Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Το ανέκδοτο... του Π. Τατούλη.
Θα κλείσω με ένα σχόλιο που άκουσα πριν από λίγες ημέρες σε μια παρέα, στην πατρίδα μου την Αρκαδία. Δια στόματος ενός ανθρώπου, που πριν από λίγο καιρό θα χαρακτηρίζαμε «βαμμένο δεξιό», εκ των ιδρυτών των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, πλην όμως βαθύτατα πολιτικοποιημένο άτομο.Μου είπε το «ανέκδοτο του 2009», έτσι το χαρακτήρισε.«Ξέρεις Πέτρο ποια είναι η μετεξέλιξη του κόμματός μας; Το 2004 είχαμε εναντίον μας όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και όλους τους νταβατζήδες. Και νικήσαμε. Το 2009, αν γίνουν εκλογές, θα έχουμε μαζί μας όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και όλους τους νταβατζήδες. Και θα χάσουμε. Αυτή ήταν η επανίδρυση μας»….

από το blog του.
το μποστάνι
" ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ "



Με αυτή την επίκληση , αναφορά και ευχή αποχαιρετάμε τον πιό γελοίο και πιό βλαάκα "ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ " που γνώρισε ποτέ ό κόσμος.

το Μποστάνι

Ο Διάσημος Βραζιλιάνος Σουπερ Παίκτης Απέρριψε την μυθική προσφορά....

Rome ..(ANSA) 20/01/08 01:30GMT....
Ο διάσημος Βραζιλιάνος Υπέρπαίκτης Kaka απέρριψε χθες βράδυ την μυθική πρόταση Σαουδάραβα μεγιστάνα ύψους 270 εκ.ευρώ !!!για να μετακινηθεί στην Manchester City. "Ο Kaka θα μείνει στην Milan," δήλωσε χθες το βράδυ εκπρόσωπος του Silvio Berlusconi στην Ιταλική television ο 26-year-old σούπερ παίτης αν δεχόταν την προσφορά θα γινόταν ο διπλασια ακριβότερος παίκτης στη Ιστορία του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου μετά τον Zinedine Zidane που το 2001είχε μετακινηθει απο την Γιουβέντους στην Ρεαλ με το μυθικό ποσόν για τότε των £ 50 εκατ.....

Ευρωβαρομέτρου Απογοήτευση για τους Έλληνες!!

Σε έρευνα για το Ευρωβαρόμετρο που διεξήχθη από τις 6 Oκτωβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου 2008, σε δείγμα 1.000 πολιτών άνω των 15 ετών, σε όλη την Ελλάδα, και εντάσσεται στη γενικότερη έρευνα, που διεξήχθη σε 27 κράτη της Ε.Ε. μεταξύ των άλλων δείχνει ότι ένας στους δύο Έλληνες δηλώνει απογοητευμένος από την καθημερινότητά του, ενώ έξι στους δέκα δυσκολεύονται να πληρώσουν τους πάγιους λογαριασμούς. Το 66% των συμμετεχόντων στην έρευνα περιμένουν επιδείνωση της οικονομικής τους κατάστασης ! Επίσης οι Έλληνες φαίνονται να εμπιστεύονται περισσότερο πλέον τις Βρυξέλλες από το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς το 60% εκφράζει την πίστη του στην Ε.Ε., όταν το 77% διατυπώνει τη δυσπιστία του για την κυβέρνηση Καραμανλή!.

έχασε την δίκη ...




Πάει έχασε την δίκη με την Χρύσα Αράπογλου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλος. Η αγωγή που έκανε κρίθηκε αβάσιμη από το δικαστήριο και έτσι ο Παπαγεωργόπουλος όχι μόνο έχασε το 1εκ ευρώ που ζητούσε αλλά εκτέθηκε και στο θέμα της καταγγελίας που έκανε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χ.Αράπογλου για κακοδιαχείριση.


