Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Αυτός είναι ο κ. Καπράλος...


Golden boy, με 500.000 ευρώ το χρόνο, ο σημερινός εκλεκτός της πλευράς Μητσοτάκη, είχε ψηφίσει υπέρ της απαλλαγής της "Γερμανός" για το μεγάλο σκάνδαλο που ήδη ερευνά η Δικαιοσύνη!

Του Θανάση Λεπίδη

Κανείς δεν έχει αμφιβολίες ότι ο Σπύρος Καπράλος που διεκδικεί την προεδρία της ΕΟΕ είναι άνθρωπος της πλευράς Μητσοτάκη η οποία θα διοικεί στην πραγματικότητα σε περίπτωση νίκης του. Ο κ. Καπράλος, που έχει περάσει από όλα τα "στρατόπεδα" (Βαρβιτσιώτη, ΠΑΣΟΚ, Αλογοσκούφη κλπ), ήταν στην πραγματικότητα πάντοτε πειθήνιος στις επιθυμίες των Τραπεζών. Είναι πολύ δύσκολο λοιπόν να μπορέσει να δράσει ποτέ, με ανεξαρτησία και αυτονομία, ενάντια στις διαθέσεις τους από οποιοδήποτε πόστο κι αν βρεθεί.
Ο κ. Καπράλος είναι επίσης ένα από τα golden boy αφού οι αμοιβές του ως πρόεδρος του Χρηματιστηρίου φθάνουν τα 500.000 ευρώ τον χρόνο, παρακαλώ!
Θα μπορούσε να πείσει βέβαια για τις καλές προθέσεις του αν δεν τον συνόδευε ένα ακόμη πολύ βαρύτερο ιστορικό: Ως μέλος του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο κ. Καπράλος είχε ψηφίσει (και είχε μειοψηφίσει) να μην τιμωρηθεί η εταιρεία "Γερμανός" για το γνωστό μεγάλο σκάνδαλο χειραγώγησης, την ώρα που ήδη η Δικαιοσύνη δια της αρμόδιας εισαγγελέως είχε διατάξει την ποινική δίωξη των υπευθύνων. Ισως γιατί ο κ. Καπράλος δεν ήθελε να τιμωρηθεί, μαζί με την "Γερμανός", και η αγαπημένη Τράπεζά του -όπως και του κ. Αλογοσκουφη- η Eurobank που αντιμετώπιζε ανάλογες αιτιάσεις. Αλλωστε και για το σκάνδαλο της "Γερμανός" το τότε οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης είχε τεράστιες ευθύνες!
Αυτός είναι ο σημερινός εκλεκτός της πλευράς Μητσοτάκη, ο κ. Καπράλος. Πώς να μην τον έχουν στο "χέρι";
από press.gr
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ....

Κόλαση από το πρωί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και στα πολιτικά κόμματα για τα έγγραφα-ντοκουμέντα που έπαιξαν στο χθεσινό Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra 3 για τα ρουσφέτια των γαλάζιων υπουργών, βουλευτώνκαι Δημάρχων σχετικά με τους διορισμούς εφόρων και εφοριακών στις κατά τόπους ΔΟΥ. Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος κατήγγειλε τη Νέα Δημοκρατία για απαράδεκτες μεθόδους στις προσλήψεις και στις μετακινήσεις εφοριακών με ρουσφέτια που θυμίζουν άλλες εποχές. Βουλευτές της αντιπολίτευσης αύριο θα καταθέσουν ερωτήσεις για την λίστα της ντροπής. ΣτηνΡηγίλλης και το Μέγαρο Μαξίμου ψάχνονται από που προέκυψαν και πως διέρρεευσαν τα έγγραφα...
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

με την ευκαιρία ξαναρωτάμε τον κ. Γιώργο Καλατζή ή Καλαϊτζή (Γανωματή κατά τη γνωστή Ελληνική ταινία με τον αξέχαστο Παπαγιαννόπουλο ...) σεμνά...και ταπεινά ...βεβαίως ...βεβαίως...
μήπως έχει καμιά σχέση με τη κατάσταση που δημοσιεύσαμε στις 2:00  τα μεσάνυχτα.... ;;;; και για να μην τον κουράζουμε.... αυτήν :













Γιώργουμ... Γιώργουμ... τζαμπα εκτίθεσαι Γιώργουμ...
Το Παναγιωτοπουλάκι γελάει .. Γιώργουμ... με τις αξιοκρατικές τοποθετήσεις τσ΄ Μουρφούλας....

