Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ενα ρέψιμο στο δυο παρακαλώ.

Μου έκατσε η σκορδαλιά με τον μπακαλιάρο στον οισοφάγο.
Βρε λίγη σόδα, ένα κάτι που να ξεβουλώνει;
Μπα, δεν το βλέπω!
Χειροτερεύουν και πάνε τα πράγματα!
Στην αρχή πίστεψα πως όλη μέρα νηστικός, τι ήθελα ο μαλάκας την ταβέρνα βραδιάτικα;
Τρεις μπάκουροι, σ’ ένα τραπέζι σε μισοάδειο κουτούκι , και απέναντι η τηλεόραση έξω φωνή.
Αυτή η ρουφιάνα φταίει για την δυσλειτουργία του πεπτικού μου συστήματος.
Βγαίνανε στο ξαφνικό οι ηττημένοι, να μας εξηγήσουν πως δεν κέρδισε το πασοκ αλλά έχασε η νδ ένα μύριο τόσους οπαδούς.
Πρώτη αντίδραση της μεσαίας βαλβίδας οισοφάγου.
Αυτό που απλά λέμε μου έκατσε η μπουκιά.
Από τζόγο, από στοίχημα, από τον παπά, από πού στον κόρακα τους χάσατε;
Ηταν ταγμένη προίκα, χαμένη κληρονομιά;
Σας τους είχαν κάνει γονική παροχή και δεν το ξέραμε;
Ποιος σας το μαρτύρησε, μέρες που είναι;
Σας πήραν τηλέφωνο;
«Είμαι ο Θανάσης και λυπάμαι θα πάρεις τα τέτοια μου;»
Να δείξω μια κατανόηση, μια συμπαράσταση, στο πένθος σας!
Καπάκι το διαφημιστικό της "χθεσινής" φυλλάδας του Κουρή.
Το γλείψιμο της αρκούδας. Η κωλοτούμπα του κερατά!
Ένα εξώφυλλο, σάλια!
Δεν θα ξημερωθώ από το βάρος.
Ρέψιμο μέχρι θανάτου.
Θα με στείλετε αδιάβαστο ρεμάλια.
από [ Δύο με γύρο ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:00 π.μ.- 09/10/2009

Δερμάτινους καναπέδες και μεταξωτά υφάσματα (για επιδέξα οπίσθια) βρήκε η Διαμαντοπούλου στο Παιδείας...


Ατμόσφαιρα που θύμιζε κάτι μεταξύ Βερσαλλιών και Αραβικών Εμιράτων...

Έπαθε πλάκα η γυναίκα. Παρότι πολυταξιδεμένη. Την χλιδή που συνάντησε σ' αυτό το υπουργείο δεν την είχε ξαναδεί πουθενά.

Η ίδια είπε ότι οι εικόνες της θύμιζαν Βερσαλλίες ή Αραβικά Εμιράτα. Σκαλιστά ξύλα,δερμάτινοι καναπέδες, μεταξωτά υφάσματα, μαξιλαράκια, ακριβοί πίνακες.

Ωραίοι υπουργοί. Ο ένας (Στυλιανίδης) έτρωγε του σκασμού και ο άλλος (Σπηλιωτόπουλος) μέσα στη χλίδα...
από [ nonews-NEWS ]
ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ...( Μετά θάνατο ημών ... άν έχουμε ζωή ). ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ...
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:41 μ.μ.- 08/10/2009

Ξανανοίγει ο φάκελος Βατοπέδι...


Καταρρέει γι' άλλη μια φορά το διαβόητο "παραπλανηθέντες υπουργοί" του Σανιδά.

Η ανακρίτρια ετοιμάζει κατηγορητήρια εναντίον 30 προσώπων και όπως
ανέφερε η Έρικα Βαλιάνου στον ΑΝΤ1, εκεί περιγράφονται και οι ευθύνες υπουργών και υφυπουργών της Ν.Δ. που υπέγραψαν τις ανταλλαγές.

Τώρα, απ' ότι φαίνεται, βρέθηκε και η νομική οδός (παρότι ο Κουρασμένος είχε φροντίσει να κλείσει την Βουλή για να παραγραφούν τα αδικήματα) ώστε να ξανανοίξει ο φάκελος και για τα πολιτικά πρόσωπα.

