Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Υπάρχουν και τμήματα της Δημόσιας Διοίκησης τάξης και ασφάλειας που επιτελούν επάξια το ρόλο τους.

Μπορει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης γενικά να μην μπορει εδω και ένα χρόνο περίπου να πιάσει τους κλέφτες των καθρεπτών ακριβών αυτοκινήτων αλλά τουλάχιστον υπάρχουν και υπηρεσίες που κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Όπως λόγω χάρη το τμήμα δίωξης παιδικής πορνογραφίας.
Διαβάζουμε απο τη σημερινή ειδησεογραφία.
Πολύ σκληρό περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίες βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ένας 29χρονος, ο οποίος θα γινόταν λεκτορας Ιατρικής και παιδοψυχολόγος....
Ο νεαρός συνελήφθη στα Ιωάννινα από το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και όπως διαπιστώθηκε διακινούσε το άρρωστο υλικό σε εκατοντάδες χρήστες ανά την Ελλάδα. Είχε στην κατοχή του περίπου 20.000 ΜΒ από βίντεο και φωτογραφίες με πολύ σκληρό πορνογραφικό υλικό από βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από μωρά μέχρι 12 χρόνων.

Ο 29χρονος είναι παιδί γνωστής οικογένειας της Αθήνας, σπούδαζε στα Ιωάννινα και σε δέκα ημέρες θα έπαιρνε το διδακτορικό του στην Παιδοψυχολογία και θα γινόταν λέκτορας.

Κατασχέθηκε ένα λάπτοπ καθώς και ο εσωτερικός δίσκος ηλεκτρικού υπολογιστή και θα σταλούν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών. Ο 29χρονος οδηγείται σήμερα Σάββατο στον εισαγγελέα.
ger