Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Απλά, δεν σας πιστεύουμε...



Γεια σας,
το θέμα της Siemens τελικά δεν είναι τόσο απλό και θα μας απασχολήσει όλους πολύ περισσότερο από όσο νομίζαμε... Για να είμαι ειλικρινής, αμφισβητώ την θέληση και την προσπάθεια της Ελληνικής κυβέρνησης, να επιστρέψει και να δικαστεί ο κ. Χριστοφοράκος στην Ελλάδα... Άλλωστε, όπως είπαν οι Γερμανοί δικηγόροι του, μία κατάθεσή του θα κάψει πολλούς πολιτικούς...

Η κυβέρνηση κάνει όλες τις "νόμιμες και απαραίτητες" προσπάθειες, ώστε να εκδοθεί ο κ. Χριστοφοράκος στην χώρα μας. Αυτό δήλωσε ο κ. Αντώναρος, αναφέροντας επίσης ότι σχόλια και πληροφορίες διαφορετικής βάσης είναι "γελοιότητες"...

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ]

Ο Κυριάκος ιπτάμενος !!!

Που πάει;
[ΤΟ ΓΡΕΚΙ]

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη μονή Τοπλού...


Απεφάνθη η ολομέλεια των εφετών Κρήτης...
Κόλαφος για το Σανιδά (και ελαφρώς για το Χατζηνικολάου, που παραλλήλισε την υπόθεση της μονής Τοπλού με το Βατοπέδι) . Η παραγγελία, που είχε δώσει ο ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να αναλάβει εφέτης ανακριτής τη διαλεύκανση της υπόθεσης, πήγε στα σκουπίδια.
Η ολομέλεια των εφετών Κρήτης απεφάνθη, ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο. Δηλαδή, οι όποιες ανταλλαγές, που έγιναν και όπως έγιναν δεν συνιστούν το κακούργημα της απάτης σε βάρος του Δημοσίου...
[nonews]
Το άκουσες Αλέκο; Το άκουσες Αλέξη; Το άκουσες Αλέκα;
Με λάσπη για στήριξη του Κουρασμένου ποσοστά δεν ανεβαίνουν...


Τι το θελες Μιχαλάκη μου;


Η ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ























ΦΩΤΟΓΡΑ
ΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

(Ο ψευτουπουργός Μιλόσοσκι σε ιδιαίτερα ευτυχισμένες χαιρετούρες με την υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας. Πλατιά χαμόγελα και από την κ.Μπακογιάννη. Γιατί όχι; Το έγκλημα έχει πια συντελεσθεί)
Δυστυχώς κυρία Μπακογιάννη, μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις. Δύο φωτογραφίες ίσον μια ολόκληρη ιστορία. Αυτή που θα γράψει για σας με τα μελανότερα γράμματα ότι επί των ημερών σας ένα σαράβαλο αεροσκάφος από τα Σκόπια, προσγειώθηκε σε ελληνικό έδαφος με τα διακριτικά "Δημοκρατία της Μακεδονίας".
Η μειοδοτική πολιτική κυρία Μπακογιάννη, είναι τελικά κληρονομικό χάρισμα. Ο αγαπημένος μακροημερεύων πατερούλης σας είχε πει το αμίμητο "μετά από δέκα χρόνια κανείς δεν θα ασχολείται με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων". Εσείς επιμηκύνατε και ολοκληρώσατε την ρήση του βρυκόλακα. Φέρατε, ταίσατε, κοιμήσατε και χαιρετήσατε τον εχθρό πίσω από τις γραμμές μας. Αυτό στο πόλεμο λέγεται προδοσία και στην ειρήνη κατασκοπία. Διαλέγετε την έκφραση που σας χαρακτηρίζει και την τοποθετείτε δίπλα από το επώνυμό σας...
[ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ]

Δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Σερβίας Boris Tadic.


Δηλώσεις Γιώργου Α. Παπανδρέου μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εσωτερικών και Αντιπρόεδρο της σερβικής κυβέρνησης, Ivica Dacic


Άγρια κόντρα...