το Μποστάνι

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ


Από τα 202,22 εκατομμύρια ευρώ που συγκεντρώθηκαν από διάφορες δωρεές για εμάς τους πυρόπληκτους στο Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, μόνο τα 60 έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής για την ανακούφιση των πληγέντων, παρά την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Η κατάσταση αυτή μοιάζει ακόμα πιο τραγική, αν αναλογιστεί κανείς ότι «στις ανωτέρω χρηματοδοτήσεις -των 60 εκ. ευρώ- εντοπίζονται και βραβεία για αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, εκδρομές, αγορά μπουλντόζας ιδιώτη και οικονομική ενίσχυση ενός μόνο ατόμου με ειδικές ανάγκες». Μάλιστα οι ανωτέρω εκταμιεύσεις δεν αποτελούν ειδικές επιθυμίες των δωρητών ή δωρεές υπό όρους, αλλά αποφάσεις του ΕΤΑΕΑ - «που δικαιώνουν όσους καταγγέλλουν ότι το Ταμείο διαχειρίζεται μονομερώς, με αυθαίρετο τρόπο και αναποτελεσματικά τα χρήματα».
.............................................

Περισσότερα : http://meropitopik.blogspot.com

το Μποστάνι

Υπάρχει ελπίδα;

Μόλις τέλειωσε ο λόγος του Μπάρακ Ομπάμα και ανέλαβε και επισήμως τα καθήκοντά του. Αν έχει κάτι πολύ θετικό αυτός ο άνθρωπος τότε σίγουρα είναι ο λόγος του. Καθαρός, άνετος, πραγματικός ρήτορας που ξέρει τι να πει και πώς να το πει. Και αυτό έκανε άλλη μια φορά και τώρα. Μίλησε για πολλά και είπε και καλά και περίεργα. Είπε θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Αμερική, την οικονομία, να αποσύρει στρατεύματα από το Ιράκ, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Είπε όμως ότι η Αμερική είχε αντιμετωπίσει και παλιότερα απειλές και θα το κάνει και τώρα. Στις παλιότερες απειλές ανέφερε ναζισμό και κομμουνισμό (τυπική αμερικανική προσέγγιση, όλα σ' ένα τσουβάλι) και είπε ότι είναι δυνατοί και όποιος τολμήσει να τους αντισταθεί θα τονσυντρίψουν....
Σκληρή λέξη που μας τρομάζει όλους στο τι μπορεί να εννοεί. Μίλησε για κίνυδνο πυρηνικών (των άλλων φυσικά, τα δικά τους δεν πιάνονται) που αν υπάρξει θα τον αντιμετωπίσουν (Ιράν;).

Είπε ακόμα ότι θα πορευτούν με συμμαχίες που θα κάνουν σε όλο τον κόσμο καθώς και ότι η Αμερική αποτελείται από χριστιανούς, Εβραίους, μουσουλμάνους (κίνηση προς τους μουσουλμάνους για πιθανή συνεργασία;). "Η Αμερική θα είναι φίλος με κάθε χώρα που αγαπά τη δημοκρατία". (Ποιά δημοκρατία;;;)

Συνολικά ενώ αυτός ο άνθρωπος σε τραβάει και τον ακούς μάλλον οι ελπίδες που εναπόθεσαν όλοι σ'αυτόν αργά ή γρήγορα θα διαψευστούν...
Δεν είναι απαισιοδοξία, ρεαλισμός είναι....


Too good to be true my fellow Americans....

από : ourgreektv.blogspot.com
το μποστάνι

Κορυφαιο!!!!

 

Ο σύζυγος μπαίνει στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του αιφνιδιαστικά. Είχε γυρίσει νωρίτερα, δύο μέρες, από το ταξίδι του στο εξωτερικό. Αντικρίζει τη γυναίκα του μισόγυμνη στο κρεβάτι. Αναψοκοκκινισμένη. Έντρομη, κάτι ακαθόριστο του ψελλίζει.

Μα τι έχεις; τη ρωτά κι αυτός παραξενεμένος. Σε βλέπω και νομίζω ότι βρίσκεσαι σε μία τρομερή νευρική υπερδιέγερση. Σου συμβαίνει τίποτε;

Ναι, τραυλίζει η γυναίκα του. Ξέρεις στενοχωριέμαι, διότι δεν έχω, φορέματα για να φορέσω.

