Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Αρχισαν τα όργανα για ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ...



'Ολο το άρθρο, εδώ...

από [ aratepylas.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:58 μ.μ.- 19/10/2009

Η αντοχή του ΚΚΕ…

  • ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΟΥ, Η ΑΥΓΗ: 18/10/2009

Έχει κάποιο πρόβλημα η ηγεσία του ΚΚΕ μετά τις εκλογές. Και δεν προκύπτει η διαπίστωση μόνο από τα δημοσιεύματα των πάσης φύσεως αντικομμουνιστών, αλλά από τα ίδια τα ντοκουμέντα του, τις δηλώσεις στελεχών, το άγριο κλίμα που εκπέμπει το όργανό του. Οι τόνοι στην υπεράσπιση της γραμμής ανέβηκαν, οι επιθέσεις σε εφημερίδες και δημοσιογράφους έγιναν λίβελλοι, η επίκληση του αντικομμουνισμού ρουτίνα.

Όλα ξεκινούν φυσικά από το εκλογικό αποτέλεσμα. Τα πεισματάρικα νούμερα λένε ότι από τις 583.000 ψήφους το 2007, το ΚΚΕ περιορίστηκε σε 517.000 το 2009. Και η απώλεια 66.000 ψήφων αντιστοιχεί σε κάτι παραπάνω από την απώλεια του 11% της εκλογικής του δύναμης, ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητο και σε προφανή αναντιστοιχία με την επίσημη εκτίμηση της Κεντρικής Επιτροπής ότι «δεν κατάφερε να ενισχύσει τις δυνάμεις του». Η πραγματικότητα είναι ότι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις δυνάμεις του. Γεγονός που αποδεικνύεται ακόμα πιο σοβαρό αν ανατρέξει κανείς σε όλες τις προηγούμενες, μετά το 1991, αναμετρήσεις, στις οποίες το ΚΚΕ σημείωνε άνοδο ή, στη χειρότερη περίπτωση, σταθερότητα......

συνέχεια : Η αντοχή του ΚΚΕ…

από [ diktyon.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:51 μ.μ.- 19/10/2009

Απο αναγκη…..

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:33 μ.μ.- 19/10/2009

Οι Νέες Υπουργικές λιμουζίνες

από [ arpaxta ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:46 μ.μ.- 19/10/2009

εεεε Αυτό μήν το χάσετε ......

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

από [ arpaxta ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:41 μ.μ.- 19/10/2009

Ασ δουμε τα χθεσινοβραδυνά goal.... της ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΑΣ...

Ηρώδου Αττικού

Της Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου gpapachristos@dolnet.gr

ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως η Αστυνομία δεν έχει πάρει ακόμη το μήνυμα για το τι συνέβη στις 4 Οκτωβρίου. Ότι άλλαξε χέρια η διακυβέρνηση της χώρας και ότι ο νέος ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου ονομάζεται Γιώργος Παπανδρέου. Εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τη χώρα κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία και πως πρωθυπουργός είναι ο Κώστας Καραμανλής. Αυτός ο Καραμανλής, που είχε επιβάλλει να κλείνει από νωρίς το βράδυ για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων η Ηρώδου Αττικού, με αποτέλεσμα να προκαλείται ένα τεράστιο κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας.

Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν ας ενημερωθούν ότι το τελευταίο που επιθυμεί ο νέος Πρωθυπουργός είναι να τον βρίζουν κάθε βράδυ οι Αθηναίοι που μποτιλιάρονται στο κέντρο, επειδή η Ηρώδου Αττικού παραμένει κλειστή. Κι ακόμη ότι του προσφέρουν κάκιστη υπηρεσία, αν θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό τον προστατεύουναπό τι άραγε;

από [ ΤΑ ΝΕΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:45 μ.μ.- 19/10/2009

Η Ουκρανία στο δρόμο της Εθνικής.

