Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Προς: Εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"

Κοινοποίηση: Αθηναίοι bloggers


Μπορεί κάποιος από το "Πρώτο Θέμα" να μου πει… γιατί στην περιφέρεια η εφημερίδα σήμερα κυκλοφόρησε με 
ξεχεστήριο δισέλιδο εναντίον του Ιωάννη Πρετεντέρη, το οποίο δισέλιδο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ στην διαδικτυακή έκδοση και στις εκδόσεις που κυκλοφόρησαν, από ότι μου λένε, στην Αθηνά;

Κάθε εξήγηση ευπρόσδεκτη.

Το Α' που διαβάσαμε στην περιφέρεια...
(κλικ για μεγέθυνση)


Και το Β' που μοιράστηκε στην Αθήνα...
Ενδιαφέρον έχει και η διαφορετική αρίθμηση του pdf...

απο Γ.Κ. Κρόγιας
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ANEKΔOTO


Έπιασαν μία συζήτηση περί ιατρικήςκαι λέει ο Αμερικάνος στον Έλληνα:

- Χα! Εμείς στην αμερική μόλις πε8αίνουμε, δίνουμε τα όργανα μας σε άλλους...

Ο Έλληνας:

- Σιγά το πράγμα ρε συ, εμείς τα δίνουμε ακόμη και όταν είμαστε ζωντανοί...

- Δηλαδή;

- Να σου δείξω... ΓΙΑΝΝΗ!!!! ΓΙΑΝΝΗ!!!!

Απαντά ο Γιάννης:

- Τί θες ρε;

- Δώσε μου 100 ευρώ!

- ΠΑΡΕ ΤΑ @ρχιδι@ ΜΟΥ!!!

από sexynea
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Μυστική συνάντηση Καραμανλή - Ρουσόπουλου …


Ο Ρουσόπουλος φαίνεται μετανιωμένος … και παρακαλεί τον Καραμανλή να τον συγχωρήσει !!!
Παρόν στην συνάντηση που έγινε στο διαμέρισμα που διατηρεί ο πρωθυπουργός στην περιοχή του Λυκαβηττού, ήταν και ο Αντώναρος !!!
Θέμα συζήτησης ήταν οι νέες εξελίξεις … στο σκάνδαλο Βατοπεδίου !!!
Η αποκλειστική φωτογραφία είναι από τη μυστική συνάντηση Καραμανλή - Ρουσόπουλου !!!

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση
από togreki
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Μην αδικείτε τον Προκόπη!!!...


Βούλγαροι ρήμαζαν ΑΤΜ με κάρτες κλώνους...


Συνελήφθησαν στην Καβάλα...
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας συνέλαβαν, χθες τα ξημερώματα, δυο αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας, τριάντα τριών και τριάντα έξι ετών, με τις κατηγορίες της απάτης με υπολογιστή και απόπειρα πλαστογραφίας.

Μετά από πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί έθεσαν σε...
επιτήρηση ένα ΑΤΜ τράπεζας στο κέντρο της πόλης καθώς και τους δυο δράστες που κινούνταν ύποπτα τόσο στο εν λόγω ΑΤΜ όσο και στα ΑΤΜ άλλων κεντρικών τραπεζών της Καβάλας

Το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί συνέβαλαν επ' αυτοφώρω την ώρα που έκανε ανάληψη 300 € τον έναν από τους δυο δράστες με χρήση κάρτας «κλώνου», ενώ σε κοντινό σημείο ακινητοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης. Και οι δυο προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Στο παγιδευμένο ΑΤΜ είχε διαπιστωθεί πως οι δράστες τοποθέτησαν πρόσθετο ηλεκτρονικό μηχανισμό σε σχισμή κάρτας ΑΤΜ προκειμένου να αναγνωρισθεί ο 16ψηφιος αριθμός της εισερχόμενης κάθε φορά κάρτας. Σε πλαστικό εσωτερικό πλαίσιο υπήρχε κύκλωμα αποτελούμενο από μπαταρία κινητού τηλεφώνου, μικροκάμερα και μικροτσίπ προκειμένου να καταγράφεται ο αριθμός PIN που πληκτρολογούνταν από πελάτες του τραπεζικού καταστήματος.