Δεν είμαστε καλά, της απαντά ο σύζυγός της και ανοίγει τη ντουλάπα τους και λέει:

Κι αυτό το κόκκινο, τι είναι; τη ρωτά, βγάζοντας ένα κόκκινο φόρεμα από τη ντουλάπα. Κι αυτό το πράσινο; Κι αυτό το μπλε; Κι αυτό το κίτρινο; Γεια σου Θανάση. Κι αυτό το μώβ; Κι αυτό το μαύρο;

Από «ΑΣΗΜΩΝΗΣ» - ανέκδοτα.-

Αναρτήθηκε από το Μποστάνι 20-01-2009.-

Όπου φύγει … φύγει!

Ούτε στην Ουγκάντα γίνονται αυτά!!! Για δεύτερη συνεχή φορά η κυβερνητική παράταξη της ΝΔ, απουσιάζει από την συζήτηση για την σύσταση ή μη προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου…
"blog του Περιπτερά".

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα στο blog του Περιπτερά

http://peripteraki.blogspot.com/

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.








Από ΤΑ ΝΕΑ...
ΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ ΔΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ κ. ΣΤ. ΒΡΑΔΕΛΗ.

  Έφυγε από την Καβάλα...

Μετά 35 μέρες που κάθησε στον πάγκο της Καβάλας, από χθες ο Νίκος Αναστόπουλος αποτελεί παρελθόν για τους «Αργοναύτες». Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε χθες με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Μάκη Ψωμιάδη και συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του. Η Καβάλα με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο της γνώρισε τρεις ήττες στα ντέρμπι με ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο και Ιωνικό, ενώ προχθές αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Κέρκυρα. Έτσι, μετά τον Ράινερ Μάουρερ και τον Νίκο Αναστόπουλο, η ομάδα της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται σε αναζήτηση τρίτου προπονητή σε μία σεζόν, με τα ονόματα των Γιάννη Παπακώστα και Βαγγέλη Βλάχου να είναι τα επικρατέστερα.ΤΟ ΜΠΟΣΤΆΝΙ (ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ) .

[ ΓΝΩΜΗ ] Βατοπέδι

Του Τηλέμαχου Χυτήρη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 20 Ιανουαρίου 2009
Ο Πρωθυπουργός όλο το προηγούμενο διάστημα υποστήριζε ότι το «ζήτημα» (έτσι το απεκάλεσαν) του Βατοπεδίου θα εξετασθεί μέχρι τέλους και οι ένοχοι «όσο ψηλά και να βρίσκονται» θα υποστούν τις συνέπειες. «Δεν καλύπτουμε κανέναν»! «Μηδενική ανοχή»! και άλλα ηχηρά παρόμοια. Πριν αλέκτο- ρα φωνήσαι, η κυβέρνη- ση υποστη- ρίζει τώρα ότι πολιτικά πρόσωπα δεν ενέχονται στο σκάνδαλο. Αυτό προέκυψε από την Εξεταστική της Βουλής και από το πόρισμα των υπουργοποιηθέντων βουλευτών της! Προφανώς, κυβέρνηση δεν υπήρχε στη χώρα! Υπογραφές υπουργών δεν μπήκαν! Όλα κινήθηκαν στο κενό και απέδωσαν πλήρως, αφού και ανταλλαγές δημόσιων εκτάσεων έγιναν και εκατομμύρια ευρώ μπήκαν σε διάφορες τσέπες, σε χρόνο- ρεκόρ μάλιστα. Έτσι από μόνα τους έγιναν όλα, χωρίς πρόγραμμα, εις βάρος του Δημοσίου. Το θέμα για την κυβερνητική πλειοψηφία έκλεισε χθες στη Βουλή διά της απουσίας της! Η παραβίαση της κοινής λογικής αλλά και του Συντάγματος και των θεσμών επετελέσθη εν δόξη και τιμή και «ούτε γάτα ούτε ζημιά»! Έτσι νομίζουν, γιατί θεωρούν τους Έλληνες ανόητους, μεταξύ των οποίων και τους οπαδούς της Ν.Δ. Όμως, ως γνωστόν, όλα εδώ πληρώνονται και μάλιστα, τελευταίως, με υψηλό επιτόκιο.