Κώστας Κοφινάς

Την Ουκρανία καλείται να αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα Ελλάδας αν θέλει να πάει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής.
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της κλήρωσης και είναι γεγονός ότι προέκυψε αντίπαλος που τα περισσότερα στελέχη της Εθνικής δεν ήθελαν.
Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου και η ρεβάνς θα γίνει στην Ουκρανία στις 18 του ίδιου μήνα.
Τα άλλα ζευγάρια των αγώνων μπαράζ:
Ιρλανδία - Γαλλία
Πορτογαλία -Βοσνία / Ερζεγοβίνη
Ρωσία -Σλοβενία
Μεγάλο αστέρι των Ουκρανών είναι ο Αντρέι Σεφτσένκο, ενώ ξεχωρίζουν και οι Βορονίν, Τίμοστσουκ.
Η Ουκρανία μόνο στα τελικά της Γερμανίας, το καλοκαίρι του 2006, κατάφερε να προκριθεί. Ούτε το '98, ούτε το 2002 έδωσε το παρών.
Προπονητής της Ουκρανίας είναι ο Αλεξέι Μιχαηλιτσένκο.
O Οτο Ρεχάγκελ, ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, υποστήριξε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης: «Η Ουκρανία είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Εκτιμώ, όμως, ότι η υπόθεση πρόκριση είναι 50-50. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση και τη δική μας παρουσία στο γήπεδο. Ευελπιστώ στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τα παιχνίδια, όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς και να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα με απουσίες. Το σημαντικότερο για τη θετική έκβαση είναι το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στα ραντεβού με την Ουκρανία. Εφόσον μειώσουμε στο ελάχιστο τα λάθη που κάναμε το τελευταίο διάστημα και παρουσιάσουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, τότε θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Την Ουκρανία τη γνωρίζουμε καλά, γιατί την έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές».

από [ ΤΑ ΝΕΑ online ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:35 μ.μ.- 19/10/2009

Προγραμματικές Εκ-Δηλώσεις 03


Η συζήτηση στα έδρανα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ολοκληρώθηκε με τί άλλο... Με ποδοσφαιροκουβέντα μεταξύ του γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ (γνωστού από παλαιότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις και βαθυστόχαστες ποδοσφαιρικές αναλύσεις στην Αθλητική Κυριακή) Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος όταν δεν ασκεί τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, είναι μόνιμος θαμώνας στο Στάδιο Γ. Καραισκάκης.

από [ anarxokommouni ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:20 μ.μ.- 19/10/2009

Προγραμματικές Εκ-Δηλώσεις 01

από [ anarxokommouni ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:12 μ.μ.- 19/10/2009

Προγραμματικές Εκ-Δηλώσεις 02


Στο ημίχρονο, ο «μαχητής» έκλεισε το ραδιόφωνο κι ενώ το σκορ είχε ήδη γίνει 2-0, και κατέβηκε στην παλιά γνώριμή του θέση. Το κάνουν πολλοί οπαδοί ομάδων αυτό. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, αποφεύγουν ν' ακούσουν την εξέλιξη του παιχνιδιού, ελπίζοντας πως αυτή η μικρή πρόληψη θα λειτουργήσει. Και τα πράγματα, όπως φαίνεται, λειτούργησαν, όταν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έφερε τα ευχάριστα μαντάτα.
Ίσως έτσι εξηγείται γιατί δεν δευτερολόγησε (όπως τονίζουν όλοι σήμερα) ο πρώην «καταλληλότερος». Ίσως από τη χαρά του για τη μη απώλεια της πρώτης θέσης στην κούρσα της αγαπημένης του ομάδας για το πρωτάθλημα.

από [ anarxokommouni ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:04 μ.μ.- 19/10/2009

Του πήρε όλους τους αστυνομικούς-φρουρούς, ο Χρυσοχοίδης...


Το "ξαδερφάκι", έψαχνε σήμερα όλη την μέρα τον συνονόματό του τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, για να του κάνει παράπονα.
Δεν του άφησε ούτε έναν.
Είχε 8 αστυνομικούς, και πέραν του υπερβολικού αριθμού, ο άνθρωπος σήμερα δεν είναι ούτε βουλευτής.
Γιατί να έχει;
Άμα δεν μπορεί να κάνει χωρίς φρουρά, ας πληρώσει από την τσέπη του, κι ας έχει όσους θέλει...

από [ nonews-news ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:18 μ.μ.- 19/10/2009

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


Ξεκίνησε πριν από λίγο η πρώτη δημοσίευση υπουργικών αποφάσεων στο διαδίκτυο για δημόσια διαβούλευση πριν πάνε για ψήφιση στη Βουλή.
Στην ιστοσελίδα (http://www.opengov.gr/ypes/) μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού των αποφάσεων.
Είναι μια πραγματική μεταρρύθμιση για την οποία είχαν δεσμευτεί οι Παπανδρέου και Ραγκούσης πριν από τις εκλογές.
Μπορειτε να μπείτε και να σχολιάστε και εσείς...