τού μπουστάνι

ΜΠΟΣΤΑΝΙ
ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

Αθώος, κρίθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου των Τεμπών Κ. Μαυρομιχάλης, μετά την ολοκλήρωση της δίκης η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο.
Οπως είναι γνωστό το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα είχε γίνει στις 13 Απριλίου 2003, στοίχισε τη ζωή σε 21 μαθητές, ενώ άλλοι 33 τραυματίστηκαν.
Το ίδιο δικαστήριο έκρινε ενόχους τον πρόεδρο της εταιρείας «Ακρίατας Α. Ε.» για λογαριασμό της οποίας μεταφέρονταν η ξυλεία στην νταλίκα, Αθαν. Σαράντη και τη διευθύνουσα σύμβουλο Λουκία Σαράντη, με τις κατηγορίες: ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατά συρροή, σωματικές βλάβες κατά συρροή και διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών. Αμφότερους τους καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών, 11 μηνών και 15 ημερών έκαστο.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Σταματούν τις παραδόσεις οι εταιρείες...

Χωρίς υλικά τα νοσοκομεία!
.
Από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Οι εταιρείες μέλη του συλλόγου ΠΑ.ΣΥ.ΠΙ.Ε που τροφοδοτούν τα νοσοκομεία με αναλώσιμο και μή υγειονομικό υλικό (Σύριγγες, Γάντια, Γάζες, Καθετήρες κ.λ.π) αποφάσισαν στην χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στο ξενοδοχείο “Holiday Inn” την επ’αόριστο αναστολή των παραδόσεων των υλικών στα νοσοκομεία όλης της χώρας.
Η δυσάρεστη αυτή απόφαση οφείλεται στο ότι οι αρμόδιοι φορείς (Υπουργείο Υγείας και Υπουργείο Οικονομικών) υπαναχώρησαν για άλλη μια φορά στις υποσχέσεις και δεσμεύσεις που ανέλαβαν για...

την άμεση λύση του οικονομικού αδιεξόδου που έχουμε περιέλθει, αφού οι οφειλές των Νοσοκομείων προς τις εταιρείες μας υπερβαίνουν τα τρία (3) χρόνια.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά και στο κοινωνικό σύνολο ότι οι εταιρείες που ανήκουν στον ΠΑ.ΣΥ.ΠΙ.Ε συμμετέχουν σε Δημόσιους Ανοικτούς Μειοδοτικούς Διαγωνισμούς με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή και με πολύ χαμηλά περιθώρια κέρδους, ενώ έχει εξαντληθεί πλέον κάθε δυνατότητα περαιτέρω τραπεζικού δανεισμού τους.

Είναι άδικο να επιδιώκεται η εξόφληση των από τριετίας οφειλών αυτών μετά από ένα και δύο χρόνια και μάλιστα άτοκα.Μια τέτοια ρύθμιση θα σήμαινε και το κλείσιμο όλων των εταιρειών με τις γνωστές σε όλους συνέπειες της δημιουργίας ολιγοπωλίων στην Ελληνική αγορά.
Το Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε

ΤΑ ...ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Αυτή είναι η λίστα με τις τουλάχιστον 15 εταιρείες που, με βάση τους ελέγχους του υπουργείου Ανάπτυξης, έκαναν κερδοσκοπία με τις τιμές προχωρώντας σε αδικαιολόγητες αυξήσεις. Αμφιβάλει κανείς ότι η λίστα αυτή μπορεί να συμπληρωθεί με πολύ περισσότερους;

από press-gr

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Το 29% του βουλγαρικού τραπεζικού χρήματος ελέγχεται απο Ελληνικές Τράπεζες!