ΓΝΩΜΕΣ -  ΤΑ ΝΕΑ

Μηδέν στα οικονομικά

Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου gpapachristos@dolnet.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 20 Ιανουαρίου 2009
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η κυβέρνηση επειδή υπάρχουν κι άλλοι χειρότεροι από μας στην Ευρώπη από πλευράς δημοσιονομικών μεγεθών! Φοβερή επιτυχία, όντως. Αλλά για να δούμε πόσο μεγάλη είναι αυτή η επιτυχία: 

1. Ο προϋπολογισμός που ψήφισε η κυβέρνηση μόλις πριν από έναν μήνα δεν υπάρχει. Δεν ισχύει, πώς το λένε. Είναι μια παράθεση ψεύτικων στοιχείων. Από την αρχή ώς το τέλος. Και εξ αυτού του λόγου, θα αναθεωρηθεί άμεσα. Δηλαδή, αυτός ο προϋπολογισμός, που η κυβερνητική πλειοψηφία ψήφισε «εν χορδαίς και οργάνοις» και που ο Πρωθυπουργός ερμήνευσε ως «παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», ήταν ψεύτικος. 

2. Ο τότε υπουργός Οικονομίας, καθηγητής οικονομικών μάλιστα, διαβεβαίωνε πριν από ενάμιση μήνα ότι η ανάπτυξη θα έτρεχε το 2009 με 3%. Όταν του είπαν από τις Βρυξέλλες «κόψε κάτι, μεγάλε» περιόρισε το 3% στο 2,7% και έκανε και τον θυμωμένο με την Κομισιόν που τον πίεζε. Χθες, μας είπαν από την Κομισιόν ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της Ελλάδας στην καλύτερη περίπτωση θα είναι μηδέν. ΜΗ-ΔΕΝ! 

3. Ο ίδιος υπουργός, ο κύριος Αλογοσκούφης λέμε, που επαίρεται για τις ικανότητές του, έφτασε το δημόσιο χρέος στα 250 δισ. ευρώ, το μεγαλύτερο που είχε ποτέ η χώρα!

Ερώτηση: σε ποια άλλη χώρα θα γίνονταν αυτά και δεν θα έφευγαν νύχτα ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί του και το σύστημα διακυβέρνησης που έχουν εγκαταστήσει; Απάντηση: σε καμία! Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά τα απίστευτα... 

ΑΙΧΜΕΣ - ΤΑ ΝΕΑ
Ν΄ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ... ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.















ΤΑ ΝΕΑ: Μαύρη διετία για δουλειές, εισοδήματα
Πρωτοφανή καθίζηση της ανάπτυξης σε μηδενικούς σχεδόν ρυθμούς προβλέπει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το 2009 και το 2010, οδηγώντας σε μείωση εισοδημάτων και αύξηση των ανέργων.

E-T:Κοινωνικό κραχ
Σε ύψος επιτήρησης το έλλειμμα της Ελλάδας, έκρηξη της ανεργίας και οριακή ανάπτυξη. Τουλάχιστον 80.000 άτομα θα χάσουν τη δουλειά τους το 2009.


το μποστανι 9:43 π.μ.
ΕΚΡΗΞΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ &
ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ....

το μποστάνι 9:25 π.μ.

Πολλές οι ομοιότητες με την απαγωγή Μυλωνά



Αρκετά κοινά σημεία με την απαγωγή του επιχειρηματία κ. Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη είχε αυτή του εφοπλιστή κ. Παναγόπουλου.
Μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα είχαν ελευθερώσει τον κ. Μυλωνά, την ίδια ώρα περίπου ελευθερώθηκε στον Ασπρόπυργο και ο Περικλής Παναγόπουλος.
Παράλληλα, οι απαγωγείς και στις δύο περιπτώσεις, θέλοντας να τεστάρουν τις οικογένειες των απαχθέντων, τους έβαλαν σε μια ακόμα ταλαιπωρία. Η σύζυγος του κ. Μυλωνά, σύμφωνα με τις οδηγίες των απαγωγέων ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και έφθασε περίπου μέχρι την Αθήνα όταν και ειδοποιήθηκε από τους απαγωγείς να επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα... 

