Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Νεκρός ο Δήμαρχος Παγγαίου Τριαντάφυλλος Κουκούδης.

Από τον Δημήτρη .Θ.Καστώρη

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, στην παραλία Σαρακίνα του Δήμου Ελευθερών Καβάλας, βρέθηκε απόψε στις 9, ο δήμαρχος Παγγαίου Τριαντάφυλλος Κουκούδης, 46 ετών, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την περασμένη Κυριακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος βρέθηκε μέσα στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος και έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Οι αρχές εκτιμούν από τα πρώτα στοιχεία ότι πρόκειται για έγκλημα.

Από το βράδυ της Κυριακής είχε να δώσει σημεία ζωής και να μιλήσει με τους συγγενείς του ο Δήμαρχος Παγγαίου Τριαντάφυλλος Κουκούδης. Ο Δήμαρχος Παγγαίου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το βράδυ της Κυριακής άφησε την κόρη του στο Παληό για να δει συγγενείς της και στη συνέχεια μετά από ένα ραντεβού που θα είχε στη Νέα Πέραμο της είπε ότι θα περάσει να την πάρει για να επιστρέψουν στην έδρα του Δήμου Παγγαίου τη Νικήσιανη. Ο Δήμαρχος οδηγούσε το υπ’ αριθμ. ΝΕΗ 4545 ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητό του, μάρκας AUDI-6, χρώματος μπλε. Δεν πέρασε όμως.

Από τότε οι συγγενείς του Δημάρχου Παγγαίου ξεκίνησαν να ανησυχούν καθώς το κινητό του τηλέφωνο μετά από 2 ώρες είχε κλείσει.. Το πρωί της Τρίτης η οικογένεια του Δημάρχου Παγγαίου δήλωσε την εξαφάνιση του στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, οι αρμόδιες υπηρεσίες της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες έρευνες.

από [ kavalanet.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:50 μ.μ.- 30/12/2009

Έφυγε ο Νίκος Κακαουνάκης...


Έφυγε από τη ζωή ο γερόλυκος της δημοσιογραφίας Νίκος Κακαουνάκης. Είχε μεταφερθεί από την Εντατική του "Ευαγγελισμού" στο "General Ιασώ" . Παρά τη μικρή εικόνα βελτίωσης που παρουσίασε, τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή...

Άφαντος ο Τριαντάφυλλος Κουκούδης από την Κυριακή

Της Σίσσυς Ακοκαλίδου
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του δημάρχου Παγγαίου, Τριαντάφυλλου Κουκούδη, από το βράδυ της Κυριακής, ενώ οι αστυνομικές έρευνες δεν κατέληξαν ακόμη στα ίχνη του.
Από το βράδυ της Κυριακής χάθηκαν τα ίχνη του δημάρχου Παγγαίου και έκτοτε παρά τις επίμονες κλήσεις των συγγενικών του προσώπων και των συνεργατών του το κινητό του τηλέφωνο παραμένει κλειστό.
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του κ. Κουκούδη ήταν το μεσημέρι της Κυριακής όταν έδωσε το παρόν σε μνημόσυνο συντοπίτη του στο Παλαιοχώρι. Εκεί εθεάθη και μίλησε με πολλούς.
συνέχεια ....
Άφαντος ο Τριαντάφυλλος Κουκούδης από την Κυριακή

από [ www.neaegnatia.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:00 μ.μ.- 30/12/2009


Εξαφανιστηκε ο Δήμαρχος Παγγαίου Τριαντάφυλλος Κουκούδης.

Από τον Δημήτρη .Θ.Καστώρη

Από το βράδυ της Κυριακής έχει να δώσει σημεία ζωής και να μιλήσει με τους συγγενείς του ο Δήμαρχος Παγγαίου Τριαντάφυλλος Κουκούδης. Ο Δήμαρχος Παγγαίου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το βράδυ της Κυριακής άφησε την κόρη του στο Παληό για να δει συγγενείς της και στη συνέχεια μετά από ένα ραντεβού που θα είχε στη Νέα Πέραμο της είπε ότι θα περάσει να την πάρει για να επιστρέψουν στην έδρα του Δήμου Παγγαίου τη Νικήσιανη. Ο Δήμαρχος οδηγούσε το υπ’ αριθμ. ΝΕΗ 4545 ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητό του, μάρκας AUDI-6, χρώματος μπλε. Δεν πέρασε όμως.

Από τότε οι συγγενείς του Δημάρχου Παγγαίου ξεκίνησαν να ανησυχούν καθώς το κινητό του τηλέφωνο μετά από 2 ώρες είχε κλείσει.. Το πρωί της Τρίτης η οικογένεια του Δημάρχου Παγγαίου δήλωσε την εξαφάνιση του στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, οι αρμόδιες υπηρεσίες της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη εξετάζονται άτομα τα οποία ανήκουν στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του Δημάρχου. Η κοινωνία του Δήμου Παγγαίου είναι ανάσταση με την εξαφάνιση του Δημάρχου καθώς όπως λένε οι πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα ενώ οι έρευνες θα επεκταθούν και στην θαλάσσια περιοχή του Δήμου Ελευθερών. Από την άλλη πλευρά οι φήμες οργιάζουν γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης κυρίως με χρηματικό ποσό το οποίο φέρεται να απουσιάζει από τα ταμεία του Δήμου.

από [ kavalanet.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:04 π.μ.- 30/12/2009

Βραβείο Πούσκας: Τα καλύτερα γκολ του 2009

Τα καλύτερα γκολ του 2009 σε όλο τον κόσμο