Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Το άκρον άωτον της δικαστικής αναλγησίας.


Καλά, αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Απαράδεκτο και απάνθρωπο. Με απαγόρευση του ανακριτή Ζαγοριανού οι αδερφές Καραβέλα που 'ναι ελεύθερες με περιοριστικούς όρους δεν μπορούν να μείνουν στο ίδιο σπίτι!!

Ο Ζαγοριανός δυστυχώς εφάρμοσε το 
γράμμα και μόνο το γράμμα του νόμου και καθόλου το πνεύμα.

Όπως λένε οι ίδιες οι αδερφές, το μέτρο αυτό είναι παράλογο, σκληρό, άδικο κι αδικαιολόγητο...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

................................................

......................................................

από nonews-NEWS

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:19 μ.μ. - 04/06/2009


ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:06 μ.μ. - 04/06/2009

38% το ΠΑΣΟΚ και 32% η ΝΔ...


Μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά μέχρι την Κυριακή.
Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στη νέα δημοσκόπηση της V.PRC
.
Τα νεότερα στοιχεία από την δημοσκόπηση της V.PRC (δείτε σχετικά και εδώ) που παρουσιάζεται απόψε από την διαδικτυακή τηλεόραση http://www.tvxs.gr/ του Στ. Κούλογλου δείχνουν τα ποσοστά των κομμάτων ως εξής:
ΠΑΣΟΚ 38%
ΝΔ 32%
ΚΚΕ 8%
ΣΥΡΙΖΑ 7%
Οικολογοι - Πράσινοι 5,5%
ΛΑΟΣ 5%
Λοιπά κόμματα 4,5%.
Αυτή τη στιγμή, ελάχιστα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, η τάση είναι θετική για το ΠΑΣΟΚ, που στην προηγούμενη μέτρηση ήταν στο 37%, και πτωτική για τη ΝΔ. Επομένως η διαφορά μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο.
Επίσης παρατηρείται υποχώρηση των ποσοστών των Οικολόγων και ενίσχυση του ΛΑΟΣ που τελικά μπορεί να τους περάσει και να βρεθεί στην πέμπτη θέση.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:57 μ.μ. - 04/06/2009

Μήνυμα νίκης από το Πεδίο του Άρεως

«Η αποχή είναι ψήφος ανοχής στον κατήφορο» 

«Την Κυριακή αλλάζουμε για να μην βουλιάξουμε»

Σκληρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε από το Πεδίον του Άρεως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου, δίνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα νίκης εν όψει των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου. Ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε αποφασισμένος να συγκρουστεί «με τα μεγάλα συμφέροντα και με τη διαφθορά που διαλύει την Ελλάδα» και ζήτησε «ούτε μία ψήφος να μην πάει χαμένη» καθώς, όπως ανέφερε, «η αποχή είναι ψήφος ανοχής στον κατήφορο. Με τη συμμετοχή παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Την Κυριακή αλλάζουμε για να μη βουλιάξουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Επικεντρώνοντας στα ζητήματα διαφάνειας, κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση πως βύθισε την Ελλάδα σε κρίση οικονομική, θεσμική, αξιών.

Αναφορικά με την υπόθεση Siemensκαι με αφορμή και τις πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις, είπε πως η ΝΔ εμπαίζει το λαό: «Λένε ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη, αλλά οργανώνουν τη συγκάλυψη. Η κυβέρνηση άνοιξε τα αεροδρόμια για να κλείσει στόματα και άρχισε πανικόβλητη να συλλαμβάνει γυναικόπαιδα. Σκανδαλολογεί για να κρύψει τα πραγματικά σκάνδαλα. Δεν μπορεί να κυβερνήσει πια». 

Συνεχίζοντας δεσμεύτηκε «για μια άλλη Ελλάδα» της πράσινης ανάπτυξης και της δίκαιης αναδιανομής του πλούτου, στην οποία θα μπει τέλος «στη βαρβαρότητα των stage» και θα στηριχθεί η πραγματική οικονομία, η οποία, όπως ανέφερε, βουλιάζει.

