Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Να τρώμε και να πίνουμε βιολογικά προϊόντα....

Εφοδιάστηκα με τη σχετική άδεια και πάω να βγάλω τα τσίπουρά μου... Foto αύριο...
Nakos

Είπα κι εγώ... αυτό το εξαιρετικό τέκνο του Μητσοτακέϊκου δεν θα εμφανισθεί;;;; ...


Μυρίζει προβοκάτσια. Στην εσωκομματική μάχη, εχθροί και φίλοι ρίχνουν όλα τα όπλα τους στον γαλάζιο πόλεμο της διαδοχής. Κάποιος πήγε να την στήσει στη Ντόρα. Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τουfimotro, εμφανίστηκε ο γνωστός και μη εξαιρετέος ΚΥΠατζής Μαυρίκης, ο οποίος άφησε την κάρτα του στην Γραμματεία του Πολιτικού Γραφείου της Ντόρας στην οδό Δ. Αρεοπαγίτου! Μυρίζει παρακολούθηση και προβοκάτσια μαζί. Θα επανέλθουμε...

Ο Τύπος σήμερα

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:32 μ.μ.- 13/11/2009

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ( ΤΑ ΝΕΑ )

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:21 μ.μ.- 13/11/2009

Οι γονεις της δεκαετιας! ή γονείς να σου πετύχουνε...

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:59 μ.μ.- 13/11/2009

Εξαλλη η Ντορα, εξαφανισμενος ο Σουφλιας!

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:54 μ.μ.- 13/11/2009

Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 136

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:46 μ.μ.- 13/11/2009

Πέθανε η Αλίκη Καραμανλή Από τις 5 Οκτωβρίου νοσηλευόταν στο «Ερρίκος Ντυνάν» με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα

«Έφυγε» η μητέρα του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή

Πέθανε σε ηλικία 90 ετών η Αλίκη Καραμανλή, μητέρα του τέως πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, η οποία νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τις 5 Οκτωβρίου.

Η Αλίκη Καραμανλή κατέληξε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, μετά από σταδιακή επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της.

Νοσηλευόταν στο «Ερρίκος Ντυνάν» με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, ενώ είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο.

από [ ΤΑ ΝΕΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:14 π.μ.- 13/11/2009

Οι χαμηλοί τόνοι !!!

Νέα δημοσκόπηση δίνει τον Αντώνη Σαμαρά να προηγείται με 5,2% της Ντόρας, αλλά να είστε επιφυλακτικοί με τις δημοσκοπήσεις και μην το δέσετε και κόμπο ότι έτσι θα γίνει.

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:11 π.μ.- 13/11/2009

Κινδυνεύει να συλληφθεί ο Αυτιάς για τη λοτταρία...


Έρευνα από Εισαγγελέα για όλες τις κληρώσεις, μέσω τηλεόρασης και εντύπων...

Η μεγάλη απάτη των κληρώσεων στο στόχαστρο των Εισαγγελικών Αρχών. Ο Συνήγορος του Καταναλωτή Ευάγγελος Ζερβέας ξεκίνησε την έρευνα και το θέμα πέρασε στα χέρια του εισαγγελέα.

Εταιρίες με έδρα την Κύπρο, που κάνουν στην Ελλάδα κληρώσεις και λοτταρίες κερδίζοντας τεράστια ποσά, αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για εξαπάτηση του κοινού και πολύ σύντομα οι αρμόδιες Αρχές θα προχωρήσουν σε συλλήψεις των υπευθύνων τους.

Η εκπομπή του Αυτιά, που κληρώνει ποσά 3.000 και 5.000 ευρώ, βρίσκεται υπό έρευνα μαζί με τις άλλες εταιρίες...

από [ nonews-news ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:39 π.μ.- 13/11/2009

Συγχωνεύονται British Airways και Iberia

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία κατέληξαν οι British Airways και Iberia για τη συγχώνευσή τους, από την οποία θα προκύψει η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου στον κόσμο με βάση τα έσοδά τους.

H συμφωνία, ύψους 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, θα έχει υλοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2010.

Με αυτήν επισφραγίζονται οι προσπάθειες που κατέβαλε η βρετανική εταιρεία να ενώσει τις δυνάμεις της με τον ισπανικό αερομεταφορέα ώστε να δημιουργηθεί ένας όμιλος που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου.

Οι μέτοχοι της ΒΑ θα έχουν το 55% του μετοχικού κεφαλαίου της νέας εταιρείας και το υπόλοιπο ποσοστό θα ελέγχεται από τους μετόχους της Iberia.

Η νέα εταιρεία θα διαθέτει στόλο 419 αεροσκαφών και θα πετά σε 205 προορισμούς.

«Σε θέση ισχύος»

Σε κοινή ανακοίνωση η BA και η Iberia αναφέρουν ότι η συγχώνευση τις οδηγεί σε «θέση ισχύος, ώστε να ανταγωνιστούν τους άλλους μεγάλους αερομεταφορείς και να συμμετάσχουν σε μελλοντικές συνενώσεις της βιομηχανίας».

Η συγχώνευση των δύο εταιρειών συνδυάζει την ισχυρή θέση της ΒΑ στις μεταφορές μεταξύ Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής και στις γραμμές προς τη Λατινική Αμερική, όπου κυριαρχεί η Iberia.

Πρόεδρος της νέας εταιρείας αναλαμβάνει ο νυν πρόεδρος της Iberia, Αντόνιο Βάθκεθ, ενώ τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο σημερινός πρόεδρος της BA, Γουίλι Γουόλς.

Οι δύο εταιρίες θα εξακολουθήσουν να έχουν τους δικούς τους κωδικούς και τα διακριτικά σήματά τους στα πρώτα πέντε χρόνια μετά τη συγχώνευση.

Η συνεργασία αναμένεται ν’ αποφέρει ετήσιο όφελος περίπου 400 εκατομμυρίων Ευρώ.

Η συμφωνία θα πρέπει να εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά οι ειδικοί εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξει καμία αντίρρηση.

από [ ΤΑ ΝΕΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:09 π.μ.- 13/11/2009

Στο Ίντερνετ το νομοσχέδιο για τις προσλήψεις

Στην ιστοσελία του υπουργείου Εσωτερικών αναρτήθηκε το νομοσχέδιο για την αλλαγή του καθεστώτος των προσλήψεων στο Δημόσιο, στο πλαισιο της δημόσιας διαβούλευσης.

Η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης θα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ypes.gr/el/ μέχρι την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009 στις 12 το μεσημέρι.

Στην ίδια ενότητα δίνονται διευκρινίσεις σε σχόλια των πολιτών, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο για την πλήρη κατανόηση από τους πολίτες της νομοθετικής πρωτοβουλίας.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:52 π.μ.- 13/11/2009