Στην κατοχή των δυο δραστών βρέθηκαν είκοσι κάρτες «κλώνοι», τέσσερα κινητά τηλέφωνα, 700 € και διάφορα σύνεργα διάρρηξης. Όλα τα παραπάνω κατασχέθηκαν, ενώ οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Πηγή ΑΠΕ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ


Και γαμώ τις πολιτικές αναλύσεις σήμερα από την Γιάννα...


"Καταλύτης ο φόβος;" Και τι ξέρεις εσύ από φόβο; Όταν το μόνο που φοβάσαι είναι να μην ξαναφυτρώσει το μουστάκι που ξερίζωσες;

Και 
"πάγωσε η διαφορά" αντί του "παγιώνεται";


Αυτά συμφωνήσατε με τον αποχωρών; Να επενδύσετε στο φόβο μπας και ο σκιαγμένος Έλληνας ξαναεμπιστευτεί το θρασύδειλο ψευτοτσαμπουκά του;

Ένα πράγμα δεν έχεις καταλάβει "Τσιτωμένο Πρόσωπο".

Ο κόσμος θέλει ελπίδα πλέον. Για αυτό και δίνει προβάδισμα στον Γιώργο. Για αυτό και απαντάει θετικά σε θετικές έννοιες, όπως η συναίνεση.

Για ρώτα όμως τον δημοσκόπο σου και δημοσκόπο του Μάξιμου, τον Μαύρο της ΜRΒ, γιατί δεν ρώτησε "Είναι ειλικρινής ο Καραμανλής όταν ζητάει συναίνεση;" η "ποιος πολιτικός αρχηγός μπορεί να κάνει πράξη τη συναίνεση;" να δεις τι θα έπαιρνες... 

Και το σημαντικότερο: ακόμα και ο Μαύρος -αναγκαστικά- δίνει περίπου 6 μονάδες διάφορα υπέρ του ΠΑΣΟΚ στην αντιμετώπιση της κρίσης, 41-35.
Κρατά αυτά τα ποσοστά γιατί θα τα δεις στην κάλπη...

Το έχω πει εκατοντάδες φορές από αυτό το blog: 
Ο Καραμανλής πάντα επενδύει στον φόβο στο τέλος. Είναι το τελευταίο καταφύγιο των δεξιών. Το ίδιο έκανε και στις πυρκαγιές, το ίδιο και στα "Δεκεμβριανά". Ασύμμετρες απειλές στις πυρκαγιές, οργανωμένο σχέδιο στα Δεκεμβριανά και... η εισαγόμενη οικονομική κρίση σήμερα!

Και όταν βλέπω ακόμη και εφημερίδες κυριών που μόνο λίφτινγκ και πίλινγκ ξέρουν να κάνουν και δεν έχουν ιδέα από πολιτική να ακολουθούν το ίδιο κόλπο επειδή τους επισκέφτηκε στα γραφεία τους ο "ανικανότερος" ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ακόμη περισσότερο!

Να την χαιρόμαστε τέτοια δημοσιογραφία!

από Γ. Κ. Κρόγιας
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στην κυρία Μπακογιάννη, Υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης Καραμανλή



Το κατόρθωσε κι αυτό η κυρία Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη, με την ιδιότητα της σφουγγοκωλάριου υποτακτικής της κυρίας Χίλαρυ…
Ο Ομπάμα θα επισκεφτεί την Τουρκία τον επόμενο μήνα, δήλωσε η Κλίντον!
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο εφιάλτης της ΑποσταCiaς!
Κι αυτοί εδώ ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν μια εθιμοτυπική χειραψία του καταλληλότερου με τον πλανητάρχη, στις 4 Απρίλη στο Στρασβούργο, με την ευκαιρία των 60 χρόνια του ΝΑΤΟ!
Αλλά, και στο Στρασβούργο θα έχουν πολύ καλή και ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από την Πανευρωπαϊκή διαδήλωση εναντίον του ΝΑΤΟ, για την Ειρήνη!