Επισημαίνοντας πως το ΠΑΣΟΚ δίνει τη μάχη για τη δημοκρατική αλλαγή στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, τόνισε πως οι σοσιαλιστές μπορούν και διεκδικούν και επανέλαβε τη θέση του κόμματός του υπέρ την αναθεώρησης του Συμφώνου Σταθερότητας.

από ΤΑ ΝΕΑ online

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:45 μ.μ. - 04/06/2009

Ο Ανδρέας και ο Γεώργιος Παπανδρέου μαζί στη καταπληκτική ομιλία του Γιώργου μας !!!....



Είμαι στα 54 χρόνια και έχω μια σημαντική πιστεύω διαδρομή στον συνδικαλισμό, στη πολιτική, στη κομματική λειτουργία (ποτέ διορισμένος και ιδιαίτερα με καμιά σχέση με το δημόσιο), στη κοινωνία και στη Δημοτική λειτουργία (πάντα αντάρτης και ποτέ κομματικός - δοτός). 
Η σημερινή ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου ήταν πραγματικά συγκλονιστική, από τις λίγες που με καθήλωσαν (και παρακολουθώ εδώ και 35 χρόνια όλες τις ομιλίες σχεδόν των δημοκρατικών αρχηγών). 
Τεράστια διαφορά από το 2007 (που έκανα 1500 km να τον ακούσω και να δώ το κλίμα, και μεταξύ μας έκαψα και τη μηχανή του αυτοκινήτου μου από  την ταχύτητα...) .

Η Νίκη Θάναι Μεγάλη

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:51 μ.μ. - 04/06/2009

Με κάθε μέσο στη μάχη…

... κατά της γρίπης, κατά του καπνίσματος , των ευρωεκλογών και της διαδοχής !!!
από το γρέκι
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:34 μ.μ. - 04/06/2009

Αηδόναρος : Διενεργείται Ε.Δ.Ε.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:23 μ.μ. - 04/06/2009

σχολιασμός της επικαιρότητας | 04/06/09

1. Δείχνουν ξεκάθαρα ότι έχουν χάσει τον έλεγχο. Είναι πανικόβλητοι


Και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία. Κανόνες δεν υπάρχουν. Ούτε δεοντολογία. Κανόνας και δεοντολογία τους είναι η εξουσία και μόνο η εξουσία. Περισσότερα...

2. Άνευ προηγουμένου το χθεσινό κυβερνητικό παραλήρημα. Πνίγονται στη λάσπη

Ποιος ήταν αυτός που αρνήθηκε τρεις προτάσεις τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη SIEMENS; Ποιος είναι αυτός που ευθύνεται για τη φυγή των βασικών υπόπτων; Ποιος είναι αυτός, ο οποίος έκλεισε τη Βουλή νύχτα; Το ΠΑΣΟΚ; Περισσότερα...

3. Έχασαν τον έλεγχο και στην οικονομία. Έχουν χρεώσει τη χώρα με 100 δισεκατομμύρια ευρώ επιπλέον, με 10.000 ευρώ κάθε Έλληνα πολίτη

Ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα τους; Περισσότερα...

4. Ο κ. Σανιδάς αντί για θεματοφύλακας του δικαίου λειτουργεί ως τερματοφύλακας της ΝΔ. Και εις ανώτερα. Περισσότερα...

5. Ο κ. Χατζηγάκης μας έλεγε συκοφάντες όταν καταγγέλλαμε τους στημένους διαγωνισμούς του

Τώρα που το ΑΣΕΠ ακύρωσε τον διαγωνισμό, έχει το θάρρος να παραιτηθεί ή θα αναλάβει και αυτός την ευθύνη παραμένοντας στη θέση του; Περισσότερα...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:14 μ.μ. - 04/06/2009