10 FEBRUARY 2009


Το 2008 αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο για τις ελληνικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία, καθώς η αθροιστική ποσοστιαία συμμετοχή τους στο συνολικό ενεργητικό του τραπεζικού τομέα διαμορφώθηκε στα τέλη του έτους στο 28,67%, διευρυμένο κατά περίπου δύο ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τα τέλη του 2007.
Σε απόλυτα μεγέθη το ενεργητικό που ελέγχεται από τις ελληνικές τράπεζες στη Βουλγαρία ανέρχεται σε 19,94 δισ. λεβ (έναντι 69,56 δισ. λεβ του συνόλου).
Πιο συγκεκριμένα, το ενεργητικό των ελληνικών τραπεζών που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία διαμορφώθηκε στα τέλη του 2008 ως...εξής:
1. United Bulgarian Bank (όμιλος Εθνικής Τράπεζας : 7,74 δισ. λεβ ή 11,14% του συνόλου (έναντι 6,12 δισ. λεβ και 10,37% το 2007),
2. EFG Eurobank [EFGr.AT] Σχετικά άρθρα : 5,43 δισ. λεβ ή 7,82% του συνόλου (έναντι 4,37 δισ. λεβ και 7,41% αντίστοιχα),
3. Piraeus Bank: 4,14 δισ. λεβ ή 5,95% (έναντι 3,56 δισ. λεβ και 6,04%),
4. Emporiki Bank: 0,47 δισ. λεβ ή 0,68% (έναντι 0,23 δισ. λεβ και 0,40%), και
5. Alpha Bank [ACBr.AT] Σχετικά άρθρα (υποκατάστημα Σόφιας): 2,14 δισ. λεβ και 3,08% (έναντι 1,46 δισ. λεβ και 2,48% το 2007).
Με εξαίρεση την Piraeus το ενεργητικό των υπόλοιπων ελληνικών τραπεζών το 2008 αυξήθηκε με ρυθμούς ταχύτερους από τον αντίστοιχο του συνόλου (17,72%) με αποτέλεσμα την διερύνση του μεριδίου τους.
Σε επίπεδο κερδών οι ελληνικές τράπεζες το 2008 απέσπασαν το 24,37% (338 εκατ. λεβ) του συνόλου (1.386 εκατ. λεβ) έναντι 23,69% (271 εκατ. λεβ) του συνόλου (1.143 εκατ. λεβ) το 2007.

από Balkan Markets Daily - ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Τον απέλυσαν με SMS...

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό εργοδοτικής ασυδοσίας έλαβε χώρα στην Κομοτηνή, αυτή τη φορά.
Ένας 32χρονος εργάτης, πατέρας δύο παιδιών, έμαθε μέσω γραπτού μηνύματος στο κινητό του τηλέφωνο ότι απολύθηκε… «Δεν μπορούμε να σε βρούμε. Πέρνα τη Δευτέρα να πάρεις την αποζημίωσή σου και τα χαρτιά για τον ΟΑΕΔ, γιατί απολύθηκες», έγραφε το SMS που έλαβε ο 32χρονος.
Την υπόθεση αποκάλυψε ο ...

πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου της Κομοτηνής, Παντελής Μαγαλιός μόλις σήμερα το πρωί. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, πήρε τηλέφωνο τον 32χρονο και τον ενημέρωσε να πάει κανονικά σήμερα για δουλειά…
Η κατάσταση στη βιομηχανική ζώνη της Ροδόπης, είναι απελπιστική. Την Πέμπτη, 38 άτομα προστέθηκαν στη μαύρη λίστα της ανεργίας, ενώ από τα 99 εργοστάσια που λειτουργούσαν πριν από μερικά χρόνια στην περιοχή, σήμερα δουλεύουν μόλις 20, αναφέρει ο κ. Παντελής Μαγαλιός.

