Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΓΕΛΑΡΑΚΗΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ - Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καβάλας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Π. ΑΓΕΛΑΡΑΚΗ

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ ΜΠΟΥΡΛΑΗ ΑΓΕΛΑΡΑΚΗ

τηλ. 2510 - 23.24.66, 6999- 23.24.66.

pr. 6973 – 66.77.77

ΠΛ . ΝΙΚΟΤΣΑΡΑ 2, 65 201

Email : agelarak@gmail.com

Κ Α Β Α Λ Α

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΓΕΛΑΡΑΚΗ

Γεννήθηκε στην Καβάλα στις 29.09.1967 .

Ολοκλήρωσε την βασική και μέση εκπαίδευση στην πόλη της Καβάλας .

Tο έτος 1986, κατόπιν πανελλαδικών εξετάσεων, εισήχθη στο τμήμα Νομικής, της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης .

Αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής το έτος 1991, με βαθμό 7,74 «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ».

Αμέσως μετά το βασικό του πτυχίο, κατόπιν εξετάσεων, πέτυχε την εισαγωγή του, στο Μεταπτυχιακό Τμήμα του Α.Π.Θ., απ’ όπου αποφοίτησε από τον Κλάδο Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης, με βαθμό « ΑΡΙΣΤΑ » .

Το έτος 1993 έλαβε την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος Δικηγόρου, μετά από εξετάσεις στο Εφετείο της Θράκης .

Έκτοτε διατηρεί με την σύζυγό του, που ασκεί το αυτό επάγγελμα, Δικηγορικό Γραφείο στην Καβάλα, ασχολούμενος με διάφορα είδη υποθέσεων .

Οι υποθέσεις με τις οποίες κατά κύριο λόγο ασχολείται, καλύπτουν, μία ευρύτατη θεματολογία προβλημάτων, της σύγχρονης οικονομικής ζωής, και αφορούν κυρίως, ζητήματα διοικητικού, αστικού, εμπορικού, τραπεζικού, κοινωνικοασφαλιστικού και εν γένει δικαίου των επιχειρήσεων .

Συνεργάζεται ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος με διάφορες επιχειρήσεις και επιτηδευματίες της Καβάλας . Τυγχάνει από το 1994 έμμισθος νομικός σύμβουλος του Σωματείου Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων & Λιπαντικών Ν.Καβάλας, των τηλεοπτικών σταθμών περιφερειακής εμβέλειας Center T.V. και ΕΝΑ CHANNEL . Για τέσσερα εξάμηνα δίδαξε στο δημόσιο Ι.Ε.Κ. Καβάλας, σε σπουδαστές και σπουδάστριες του ιδρύματος, εμπορικό, αστικό και φορολογικό δίκαιο . Δίδαξε επίσης στο Δημοτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Καβάλας ως επιμορφωτής ανηλίκων . Από το θέρος του 2007 συνεργάζεται με το Δήμο Καβάλας με σχέση πάγιας έμμισθης εντολής .

Γνωρίζει Γαλλικά και Αγγλικά καθώς επίσης και χειρισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή σε περιβάλλον, Windows χειριζόμενος όλα τα προγράμματα του Μicrosoft Office, internet explorer, κτλ .

Το έτος 1992, συμμετείχε ως ομιλητής σε τριήμερο συμπόσιο του Πνευματικού Ιδρύματος Γεωργίου Α.Παπανδρέου με θέμα : « Γεώργιος Παπανδρέου. Διαχρονική παρουσία και δράση στην ελληνική πολιτική ζωή 1907 - 1968» . Τίτλος της παρουσίασής του «Γεώργιος Παπανδρέου, μία κορυφαία πολιτική παρουσία των Κεντρώων Κυβερνήσεων 1950 - 1951 », για την οποία υπήρξε και δημοσίευση στον τιμητικό τόμο που εξέδωσε το Ίδρυμα.

Έχει ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, υπηρετώντας την θητεία του στο Σώμα Εφοδιασμού και Μεταφορών του Στρατού Ξηράς .

Είναι έγγαμος από το έτος 1992 με την επίσης Δικηγόρο Καβάλας, Χαρίκλεια Μπουρλάη και ήδη πατέρας τριών τέκνων ηλικίας 14,5 και 13 και 7 ετών αντίστοιχα.