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

΄Ηταν μια αξιέπαινη προσπάθεια, που χρειάστηκε να γίνει ενάντια στα στοιχεία της φύσης, (βροχή, αστραπές, κεραυνοί), στα ελαττώματα της τεχνολογίας, (βλάβη στα ηχητικά), στον ωχαδερφισμό των οπαδών, (πήγαν λίγοι και καθυστερημένοι) και φυσικά στο αντίξοο πολιτικό κλίμα που έχει δημιουργήσει η …απαράδεκτη δράση του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου.
Αν και βραχνιασμένος, ο Καραμανλής, τα πήγε καλά κι εφάρμοσε, κατά γράμμα, τις οδηγίες, που τούδωσε το μεσημέρι, ο ασκούμενος ναυαγοσώστης, κ. Λούλης…
Οι όποιες δυσκολίες στην ανάγνωση σημείων της ομιλίας του, κρίνονται φυσιολογικές, καθ΄ όσον άλλαξαν πολλές φορές, ανάλογα με τις τελευταίες εξελίξεις, (αποδράσεις κατηγορουμένων – συλλήψεις γυναικόπαιδων), τις ανακοινώσεις και τα spot του ΠΑΣΟΚ και τα λεγόμενα του Παπανδρέου στις συνεντεύξεις του.
Γενικά, όμως, τα πήγε καλά και δικαιωματικά πήρε το βραβείο, από τον συνήθη οπαδό – θαυμαστή του…

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:53 μ.μ. - 04/06/2009

Στο Μιχαλίτσι η πτώση του αεροσκάφους-Σώος ο πιλότος


Νεότερα από την πτώση του F-16 στην περιοχή των Ιωαννίνων: Το αεροσκάφος,έχει πέσει 5 μίλια νότια των Ιωαννίνων,στο δημοτικό διαμέρισμα Μιχαλιτσίου του Δήμου Τζουμέρκων.Ο Πιλότος είναι πολύ καλά στην υγεία του μιας και έκανε χρήση του συστήματος εκτίναξης.Έχει ήδη περισυλλεγεί από ελικόπτερο της αεροπορίας.Στην περιοχή, έχει ξεσπάσει πυρκαγιά από την πτώση του αεροσκάφους και έχουν ήδη σπέυσει τρία οχήματα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων. Το έργο της κατάσβεσής της, είναι δύσκολο μιας και η περιοχή είναι δύσβατη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πτώση του αεροσκάφους F-16 της πολεμικής αεροπορίας,οφείλεται στην είσοδο πουλιών στον κινητήρα του αεροσκάφους.
από epirusgate
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:42 μ.μ. - 04/06/2009

ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αγωγές και μηνύσεις κατά του Ε. Αντώναρου θα καταθέσουν οι συνήγοροι του Γ. Σκαρπέλη για όλα όσα είπε χθες στο press room περί προφυλακίσεων την ίδια ώρα που ο κατηγορούμενος βρισκόταν στο γραφείο του Ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες του pressmme ο Γ. Ματζουράνης έχει πάρει εντολή από τον πελάτη του να καταθέσει μηνύσεις και κατά παντός υπευθύνου για προσπάθεια παρεμπόδισης του έργου της Δικαιοσύνης. Ας μην ξεχνάμε ότι ο εκπρόσωπος Τύπου δεν είναι βουλευτής. Άρα δεν καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία. Καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει!..

από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:26 μ.μ. - 04/06/2009

Επιτέλους απεδόθη... Δικαιοσύνη... (Γονείς και νέοι, αξίζει πργματικά να το διαβάσετε και να προβληματιστείτε).


Δικαιοσύνη και κυβέρνηση της φορτώνουν ένα σκάνδαλο με μίζες, πολιτικούς, offshore εταιρείες, ακίνητα, βίλες και τραπεζικούς λογαριασμούς εκατομμυρίων.
Στα 26 της χρόνια την έβαλαν στη φυλακή, κατηγορώντας την ότι μαζί με τις δύο μικρότερες σε ηλικία αδελφές της και σε χρόνο που ήταν ανήλικες, γνώριζαν την εγκληματική δραστηριότητα του πατέρα τους και «συνέπραξαν» στις παράνομες πράξεις του, «ξεπλένοντας» μέσω τραπεζικών λογαριασμών μεγάλα χρηματικά ποσά.
Η προφυλάκιση αναγκάζει τη Σαλίνα να διακόψει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην 
Ψυχοθεραπεία μέσω της Τέχνης

Την προφυλάκισαν ως «ύποπτη φυγής», για να εκδικηθούν τον πατέρα της, που είναι βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» και κατάφερε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Είναι η Σαλίνα Καραβέλα, το κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο, η μεγαλύτερη κόρη του Χρήστου Καραβέλα, που από χθες βρίσκεται σε ένα κελί των φυλακών Κορυδαλλού, μαζί με άλλες ποινικές κρατούμενες.