"Παραπλανηθέντες", ετοιμαστείτε...
από [ nonews-NEWS ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:35 μ.μ.- 08/10/2009

MIA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.


από [ fimotro ]

ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:26 μ.μ.- 08/10/2009

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ SMS!!!


ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Είναι απίστευτη η διάλυση του κράτους που παρέδωσε η Νέα Δημοκρατία στοΠΑΣΟΚ. Και είναι επίσης απίστευτη η εκδικητικότητα ορισμένων συνεργατών του πρωθυπουργού. Ο γνωστός Λεωνίδας Μακρής του Μαξίμου και της Γραμματείας Τύπου κλείδωσε το σύστημα με τα sms που ενημερώνουν τους πολιτικούς συντάκτες για τις...δραστηριότητες του πρωθυπουργού! Στο Μαξίμου το κατάλαβαν σήμερα στις 5 το απόγευμα και ενώ νόμιζαν ότι τα sms είχαν σταλεί κανονικά! Παράλληλα, οι δημόσιοι υπάλληλοι ΠΕ2 της Γραμματείας Επικοινωνίας με αρμοδιότητα τις δημόσιες σχέσεις εξαφανίστηκαν από νωρίς το μεσημέρι, και δεν υπήρχε άνθρωπος να οργανώσει τη δημοσιογραφική αποστολή του πρωθυπουργού αύριο στην Κωνσταντινούπολη! Τελικά από το απόγευμα τρέχει η η υπάλληλος του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Τίνα Κατινιώτη, για να κάνει ότι μπορεί. Υπάρχει περίπτωση αύριο να μην ακολουθήσουν όλοι οι δημοσιογράφοι που χρειάζονται στην αποστολή!
από [ fimotro ]
Α Ι Σ Χ Ο Σ !!!...
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:20 μ.μ.- 08/10/2009

ΧΡΕΩΝΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ 35 ΚΙΝΗΤΑ!!!


Πήγε ο Χρυσοχοίδης μαζί με τον υφυπουργό Σπύρο Βούγια σήμερα στο Λιμενικό και παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό. Συνεργάτες του βρήκαν χρεωμένα στο Λιμενικό 35 κινητά με δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας! Έψαχναν τις κάρτες και τις συσκευές και δεν βρήκαν τίποτα. Σαν να μην έφτανε αυτό, αντιπροσωπεία Λιμενικών μαζί με το δικηγόρο Μακρή (πρώην φίλο τουΒουλγαράκη) ζήτησαν από τον Χρυσοχοίδη να παραμείνουν στο Λιμενικό ορισμένες διοικήσεις που διαθέτουν μεγάλους προϋπολογισμούς. Τι το ήθελαν να του το πουν. Ποιος είδε τον Χρυσοχοίδη και δεν τον φοβήθηκε. "Τα κονδύλια θα πάνε στο υπουργείο Οικονομικών" τους είπε φωνάζοντας και τους το ξέκοψε οριστικά. Είχαν καλομάθει εκεί στο Λιμενικό.
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:16 μ.μ.- 08/10/2009

ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΑΝΤΟΥ...


Χαμός στη Δράμα με κομματικό "εμφύλιο" ανάμεσα στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας... Το κλίμα στις τοπικές είναι πολύ βαρύ. Μόνο ξύλο που δεν πέφτει. Ταύρος εν υαλοπωλείο ο πολιτευτής Δημήτρης Κυριαζίδης καταφέρεται κατά πάντων και κυρίως κατά του Νομαρχιακού Περιβάλλοντος και ιδιαίτερα κατά του γαλάζιου Νομάρχη και Αντιπροέδρου της Ε.Ν.Α.Ε Κων/νου Ευμοιρίδη. Διαβάστε την επιστολή του (κλικ) και θα καταλάβετε πολλά.
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:12 μ.μ.- 08/10/2009

Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:08 μ.μ.- 08/10/2009

Στην Τουρκία αύριο ο Παπανδρέου

του Μάκη Πολλάτου.
Στην Κωνσταντινούπολη, όπου συγκαλείται άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Διαβαλκανικής μεταβαίνει αύριο Παρασκευή ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Δρούτσα.
Αυτή θα είναι και η πρώτη επίσκεψη του κ. Παπανδρέου –ως πρωθυπουργού- σε χώρα του εξωτερικού.
Την συνάντηση σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών διοργανώνει ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου, δεδομένου ότι η Άγκυρα ασκεί την προεδρία της διαβαλκανικής (διαδικασία για τη συνεργασία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – SEECP).
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καθοριστεί συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον κ. Νταβούτογλου, δεν αποκλείεται ωστόσο οι δύο άντρες να έχουν συνάντηση στο περιθώριο των εργασιών της διαβαλκανικής.
Κατά πληροφορίες, ο πρωθυπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών προγραμματίζουν να επισκεφθούν και το Φανάρι, προκειμένου να συναντηθούν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίο. Ο πρωθυπουργός θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη αυθημερόν.
από [ Πρώτο Θέμα online ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:53 μ.μ.- 08/10/2009

Ικανοποίηση ΣΕΒΕ για εγκατάσταση δύο υφυπουργών στη Θεσσαλονίκη

Την ικανοποίησή του για την εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη των υφυπουργών Οικονομίας, Μάρκου Μπόλαρη, και Αποκέντρωσης, Θεοδώρας Τζάκρη, εκφράζει με σημερινή ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ΣΕΒΕ.
Σύμφωνα με τον ΣΕΒΕ, οι ρόλοι των δύο υπουργείων είναι σημαντικοί, του μεν πρώτου γιατί έχει άμεση επιρροή στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, του δε δεύτερου διότι είναι κρίσιμη η συμμετοχή του στη λειτουργία των επιχειρήσεων και στις σχέσεις τους με τη Δημοσία Διοίκηση.
«Πιστεύουμε ότι αυτή η ενέργεια της νέας κυβέρνησης σηματοδοτεί τη βούλησή της για την εξομάλυνση των γραφειοκρατικών εμποδίων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις για την ανάπτυξη της Περιφέρειας», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ !


Έπιασε δουλειά ο Γιώργος!
«Ο πολίτης θα μας ήθελε αντιεξουσιαστές στην εξουσία», είπε ο Γ. Παπανδρέου μιλώντας στους υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησής του, κατά το χθεσινό πρώτο υπουργικό συμβούλιο.

Σήμερα, λοιπόν, πριν λίγο, ζημιές προκάλεσε ομάδα αντιεξουσιαστών στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι - Σπύρου Γεωργιάδη (γνωστού στο πανελλήνιο και ως μπουμπούκου) καθώς και σε άλλα μαγαζιά της περιοχής.

Φυσικά, όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, για άλλη μια φορά οι ακούραστοι φωτορεπόρτερς του blog, ήταν εκεί.
από [ anarxokommouni ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:14 μ.μ.- 08/10/2009

«Μέσα σε κλίμα συγκίνησης» 5


Εκεί όμως που η συγκίνηση έφτασε στα ύψη, ήταν στο ΥΠΕΧΩΔΕ, όταν ο κ. Ρέππας, εξήρε τον κ. Σουφλιά για την μεγάλη προσφορά του στην «πράσινη ανάπτυξη» που επιτέλους ήρθε στην χώρα.
από [ anarxokommouni ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:11 μ.μ.- 08/10/2009

«Μέσα σε κλίμα συγκίνησης» 4


Η συγκίνηση συνεχίστηκε και στο υπουργείο Δικαιοσύνης, όταν ο Νίκος Δένδιας παρέδωσε στον Χάρη Καστανίδη.
από [ anarxokommouni ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:07 μ.μ.- 08/10/2009

«Μέσα σε κλίμα συγκίνησης» 3


Πάμε στα χθεσινά τώρα. Πάντα μέσα σε κλίμα συγκίνησης, οι νέοι υπουργοί, αμέσως μετά την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης, υπέγραψαν το σχετικό πρωτόκολο. Στο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, ο νέος υπουργός Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.
από [ anarxokommouni ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:04 μ.μ.- 08/10/2009

