Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:23 μ.μ.- 17/10/2009

ΜΑΖΩΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ;;;


ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

Συνάντηση 30 βουλευτώνβρίσκεται τώρα σε εξέλιξη στο ξενοδοχείο Κάραβελ. Οι περισσότεροι είναι βουλευτές επαρχίας, σκληροί δεξιοί και ανήκουν σε όλα τα εσωκομματικά στρατόπεδα. Είναι έξω φρενών με τονΚαραμανλή και την γενικότερη φιλοσοφία του στην τοποθέτηση για τη νέα κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Επικεφαλής της ομάδας είναι οΜεϊμαράκης, ο οποίος από το απόγευμα σέρνει τα εξ΄αμάξης στον Καραμανλή. Είναι πολύ πιθανό... να συγκεντρωθούν υπογραφές για να ζητάνε από το νέο αρχηγό ισχυρότερη αντιπολίτευση. Καρφώνουν τον Καραμανλή για τον τρόπο που τοποθετήθηκε σήμερα στη Βουλή. Καρφώνουν όμως και τους υποψηφίους αρχηγούς γιατί άλλα λένε μπροστά και άλλα πίσω από τις κάμερες. Γίνεται της Πόπης στη Ν.Δ.

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:58 μ.μ.- 17/10/2009

Προς την Υπουργό Υγείας:


Κυρία Υπουργέ,

Θέλω να πιστεύω ότι γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα μας τι σημαίνει στη συνείδηση του κάθε Έλληνα αγρότη, μεροκαματιάρη, βιοπαλαιστή, συνταξιούχου, οικογενειάρχη το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Θα σας θυμίσω όμως, πως πριν από την ίδρυσή του ΕΣΥ, από τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά, κατόπιν εντολής του εθνικού ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, οι Έλληνες αναγκαζότανε να ξεπουλήσουν περουσιακά τους υπάρχοντα (πολλές φορές χωράφια, που τα φύλαγαν για να προικοδοτήσουν τέκνα τους) προκειμένου να αντιμετωπίσουν οξυμένα προβλήματα υγείας των ιδίων ή μελών της οικογένειάς τους.

Η χρονική περίοδος από τo 1983 έως το 1987 ήταν ...

η ωραιότερη και πιο ελπιδοφόρα εποχή για την ανάπτυξη του ΕΣΥ. Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος στην πλειονότητα του νοσοκομειακού κόσμου, που αγκάλιασε το όραμα. Αυτός ήταν ο καταλύτης για να ξεπεραστούν οι επιφυλάξεις, οι αμφιβολίες αλλά ακόμα και ειρωνικές αντιδράσεις - αρχικά -μερίδας των πολιτών.......

συνέχεια : Προς την Υπουργό Υγείας:

από [ activistis.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:48 μ.μ.- 17/10/2009

ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ


Ούτε μια μέρα ανοχή!

Πράγματι η καινούργια κυβέρνηση δεν έχει χρόνο για χάσιμο ούτε ένα λεπτό.
- Στις 24 Οκτωβρίου θα πρέπει μα πείσει τον Αλμούνια ότι μπορεί σε τρία χρόνια να μειώσει το έλλειμμα από 12% σε 3%,
- Θα πρέπει να λύσει τον γόρδιο δεσμό της συμφωνίας της Ν.Δ. με την Κινέζικη cosco και τους λιμενεργάτες,
- να αντιμετωπίσει τις απειλές και τους εκβιασμούς της Γερμανικής εταιρείας που έχει τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά,
- να αλλάξει την απόφαση του προηγού-μενου υπουργού παιδείας που
αδειοδό-τησε τα κολέγια,
- να εκποιήσει την ακίνητη περιουσία της ολυμπιακής αεροπορίας ( 10 αεροπλάνα ) που δεν αγόρασε ο « ευεργέτης »
Βγενόπουλος,
- να «βολέψει» στο δημόσιο το προσωπικό της ολυμπιακής που δεν προσέλαβε στην Olympic air ο
«ευεργέτης» Βγενόπουλος, όπως προβλέπει η συμφωνία ιδιωτικοποίησης - εκχώρησης της Ν.Δ.,
- να βουλώσει τις τρύπες των εργαζόμενων στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά τις θύμισε στους εργαζόμενους τώρα το τιμημένο ΚΚΕ,
- Να ακυρώσει την απόφαση του μεγάλου Αβραμόπουλου για την
παραχώρηση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους ιδιώτες που
έγινε 3 ημέρες πριν από τις εκλογές,
- να γλιτώσει από την χρεοκοπία την ΕΛΒΟ λόγω της αποχώρησης από αυτήν του βασικού μετόχου
που είναι ο Μυτιληναίος γιατί θυμήθηκε μόλις εχθές ότι δεν έχει αρκετά κέρδη, …
- και πάει λέγοντας

Αλλά μήπως γι΄ αυτό δεν έκανε τις εκλογές η Ν.Δ.;
Υπομονή σύντροφοι.