Τεράστια διεθνής επιτυχία για την Ελλάδα από τη Σοφία Σακοράφα!


Η βουλευτής Σοφία Σακοράφα, η οποία έχει και την Παλαιστινιακή υπηκοότητα, ήταν η μοναδική επίσημη καλεσμένη από την Ελλάδα στην “Παγκόσμια Συνδιάσκεψη της Τεχεράνης”, με θέμα «Υποστήριξη στην Παλαιστίνη - Γάζα το σύμβολο της αντίστασης – Γάζα θύμα της βαρβαρότητας» (4, 5 Μάρτη 2009).
Σ’ αυτό το παγκόσμιο γεγονός -που ως συνήθως αγνόησαν τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ, για τους γνωστούς… λόγους-, συμμετείχαν 60 επίσημες κρατικές αντιπροσωπείες, εκατοντάδες οργανώσεις και προσωπικότητες, από τις πέντε ηπείρους.
Η Σοφία Σακοράφα, με την ομιλία της συγκίνησε την Παγκόσμια Συνδιάσκεψη και διέσωσε την παραδοσιακή φιλία του ελληνικού με τον παλαιστινιακό λαό, μπροστά στη γνωστή πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλής, της πλήρους υποταγής στα αμερικάνικα κελεύσματα.
Σύντομα θα παρουσιάσουμε ρεπορτάζ για την “Παγκόσμια Συνδιάσκεψη της Τεχεράνης”!Ολόκληρη η συγκλονιστική ομιλία της Σοφίας Σακοράφα, στο θυγατρικό μας blog: «
ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ»

Κυριακάτικα Πρωτοσέλιδα

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_4920.html

Πατήστε - Διαβάστε.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Αυτοδυναμία !!!...


Είναι η πρώτη φορά που οΣταύρος Ψυχάρης και ο ΔΟΛ παραδέχεται σε κύριο άρθρο - editorial (πατήστε κλικ) ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις προσεχείς εκλογές με αυτοδυναμία και ο Γ. Παπανδρέου θα είναι οεπόμενος πρωθυπουργός. Αυτή είναι η μια πλευρά της είδησης. Η άλλη έχει να κάνει με το παρασκήνιο της στροφής. Στον ΔΟΛ τις ημέρες που η Λώρη Κέζα έγραψε τα δυο άρθρα για τον Γ. Παπανδρέου και τον Α. Φούρα έσπασαν τα τηλέφωνα. Χιλιάδες αναγνώστες που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚδιαμαρτύρονταν στο τηλεφωνικό κέντρο των κτιρίων της Μιχαλακοπούλου. Παράλληλα κυκλοφορεί, αλλά δεν είμαστε σε θέση να το διασταυρώσουμε, ότι ο Γ. Παπανδρέουτηλεφώνησε οριγισμένος στον Στ. Ψυχάρη στον οποίο εξέφρασε την αγανάκτησή του για το λιβελλογράφημα εναντίον του. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πτώση του καθημερινού Βήματος ανάγκασαν τον εκδότη της εφημερίδας να γράψει το σημερινό άρθρο του.
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Μην αδικείτε τον Προκόπη!


 από press.gr

MΠΟΣΤΑΝΙ

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!!!



Παγκόσμια μέρα της γυναίκας σήμερα. Γιορτή γι΄αυτές στο δυτικό κόσμο, μέρα αγώνα για τις γυναίκες που ζουν σε δικτατορικά καθεστώτα, άγνωστη έννοια για τις -πολλές- του τρίτου κόσμου. 

Στις
 8 Μαρτίου του 1857 στη Νέα Υόρκη οι εργαζόμενες γυναίκες ντυμένες στα άσπρα, κάνουν απεργία με αίτημα την ίση αμοιβή με τους άνδρες. Η συγκέντρωση πνίγηκε στο αίμα αλλά ο δρόμος για ίσα διακαιώματα των δύο φύλων άνοιξε, τουλάχιστον στο δυτικό κόσμο.

