Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Στον γιατρο….

Παει ο 80αχρονος παπους στον γιατρο??
- Πώς αισθάνεστε;

- Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα. Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη, με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί.

Ο γιατρός τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός.

- Να σας πω μια ιστορία… Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος καθώς έφευγε από το σπίτι του, αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα.

Αφού περπατούσε για κάμποση ώρα στο δάσος, είδε μπροστά του ξαφνικά μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και η αρκούδα …. πέφτει κάτω νεκρή, τέζα.

- Αποκλείεται, φωνάζει ο παππούς, άλλος την πυροβόλησε.

- Α μπράβο …

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:51 μ.μ. - 14/06/2009

Η Μαριλου…

Ο άντρας διαβάζει ατάραχος την εφημερίδα του και ξαφνικά μπαίνει στο δωμάτιο η γυναίκα του και του ρίχνει μια σφαλιάρα χωρίς λόγο.
Α- Μα καλά τρελάθηκες; Τι με χτυπάς;
Γ- Τι είναι αυτό το χαρτάκι που βρήκα στην τσέπη του παντελονιού σου και γράφει ΜΑΡΙΛΟΥ;
Α- Δεν θυμάσαι πριν από 2 βδομάδες που πήγα στον ιππόδρομο; ΜΑΡΙΛΟΥ είναι το όνομα του αλόγου που είχα ποντάρει.
Γ- Πω-πω, με συγχωρείς, ώρες-ώρες και γω δεν καταλαβαίνω πώς γίνομαι τόσο ζηλιάρα. Ελπίζω να μην σε πόνεσα πολύ.
Μετά από 3 μέρες το ίδιο σκηνικό. Ο άντρας να διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του στην πολυθρόνα και η γυναίκα του ρίχνει μια δυνατή με το τηγάνι στο κεφάλι.
Α- Μα καλά, τι έπαθες πάλι;
Γ- Τηλεφώνησε το ΑΛΟΓΟ και σε θέλει..

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:32 μ.μ. - 14/06/2009

Καραμανλης vs ανεργος Ελληνας………..

κλικ για μεγένθυση

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:18 μ.μ. - 14/06/2009

Εμεις τι θα κανουμε κυριοι;;;;; Θα πεινασουμε;;;

Ως σατυρικος μπλογκερ που σεβεται τον εαυτο του, καταγγελω επισημα τους Υπουργους αυτης της χωρας, πως εδω και λιγες μερες εχουν βαλθει να μας φανε την δουλεια!!!! Οι δηλωσεις τους συνιστουν απο μονες τους σατυρα!
* Για μια ακομη φορα, η δηλωση του κ. Μαρκογιαννακη για την υπαρξη ΜΟΝΟ δυο πυροσβεστικων ελικοπτερων αντι των δεκα που υπηρχαν περισυ, εχει μεταφερθει αυτουσια.

κλικ για μεγένθυση

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:07 μ.μ. - 14/06/2009


Πέρα βρέχει...

Πληρώνουν τις σουίτες του Στυλιανίδη στο Fourseasons,και στα πυροσβεστικά ελικόπτερα κάνουν οικονομίες...
"Μέχρι χθες έβρεχε στη Βόρεια Ελλάδα, γιατί να νοικιάσουμε περισσότερα ελικόπτερα, που είναι και πανάκριβα"!...
Κοίτα πως σκέφτηκε να κάνει οικονομία ο Μαρκογιαννάκης μέσα Ιουνίου την ώρα που
άρχισαν να μπαίνουν φωτιές από παντού. Και καλά, στην Βόρεια Ελλάδα έβρεχε. Στην κεντρική και νότια, η στην Ριτσώνα χθες, τι καιρό έκανε?
Μα είναι σοβαροί οι άνθρωποι?
Είναι δικαιολογία αυτή για την Πυροσβεστική που κατάντησε να έχει 2 μόνον ελικόπτερα, όταν πληρώνουν τις σουίτες του ζεύγους Στυλιανίδη σε LUX ξενοδοχεία?
Και όταν όλα τα Υπουργεία κάνουν όργια σπατάλης?...
από nonews-news
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:29 μ.μ. - 14/06/2009

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

Το 1987 στον τελικό της Αθήνας νικώντας στον τελικό τη Σοβιετική Ένωση με 2 βολές του γίγαντα Αργύρη Καμπούρη και τελικό σκορ 103-101.