Στα σκαριά βρίσκεται στον ANT1 το νέο reality παιχνίδι «America’ s Next Top Model». Η αρχική ιδέα ήταν να το παρουσιάζει η Τατιάνα αλλα σύμφωνα με πληροφορίες σφήνα μπαίνει για ακόμη μία φορά η Καγιά... Θα είναι μια κόντρα χωρίς τέλος καθώς και οι 2 ξέρουν απο reality!
[τρελό κουνέλι]

O Thor στη Καβάλα


Μια αναπάντεχη επίσκεψη είχαμε στις 24/06/2009 από τον Νορβηγό Θεό των Κεραυνών. Οι εκπληκτικές φωτογραφίες είναι του Φώτη Μαυρουδάκη.

[Μαγικός Αυλός]

Σύνοδος ΟΑΣΕ στη Κέρκυρα : Το πάρτι συνεχίζεται στην πισίνα !!!

Καραμανλής - Μπερλουσκόνι – Μιλόσοσκι
[ΤΟ ΓΡΕΚΙ]

TIME OUT : ΜΕ ΤΟ ΣΙΛΒΙΟ...

[ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:05 μ.μ. - 28/06/2009

ΓΕΛOIOΓΡΑΦΙΕΣ.....


...
(ΚΛΙΚ)

Tου Πάνου Μαραγκού

[ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:57 μ.μ. - 28/06/2009

Περισσότερα... σχόλια..... σύνδεσμοι

ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

«Σπρώχνοντας» τον χρόνο

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Mε τα εισπρακτικά μέτρα η κυβέρνηση ακολουθεί τακτική «μπαλωμάτων», αποφεύγοντας τον «γόρδιο δεσμό» της οικονομίας γιατί «παίζει» με το φθινόπωρο, ακόμα και εκλογικά Tα γεγονότα της Λήμνου...«E» 28/6 ...»

H κατάρρευση του Iράν

Γράφει ο ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Ο ηγετικός πυρήνας του ιερατείου που ουσιαστικά κυβερνά είναι διχασμένος. Αντιμέτωποι οι εκπρόσωποι των φτωχών και των πλουσίων. Το διακύβευμα των πολιτικών ελευθεριών είναι απλώς...«E» 28/6 ...»

Πρόκειται για θέμα τιμής

Γράφει ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ

Η υπόθεση της Siemens αποτελεί την τελευταία ευκαιρία, κόντρα σε ισοπεδωτικές προσεγγίσεις, να αναστραφεί η πορεία απαξίωσης του πολιτικού μας συστήματος «E» 28/6...»

H «προφητεία» και το «πραξικόπημα»

Γράφει ο ΤΣΑΓΚΡΗΣ

O Aλέκος Aλαβάνος, κατόπιν... SMS πιέσεων, εγγράφει υποθήκη για την προεδρία του σχήματος που ήθελε προκύψει «E» 28/6 ...»


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:43 μ.μ. - 28/06/2009

ΕΘΝΟΣ Γ Ν Ω Μ Η ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Στέλνουν πάλι τον λογαριασμό στους πολίτες

Δεν έχουμε φτάσει τυχαία στο σημερινό δημοσιονομικό αδιέξοδο. Kαι φυσικά μόνο αποτέλεσμα της διεθνούς οικονομικής κρίσης δεν είναι. Πέντε χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις του K. Kαραμανλή συνέβαλλαν με συγκεκριμένες πράξεις και παραλείψεις τους στη συνεχή και ραγδαία μείωση των δημοσίων εσόδων και ταυτόχρονα στη διόγκωση των δαπανών. Hταν ενσυνείδητες επιλογές που υπηρέτησαν -και υπηρετούν- συγκεκριμένες κομματικές σκοπιμότητες.

Πρώτα η εντυπωσιακή μείωση της φορολογίας των διανεμόμενων κερδών των επιχειρήσεων. Eπειτα η χορήγηση ασυλίας σε όσους διακινούσαν και χρησιμοποιούσαν πλαστά τιμολόγια. Kαι τέλος η αχρήστευση του ΣΔOE και η διάλυση και απαξίωση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών. Tι άλλο χρειαζόταν για να ξεκινήσει η σταδιακή μείωση των εσόδων και η διεύρυνση μέρα με τη μέρα του δημοσιονομικού ελλείμματος;

Kαι έναντι όλων αυτών, η κυβερνητική «λύση» ήταν οι αλλεπάλληλες φοροεπιδρομές που είχαν ως μόνιμο στόχο τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, γιατί απ’ αυτά έκριναν οι κυβερνώντες ότι θα πρέπει να αντλούν πόρους για να αναπληρώνουν τα όσα αφειδώς πρόσφεραν στους εκλεκτούς τους. Για χρόνια αυτήν τη συνταγή χρησιμοποίησαν, την ίδια χρησιμοποιούν και τώρα.