Από το apodikseis.blogspot.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ


από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ














Αναστήλωση
Τoυ Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου gpapachristos@dolnet.gr
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 10 Φεβρουαρίου 2009
Οι δημοσκοπήσεις βεβαίως καταγράφουν (με... πιστότητα) ότι «καταλληλότερος» για την πρωθυπουργία είναι ο Κώστας Καραμανλής. Και με υψηλά ποσοστά μάλιστα. Όμως η κοινωνία τον έχει προεξοφλήσει. Κι αυτόν και την κυβέρνησή του. Δεν έχει να περιμένει τίποτε. Όσα της είχαν υποσχεθεί σε δύο δόσεις, 2004 και 2007, αποδείχθηκαν μια τεράστια φούσκα. Κανονικά, δεν θα υπήρχε αντικείμενο προς συζήτηση, αν δεν υπήρχαν οι δημοσκοπήσεις, που επιμένουν, ναι, επιμένουν, ότι δήθεν ο Πρωθυπουργός μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι, να αλλάξει αυτό που δεν αλλάζει! Ότι είναι ένας Ροναλντίνιο της πολιτικής, ένας Μπέκαμ, που μπορεί να σηκώσει την ομάδα στους ώμους του και να κερδίσει τον- χαμένο ήδη- αγώνα. Βεβαίως δεν είναι κακό που του αναστηλώνουν το ηθικό. Και θα έχουν προφανώς και τους λόγους τους που το κάνουν. Αλλά είναι εκτός πραγματικότητας. Γιατί όσο και αν επιμένουν αυτές για την «καταλληλότητα» του Καραμανλή, η έντονη δραστηριότητα των δελφίνων του τις τελευταίες ημέρες φανερώνει πόσο μάταιη είναι η προσπάθεια στήριξής του. Επειδή ακριβώς δείχνει πως εκτός από την κοινωνία, τον έχουν προεξοφλήσει και οι δελφίνοι του...
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

[ ΓΝΩΜΗ ] Όσα δεν φτάνει η αλεπού...

Τoυ Γιάννη Α. Μυλόπουλου www.mylopou los.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 10 Φεβρουαρίου 2009
Όσο η νεοφιλελεύθερη πολιτική της αναδιανομής του εισοδήματος υπέρ των λίγων προκαλεί γενικευμένες κοινωνικές αντιδράσεις τόσο η κοινωνική γαλήνη επιχειρείται να επιβληθεί με πρωθυπουργικά διαγγέλματα. Κι όσο ο μηδενισμός των δημοσίων επενδύσεων και η κατάρρευση των κοινωνικών δαπανών οδηγούν στη διάλυση της κοινωνικής συνοχής τόσο η προστασία των αδυνάτων εκδηλώνεται με φιλοδωρήματα και παροχές. 

Όσο οι πολιτικές της απογραφής, της λεγόμενης ήπιας προσαρμογής και της περίφημης δημοσιονομικής εξυγίανσης αποδεικνύεται ότι αποδυνάμωσαν την εθνική οικονομία και εξασθένησαν την ικανότητα της χώρας να αντιμετωπίσει τη δυσμενή διεθνή οικονομική συγκυρία, τόσο επιστρατεύονται φοροεισπρακτικά σχέδια λιτότητας για τους πολλούς. Που αποκαλούμενα κατ΄ ευφημισμόν προγράμματα σταθερότητας, τείνουν να αποσταθεροποιήσουν πλήρως την κοινωνική αντοχή. 

Όσο για την ανικανότητα του κράτους να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών ευθύνεται το... ακαδημαϊκό άσυλο, κι όσο τα «μεμονωμένα» περιστατικά της ωμής βίας και των... παράλογων δολοφονικών επιθέσεων από πλευράς αστυνομικών πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα τόσο αποσαφηνίζεται η έννοια της επανίδρυσης του κράτους της Δεξιάς. 

Όσο η απουσία αγροτικής πολιτικής και η έλλειψη σχεδιασμού για την ανάπτυξη της υπαίθρου αντιμετωπίζονται με αποζημιώσεις και όσο οι επιδοτήσεις στο πλαίσιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής δεν αποτελούν κίνητρο για αναδιάρθρωση της γεωργικής παραγωγής, αλλά, αντίθετα, χρησιμοποιούνται ως ευκαιρία για εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων, τόσο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιμένει στις αρχές της «πράσινης» ανάπτυξης, κατηγορείται για ανευθυνότητα και λαϊκισμό. Τιμωρούμενος ως επικίνδυνος, με ρίψη χημικών. 

Όσο, τέλος, συμβαίνουν όλα αυτά τόσο η διαφορά στις δημοσκοπήσεις σταθεροποιείται υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Η σταθεροποίηση όμως της διαφοράς διαφοροποιεί τη μέχρι τώρα σταθερή γραμμή της συντήρησης της εκλογολογίας. Όσα δεν φτάνει η αλεπού... 