Όλη η Ελλάδα στους δρόμους....


από ΕΓΕΡΣΙΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:31 μ.μ. - 14/06/2009

Aυτό είναι το site της συζύγου του αυτοχριζόμενου ..."προστάτη" του Ιντερνετ που θέλει να μας κλείσει τα blogs !


Δείτε τι παίζει με την κ Σπυροπούλου ...την σύζυγο του κ. Βασιλάκου που είναι νομική σύμβουλος στη αυτοχριζόμενη Ένωση Χρηστών Ιντερνετ ( ΕΕΧΙ) που έχει "τρυπώσει" σε εκπομπή του στην ΕΡΤ για δήθεν θέματα διαδίκτυο και παράλληλα η πρώτη ως νομική σύμβουλος ο δεύτερος ως πρόεδρος της ΕΕΧΙ έχουν "σαρώσει" τις επιτροπές των υπουργείων για δήθεν θέματα τεχνολογίας και ιντερνετ...
Ο Πρόεδρος των χρηστών είναι και υπάλληλος του ΔΟΛ σε θέματα internet και αρθρογράφος στο In.gr
H νομική σύμβουλος της ΕΕΧΙ και της διαδικτυακής εκπομπής της ΕΡΤ ( του συζύγου) έχει ένα δικηγορικό γραφείο και διαφημίζει ( δικαίωμά της ) τις υπηρεσίες της σε θέματα νομικής φύσεως για internet ...και ποινικά !
Ομως αυτό λέγετε αθέμιτος ανταγωνισμός αφού στην ουσία ...προβάλλεται επ αμοιβή μέσω εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης ...
Παράλληλα συμμετέχει σε κρατικούς φορείς ...και συνδιαλέγεται με διωκτικές αρχές ( σε αυτές τις επιτροπές) άρα είναι μέσα στα πράγματα...
Το λόγο έχει ο Δικηγορικός Σύλλογος ....
από papatzides
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:33 μ.μ. - 14/06/2009

Σκίτσα

Του ΣΤΑΘΗ
από Ελευθεροτυπία
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:24 μ.μ. - 14/06/2009

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:42 μ.μ. - 14/06/2009

Σκάνδαλο Siemens: Ποιός είναι ο επόμενος;

Πρωτοσέλιδο στο protothema.gr είναι οι οικοσκευές - Mayo και το οικόπεδο που αγόρασε ο Κυριάκος εξ αδιαίρετου με το Δενδρινό και Χριστοφοράκο της Siemens !
από ΤΟ ΓΡΕΚΙ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:24 μ.μ. - 14/06/2009

Η ALCO ξεκαθαρίζει τα περί αποχής...