Aλλά, φυσικά, η αφαίμαξη των οικονομικά ασθενέστερων έχει ως αναπόφευκτη παρενέργεια τον περιορισμό της αγοραστικής δύναμής τους και άρα την πτώση του τζίρου στην αγορά με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε μία περίοδο όπως η σημερινή, που η οικονομία μας οδεύει ολοταχώς προς την ύφεση και η κυβέρνηση όχι μόνο δεν κάνει τίποτε για να αποτρέψει αυτό τον κίνδυνο, αλλά αντίθετα τον ενισχύει.

Kι αυτό είναι που αποδεικνύει την εγκληματική επιπολαιότητα με την οποία λειτουργεί και αποφασίζει το επιτελείο του K. Kαραμανλή. Δεν είναι δυνατό παρά να αντιλαμβάνονται οι κυβερνώντες τα προβλήματα που προκαλούν σε μια ήδη προβληματική οικονομία μειώνοντας κάθε τόσο την αγοραστική δύναμη της συντριπτικής πλειονότητας των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Aδιαφορούν, όμως. Eκείνο που προέχει στους σχεδιασμούς τους είναι να μη θίξουν αυτούς, των οποίων τα συμφέροντα αποδεδειγμένα υπηρετούν και προστατεύουν επί πέντε χρόνια.

Aλλά με τέτοιες λογικές και πρακτικές, όχι μόνο η γενικότερη κρίση, αλλά ούτε καν το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί. Aντίθετα, θα επιδεινωθεί.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:28 μ.μ. - 28/06/2009

Οι συνήθεις «εγκαινιαστές»

Ανθρωποι με μηδενική ή ελάχιστη συμμετοχή στο όνειρο και τη σύλληψη της διαδικασίας πραγματοποίησης των σημαντικών γεγονότων στη χώρα μας, αντίθετα μάλιστα κάποιοι απ΄ αυτούς εχθρικοί, τα καταφέρνουν και πρωτοστατούν άλλοτε στους Ολυμπιακούς μας Αγώνες, άλλοτε στα εγκαίνια της Εγνατίας και τελευταία στην εορτή των εγκαινίων του νέου αρχαιολογικού μας μουσείου, όχι απλώς παραμερίζοντας, αλλά κυριολεκτικά εξαφανίζοντας τους κύριους πρωταγωνιστές χωρίς καμία ντροπή. Με τη χρήση των χρημάτων των φορολογουμένων η ΕΡΤ, τελευταία μας δείχνει διαφημίζοντας έναν Πρωθυπουργό με πίσω του την Εγνατία, λες και είναι το δημιούργημά του, χωρίς να έχει ο ίδιος οποιαδήποτε συμμετοχή σ΄ ένα έργο του οποίου θέλοντας και μη απλώς συνέχισε την κατασκευή, χωρίς τις πρέπουσες αναφορές στους εμπνευστές και δημιουργούς του μέγιστου μήκους της.
Ακολουθεί η προχθεσινή λαμπρή τελετή του Νέου Μουσείου, που θα μπορούσε να αποτελέσει μνημείο συνένωσης όλων των Ελλήνων. Οι συνήθεις, όμως, κομματικές πρακτικές θριάμβευσαν και πάλι: η υποτιθέμενη, αστεία όμως, διαφήμιση του Πρωθυπουργού μ΄ έναν κάνθαρο στο χέρι(!), η συμμετοχή του λαοφιλούς Προέδρου της Δημοκρατίας που άθελά του εξάγνισε τη συγκεκριμένη κομματική διαφήμιση και, τέλος, η τοποθέτηση της κεφαλής στη θέση της από τον υπουργό Πολιτισμού (πολύ, αλήθεια, εργάστηκε για το μουσείο κι αυτός!). Πολύ σωστός συμβολισμός, μόνο που τον κομματικοποίησαν κι αυτόν. Πόσο ομορφότερα θα ήταν αν οι τρεις αυτές συμβολικές πράξεις γίνονταν από ισάριθμες γυναίκες ηθοποιούς ντυμένες, π.χ., Καρυάτιδες!
Κατά τα λοιπά, η κομματική τηλεόραση έκανε και πάλι τα δικά της: συνεχής επίδειξη του Πρωθυπουργού μετά της συζύγου, κάποιες κυρίες υπουργοί σαν αρσακειάδες δίπλα στον κ. Παντερμαλή παρακολουθώντας τον έτσι που να τις παίρνει η κάμερα, κρύβοντας τους μη κομματικούς, ακόμα και τον Μπαρόζο, εξαφάνιση των καλεσμένων άλλων κομμάτων κτλ. Ο ελληνικός λαός έχει μνήμη που οι διάφοροι κομματικοί δεδομένοι όσο και να παλεύουν να χειραγωγήσουν δεν μπορούν, υποβαθμίζοντας τον ρόλο της Μελίνας και του Ντασσέν. Ολοι γνωρίζουν τους αγώνες της όταν οι ίδιοι βρισκόντουσαν σε αγρανάπαυση.
Πρέπει κάποιοι κάποτε να καταλάβουν ότι όλοι οι Ελληνες δεν είμαστε δεδομένοι. Και κάτι τελευταίο: Μπορούν οι αιφνιδιαστικά παρουσιασθέντες γέροντες υποστηρικτές της πατρότητας της ιδέας δημιουργίας του μουσείου να ανήκει στον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή να μας υποδείξουν, μια και τα scripta manent, ανάλογες δημοσιεύσεις της πρότασής του της εποχής του; Διαφορετικά μοιάζουν να καταχρώνται της φυσιογνωμίας του.