Είναι οργανωμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ από το έτος 1994, ενώ το 1998 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον τότε υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας και σήμερα βουλευτή του Κινήματος Μ.Τιμοσίδη . Συμμετείχε ενεργά σε όλα τα συνέδρια και συνδιασκέψεις του Κινήματος τα τελευταία έτη . Το 2005 εξελέγη Γραμματέας της Δ.Ο. Καβάλας και μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καβάλας . Κατά την διάρκεια της θητείας του (2005 – 2008) μετείχε στη Συντονιστική Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, ενώ υπήρξε υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας καθώς και άλλων τομέων του οργάνου . Κατά τη διάρκεια της θητείας του εξελέγη Δήμαρχος Καβάλας ο υποψήφιος του Κινήματος Κ.Σιμιτσής με ποσοστό 62% . Σήμερα τυγχάνει μέλος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Καβάλας καθώς και Συντονιστής Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Ν.Καβάλας .

Αγαπημένες ασχολίες : Διάβασμα, συλλογή βιβλίων, μουσική όλων των ειδών (ιδιαίτερη προτίμηση στο baroque, latin jazz), περιηγητικός τουρισμός, πεζοπορία μεγάλων αποστάσεων, ορειβατικές διαδρομές . ----

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11.53 μ.μ. - 20/09/2009

ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ - ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ.


Μεγάλη νίκη. Πολύ καλή η παρουσία της Εθνικήςστο Eurobasket. Ακόμα πιο σημαντικό το χάλκινο μετάλλιο. Με ηγέτη και κορυφαίο σκόρερ τον Σχορτσιανίτη, η Εθνικήςμας κέρδισε την Σλοβενία 57-55σε ένα πολύ δύσκολο και πολύ σφιχτό στις άμυνες παιχνίδι. Καθοριστικό το τρίποντο του αρχηγού μας Φώτση. Μεγάλη νίκη, πολύ καλό κουτσάρισμα από τον Καζλάουσκας που έχει μεγάλο μερίδιο στη νίκη και το μετάλλιο. Αυτή η Εθνική έχει πολύ μέλλον.
από [ fimotro ]

ΕΜΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΗΔΙΑ...

Το περιμέναμε, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι η κρατική ντροπή της ΝΕΤ θα έφτανε σε αυτό τον υπερθετικό βαθμό. Ο Κουβαράς σε ρόλο γλάστρας δεν ρωτούσε ούτε τα αυτονόητα. Η χειρότερη συνέντευξη του πρωθυπουργούΞεπέρασε και τον Πρετεντέρησε αθλιότητα. Για να μην σχολιάσουμε το άλλο. Έβαλαν την συνέντευξη του...πρωθυπουργού μετά τον αγώνα Μπάσκετ και μας βομβάρδιζαν σε όλο τον αγώνα για την σούπα που θα ακολουθούσε. Καλά, δεν ντρέπονται λίγο εκεί στην Αγία Παρασκευή. Νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο κάνουν καλό στον Καραμανλή; Όποιος αναποφάσιστος παρακολούθησε την συνέντευξη εάν δεν έκανε εμετό από την τηλεοπτική αηδία που έβλεπε, ενδεχομένως να έσπαγε την τηλεόρασή του. Ντροπή τους...
από [ fimotro ]

"Την πατήσατε, πιαστήκατε αδιάβαστοι"... ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ ;;;....


Τον έλιωσε. Ο Κουμουτσάκος έχασε τα λόγια του. Δεν ήξερε τι να πει για την γκάφα της Νέας Δημοκρατίας στην οποία ήταν ο πρωταγωνιστής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου, του είπε πως
"πιαστήκατε αδιάβαστοι, κύριε Κουμουτσάκο. Την πατήσατε. Πως μας ζητάτε να πάρουμε θέση για το δημοσίευμα μιας εφημερίδας (Πρώτο Θέμα) όταν για το θέμα αυτό (ρύθμιση χρεών) έχουμε καταθέσει στη Βουλή εδώ και πολλούς μήνες σχετική πρόταση νόμου".

Το golden boy της Νέας Δημοκρατίας ήταν για λύπηση. Ο Παπακωνσταντίνου συνέχισε το μαστίγωμα. "Υποβιβάζετε την προεκλογική συζήτηση. Υποτιμάτε τους πολίτες".


Καλά του 'κανε...
από [ nonews-NEWS ]

Mαλάμω τα κουμπούρια σου...Ποιο debate....Δεν υπάρχει!



«ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ φορείς, με το γάντι οπλοφορείς, για να δώσεις ό,τι μπορείς στο Λασίθι που πονείς», είναι η μαντινάδα που συνοδεύει την υποψηφιότητα της Σάρας Ράπτη

Ποια είναι η Σάρα...Υποψηφια με τη Νεα Δημοκρατία στο Λασιθι....και δηλώνει έτοιμη να κάνει τα πάντα για τον τουρισμό...και το λαό!
(by Πρωτο Θέμα)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Ανακοινώνουμε σήμερα το ψηφοδέλτιο Επικράτειας του ΠΑΣΟΚ

Ένα ψηφοδέλτιο με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία, στο αύριο της πατρίδας μας.

Ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης, το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους μάχιμους, καταξιωμένους με σημαντική πορεία ο καθένας στο χώρο του.

Ένα ψηφοδέλτιο ενεργών πολιτών, που θα εμπλουτίσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

- Πρώτος, στο ψηφοδέλτιο, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

- Δεύτερη, η καθηγήτρια Έλενα Παναρίτη, με σπουδές στα Πανεπιστήμια Johns Hopkins και Harvard, πολυετή εργασία στην Παγκόσμια Τράπεζα ως οικονομολόγος και σήμερα με επαγγελματική ενασχόληση σε θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας και δημόσιας πολιτικής για υποβαθμισμένες περιοχές.

- Τρίτος, ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής της πολιτικής της Υγείας και σε θέματα κοινωνικού κράτους και Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών της Υγείας στο LSE, στην Μεγάλη Βρετανία. Επίτιμος καθηγητής σε Πανεπιστήμια διαφόρων χωρών σε ζητήματα δημόσιας υγείας, σύμβουλος στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

- Τέταρτη, η Μάγια Τσόκλη, κοινωνιολόγος, δημοσιογράφος. Έχει εδώ και χρόνια ταυτιστεί με την ταξιδιωτική δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Προβάλλει με το έργο της μια διαφορετική αντίληψη για τη χώρα μας.

- Πέμπτος, ο Παύλος Γερουλάνος, με μεταπτυχιακές σπουδές από τα Πανεπιστήμια Harvard και MIT, σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, με εμπειρία και από Δημόσια Διοίκηση, έχοντας διατελέσει Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού. Σήμερα είναι Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ.

- Έκτη, η Σταυρούλα Σαλουφάκου, ιδιωτική υπάλληλος, με διαδρομή στο συνδικαλιστικό Κίνημα, σήμερα πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

- Έβδομη, η Τατιάνα Καραπαναγιώτη, από τον χώρο του Πολιτισμού και της τηλεόρασης, παραγωγός τηλεοπτικών ταινιών και ντοκιμαντέρ, με έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης, αρχαιολογίας, πολιτισμού αλλά και πολιτικής.

- Όγδοος, ο Δημήτρης Λάλας, με διδακτορικό από το πανεπιστήμιο Cornell των ΗΠΑ, με πλούσιο ερευνητικό έργο στα θέματα Περιβάλλοντος και Κλιματικών Αλλαγών. Έχει διατελέσει καθηγητής Μετεωρολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου.

- Ένατος, ο Κώστας Θέος, πολιτικός μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό από τη Γαλλία. Ειδικός σε θέματα αναπτυξιακής πολιτικής, έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, με αρμοδιότητες στις Δημόσιες Επενδύσεις και τα προγράμματα της Ε.Ε.

- Δέκατος, ο Αλί Μοχάμετ Χαγκ, γεννημένος στο Σουδάν, γιατρός καρδιολόγος στο Νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Με αγώνες στον αντιστασιακό αγώνα κατά της δικτατορίας του Σουδάν. Απελευθερώθηκε μετά από ειδική παρέμβαση του Ανδρέα Παπανδρέου.

- Ενδέκατη, η Άννα Καφέτση, από το χώρο του πολιτισμού, με πτυχίο Φιλοσοφικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό στην Ιστορία της Τέχνης από τη Σορβόννη. Έφορος της Εθνικής Πινακοθήκης. Επιμελήτρια και συγγραφέας πολλών εκδόσεων στο χώρο του πολιτισμού.

