τον πήχη, λοιπόν, να μπαίνει αρκετά ψηλά, από τον κ. Καραμανλή, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι επιλογές των άλλων κομμάτων, για το ευρωψηφοδέλτιο…

(*) Η φωτογραφία προέκυψε από επεξεργασία, σύνθεσης των grbloopers.blogspot.com
από ΛΟΓΟΛΟΚΟΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  2:30 μ.μ. - 2/5/2009.

Τί λένε τα γκάλοπ σας κ. Πρετεντέρη;;;... ποιοί Οικολόγοι θα πάρουν το 6% :...


(Κάντε κλικ επάνω στην αφίσα για να μεγαλώσει)

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:56 π.μ. - 2/5/2009.

μια στο ΚΑΡΦΙ και μια στο ΠΕΤΑΛΟ....



ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:30 π.μ. - 2/5/2009.



Δραπέτης από τα σκάνδαλα! Δραπέτης και από τα προβλήματα!


Εν Αθήναις 02 Μαϊου 09 : 
by diaporon-bl/..
Καλοπροαίρετα όσο μπορώ καλοπροαίρετα σκέφτομαι ! Πολλά τα σκάνδαλα για μια κυβέρνηση με σημαία <κάθαρσης>! Πόλύ αλαζονεία για μια κυβέρνηση με σημαία < ταπεινότητος>! Πολύ χλιδή, πολύ διαπλοκή, πολύ αλισβερήση με ΜΕΓΑλο-εργολάβους για κυβέρνηση με σημαία <σεμνότητας>! Πολύ ανικανότητα για μια κυβέρνηση με σημαία < χρειαζόμαστε μια Νέα Ελλαδα>! Πόλυ μπάχαλο στα νοσοκομεία για μια κυβέρνηση με σημαία την < κατσαρίδα >! Πόλυ μπάχαλο στο δημόσιο για μια κυβέρνηση με σημαία την <επανίδρυση >! Πολύ αισχροκέρδια για μια κυβέρνηση με σημαία την πάταξη της <ακρίβειας> ! Και μας λέγανε οι παπόύδες μας < όπου ακούς πολλά λόγια- μικρό κλάθι κράτα>! Εχουμε μια κυβέρνηση ΔΡΑΠΕΤΗ ! Τού τύπου ότι πιούμε και ότι φάμε και ότι αρπά......μας!


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:14 π.μ. - 2/5/2009.

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ...

από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:01 π.μ. - 2/5/2009.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Ένα ολόκληρο ΑΕΠ χρωστάει πάλι η Ελλάδα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣOΛΩΡΑ

Σήμα κινδύνου για το δημόσιο χρέος της Ελλάδας θα εκπέμπει τη Δευτέρα, 4 Μαΐου, στις ανοιξιάτικες προβλέψεις της για την οικονομία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εκτιμώντας ότι αυτό θα ξεπεράσει και πάλι το 100% του ΑΕΠ, ενώ η ανάπτυξη θα υποχωρεί με ρυθμό μεγαλύτερο από-0,5%. 

Η εκτίναξη του δημόσιου χρέους πάνω από το 100% του ΑΕΠ, έναντι πρόβλεψης της Ελλάδας για 96,1% του ΑΕΠ, σε συνδυασμό με τις συνεχείς αναθεωρήσεις του δημοσιονομικού ελλείμματος, έχει θορυβήσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που απαιτεί μέτρα και μάλιστα την επομένη των ευρωεκλογών. Έτσι, ενώ άλλες χώρες στηρίζουν την ανάπτυξη μέσω της δημοσιονομικής χαλάρωσης, η Ελλάδα υποχρεώνεται να τη «στραγγαλίσει», επιβάλλοντας νέους φόρους και κόβοντας μισθούς, επειδή έχει ξεφύγει το δημόσιο χρέος της. Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται να συνεχίσει την πίεση ζητώντας και νέα αναθεώρηση του Ασφαλιστικού, καθώς αυτό θεωρείται καθοριστικό για την εξέλιξη του δημόσιου χρέους. Η ανακοίνωση την περασμένη Τρίτη της νέας αναθεώρησης του προγράμματος δανεισμού στα 50 δισ. ευρώ δεν βοήθησε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να βελτιώσει την εικόνα της για την ελληνική δημοσιονομική διαχείριση. Αντίθετα, επιβεβαίωσε τις ανησυχίες της ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και ότι χρειάζεται επιτακτικά μια αυστηρή πολιτική, έτσι ώστε να μην εξαγριωθούν οι αγορές απαιτώντας δυσβάστακτους τόκους από την Ελλάδα και αμφισβητώντας την ίδια τη βιωσιμότητα του ευρώ, εξαιτίας της ελληνικής συμμετοχής σε αυτό. Αυτή τη στιγμή τα επιτόκια δανεισμού είναι περίπου 2% υψηλότερα από αυτά της Γερμανίας. ......

ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  9:51 π.μ. - 2/5/2009.