Ο ζητιανος (παληό αλλά καλό ανέκδοτο)

Στο φανάρι σταματά μια BMW 735, και την πλησιάζει κουτσαίνοντας ένας ζητιάνος με λερωμένα σκισμένα ρούχα, ξυπόλυτος, αξύριστος, φαλακρός, χωρίς μισά δόντια, ο οποίος απλώνει το χέρι:

-Κύριε σας παρακαλώ δώστε μου λίγα λεπτά για να πάρω κάτι να φάω…..

Ο οδηγός τον κοιτάζει με ξαφνιασμένο βλέμμα, και του λέει:

-Αν θα σου δώσω 50 ευρώ, πες μου την αλήθεια, θα τα ξοδέψεις σε ποτά και τσιγάρα;

-Μα τι λέτε κύριε, είμαι 48 χρονών και ποτέ δεν κάπνιζα, ούτε έπινα.

-Καλά, αν θα σου δώσω 100 ευρώ, θα πας σε μπουρδέλο έ; και θα τα δώσεις όλα στις πουτάνες, έτσι δεν είναι;

-Μα τι λέτε κύριε, είμαι 48 χρονών, είκοσι χρόνια παντρεμένος με 2 παιδιά, και ποτέ δεν πήγα με άλλη γυναίκα.

-Τότε άκου τι θα κάνουμε. Θα σε πάω στο σπίτι μου, και θα πω στη γυναίκα μου να μας σερβίρει ένα πλούσιο τραπέζι και στο τέλος θα σου δώσω και 200 ευρώ. Συμφωνείς;

-Μα κύριε ντρέπομαι, κοιτάξτε τα χάλια μου, τι θα πει η κυρία σας;

-Χέστηκα για το τι θα πει η βλαμμένη!
Εγώ θέλω να δει πως καταλήγουν οι άντρες που δεν καπνίζουν, δεν πίνουν, και δεν πάνε με πουτάνες…!

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:12 μ.μ.- 19/10/2009

To i-R θα αποκτήσει και...τηλεόραση.


Από το :http://orfni.blogspot.com/

"To i-R θα αποκτήσει και...τηλεόραση. Όχι βέβαια σαν αυτές που βλέπετε στους κλασικούς σας δέκτες. Αλλά εμείς με 24ωρο "ζωντανό" πρόγραμμα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ένα ποιοτικό κανάλι, με όσα δεν θέλουν να προβάλλουν όλοι... οι άλλοι ή τα "χώνουν" κάπου, κάποτε στα μουλωχτά... Θα μπορούμε φυσικά να κάνουμε και τις δικές μας πολιτικές ή άλλες εκπομπές ζωντανά (ή και μαγνητοσκοπημένα). θα μπορούμε να μεταδίδουμε ό,τι καλό ή ενδιαφέρον βίντεο έχει ή μας στείλει αναγνώστης μας (από το κινητό του μέχρι την...βιντεοκάμερα του). Δεν παραγνωρίζουμε ότι είναι ένα...πείραμα. Είπαμε ότι το i-R είναι σε φάση ανάπτυξης και δοκιμάζει τεχνολογίες και δυνατότητες. Ελπίζουμε να σας αρέσει και θέλουμε την βοήθεια σας. Στόχος μας η ΠΟΙΟΤΗΤΑ σε όλα".

THE END !...


από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:52 μ.μ.- 19/10/2009

Τα 91α γενέθλια του... "επίτιμου"!!!!

“Καλύτερα να σε φάνε τα λιοντάρια και οι κροκόδειλοι, παρά να σου ευχηθεί ο Μητσοτάκης... Γιατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;” Το είπε ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποτελεί την πρώτη επιστημονικά τεκμηριωμένη εξελικτική μετάλλαξη δεινοσαύρου σε ανθρωποειδές. Το φαινόμενο Μητσοτάκης ανατρέπει ριζικά τη Θεωρία του Δαρβίνου και δημιουργεί έντονο σκεπτικισμό σε διεθνείς ακαδημαϊκούς κύκλους βιολόγων και παλαιοντολόγων.