Στο σημερινό γκάλοπ της ΑLCO για το "Πρώτο Θέμα", στην ερώτηση "Γιατί δεν ψηφίσατε στις ευρωεκλογές?", η απάντηση "Γιατί είμαι απογοητευμένος από το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα" λαμβάνει ποσοστό 43,6% ανάμεσα στο σύνολο των ψηφοφόρων. Η απάντηση, όμως, "Γιατί είμαι δυσαρεστημένος με το κόμμα μου" λαμβάνει ποσοστό 20,7% στους ψηφοφόρους της ΝΔ και μόνον 4,5% στους ψηφοφόρους του Πασόκ. Οπως σημειώνει η ανάλυση της εταιρείας, το συμπέρασμα από αυτές τις τοποθετήσεις είναι ότι οι οπαδοί του Πασόκ που δεν πήγαν να ψηφίσουν το έκαναν για λόγους ξεκούρασης ή αναψυχής (ή και βεβαιότητας για τη νίκη, λέμε εμείς) ενώ αντίθετα οι νεοδημοκράτες ως πράξη αγανάκτησης.
***
Δηλ. επιβεβαιώνεται αυτό που μέρες τώρα λένε οι μπλόγκερς του Κινήματος, εδώ...
***
Κάνω αυτήν την ανάρτηση γιατί μέρες τώρα οι διάφοροι "ειδικοί" μας τα έπρηξαν με το ... μήνυμα της αποχής! Είναι, λοιπόν, φανερό ότι οι απέχοντες του Πασόκ πιο εύκολα θα στηρίξουν Πασόκ στις εθνικές από τους απέχοντες της ΝΔ που ήδη απομακρύνθηκαν (αφού μάλιστα ο αρχι-άχρηστος θα συνεχίσει την ίδια τακτική!). Βέβαια, κακώς και οι απέχοντες του Πασόκ είχαν τέτοια βεβαιότητα για την νίκη, αλλά άλλο πράγμα να μην πας να ψηφίσεις λόγω 3ημέρου και σιγουριάς για το αποτέλεσμα και άλλο πράγμα να μην πας να ψηφίσεις από αγανάκτηση!
από @ρ@τε πύλ@ς
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:05 π.μ. - 14/06/2009

Βρήκαν μέσα στην βουλή 3 προσημειωμένα χαρτονομίσματα του Παλαιοκώστα από την απαγωγή του Μυλωνά!

Και όμως το περιστατικό είναι αληθινό και απίστευτο. Εντοπίστηκαν 3 προσημειωμένα χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ στο υποκατάστημα τραπέζης που βρίσκεται στην βουλή και τα οποία ήταν από την απαγωγή του βιομήχανου Γ.Μυλωνά από τον Παλαιοκώστα!
Ψάχνουν να βρούνε μέσα στην βουλή και ...

δεν ξέρουν τι να κάνουν αφού τα 3 ύποπτα χαρτονομίσματα πέρασαν χέρι - χέρι και έφθασαν μέχρι την τράπεζα μέσα στο κοινοβούλιο.
Και που τα προσημείωσαν τι θα κάνουν τώρα; Θα πάρουν καταθέσεις από τα χαρτονομίσματα όπως σωστά λέει το "Βήμα";

Μήπως δόθηκαν ως οικονομική ενίσχυση σε κάποια λαμόγια πολιτικούς μερικά από τα λύτρα; Έτσι και αλλιώς αυτοί λεφτά να πάρουν, και δεν τους ενδιαφέρει από πού προέρχονται.


από ΙΧΝΟΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:54 π.μ. - 14/06/2009

ΤΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟ-ΑΓΓΛΟΥΣ !…

Σε λίγες ημέρες θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, είκοσι χρόνια, μετά τον διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την κατασκευή του, που έκανε, το 1989, η Μελίνα Μερκούρη.
Κι όμως, η ιδέα της δημιουργίας αυτού του μεγάλου έργου προέκυψε, για να επιβοηθηθεί η επιστροφή στην Ελλάδα των Μαρμάρων του Παρθενώνα, τα οποία σύλησε και απέσπασε, τον προηγούμενο αιώνα, ο άγγλος λόρδος Έλγιν και βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο.
Δυστυχώς η άσβεστη επιθυμία του ελληνικού λαού, για την επιστροφή των μαρμάρινων μνημείων στο χώρο τους, που τόσο χαρακτηριστικά εξέφρασε η «τελευταία ελληνίδα θεά», η μεγάλη Μελίνα, δεν θα ικανοποιηθεί και το νέο Μουσείο θ΄ ανοίξει τις πύλες του, χωρίς να έχει στις προθήκες του τα κλεμμένα Μάρμαρα.