Η 26χρονη κοπέλα, που θεωρήθηκε «ύποπτη φυγής» από τον κ. Ζαγοριανό, δεν κρύφτηκε, αν και ενδεχομένως θα μπορούσε, αφού δεν βρισκόταν στην Ελλάδα.

Αντίθετα, μόλις πληροφορήθηκε την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον της και εναντίον των μελών της οικογένειάς της, πήρε την πρώτη πτήση από το Παρίσι, όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχοθεραπεία μέσω της Τέχνης -μάλιστα πλήρωσε δύο φορές εισιτήριο, επειδή έχασε το πρώτο αεροπλάνο- και ήρθε στην Ελλάδα, για να μετατραπεί σε... πρωταγωνίστρια ενός άθλιου προεκλογικού σόου, που σκηνοθέτησαν κυβέρνηση και Δικαιοσύνη.

Η πραγματική εικόνα
Η κοπέλα, που αντιμετωπίζει κατηγορίες που επισύρουν πολλά χρόνια φυλακή, δεν έχει καμία σχέση την εικόνα που πλάθει κάποιος διαβάζοντας το κατηγορητήριο.

Το όνειρό της είναι να ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ψυχοθεραπεία μέσω της Τέχνης, για να καταφέρει να διοριστεί κάποια στιγμή στο δημόσιο Ψυχιατρείο και να ασχοληθεί με αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο από όλα: την ανθρώπινη ψυχή.

Η Σαλίνα, που της προσάπτουν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος 1 εκατομμυρίου ευρώ, ζούσε μια απλή ζωή, μακριά από πλούτη.

Πρόσφερε τον περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο της στον εθελοντισμό, τάιζε και φρόντιζε αδέσποτα ζωάκια.

Συχνά, για να συμπληρώνει το εισόδημά της, έφτιαχνε χειροποίητα κοσμήματα και ενώ, όπως λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά, θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει τις φιλίες και τις υψηλές γνωριμίες του πατέρα της, για να εξασφαλίσει μια καλή δουλειά, εκείνη αντίθετα προτιμούσε να παλεύει μόνη της.

Σπίτι της δεν είναι η ακριβή βίλα της Εκάλης, αλλά το παλιό σπίτι της οικογένειας Καραβέλα, ένα διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο μιας πολυκατοικίας, σε ένα στενό δρομάκι μιας «λαϊκής» -κατά τα συνήθως λεγόμενα- συνοικίας της Καισαριανής.

Εκεί έμενε τα τελευταία οκτώ χρόνια η Σαλίνα, μαζί με τον Βαγγέλη, τον αγαπημένο της σύντροφο. Μαζί τους ζουν και τέσσερις γάτες, μεγάλη αγάπη της Σαλίνας.

Λίγα και λιτά -όχι ακριβά- έπιπλα συμπληρώνουν τη διακόσμηση του σπιτιού, που το ζευγάρι έβαψε και επισκεύασε μόνο του.

Πολλές φωτογραφίες, η κιθάρα του Βαγγέλη και ένας τεράστιος πίνακας, που είναι έργο της Σαλίνας, πάνω από το κρεβάτι.

«Η Σαλίνα απαξίωνε το χρήμα και έμαθε να ζει χωρίς να εξαρτάται από αυτό», λένε πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον.

Οι άνθρωποι που την ξέρουν καλά πιστεύουν ότι θα τα καταφέρει ακόμη και στις σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες της φυλακής.

«Εχει ψυχή μικρού παιδιού. Ενας άγγελος που νοιαζόταν και βοηθούσε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Εάν χρειαστεί, να προσφέρει βοήθεια και στις συγκρατούμενές της, θα το κάνει», είπε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά της.

ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΝΕΑ ΕΘΝΟΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:25 π.μ. - 04/06/2009

ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ

καλό από dr SeenG
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:09 π.μ. - 04/06/2009

Στην Ουρουγουάη με τη Νέα Δημοκρατία


από atsarantos
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:55 π.μ. - 04/06/2009

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ)

(κλικ για μεγένθυση)
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:40 π.μ. - 04/06/2009

ΕΘΝΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ)

(κλικ για μεγένθυση)
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:30 π.μ. - 04/06/2009

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ)

(κλικ για μεγένθυση)
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:26 π.μ. - 04/06/2009

ΤΑ ΝΕΑ (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ)

(κλικ για μεγένθυση)
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:23 π.μ. - 04/06/2009

Γελοιογραφίες

από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:59 π.μ. - 04/06/2009

Κατήφορος

Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου 
gpapachristos@dolnet.gr

Ανάμεσα στα πολλά που είχε αραδιάσει ο Καραμανλής το 2004 προκειμένου να τον κάνουμε πρωθυπουργό, ήταν κι εκείνο το ποίημα που έλεγε ότι με αυτόν πρωθυπουργό θα επέλθει στη χώρα «πολιτικός πολιτισμός». Τον πιστέψαμε, αν και μας είχε δώσει απτά δείγματα για το τι εννοούσε, ενόσω ήταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης- «αρχιερέα της διαπλοκής» είχε αποκαλέσει τον Κ. Σημίτη, και τον είχε αποκαλέσει συνειδητά, και με γραπτό κείμενο, κι όχι πάνω στον θυμό του όπως ψευδώς ισχυρίζεται τώρα. 

Αυτός λοιπόν ο κήρυκας του «πολιτικού πολιτισμού» επέβαλε χθες στον εκπρόσωπό του να... ασκήσει διώξεις κατά πολιτών, να ενοχοποιήσει κάποιους άλλους και να προφυλακίσει κάποιους τρίτους! Πάλι καλά που δεν έκανε και απευθείας... συλλήψεις, φορώντας τη στολή του χωροφύλακα- μια και δικαστής έγινε. Τι απομένει τώρα; Όχι πολλά πράγματα. Η καταρράκωση των θεσμών, η κατάργηση των στοιχειωδών ατομικών δικαιωμάτων, η μοναρχική αντίληψη για την εξουσία, είναι ένας κατήφορος χωρίς τέλος. Κι επειδή ο Καραμανλής δείχνει αποφασισμένος να τον ακολουθήσει, ίσως η Κυριακή είναι μια καλή ευκαιρία να τον συγκρατήσουμε. Αλλιώς, γύρευε τι άλλο θα κάνει στην προσπάθειά του να συμμαζέψει τους νεοδημοκράτες που δεν συσπειρώνονται με τίποτε... 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:49 π.μ. - 04/06/2009

Συνέντευξη Γ. Παπανδρέου στο tvxs.gr


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:56 π.μ. - 04/06/2009

σχολιασμός της επικαιρότητας | 03/06/09

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ! Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 7 Π.Μ. ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ.


1. Γ. Παπανδρέου στο χθεσινό πολιτικό σεισμό της Θεσσαλονίκης: Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος ελπίδας για μία νέα πορεία με πρώτο τον πολίτη. Ψήφος στη Ν.Δ. είναι επιβράβευση της συγκάλυψης, της ατιμωρησίας. Είναι λευκή επιταγή για νέους άδικους φόρους

Την Κυριακή, θα κάνουμε την αμφισβήτηση, συμμετοχή. Την απογοήτευση, θετική δράση. Τη διαμαρτυρία, δύναμη δημιουργίας. Θα κάνουμε την άρνηση, δύναμη αλλαγής, για να σταματήσει ο κατήφορος. Γι’ αυτό, την Κυριακή, ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ

Το δίλημμα είναι καθαρό: Θα επιβραβεύσουμε με την ψήφο μας τη συγκάλυψη, την ατιμωρησία και την κοινωνική αδικία ή θα αλλάξουμε πορεία βάζοντας πρώτα το συμφέρον των πολιτών;

Απέναντί μας έχουμε όλα τα κατεστημένα συμφέροντα , που το μόνο που φοβούνται είναι το ΠΑΣΟΚ και τη θέλησή μας να οικοδομήσουμε μία ευνομούμενη Πολιτεία.

Για αυτό η νίκη της Κυριακής θα είναι η νίκη των πολλών εναντίον των πολιτικών που ευνοούν τους λίγους, τους «ημέτερους», τους ισχυρούς. Περισσότερα...