Ο Γιάννης Α.Μυλόπουλος είναι καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

[ ΓΝΩΜΗ ] Μια σπάνια στιγμή

TΗΕ ΙΝDΕΡΕΝDΕΝΤ , Του Geoffrey Lean

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 10 Φεβρουαρίου 2009
Ίσως βρισκόμαστε κοντά σε μία από τις σπάνιες στιγμές που μεταμορφώνουν τον κόσμο προς το καλύτερο. Η κίνηση της κυβέρνησης Ομπάμα να συνεργαστεί με την Κίνα στο θέμα του κλίματος αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αποφύγουμε τη μεγαλύτερη κρίση που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο πολιτισμός μας. Η επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον την ερχόμενη εβδομάδα στην Κίνα μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο σημαντική από την «Κινέζικη πρωτοβουλία» του Νίξον, η οποία ανέδειξε την τεράστια αυτή χώρα στον κόσμο πριν από 40 χρόνια. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να αντιμετωπίσουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη χωρίς τις ΗΠΑ και την Κίνα, δύο χώρες που εκλύουν το 50% του διοξειδίου του άνθρακα στον πλανήτη. Εάν επιτευχθεί η συμφωνία, τα δύο κράτη αντί να αλληλοκατηγορούνται ως υπεύθυνα, μπορεί να προχωρήσουν σε μια ευγενή άμιλλα περικοπών- εν όψει της διεθνούς συνάντησης στην Κοπεγχάγη τον Δεκέμβριο, που θεωρείται η τελευταία ευκαιρία για να αποφευχθεί η καταστροφή. Ας μην ξεχνάμε πάντως ότι, προς το παρόν, παραμένουν τεράστια εμπόδια. Κάθε χώρα φοβάται ότι η άλλη θα χρησιμοποιήσει τα κλιματικά μέτρα για να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Και κάθε μια αντιμετωπίζει οικονομική κρίση. Έτσι, η καλύτερη προσέγγιση θα ήταν να σκεφθούν τα οικονομικά πλεονεκτήματα από την υιοθέτηση μιας νέας «πράσινης» συμφωνίας για τη μελλοντική ανάπτυξη. 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Παράδεισος για καρτέλ

Του Γιάννη Πολίτη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 10 Φεβρουαρίου 2009
Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ένα μικρό χωριό, και αυτοί που έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι στην παραγωγή και διακίνηση των ειδών πρώτης ανάγκης είναι 270 άνθρωποι, ιδιοκτήτες και μεγαλοστελέχη ελληνικών και ξένων εταιρειών. Όλοι γνωρίζονται πολύ καλά, είναι μια μεγάλη παρέα, γι΄ αυτό η χώρα μας είναι ο παράδεισος των καρτέλ. Πολύ περισσότερο γνωρίζουν έναν έναν χωριστά οι εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες. Έτσι ακούγεται ειρωνική η- τάχα μου- δυσκολία του κράτους να σταματήσει όσους παίζουν με τη φτώχεια εκατομμυρίων πολιτών. Και το υπουργείο Ανάπτυξης, αν δεν έχει άλλο τρόπο να τους εμποδίσει, ας τους παραδώσει στη χλεύη των πολιτών με την εξής υπενθύμιση: να αφήσουν στα αζήτητα, να σαπίζουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ, τα προϊόντα τους. Και μην πει κανείς ότι αυτά δεν συμβαίνουν στην ελεύθερη αγορά, γιατί ελεύθερη αγορά στην Ελλάδα δεν υπάρχει. 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Καταγγέλλουν λάθη στο ΑΣΕΠ

Αντιδράσεις για προχειρότητα στις επίσημες ορθές απαντήσεις

, Του Χρήστου Κάτσικα xkatsikas@xkatsikas.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009
Οκτώ ημέρες χρειάστηκε το ΑΣΕΠ για να δώσει τις επίσημες απαντήσεις στα εξεταζόμενα θέματα του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών. Και έπειτα από οκτώ ημέρες «διαβουλεύσεων» κατόρθωσε να ανακοινώσει τις απαντήσεις μόνο στη μία από τις δύο ομάδες των εκπαιδευτικών που διαγωνίστηκαν, αφήνοντας την άλλη στα... κρύα του λουτρού! 
Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι οκτώ ημέρες δεν ήταν αρκετές, έτσι ώστε, τουλάχιστον, να δώσει τις σωστές απαντήσεις. .......
από ΤΑ ΝΕΑ
ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Επίδομα πείνας σε όποιον μένει άνεργος

Επιδόματα πείνας για τους ανέργους στην Ελλάδα: παίρνουν μόλις το 50% του κατώτατου μισθού και μόνο για έναν χρόνο. Στην Ευρώπη διαρκούν περισσότερο και αγγίζουν το 90% του μισθού.