Στην υπόθεση του εφοπλιστή, η σύζυγός του, η κ. Παναγοπούλου ακολούθησε την αντίθετη πορεία αφού ξεκίνησε από την Αθήνα και έφθασε μέχρι τα σύνορα του νομού Θεσσαλονίκης όπου και έλαβε εντολή από τους απαγωγείς να επιστρέψει σπίτι της. Μαζί της ήταν και ο οδηγός που είχε δεχθεί την υπόθεση.
Ένα ακόμα κοινό στοιχείο, ήταν η αποστολή βιντεοκασετών από τους απαγωγείς προς τις οικογένειες. Έτσι ήθελαν αφενός να δείξουν ότι τα πρόσωπα που έχουν απαγάγει είναι καλά στην υγεία τους αλλά και να πιέσουν τους οικείους τους να παραδώσουν τα λύτρα.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ!

Αίσιο τέλος στην ιστορία με την απαγωγή τουΠερικλή Παναγόπουλου. Εντοπίστηκε από περιπολικό τις πρώτες ώρες μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Ασπροπύργου. Είναι καλά στην υγεία του και η οικογένειά του τον παραλαμβάνει σε λίγα λεπτά.
Χωρίς ψηφοφορία ολοκληρώθηκε η συζήτηση για την Προανακριτική.
in.gr

Icon
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο βήμα της Βουλής

Χωρίς τη διεξαγωγή ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το Βατοπαίδι.

Μετά το πέρας των ομιλιών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος τόνισε ότι με την απουσία της ΝΔ δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, βάσει του Κανονισμού.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι ο πρωθυπουργός προσωπικά είναι πλέον υπεύθυνος για την όποια παραγραφή των αδικημάτων.

Ο ίδιος είπε ότι η εικόνα, πάντως, που διαμορφώνεται είναι ότι παραμένει η εκκρεμότητα της υπόθεσης, «ως προσωπικής ευθύνης του κ. Καραμανλή».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑΦ.Κουβέλης τόνισε ότι με δεδομένη την έλλειψη της δεδηλωμένης της Βουλής -λόγω απουσίας των βουλευτών της ΝΔ- δεν γίνεται να εφαρμοστεί το σχετικό άρθρο του Κανονισμού της Βουλής, κατά συνέπεια δεν μπορεί να διεξαχθεί η ψηφοφορία.

Ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φέρει πλέον την ευθύνη για την παραγραφή των αξιόποινων πράξεων που θα έπρεπε να διερευνηθούν στο πλαίσιο σύστασης Επιτροπής.

Από πλευράς ΚΚΕ ο Σπ.Χαλβατζής τόνισε ότι για μια ακόμα φορά επαναλαμβάνεται το ίδιο σενάριο. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν πρέπει να γίνει καμία ψηφοφορία, ώστε να μην υπάρξει με ευθύνη της Αντιπολίτευσης, παραγραφή των αδικημάτων.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης κατηγόρησε τα υπόλοιπα κόμματα της Αντιπολίτευσης ότι με τον τρόπο που χειρίζονται την υπόθεση, το θέμα θα επανέρχεται και θα επανέρχεται χωρίς να λύνεται και κανείς δεν θα ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού, όπως την οικονομία.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι την επόμενη φορά που θα επανέλθει το θέμα, οι βουλευτές του ΛΑΟΣ δεν θα συμμετάσχουν.

Στην παρέμβασή του ο πρόεδρος του Σώματος Δημήτρης Σιούφας τόνισε ότι δεν συμμερίζεται την άποψη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, περί παραγραφής, αρκούμενος να δηλώσει ότι η απόρριψη ή μη μιας πρότασης γίνεται μόνο με τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

«Κατά συνέπεια δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω και λύνεται η συνεδρίαση» κατέληξε.

Newsroom ΔΟΛ



ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΗ .....
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΤΕ, 
ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ

















Ο Makis T. εκπληκτικός στο ρόλο του στρατηγού Thade, στον «Πλανήτη των πιθήκων» σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας.




















Ο John Pretederis μας άφησε άφωνους με την ερμηνεία του στην ταινία «Η διάσωση του στρατηγού Κωστάκη».



το Μποστανι...  από Drseeng