- Τέλος, στη δωδέκατη θέση του ψηφοδελτίου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το ΠΑΣΟΚ, η συμμετοχή μιας εμβληματικής φυσιογνωμίας του Ελληνισμού: ο Εμμανουήλ Κριαράς, φιλόλογος, νεοελληνιστής, καθηγητής φιλοσοφικής Σχολής, έχει συνδέσει το όνομά του με τη σύγχρονη πορεία τον Γραμμάτων και των Τεχνών της χώρας μας.


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8.10 μ.μ. - 20/09/2009

Τι καταμαρτυρούν σε υποψήφια του Επικρατείας της ΝΔ...


Από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι
.
Υποψήφια Επικρατείας ΝΔ υπόδικη για συκοφαντική δυσφήμηση του ΕΠΣΕ. Εκκρεμούν σε βάρος της κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος, ψευδή βεβαίωση και έκθεση του κράτους ενώπιον άλλων χωρών και του ΟΗΕ!
Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) γνωστοποιεί πως η τρίτη υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ (και άρα σίγουρη να εκλεγεί) Γενική Γραμματέας Ισότητας Ευγενία Τσουμάνη είναι υπόδικη για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου του Παναγιώτη Δημητρά ατομικά και ως Εκπρόσωπου του ΕΠΣΕ, μέσα από συνέντευξή της στο «Έψιλον» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», στις 4 Μαρτίου 2007.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου και δίνει το στίγμα της νίκης...

Πρώτος το φαβορί...

Όπως ήδη είχε διαρρεύσει, ο Ραγκούσης ήταν ο επικεφαλής. Τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας επιβεβαίωσαν τη νέα τάξη του ΠΑΣΟΚ. Νέα πρόσωπα από το χώρο της Οικονομίας, της Επιστήμης, των Γραμμάτων και του Πολιτισμού. Ο Μανώλης Κριαράς, που η συμμετοχή του στη λίστα είναι μεγάλη τιμή για το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, τοποθετήθηκε στη 12η τιμητική θέση. Η Μάγια Τσόκλη, γνωστή από τα ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ στη ΝΕΤ και κόρη του μεγάλου ζωγράφου, στη 3η θέση. Γενικά, όπως είδατε από τα ονόματα, το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου και κατά το ΠΑΣΟΚ δίνει το στίγμα της νίκης...

Το Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ...


Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος:

Γιάννης Ραγκούσης

Έλενα Παναρίτη (οικονομολόγος)

Μάγια Τσόκλη (δημοσιογράφος)

Παύλος Γερουλάνος (συν. Παπανδρέου)

Σταυρούλα Σαλουφά (Πρ. Εργατικού Κέντρου Αθήνας)

Τατιάνα Καραπαναγιώτη

Δημήτρης Λάλας (ερευνητικό έργο στο περιβάλλον, πρ. πρόεδρος Αστεροσκοπείου)

Κώστας Θέος (Πολ. Μηχ)

Αλό Μοχάμεντ Χάν (Σουδάν-Γιατρός Ρέθυμνο)

Άννα Καφέτζη (διδ. Ιστορίας τεχνης - Συγγραφέας)

Mανώλης Κριαράς (φιλόλογος, καθηγητής ΑΠΘ)

Ο έβδομος του "γαλάζιου" ψηφοδελτίου Επικρατείας...

Η απομάκρυνση από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με εντολή Σπηλιωτόπουλου, η συγγένεια με το νομάρχη Αρκαδίας και η κάθοδος του αδελφού με τον ΛΑΟΣ...
.Από τον Ακη Σκαρφή
Στην έβδομη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Λιαργκόβας, αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Αν δεν κάνω λάθος όμως -και δεν κάνω- ο κ. Λιαργκόβας υπήρξε μέλος της διοίκησης του Πανεπιστημίου αυτού, υπό τον κ. Π. Δημόπουλο, την οποία απομάκρυνε πριν από λίγο καιρό ο υπουργός Παιδείας Άρης Σπηλιωτόπουλος προσάπτοντάς της αδιαφάνεια στη διαχείριση προγραμμάτων.
Μεταξύ άλλων είχαν διατυπωθεί επικρίσεις αναφορικά με το «Κέντρο Μεταφοράς Τεχνολογίας και Καινοτομίας Πελοποννήσου, ΚΜΤΚ ΙΙ», στο οποίο έγιναν παρανόμως και παρατύπως διορισμοί προσώπων, προκειμένου να ανατεθούν έργα με κοινοτικούς προϋπολογισμούς.
Προφανώς ο κ. Λιαργκόβας εξαιρέθηκε έστω και εκ των υστέρων από τη μομφή αυτή και γι' αυτό συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ ή δεν είναι έτσι;
Επίσης αληθεύει ότι ο κ. Λιαγκόβας υπήρξε αντιπρόεδρος στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (από το οποίο αποφοίτησε ο Θ. Ρουσόπουλος) και αντικαταστάθηκε στη συνέχεια από τον Παν. Γιαννόπουλο;
Πάντως ο κ. Λιαγκόβας τυγχάνει συγγενής (γαμπρός) του νομάρχη Αρκαδίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και ίσως έπαιξε και αυτό τον ρόλο του για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο. Ο κ. Κωνσταντόπουλος από την άλλη πλευρά αντιμετωπίζει βέβαια και έναν μεγάλο πονοκέφαλο αυτή την περίοδο. Ο αδελφός του κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στην Αρκαδία...
από [ press-gr ]