«Μέσα σε κλίμα συγκίνησης» 2


Ο πρωθυπουργός, αποχαιρετώντας τον Κώστα Καραμανλή, του επεσήμανε τους παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας που συνδέουν εδώ και δεκαετίες τις δύο οικογένειες.
από [ anarxokommouni ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:01 μ.μ.- 08/10/2009

«Μέσα σε κλίμα συγκίνησης» 1


Πλαντάξαμε στο κλάμα και στην συγκίνηση τις τελευταίες δυο μέρες. Αυτές οι τελετές παράδοσης - παραλαβής βλέπετε... Οι ακούραστοι φωτορεπόρτερς του blog ήταν φυσικά παρόντες και κατέγραψαν κάποιες από τις τόσες συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν, καθώς και τους διαλόγους που μόνο εμείς (για άλλη μια φορά) έχουμε σε αποκλειστικότητα.

Ας ξεκινήσουμε από τα προχθεσινά, όταν ο νέος «καταλληλότερος» πήγε στο Μαξίμου για να παραλάβει τα κλειδιά από τον τέως.
από [ anarxokommouni ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:57 μ.μ.- 08/10/2009

ΝΕΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ

από [ δημολόγος ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:43 μ.μ.- 08/10/2009

Κοίτα να δείς πώς τα φέρνει η ..... η ζωή.



Ελα Γιώργο, ποιος είπες έγινε
υπουργός οικονομικών; ΠΟΙΟΣ;;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Και ποιος ασχολείται με πέτσινα
τιμολόγια και φοροδιαφυγή; ΠΟΙΟΣ;;;
Μπουαχαχαχαχαχαχα!!!!
από [ makakasgr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:36 μ.μ.- 08/10/2009

Η άγνωστη κ. Μπιρμπίλη









Πολλοί σχολιογράφοι τηλεοράσεων ή εφημερίδων υποδέχτηκαν με σχεδόν απαξιωτικό τρόπο την τοποθέτηση υπουργών με άγνωστο για τους πολλούς επώνυμο και άγνωστη για τους περισσότερους δραστηριότητα.

Ιδιαίτερα, στάθηκαν στην περίπτωση της Τίνας Μπιρμπίλη, της υπουργού Περιβάλλοντος. Πού ακούστηκε μια άγνωστη κυρία, που δεν ανήκει στην κατηγορία των επαγγελματιών της πολιτικής, που δεν έχει τη συνήθεια να παρελαύνει σε τηλεοπτικά παράθυρα ή να ποζάρει σε φακούς φωτογράφων, που δεν τη γνωρίζει σχεδόν κανένας, ν' αναλάβει ένα τόσο σημαντικό υπουργείο; Ελα ντε. Δεν είναι υποχρέωση των σχολιογράφων να γνωρίζουν ούτε τις σπουδές της κ. Μπιρμπίλη ούτε τις πολυετείς δραστηριότητές της, είτε στο υπουργείο Εξωτερικών είτε ως σύμβουλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Υποχρέωσή τους είναι να κρίνουν την κάθε κ. Μπιρμπίλη με έναν εντελώς διαφορετικό αξιακό κανόνα: Από τον βαθμό αναγνωρισιμότητάς της, τον αριθμό των τηλεοπτικών της εμφανίσεων ή έστω τις κομματικές της περγαμηνές. Αν οι επιδόσεις της σε αυτούς τους τομείς δεν είναι υψηλές, πόσω μάλλον της συγκεκριμένης υπουργού που είναι μηδαμινές, τότε έχουν κάθε δικαίωμα να την απαξιώνουν και να μιλούν ή να γράφουν υποτιμητικά γι' αυτήν. Αυτό επιτάσσει η δημοκρατία που υπηρετούν, αυτό κάνουν. Δεν θα περιμένουν ούτε καν το έργο της κ. Μπιρμπίλη για να κρίνουν αν πέτυχε ή όχι στο χαρτοφυλάκιο το οποίο της ανατέθηκε.

Τους αρκεί ότι δεν τη γνωρίζουν...

από [ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:51 μ.μ.- 08/10/2009