Το 1910 στην Κοπεγχάγη καθιερώθηκε η 8η Μαρτίου ως παγκόσμια μέρα της γυναίκας. Από τότε γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον πλανήτη είτε σε περιοχές όπου η γυναίκα είναι χειραφετημένη είτε σε περιοχές όπου ζει υπό καταπίεση.

Η ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ημέρας της γυναίκας
http://www.internationalwomensday.com/

Του "Κορυδαλλού" θα γίνει σήμερα στη Τούμπα!


(πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Τα μηνύματα που έρχονται από όλη τη Θεσσαλονίκη είναι όλες αυτές τις μέρες πρωτοφανή!

Το κλίμα στη συμπρωτεύουσα είναι εμπόλεμο καθαρά..και με το δίκιο τους τα 
ΠΑΟΚια εδώ που τα λέμε.
Η αστυνομική δύναμη στο γήπεδο από σήμερα το πρωί κατακλύζει τη γύρω περιοχή από το γήπεδο αλλά και από το ξενοδοχείο που ξεκουράζεται η αποστολή του 
Ολυμπιακού.
Τα πράγματα αναμφισβήτητα είναι πολύ δύσκολα για τον
Ολυμπιακό καθώς ο ΠΑΟΚ θα έχει σήμερα όχι τον "δωδέκατο" παίχτη,αλλά 45.000 τρελαμένους παίκτες!
Οπότε μάλλον δεν θα μασήσει όσες αποβολές και να φάει σήμερα
από το διαιτητή Κάκο.

Ελπίζουμε να μην τραυματιστεί κανείς και τη παράταση να κλέψει το θέαμα και όχι τα επεισόδια!

Πήραμε & Δημοσιεύουμε αυτούσιο το mail, χωρίς σχόλια.

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το blog σας και διαπιστώνω ότι έχετε πέσει θύμα παραπληροφόρησης. Ευχαρίστως θα σας καλούσα να σας κάνω το τραπέζι στο σπίτι που νοικιάζω για να διαπιστώσετε ότι ούτε δικό μου είναι, ούτε στη Σταμάτα βρίσκεται, ούτε πισίνες διαθέτει.

 

Προφανώς ο πληροφοριοδότης σας με συμπαθεί ιδιαίτερα και για ακόμη μια φορά φροντίζει για την προσωπική μου ανάδειξη.

 

Ευριπίδης Στυλιανίδης

Υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών


ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Ελλάδα 2010 μ.Χ.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες για να καταλάβουμε όλοι ότι η χώρα οδηγείται σε διάλυση ... Με τον ρυθμόκατάρρευσης και σήψης του κρατικού μηχανισμού και των υπηρεσιών του, υπό την ηγεσία του Κώστα Καραμανλή, το2010 ενδέχεται οι παρακάτω εικόνες να μην απέχουν πολύ από την πραγματικότητα!


Γι'αυτό είναι άμεση η ανάγκη για την διενέργεια των,
λυτρωτικών για την χώρα, εκλογών και την κυβερνητική αλλαγή! Κυβερνητική αλλαγή που βέβαια θα πρέπει να είναι και αλλαγή πολιτικής και νοοτροπίας! Κάθε μέρα που περνάει η Ελλάδα βουλιάζει στον βούρκο... 

Ίσως σε λίγο να είναι αργά... Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

κάντε κλικ πάνω στις εικόνες, για να τις δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση




















































από ΙΔΕΟΔΟΧΕΙΟ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΑΠΟ ΤΟ "ΜΠΟΣΤΑΝΙ" ...:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σ΄ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.... ΟΜΟΡΦΗ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ... ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

8 Μάρτη… Αγώνας:

Γυναίκα χθες, Γυναίκα και σήμερα…


Συναγερμός στο Πεντάγωνο για τον Μαρτάκη...

Ο ναύτης Μαρτάκης με την κόρη της Μαριάνας Λάτση, κάνει διακοπές στο Ντουμπάι (έχει ρεπορτάζ αύριο το Πρώτο Θέμα.