[του κ. Ν. Παπαδιονυσίου, μεταλλειολόγου και μεταλλουργού μηχανικού, από το Π. Φάληρο]
[Επιστολές προς ΤΟ ΒΗΜΑ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:20 μ.μ. - 28/06/2009

Οι ξανθιές και το μέντιουμ

[του Γιάννη Πρετεντέρη στο
ΒΗΜΑ της Κυριακής]

Η ιστορία είναι γνωστή: Δύο ξανθιές κάθονται στο κλαδί ενός δέντρου. Μια περαστική γυναίκα τις προειδοποιεί να προσέξουν διότι το κλαδί μπορεί να σπάσει. Απτόητες οι ξανθιές αγνοούν την προειδοποίηση, το κλαδί σπάει, πέφτουν και τσακίζονται.
Μερικές εβδομάδες αργότερα, βγαίνουν από το νοσοκομείο και κατά σύμπτωση συναντούν πάλι την περαστική γυναίκα. Εκθαμβη η μια ξανθιά γυρίζει και λέει στην άλλη:
- Κοίτα, το μέντιουμ! Θυμήθηκα το καλαμπούρι διότι περιγράφει πολύ καλά την κατάσταση σε μεγάλη μερίδα του ελληνικού Τύπου. Ελάχιστη κοινή λογική και πολλές ξανθιές- οι οποίες δεν στριμώχνονται απλώς σε ένα μικρό κλαδί αλλά το πριονίζουν κιόλας! Η απόφαση της οικογενείας Αγγελοπούλου να κλείσει το συγκρότημα του «Ελεύθερου Τύπου» δεν χρειαζόταν μέντιουμ για να προβλεφθεί.Είναι ταυτοχρόνως η κορυφή του παγόβουνου μιας ευρύτερης κρίσης και η λογική συνέπεια μιας εκδοτικής αποτυχίας. Ενα μεγάλο μέρος του ελληνικού Τύπου νοσεί αλλά κυρίως πάσχει από την αδυναμία να καταλάβει τι του συμβαίνει. ....