2. Σκάνδαλο SIEMENS

Δεν ξέρουμε πλέον τι άλλο θα δουν τα μάτια μας με αυτή την κυβέρνηση. Αυτά που γίνονται δεν τα βλέπουμε ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες. Δεν πάει άλλο αυτή η αθλιότητα.

Πρωθυπουργός που παραγράφει αδικήματα. Υπό την ανοχή αρχών κατηγορούμενοι έχουν αποδράσει. Αλληλοκατηγορούνται υπουργοί για τις ευθύνες τους, που δεν αναλαμβάνουν λέγοντας ότι για όλα φταίει ο κλητήρας, ο δημόσιος υπάλληλος, ή το πολύ-πολύ η κακή αντιπολίτευση που σκανδαλολογεί. Και την πληρώνουν ποιοι; Η οικογένεια, οι κόρες, οι οποίες πληρώνουν το αδίκημα ενός άλλου μέλους της οικογένειας τους.

Γ. Παπανδρέου: «Αν πριν από πέντε χρόνια μου περιγράφατε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει στην Ελλάδα, θα γέλαγα. Σήμερα όμως, είναι μια τραγωδία κι είναι μια τραγωδία, διότι βουλιάζουμε». Περισσότερα...
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:35 π.μ. - 04/06/2009

Ξεπερασε το 1 ευρω η αμολυβδη!!!!

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:25 π.μ. - 04/06/2009

Oποιος προλαβει!!!

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:23 π.μ. - 04/06/2009

Αν μη τι αλλο, τα Πασοκια ειναι ευρηματικα!!!

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:19 π.μ. - 04/06/2009

Eγινε τελικα η μικροτερη σε ογκο, ομιλια αρχηγου της Ν.Δ. στην Θεσσαλονικη.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:13 π.μ. - 04/06/2009

Μας το πε ξεκαθαρα!!!!

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:10 π.μ. - 04/06/2009

Όλη η συγκέντρωση ήταν το πλάνο της Νατάσας με τα βρεγμένα μαλλιά...


Μίλαγε ο άλλος... Είχε και φωνή χάλια. Σα βραχνό κοκοράκι. Και έλεγε τα γνωστά. Τα ίδια και τα ίδια. Και ο σκηνοθέτης τι...

έκανε; Έψαχνε να βρει τη Νατάσα με τα βρεγμένα μαλλιά. Το σωσίβιο του "Κουρασμένου" ...
Μόνο που αυτή τη φορά δεν πρόκειται να τον κρατήσει στον αφρό...

από nonews-NEWS
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:57 π.μ. - 04/06/2009

Γιώργος. Ο γητευτής του Νίκου...


Ο συνήθως επιθετικός Χατζηνικολάου έριξε τους τόνους. Χαλάρωσε. Βρήκε το γητευτή του. Έγινε...

ήπιος, μειλίχιος, όπως ο συνομιλητής του. Η απίστευτη ηρεμία του Παπανδρέου φαίνεται πως επηρέασε και το δημοσιογράφο που του 'παιρνε συνέντευξη.
Με τον Καραμανλή η συνέντευξη είχε "αίματα" . Με τον Παπανδρέου ήταν βελούδινη. Πάντως αυτά που ήθελε να πει ο Γιώργος τα είπε. Τα πιο εντυπωσιακά:
-Μπροστά στο δημόσιο συμφέρον δεν υπάρχουν ούτε φίλοι, ούτε συγγενείς, ούτε σύντροφοι.
-Πρόσωπα που έχουν προκαλέσει με την αλαζονεία τους στο παρελθόν δε θα έχουν θέση στην κυβέρνηση.
-Ούτε παραιτούμαι από τους αγώνες, ούτε γαντζώνομαι στην καρέκλα του αρχηγού.
-Η κυβέρνηση είναι σε ομηρία του ίδιου του εαυτού της. Και να θέλει δεν μπορεί...
Είπε και άλλα, αλλά η είδηση ήταν αυτό που σας είπαμε στην αρχή. Ο Γιώργος γήτεψε το Νίκο...

από nonews-NEWS
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:51 π.μ. - 04/06/2009

καλημερα....


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:37 π.μ. - 04/06/2009