Χωρίς πρόνοια ενώ φουντώνουν οι απολύσεις

απο ΤΑ ΝΕΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα στο blog του Περιπτερά :


ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ


Η


















και τα 












κάθε βράδυ στις 8 στο γωστό λούκι ... κανάλι ήθελα να πώ... αλλά δε μου βγήκε.
Ρε κ. "μπουκαλάκια" πάρτο χαμπάρι, το παιχνιδι τόχασες. Μή συγχίζεσαι γιατί σε λίγο δεν θα σε πιάνουν τα χαπάκια για τη πίεσή σου...
ΜΠΟΣΤΑΝΙ
Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ...

Απόψε είχε απ' όλα. Και σαμπάνια και τυρόγαλο. Και φυσικά ολίγον "πίτσι-πίτσι" για τις βροχίτσες και τις καταιγιδίτσες και τους ανεμούληδες. Πλάκωσε και τούρτα στο στούντιο με ένα κεράκι. Η Πετρούλα είχε γενέθλια και...


το 'σβησε μ' ένα φυσηματάκι. Προηγουμένως είχε πληροφορήσει το φιλοθεάμον κοινό της ότι "Το τυρί είναι τρόφιμο από γάλα που έχει πήξει" . Και λίγο πριν... τελειώσει, αποκάλυψε το φοβερό μυστικό. Περιμένει το καλοκαίρι. Τον ήλιο για να την κάνει... μαύρη...
Α, ρε μπαγάσα, ήλιε...

Πάνω από 3.000 άτομα στο βιβλίο του!
,
[tatoulis1.jpg]

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατούλη με τον τίτλο «Δεξιά- BLOG- Αριστερά, ελπίδα εμείς οι ίδιοι»,(κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίλητος) σε κεντρικό ξενοδοχείο, ήταν περισσότερα από 3.000 άτομα, γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση.
Επίσης ήταν παρόντες οι βουλευτές της ΝΔ...

και πρώην υφυπουργοί Θανάσης Γιαννόπουλος, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Γεράσιμος Γιακουμάτος οι βουλευτές Γιάννης Γιαννέλης και Κώστας Τζαβάρας καθώς και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, μολονότι είχε υπάρξει "απαγορευτικό" από τη Ρηγίλλης. Από το ΠΑΣΟΚ ήταν βουλευτές όπως οι Δ. Λιντζέρης, Γ. Μανιάτης, Σ. Ράπτη, Μ. Αποστολάκη και ο πρώην υπουργός Βασ. Κοντογιαννόπουλος. Στην εκδήλωση παραυρέθηκε και ο Πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας Περλικός, πολλοί δήμαρχοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών επιστήμονες και πολιτικοί φίλοι του Πέτρου Τατούλη.
Το βιβλίο προλόγισαν ο τ. πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τηλέμαχος Χυτήρης, ο Γιώργος Σιώμκος Καθηγητής Μάρκετινγκ Ο.Π.Α, ο Γιώργος Δαρδανός Εκδότης και ο Θανάσης Παπανδρόπουλος επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Λίστες της ντροπής...

Πρίν λίγα λεπτά αναρτήσαμε μια από (πολλές βλ. pressmme) τις λίστες της ντροπής των ρουσφετιών κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για τις τοποθετήσεις, μετακινήσεις και μεταθέσεις διευθυντών και προϊσταμένων σε ΔΟΥ της αρεσκείας τους. Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο που επιβεβαιώνει ότι οι Μαυρογυαλούροι ζουν και βασιλεύουν... και δέν θέλουν να πάρουν χαμπάρι τη ζημιά που κάνουν και να παραιτηθούν, όπως ο Κινηματογραφικός ήρωας....
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

"ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΩΝ! (ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ)




διαβάστε τα όλα στο : http//pressmme.blogspot.com
κ. Καλαϊτζή σας το αποστέλλουμε... σεμνά και ταπεινά....
ΜΠΟΣΤΑΝΙ