από [ stelios-kolopaido ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:35 μ.μ.- 17/10/2009

Ψάχνουν νέους τηλεθεατές …

…για να δουν τον Γιώργο Αυτιά να μιλάει κάθε μέρα στην εκπομπή με το... ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ...
Η ταυτοποίηση επιβεβαιώθηκε !!!

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:06 μ.μ.- 17/10/2009

ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...

από [ alekos.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:58 μ.μ.- 17/10/2009

Ποιο είναι το γερμανικό εκλογικό σύστημα; Είναι εφαρμόσιμο στη χώρα μας;


vouli2Ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να είναι ένας αποτελεσματικός πρωθυπουργός και αυτό το δείχνει από τις πρώτες ημέρες της πρωθυπουργίας του.
Είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές θεσμικές τομές, που θα βγάλουν τη χώρα από το βούρκο της διαφθοράς. Τομές τις οποίες μέχρι τώρα καμία κυβέρνηση δεν είχε τολμήσει.
Ήδη χθες κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, εξειδίκευσε τις θεσμικές ανατροπές που θα δρομολογήσει άμεσα.......
συνέχεια : Ποιο είναι το γερμανικό εκλογικό σύστημα;

από [ www.kentri.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:49 μ.μ.- 17/10/2009

"Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ"...


"Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι ο λαός την Κυριακή 4ης Οκτωβρίου αποφάσισε". Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια τουΚώστα Καραμανλή στη Βουλή στην τελευταία -όπως όλα δείχνουν- εμφάνισή του υπό την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου της Ν.Δ. στο Κοινοβούλιο. Πιο ευτραφής από ποτέ, ο Καραμανλής άκεφος, χωρίς... ούτε ένα μειδίαμα ή χαμόγελο έδειχνε κουρασμένος και υποτονικός. Ακόμα και στο άκουσμα του ονόματός του από τον πρόεδρο της Βουλής, δεν τον χειροκρότησαν όλοι οι γαλάζιοι βουλευτές. Τραγική πολιτική φιγούρα....

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:36 μ.μ.- 17/10/2009

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ... Έληξε μετά από 17 ημέρες η απεργία στο λιμάνι του Πειραιά.


Οι λιμενεργάτες εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τις συμβιβαστικές προτάσεις που τους κατέθεσε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλησήμερα το απόγευμα. ΗΟμοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας στην συνεδρίασή της αποφασίζει και τυπικά για τη λήξη των κινητοποιήσεων.

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:17 μ.μ.- 17/10/2009

Το δώρο δε δωρίζεται. Αλλά επιστρέφεται...


ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ στα γραφεία τους κάποιοι από τους νέους υπουργούς, αλλά και ορισμένοι συνεργάτες του Πρωθυπουργού; Πλούσια δώρα! Τινα πω; Εκτός από «λίστα γάμου» φαίνεται πως έχουμε και «λίστα υπουργού». Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε:
  • Ένα επιτραπέζιο ρολόι Cartier.
  • Ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα Βulgari.
  • Ένας υπολογιστής τύπου laptop.
  • Μια σπάνια γκραβούρα ·
  • Μία πορσελάνη Lalique
ΔΕΝ ΣΑΣ αποκαλύπτω τη μάρκα του υπολογιστή, διότι έτσι θα φανεί ο αποστολέας. Μπορώ όμως να σας πω ότι εστάλη σε περισσότερους του ενός κυβερνητικούς παραλήπτες. Όλοι τον έστειλαν πίσω. Τον δρόμο της επιστροφής έχουν λάβει και τα υπόλοιπα δώρα της λίστας, με ή χωρίς συνοδευτική κάρτα.
ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ οι παραλήπτες των δώρων;
Ο υπουργός Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ Χάρης Παμπούκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος - και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου Κώστας Θέος. Δεν θα σας αποκαλύψω ποιος έλαβε τι. Θα σας αφήσω να το μαντέψετε.
Από τον Μικροπολιτικό των ΝΕΩΝ

Έφτασαν οι πρώτοι 240 "VIP" στη ΓΑΔΑ....


Άφησαν τα "αφεντικά" με τις Πόρσε και τις βιλάρες και γύρισαν στη δουλειά τους. Έφτασαν σήμερα στη ΓΑΔΑ και ετέθησαν στη διάθεση του Ραχωβίτσα οι πρώτοι 240 που αποσπάστηκαν από τις φρουρές των διαφόρων επωνύμων.
Μέχρι τέλος του μήνα θα πάρουν τον ίδιο δρόμο άλλοι 940. Το προσωπικό αυτό της ΕΛ.ΑΣ θα αναλάβει υπηρεσία με καθαρά αστυνομικά καθήκοντα στα διάφορα τμήματα τάξης και ασφαλείας του Λεκανοπεδίου.
Κίνηση του Χρυσοχοϊδη που πέτυχε και έτυχε καθολικής επιδοκιμασίας...

από [ nonews-news ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:26 μ.μ.- 17/10/2009

Εξοπλίστηκε ο Αντώνης !!!