Τόσες δεκαετίες, τόσες προσπάθειες και τόσοι αγώνες, δεν κατάφεραν να λυγίσουν το διεστραμμένο πείσμα των αρμόδιων κωλο-άγγλων, που συνεχίζουν 200 και πάνω, χρόνια μετά, να φέρονται και να πράττουν σαν τον σιχαμένο, λωποδύτη, πρόγονό τους, που ερχόμενος για πρέσβης στην υποδουλωμένη, τότε, Ελλάδα, βρήκε την ευκαιρία να πλιατσικολογήσει επί των αιώνιων ελληνικών μνημείων.

Πριν λίγες ημέρες, μια χαμένη κυράτσω, βγήκε στο Λονδίνο και μετέφερε την πρόταση της φάρας, που διοικεί το βρετανικό Μουσείο, πως «…θα ήταν διατεθειμένοι να δανείσουν τα Μάρμαρα για τρεις μήνες, αν η ελληνική κυβέρνηση αναγνώριζε ότι ανήκουν στο Βρετανικό Μουσείο και φρόντιζε για την ασφαλή μεταφορά τους…».
Ο τωρινός υπουργός Πολιτισμού Αντ. Σαμαράς, απέρριψε την πρόταση, επειδή «... η αποδοχή της θα ισοδυναμούσε με τη νομιμοποίηση της υφαρπαγής των Γλυπτών και τον τεμαχισμό του Μνημείου, πριν από 207 χρόνια…».

΄Ισως, από μια οπτική γωνία, να μην έπρεπε να αντιμετωπίσουμε, έτσι, αυτή τη σιχαμερή πρόταση των άγγλων–κλεπτών των Μαρμάρων μας.Να πούμε ότι συμφωνούμε, να τους βάλουμε όσες υπογραφές ήθελαν, να πάρουμε τα μνημεία και να τα φέρουμε στο Μουσείο της Ακρόπολης και μετά από τρεις μήνες, να τους επιστρέψουμε τ΄ …αρχίδια μας !
Κι άστους τους βρωμιάρηδες λορδομένους και μη, να φωνάζουν, να καταγγέλλουν, να κάνουν προσφυγές, να κάνουν δίκες, να…να …να… να…

Αυτό θάκανε και η Μελίνα μας, αν ζούσε σήμερα κι αντιμετώπιζε αυτή την απαράδεκτη και εξοργιστική κατάσταση, σε απόλυτη εναρμόνιση με τη βούληση ΟΛΩΝ, των, απανταχού της γης, ΕΛΛΗΝΩΝ και των φιλελλήνων !…

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:22 π.μ. - 14/06/2009

Νέο όχημα πάταξης της λαθρομετανάστευσης …

….προμηθεύτηκε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, επειδή τα παπάκια αποδείχτηκαν αναποτελεσματικά και παρουσίαζαν συχνές βλάβες.
Το νέο όχημα «ΑΓ- ΕΛΑΣ» παρουσιάστηκε από τον κ. Υφυπουργό Δημόσιας Τάξης σε ειδική εκδήλωση !!!

από ΤΟ ΓΡΕΚΙ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:15 π.μ. - 14/06/2009

Blogs rule...



Η επανάσταση των blogs αποτελεί την ανάπτυξη, στην αρχή ερασιτεχνικού και κατόπιν πρωτότυπου ψηφιακού περιεχομένου, το οποίο, στη συνείδηση των χρηστών, σταδιακά αντικαθιστά το κεντρικά ελεγχόμενο περιεχόμενο που παράγεται από τις κατεστημένες πηγές.
Πέρα όμως από τις παραγωγικές διαθέσεις των ερασιτεχνών bloggers, δημοσιογράφοι, αναλυτές, ερευνητές, ακαδημαϊκοί, αλλά και απλοί πολίτες που είναι σε θέση να συνεισφέρουν στον δημόσιο διάλογο επωφελούνται από τις ιδιότητες του διαδικτύου ως μίας εξαιρετικά ευέλικτης πλατφόρμας παγκόσμιας διείσδυσης και αποδοχής, πάνω στην οποία μπορούν να διατυπώνουν απόψεις, θέσεις και αναλύσεις επί παντός επιστητού. Οι τεχνολογικές λύσεις είναι διαθέσιμες και το κόστος υλοποίησης διαρκώς μειώνεται.
Τα παραδείγματα πολλά. Μερικά από αυτά έντονα συνδεδεμένα με γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας.
Η διαδικασία ωρίμανσης του blogging συμβαδίζει με γεγονότα μαζικού ενδιαφέροντος. Εκλογές, καταστροφές, συρράξεις, κοινωνικές αλλαγές ισχυροποιούν τη δημοσιογραφία των πολιτών. Η αξιοπιστία του κατεστημένου των Μέσων τίθεται σε αμφισβήτηση.
Δεν είναι τυχαίο που...
στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των πολιτών εκδηλώθηκε στο διαδίκτυο και στη μπλογκόσφαιρα, όπου ανεξάρτητες απόψεις, αλλά και υπερβολές διάνθισαν την κατά τα άλλα πολωμένη και για πολλούς αδιάφορη προεκλογική καμπάνια…