Δηλώσεις Γιώργου Παπακωνσταντίνου προς τους Πολιτικούς Συντάκτες


Στον κουβά ….

Ούτε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πήγε ούτε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας μπήκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ.
από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]

Δώστε τόπο στα νιάτα !!!

H σύνθεση του ψηφοδέλτιου επικρατείας της ΝΔ :
Επικεφαλής: Γεώργιος Σουφλιάς, Ετών 68

2ος : Δημήτριος Σιούφας, Ετών 65.

3η : Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα,
4η : Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινούπουλου,
5ος : Ευάγγελος Αντώναρος,
6η : Ισμήνη Κριάρη,
7ος : Παναγιώτης Λιαργκόβας,
8η : Νίκη Γκοτζοπούλου,
9ος : Κώστας Δημητρίου,
10η : Ιωάννα Καλατζάκου-Τσατσαρώνη,
11ος : Ιωάννης Οικονόμου,
12ος : Μιλτιάδης Έβερτ.
από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]

Αυτοδύναμος !!!

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]

Όλοι στον αγώνα

Ο κ. Αλογοσκούφης με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]

Με σιγουριά και σταθερότητα

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]

Ένα ψηφοδέλτιο επικρατείας με τζατζίκι και μια απ'ολα θα ήθελα

TA ONOMATA ΠΑΡΑΚΑΤΩ (Από 3.02μμ)

Τελικά μάπα το καρπούζι το επικρατείας της Ν.Δ! Οι δύο βαρώνοι και πάλι στην κορυφή λες και έχουν προσφέρει πολλά πράγματα. Ο Γιώργος Σουφλιάς που πλέον είναι ο άνθρωπος που εξυπηρετεί την διαπλοκή και τα ...έργα της, ο πρόεδρος της βουλής που ...ξέπεσε να παρακαλάει να μπει επικρατείας και ο Βαγγέλης Αντώναρος που δεν θα εκλεγόταν με τίποτα!
Από εκεί και πέρα...
βάλαμε απ'όλα σαν σουβλάκι. Απόδημος Ελληνισμός, γυναίκες ισότητα, εκπρόσωποι αθιγγάνων και μειονοτήτων, περιβάλλον.
Με το τσουβάλι. Ότι κάτσει. Σαν γύρο με πίτα απ΄όλα.

Γ.Σουφλιάς,

Δ.Σιούφας,

Ευγενία Σπέντζα(γ.γ Ισότητας)

Διονυσία Αυγερινοπούλου(δικηγόρος διεθνούς δικαίου, με δράση στο περιβάλλον)

Βαγγέλης Αντώναρος

Ισμήνη Kριάρη (Καθηγήτρια συνταγματικού δικαίου)

Παναγιώτης Λιαργκόβας (Πρόεδρος Οικον. Επιστ. Παν.Πελοποννήσου

Νίκη Γκοτσοπούλου (Γ.Γ. υπ. Παιδείας)

Κ.Δημητρίου(μέλος Δ.Σ απόδημου Ελληνισμού)

Ιωάννα Τσατσαρώνη( μέλος Δ.Σ. δικηγορικού συλλόγου)

Γ.Οικονόμου (γ.γ καταναλωτή - ΠΡΏΗΝ πρόεδρος ΟΝΝΕΔ)

Μιλτιάδης Έβερτ

από [ troktiko ]