Γράφει καλά και συγκροτημένα ο Ντερμπεντέρης, όταν δεν μπλέκει "εμπάθειες" και "συμπάθειες".....
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:00 μ.μ. - 28/06/2009

Μήνυμα στην Αθήνα

«Όχι» στην εφαρμογή του πρωτοκόλλου επαναεισδοχής μεταναστών λέει η Αγκυρα.
Ξεκάθαρος για την πρόθεση της Τουρκίας να μην εφαρμόσει το πρωτόκολλο επαναεισδοχής μεταναστών από την Ελλάδα είναι ο επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αγκυρας Εγκεμέν Μπαγίς.
«Αρνούμεθα να γίνουμε ο μεγαλύτερος καταυλισμός προσφύγων του κόσμου» τονίζει.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:31 π.μ. - 28/06/2009

Περισσότερα... σχόλια..... σύνδεσμοι ...

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ...ΚΟΜΜΑΤΟΙ

Πόσο χαζοί είμαστε τέλος πάντων! Ο Χριστοφοράκος δε δωροδόκησε πολιτικούς, χρηματοδότησε απλώς πολιτικά κόμματα! Το είπε ο άνθρωπος και το ξεκαθάρισε μέσω των δικηγόρων του, για να σταματήσουμε να λέμε ασυναρτησίες και αφέλειες...
Έκανε αυτό που κάνουν όλοι δηλαδή: δεν πλήρωσε τις πουτάνες, άφησε τα λεφτά στο μπουρδέλο! Δωροδόκησε πολιτικά κόμματα.
Τα οποία πολιτικά κόμματα απαρτίζονται από ...πολιτικούς ...κόμματους! Όχι από πολιτικούς ...κόπανους!
Δυστυχώς όμως, μόνο "πολιτικούς" κόμματους. ¨Οχι από τους άλλους, τους καλούς...
Μήπως τελικά πρέπει ο Χριστοφοράκος να ανακηρυχθεί ...δωρητής;
Ο πολιτικός είναι σαν τον παπά: δε ζητάει χρήματα απευθείας, παίρνει απλώς από το παγκάρι!
Εκτός αν χρειάζεται καμιά εκπτωσούλα για κανένα λεμονοστίφτη! Τότε τηλεφωνεί στον κύριο SIEMENS και του την κάνει! Για το φουκαριάρικο το κόμμα δηλαδή...
Είναι τρελός, είναι τρελός ο ...γερμανός...
[δημολόγος]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:15 π.μ. - 28/06/2009

Το κύρος τους

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που πολλοί συμπολίτες μας δεν ψήφισαν στις ευρωεκλογές. Η απάθεια ή και η απέχθεια προς την πολιτική έχει βαθύτερα αίτια. Ενα εξ’ αυτών είναι η εδραιωμένη αντίληψη της κοινής γνώμης πως στην Ελλάδα κανένας πολιτικός δεν πρόκειται ποτέ να τιμωρηθεί για αδίκημα το οποίο διέπραξε.
Οταν στη Βρετανία θεωρείται πιθανό βουλευτές να εκτίσουν ένα χρόνο στη φυλακή για παραποιημένες αποδείξεις εξόδων, είναι τουλάχιστον παράδοξο στην Ελλάδα να είναι βέβαιο ότι κανείς πολιτικός δεν θα διωχθεί για την υπόθεση Siemens, που αφορά πολύ μεγαλύτερα ποσά.
Αν οι πολιτικοί μας θέλουν να προστατεύσουν το κύρος τους θα πρέπει: να καταργήσουν το καθεστώς παραγραφής των αδικημάτων υπουργών, να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα τιμωρίας των εμπλεκομένων πολιτικών ακόμη και για φοροδιαφυγή και να διασφαλίσουν πως δεν θα υπάρξει πολιτική συγκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου της Siemens.

[ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:39 π.μ. - 28/06/2009

Έχεις παιδιά; Θα πάρεις νωρίτερα σύνταξη

«Πλασματικό χρόνο» συνταξιοδότησης ο οποίος μπορεί να φτάσει έως και τα πέντε χρόνια προσφέρει η ελληνική νομοθεσία στις εργαζόμενες μητέρες. Για κάθε παιδί που έχει γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2000, προσφέρεται…δωρεάν ασφαλιστικός χρόνος. Το πώς και το γιατί, στο αφιέρωμα που ακολουθεί…

Του Γιώργου Κουτρουμάνη*

Όλα τα Ταμεία Κύριας Ασφάλισης αρμοδιότητας του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, πλην του Ο.Γ.Α., παρέχουν τη δυνατότητα αναγνώρισης πλασματικού χρόνου στις μητέρες, για παιδιά που αποκτούν μετά την 1/1/2000. Συγκεκριμένα παρέχεται:

►• 1 έτος ή 300 ημέρες ασφάλισης για το πρώτο παιδί

►• 2 έτη ή 600 ημέρες ασφάλισης για το δεύτερο παιδί

► • 2 έτη ή 600 ημέρες ασφάλισης για το τρίτο παιδί

Επομένως μπορεί η μητέρα να αναγνωρίσει μέχρι 5 χρόνια συνολικά.

Πολλές είναι οι απορίες των γονιών σχετικά με τον τρόπο που μπορεί να αξιοποιηθεί αυτός ο πλασματικός χρόνος. Οι απαντήσεις στα κυριότερα ερωτήματα, έχουν ως εξής:.....................

συνέχεια : http://www.enet.gr/?i=portofoli.el.home&id=56391

[ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:03 π.μ. - 28/06/2009

Πέθανε ο Σπύρος Καλογήρου...



Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τις 18:00 το Σάββατο, σε ηλικία 87 ετών, ο ηθοποιός Σπύρος Καλογήρου.

Ο πιο διάσημος "κακός" του ελληνικού κινηματογράφου νοσηλευόταν στο Τζάνειο.
Η υγεία του ηθοποιού είχε κλονιστεί έντονα έπειτα από διαδοχικά εγκεφαλικά επεισόδια και ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.
Την Πρωτομαγιά, ο Σ. Καλογήρου εισήλθε στο "Λαϊκό", όπου οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλίτιδα λόγω μόλυνσης που προκάλεσε έρπης στο μάτι. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο όπου υποβλήθηκε σε τραχειοτομή χωρίς όμως να παρατηρηθεί βελτίωση της υγείας του. Το τελευταίο διάστημα, αρκετά ζωτικά όργανα του Σ. Καλογήρου υποστηρίζονταν μηχανικά.
[kafeneio-gr]

Περήφανη εξωτερική πολιτική !!!

(ΤΟ ΓΡΕΚΙ)

Αυτοδύναμη «Κυβέρνηση Χριστοφοράκου» με 153 βουλευτές !!!


Στη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος προχώρησε ο Χριστοφοράκος.
Το νέο κόμμα θα φέρει την ονομασία ΜΙΖ.EN.Σ.
(ΜΙZ-αδόροι ΕΝ-τιμοι Σ-ωτήρες ) και σύμφωνα με πληροφορίες ο Χριστοφοράκος ετοιμάζεται να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση με 153 βουλευτές!!!
(ΤΟ ΓΡΕΚΙ)

Θα γινουμε ολοι ….λαθρομεταναστες!

(ΑΣΗΜΩΝΗΣ)

Γράμματα από τη Γερμανία...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:28 π.μ. - 28/06/2009

Χαριστική βολή.....

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:22 π.μ. - 28/06/2009

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΣΤΗΣΕ ΚΑΛΠΕΣ.-

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:18 π.μ. - 28/06/2009

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΝΑΤΑΣΑ...


Το ότι ο Γιάννης Ανδριανόςείναι ένας από τους παρατρεχάμενους τουΚαραμανλή και άλλων -κατά το παρελθόν- προέδρων της Ν.Δ. είναι λίγο-πολύ γνωστό. Το ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του ως δημοσιογράφος επίσης είναι γνωστό. Το ότι ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού με απολυτήριο Λυκείου είναι ακόμα πιο γνωστό. Το ότι θα τελείωνε όμως το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και θα διεκδικούσε θέση καθηγητή Πανεπιστημίου(!!!) δεν το φανταζόμασταν ποτέ. Που να το φανταστούμε ότι τέτοιοι αμόρφωτοι τύπου βρίσκουν τρόπο να παίρνουν πτυχία μαϊμού; Το "Παρόν" πάντως σε σχόλιό του στην σελίδα 3 τον ειρωνεύεται καταλλήλως.
(pressmme)