Όμως έχουμε και εμείς θέμα. Πιο?
Το κύριο Μειμαράκη τον υπουργό Άμυνας που δεν ξέρει τι να κάνει με την περίπτωση του τραγουδιστή-ναύτη του. Στο υπουργείο σκίζουν τις...

ανακοινώσεις. Δεν ξέρουν τι ακριβώς να πουν προς τα έξω. Όλο το βράδυ γράφουν και σκίζουν.
Ρε παιδιά, άμα με τον Μαρτάκη δεν ξέρετε τι να κάνετε, με τους Τούρκους θα σας πιάσει πανικός και θα σηκώσετε τα χέρια...

 από nonews-NEWS 

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Γιατί η επίδοξη Παναγιωταρέα (ή Φωτεινή Ανδρέου;) δεν ρώτησε περί τίνος πρόκειται; Να… για να μάθουμε όλοι…


Περί blogs, λάσπης και ...δακτύλων!
Οταν ο Πάκης συνεντευξιάζεται...
Από τον Μαρίνο Πουλάκη
Μια πολύ αβανταδόρικη -για να το πω επιεικώς- συνέντευξη έχει πάρει από τον Προκόπη Παυλόπουλο σε κυριακάτικη εφημερίδα η κυρία Μαριάννα Πυργιώτη. Δικαίωμά της και δικαίωμά τους. Φαίνεται όμως ότι συνέντευξη δόθηκε μόνο και μόνο για να πει ο κ. υπουργός με ...σερβιρισμένες ερωτήσεις ότι δέχτηκε λάσπη και συκοφαντίες από blogs. Ετσι, γενικώς και αορίστως εναντίον των blogs... Για να δημιουργείται η εντύπωση ότι η blogοσφαιρα είναι κάτι "βρώμικο". Μαζί με μια αιχμή ότι ...δεν διανοείται πως μπορεί να υπάρχει "πολιτικός δάκτυλος" από συναδέλφους του σε βάρος του... Ποιον να εννοεί άραγε;
Αλλά γιατί μας κάνει εντύπωση; Πώς να προλάβει να κάνει μια κανονική συνέντευξη, για να καταλάβουμε κι εμείς πέντε πράγματα, η κ. Πυργιώτη από τον πρώτο τη τάξει υπουργό με τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει και τόσες γονυκλισίες που κάνει προς τη ΝΔ... Ούτε για ποιο θέμα ...λασπολογείται ο υπουργός δεν καταλάβαμε.
Αλήθεια, μήπως έχει και καμιά κρατική δουλειά, εκτός από τον δημοτικό ραδιοσταθμό "Αθήνα 9,84", η έγκριτη δημοσιογράφος (που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει μια νέα Παναγιωταρέα); Οπότε δικαιολογείται απολύτως. Πού να προλάβει...
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Καβάλα




Δύο Ρουμάνοι καταδικάστηκαν επειδή έκλεψαν εξωλέμβιες μηχανές από σκάφη που βρίσκονταν σε λιμάνι του νομού Καβάλας. Οι Ρουμάνοι συνελήφθησαν την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν από τα σύνορα του Ορμενίου από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.
 από γιάννης τομαδάΚΗς
μΠΟΣΤΑΝΙ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ...ΚΑΛΟΟΟΟ!!!!!!!


Είναι ένας αθλητικός τύπος στο πάρκο και κάνει τη γυμναστική του,
φτάνει η ώρα των πους-απς και πέφτει κάτω και αρχίζει..

Σκάει στο άσχετο ένας γύφτος και βλέπει τον τύπο που κάνει πους-απς.

Με περιέργεια (ψιλοαδιάκριτα) κοιτάει μια από τα αριστερά, κοιτάει και μια από τα δεξιά...
Τον χαβά του άλλος.
Οπότε σκύβει και του ψιθυρίζει: -Φίλαράκι, αυτό που γκαμάς, έφυγκε !!!!!!!!
από kosmosnews 
ΜΠΟΣΤΑΝΙ