από [ griniarogatos ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:14 μ.μ.- 17/10/2009

TO COLPO GROSSO ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:08 μ.μ.- 17/10/2009

Eδω σε θελω μαγκα!

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:04 μ.μ.- 17/10/2009

ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΑΛΠΕΣ...


Στις 6 Δεκεμβρίου θα στηθούν κάλπες σε όλη τη χώρα για την εκλογή προέδρου της ΝΔ, ανακοίνωσε οπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου,Δημήτρης Σιούφας. Ο Δ. Σιούφας ανέφερε ότι υπήρξε συμφωνία των τεσσάρων υποψηφίων. Ανέφερε ακόμη, ότι η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή, θα δημιουργηθούν εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα, όπου θα στηθούν κάλπες και τα μέλη θα προσέρχονται για να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους, ενώ θα υπάρχει και η... δυνατότητα σε πολίτες, να καταθέσουν αίτηση εκείνη την ώρα για να γίνουν μέλη. Ο κ. Σιούφας είπε ακόμη, ότι για να γίνει η ψηφοφορία απαιτείται να υπάρξουν ορισμένες καταστατικές αλλαγές, τις οποίες θα εισηγηθεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία θα συνέλθει μια εβδομάδα πριν από το έκτακτο συνέδριο, το οποίο έχει οριστεί για τις 7 Νοεμβρίου. Ενα ακόμη σημείο, στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Σιούφας, είναι ότι εκτός από τις τέσσερις υποψηφιότητες για την προεδρία που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα, δίνεται η δυνατότητα και σε άλλους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, που θα συνοδεύονται από πενήντα υπογραφές συνέδρων. Σημειώνεται, ότι ο κ. Καραμανλής αποδέχθηκε την πρόταση να παραμείνει στην προεδρία του κόμματος, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου.

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:55 μ.μ.- 17/10/2009

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ... ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;


Στη θέση 691των πρώτων1.000 συνέδρων, που υπέγραψαν υπέρ της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη για την προεδρία της Ν.Δ., είναι ένα γνωστό πρόσωπο στους καραμανλικούς, ο Θόδωρος Χαριτόπουλος.
Ήταν ο μπάτλερ του Κωνσταντίνου Καραμανλή. ΟΧαριτόπουλος ζει με την οικογένειά του στη Μύκονο, όπου περνούσε τις καλοκαιρινές του διακοπές ο πρώην... Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο σπίτι του Θόδωρου Νικολαΐδη, του εκδότη της αθλητικής εφημερίδας «Φως». Από το νησί των ανέμων κατάγεται και είχε εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος. Τώρα πάει με την Ντόρα. Λέτε να... τρίζουν τα κόκαλα του ιδρυτή της Ν.Δ.;

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:50 μ.μ.- 17/10/2009

Realnews (18/10/09)

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:38 μ.μ.- 17/10/2009

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (18/10/09)


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:34 μ.μ.- 17/10/2009

Ντόρα δυνατά! - ΞΕΚΑΘΑΡΑ....

από [ vavanta.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:13 μ.μ.- 17/10/2009

ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΤΟΡΑ! - ΞΕΚΑΘΑΡΑ...

από [ vavanta.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:06 μ.μ.- 17/10/2009

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης καθαρίζει το Σώμα απο τους διεφθαρμένους .


O κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, είναι εγωιστής.
Την
Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009, επέστρεψε στο υπουργείο στο οποίο σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της πολιτικής του καριέρας, αποφασμένος ν αποδείξει οτι τίποτε δεν είναι τυχαίο.
Διαβάζουμε σήμερα οτι ζήτησε τα
"πόθεν έσχες" 15000 αστυνομικών. Επραξε δηλαδή το αυτονόητο σε μια χώρα που βρίσκεται ψηλά στη Παγκόσμια λίστα της διαφθοράς. Και η διαφθορά ως γνωστόν περνάει μέσα απο τους λειτουργούς του Κράτους: Εφοριακούς, δικαστές, αστυνομικούς, υπαλλήλους Πολεοδομιών, Τελωνείου, Δασάρχες και πάει λέγοντας.
Τις γρήγορες κινήσεις και το
κοφτερό μυαλό του κ. Χρυσοχοίδη, επιβάλλεται ν αντιγράψει και ο κ. Καστανίδης. Nα ζητήσει τώρα τα "Πόθεν Εσχες" όλων των δικαστών που είχαν αναλάβει να διαλευκάνουν τα μεγάλα σκάνδαλα της Διαπλοκής. Απο τους Εθνικούς Προμηθευτές, ως την υπόθεση των Υποκλοπών και της Siemens.
Οφείλει να το πράξει τώρα
ο κ. Καστανίδης, πριν η κυβέρνησή του, βρεθεί στο καναβάτσο.
Πριν είναι αργά και για τον ίδιο...

από [ www.kourdistoportocali.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:47 μ.μ.- 17/10/2009