Πληροφορίες για την εμφάνισή του δόθηκαν για πρώτη φορά με την αποκρυπτογράφηση του δίσκου της Φαιστού από Καναδούς μελετητές το 1993.

Μερικά από τα θύματα του Μητσοτάκη:

Τιτανικός: Ευχήθει στον Τιτανικό "καλό ταξίδι"

Κέρρυ Κινγκ Κονγκ: Ευχήθη καλό σκαρφάλωμα στο Empire State Building

Δίδυμοι Πύργοι: Είπε "Τί υπέροχα κτίρια"

Δεινόσαυροι: Τους ευχήθηκε "Να ζήσετε"

από [ apolitistosteki. ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:45 μ.μ.- 19/10/2009

"ΝΑΙ" ο Καρολος Παπούλιας...

«Αποδέχομαι την πρόταση για επανεκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας», δήλωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μετά τις δηλώσεις των Γ. Παπανδρέου και Κ. Καραμανλή κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή ότι θα τον στηρίξουν για μία δεύτερη θητεία.

η "ΘΩΔΗ" της πολιτικής σκηνής ;;;.... δεν θ΄αργήσει να δείξει...


Αποδείχτηκε το πρωί στο Mega ότι κατηγορούσε με ψέματα τον Πάγκαλο...
Επιτέλους την ξεσκέπασαν και μια φορά. Ισχυριζόταν στην εκπομπή των Οικονομέα - Καμπουράκη το πρωί πως ο Πάγκαλος κατά την ομιλία του χτες στη Βουλή απείλησε το ΚΚΕ. Βγήκε ο ίδιος ο Πάγκαλος στο τηλέφωνο και τη ρώτησε ευθέως "Που και πως σας απείλησα;"

Και η απάντηση της; "Αν έβλεπε κανείς χθες το ύφος, τον τρόπο και
το βλέμμα σας, θα καταλάβαινε". Εξοργίστηκε κι ο Καμπουράκης. "Μα από το βλέμμα του διαπιστώσατε ότι σας απειλούσε;".

Στην εκπομπή ακολούθησε το απόλυτο χάος. Η Κανέλλη υπερκάλυπτε με αγριοφωνάρες, ως συνήθως, τους πάντες και ο Πάγκαλος έκλεισε το τηλέφωνο τσαντισμένος, λέγοντας στους δύο παρουσιαστές "Ελπίζω κάποια στιγμή να βελτιωθεί το επίπεδο της εκπομπής σας".

Ανεξάρτητα πάντως από τον δικαιολογημένο θυμό του Πάγκαλου, Οικονομέας και Καμπουράκης προσπάθησαν να κρατήσουν υπό έλεγχο την κατάσταση, ενώ ήταν καίριοι και στις ερωτήσεις τους...

Εκτός ορίων... ή ήρθε το παιδί του Καραμανλή (του γέρου) να μας διδάξει....



Για τον Πάγκαλο μπορεί να πει κανείς ότι θέλει.
Όχι όμως πως δεν ήταν στα χαρακώματα του ΚΚΕ, και μάλιστα στην σκληρή μεταεμφυλική περίοδο, και στα πρώτα χρόνια της χούντας του Παπαδόπουλου. Δρούσε στις τάξεις του ΚΚΕ όταν το κόμμα βρισκόταν στην παρανομία.
Η Κανέλλη προέκυψε εκ
μεταγραφής.
Δεν ξέρω αν αυτό που έχετε γράψει εσείς, ότι κυνηγούσε τον Καραμανλή τον πρεσβύτερο να του παίξει πιάνο, είναι αλήθεια.
Ξέρω όμως, πως θα πρέπει να ντρέπεται ένα πρόσωπο σαν αυτήν, που προέρχεται από τα σπλάχνα της Δεξιάς, να λέει στο Πάγκαλο να αφαιρέσει από το βιογραφικό του, ότι υπήρξε μέλος του ΚΚΕ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

από [ nonews-news ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:41 μ.μ.- 19/10/2009

Στην καρδιά της τρέλας! by mojo-49

από [ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:20 μ.μ.- 19/10/2009

Ο Richard Gere της Κυβέρνησης


O νέος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Paul Ger(e)oulanos σε στυλ Richard Gere.!!!

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:11 μ.μ.- 19/10/2009