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:41 π.μ. - 14/06/2009

καλημέρα....


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:13 π.μ. - 14/06/2009

Τα μικρά... του Μικρού Φωκίωνα - Αγκυλωτοί χριστιανοί

Αγκυλωτοί χριστιανοί

· Πήραν 7% και έγιναν κυβέρνηση
· Κατάλαβαν ότι ο καταλληλότερος είναι ανικανότερος και πήραν την πολιτική κατάσταση στα χέρια τους
· Όχι για αυτούς, για την φουκαριάρα την ΝΔ…
· Για να μην βγει ο Γιωργάκης
· Με δυο λόγια τους λέει ο Μαυροτζαφέρης… θέλετε να συνεχίσετε να τρώτε από το μέλι; Δώστε σε εμάς το βάζο
· Με την ευκαιρία ας επιβάλλουμε τις απόψεις μας
· Απίστευτη έπαρση από τους μαυροτζαφέρηδες
· Και εγώ ο αφελής πίστευα ότι χρειάζονταν λίγο παραπάνω ποσοστό για να πέσουν οι μάσκες
· Αφού η ΝΔ το γυρνάει σε ακροδεξιές πολιτικές γιατί να μην λέει ο Μαυροτζαφέρης ότι είναι κεντρώος
· Μαυρομανλής… χέρι – χέρι με τον Μαυροτζαφέρη
· Τα τηλεοπτικά ΜΜΕ έχουν κάνει καλή δουλειά
· Αύξησαν τους οπαδούς της ακροδεξιάς
· Ο κυρίαρχος λαός σύρεται από δημοσκόπους και μεγαλοδημοσιογράφους
· Το μεγάλος έχει να κάνει με τις αμοιβές τους, φυσικά
· Γεμίσαμε φύρερ και μουσολινάκους
· Και μερίδα του κυρίαρχου λαού έχει πάρει θέση στην αρένα, έτοιμο να χειροκροτήσει
· Πάντως για να μην ξεχνιόμαστε να πούμε ότι ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ ως λαοπρόβλητοι και φιλολαϊκοί λαϊκιστές ξεκίνησαν
· Και ένας εχθρός είναι απαραίτητος
· Για να του φορτώσουμε όλα τα δεινά
· Οι μετανάστες φταίνε για την ακρίβεια
· Οι μετανάστες φταίνε για την πανάκριβη βενζίνη
· Οι μετανάστες φταίνε για τους μισθούς που έχουν καταρρεύσει σε επίπεδο αγοραστικής δύναμης
· Οι μετανάστες φταίνε για την ανυπαρξία δημόσιας υγείας
· Οι μετανάστες φταίνε για την ανυπαρξία παιδείας
· Οι μετανάστες φταίνε για τους νέους φόρους
· Οι μετανάστες φταίνε για τα δομημένα ομόλογα που ήταν η χαριστική βολή των ασφαλιστικών ταμείων
· Οι μετανάστες φταίνε για τις μίζες
· Όλα καλά καμωμένα τα κάνουν οι κυβερνήτες μας… οι μετανάστες όμως έχουν διαλύσει το κράτος
· Και φυσικά οι μετανάστες φταίνε για την ηχορύπανση που δημιουργεί η τσιρίδα του Γεωργιάδη
· Η παιδική χαρά στον Άγιο Παντελεήμονα έχει χάσει και τα παιδιά και την χαρά
· Τα κλούβια αυγά έχουν ξεφύγει…
· Αλλά τι να κάνουν και αυτοί όταν η τρομοκρατία έχει και επίσημη σφραγίδα
· Έρχονται μαύρες μέρες…
· Χριστιανικές…
· Με αγάπη προς τον πλησίον…
· Εκφρασμένη με λοστάρια και μαχαίρια
· Χριστιανοί με τον σταυρό στο χέρι…
· Τον αγκυλωτό
· Ο Καταλληλότερος – υπευθυνότερος, ο ούτε 53, συγκάλεσε υπουργικό συμβούλιο για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος
· Μόνο που η ανάλυση έγινε συμπυκνωμένα… σε 25 λεπτά!
· Τα είπαν όλα με τα μάτια.
· Ο μέγας κυβερνήτης έχει το χάρισμα να διαβάζει τις σκέψεις…
· Οπότε δεν χρειάστηκε να μιλήσει κανείς
· Μια καλημέρα έφτανε!
· Με την Ντόρα μπερδεύτηκε λιγάκι γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήθελε να πει σκεφτόμενη «ωραία καρέκλα έχει ο μεγάλος»
· Άρχισαν τις γκρίνιες στον ΣΥΡΙΖΑ
· Μήπως θα πρέπει να σκεφτούν ότι πρέπει να λειτουργήσουν σαν κόμμα και όχι σαν ΜΚΟ;
· Εντάξει να φύγει η βάση στην Σούδα, αλλά μήπως να έδινε βαρύτητα στο πως θα βελτιωθεί η ζωή μας;
· Ας αφήσει το ΚΚΕ να διώξει τους αμερικάνους…
Μετά τιμής
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:54 π.μ. - 14/06/2009

ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ


από δημολογος
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:44 π.μ. - 14/06/2009

Β. Ελλάδα: Θεαματική πτώση ουρανίου σώματος

Θεαματική πτώση ουρανίου σώματος το οποίο προκάλεσε έντονη εντύπωση αναφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Βόρεια Ελλάδα. Το φαινόμενο κατεγράφη από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Μακεδονία αλλά όχι από το Αστεροσκοπείο Θεσσαλονίκης.
Όπως μετέδωσε η ΕΤ 3, η πτώση του αντικειμένου έγινε ορατή και από την ΠΓΔΜ και την Αλβανία, ενώ καταγράφηκε και από τον πύργο ελέγχου του ΑεροδρομίουΜακεδονίας. Σύμφωνα με τους αστρονόμους, το φαινόμενο αυτό ονομάζεται «φαινόμενο της βολίδας». Πρόκειται για πτώση μετεωρίτη μεγάλης διάστασης που πυρακτώνεται και εκρήγνυται με συνοδεία κρότου.
από Cosmo.gr
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:27 π.μ. - 14/06/2009

Βίαια επεισόδια στην Τεχεράνη στη σκιά της αμφισβητούμενης νίκης Αχμαντινετζάντ

Οι μεγαλύτερες αναταραχές που έχουν σημειωθεί εδώ και μία δεκαετία στο Ιράν σύμφωνα με ανταποκριτές, διαδραματίστηκαν το Σάββατο (13/6) στην Τεχεράνη. Τα επεισόδια έχουν ξεκινήσει από το βράδυ της Παρασκευής – όταν και ανακοινώθηκε η νίκη Αχμαντινετζάντ στις προεδρικές εκλογές – , κορυφώνονται το απόγευμα του Σαββάτου με οδομαχίες μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας, ενώ στο ίδιο τεταμένο κλίμα αναμένεται να κυλήσει και το βράδυ.

από Cosmo.gr
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:22 π.μ. - 14/06/2009