Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΚΚΕ και οπισθοδρόμηση...

"Σκότωσε τον συνδικαλιστή που κρύβεις μέσα σου..."
Aπό τον
Χρήστο Λουτράδη

Όταν απεργεί το ΚΚΕ , ξέρεις ότι κάτι αληθινά προοδευτικό πάει να γεννηθεί. Μη παρεξηγηθώ.Δεν θεωρώ την Cosco προόδο . Την αντίδραση των λιμενεργατών του ΚΚΕ θεωρώ οπισθοδρόμηση και συντηρητισμό. Αλλά και πρόκληση. Γιατί πρόκληση είναι να αγωνίζεσαι για τα στενά συντεχνιακά σου συμφέροντα όταν γνωρίζουν και οι πέτρες ότι αποτελείς τα ρετιρέ του μικροαστικού ψευτο-καπιταλισμού της πατρίδας μας. Ότι αποτελείς μέρος μιας μερίδας εργαζομένων που φυτοζωεί εις βάρος του αληθινά και σκληρά εργαζόμενου, εργάτη του λιμανιού.
Σε αυτήν την χώρα πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε την γλώσσα της λογικής . Πρέπει να μιλήσουμε για όλο αυτό το συφερτό των ψευτο-συνδικαλιστών που απομυζούν την δημιουργικότητα αυτής της κοινωνίας. Όλους αυτούς που ζουν εις βάρος του μέλλοντος μας. Και να δώσουμε μεταμοντέρνα διάσταση ίσως στο σύνθημα ''σκότωσε τον μπάτσο που κρύβεις μέσα σου'' μετατρέποντας σε ''σκότωσε τον πλούσιο συνδικαλιστή που κρύβεις μέσα σου΄'

από [ press-gr.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:42 μ.μ.- 6/11/2009

ΤΑ ΚΑΛΑ

από [ dimolog.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:07 μ.μ.- 6/11/2009

Ακόμα καπνίζουν πούρα !!!


Επειδή ένα καλό πούρο είναι καπνός, ακόμα καπνίζουν πούρα !!!

από [ greki-gr.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:16 μ.μ.- 6/11/2009

Ξύλωσε και το Ηθών...

Άφησε μόνο τρεις αστυφύλακες...
Αυτός όταν παίρνει, φόρα... ανηφόρα κι ο Θεός (Γιώργος) ο ίδιος δεν τον σταματά. Το ξεθεμελιώνει το μαγαζί. Όλη τη νύχτα έπεφτε φωτιά και τσεκούρι στην Αντιτρομοκρατική. Όπως ήδη σας είπαμε, 11 πήγαν σπίτι τους. Κι ύστερα (ύστερα... ) ήρθε η σειρά του Ηθών. Εδώ δεν άφησε κανένα αξιωματικό, ούτε για δείγμα. Στην Υπηρεσία μείναν μόνο τρεις αστυφύλακες (που ακόμη δεν είχαν καταλάβει σε πιο ακριβώς τμήμα εργάζονταν) .
Αυτά για σήμερα. Αύριο, ίδωμεν...

από [ nonews-news.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:24 μ.μ.- 6/11/2009

ΕΞΥΠΝΑ (4) - από το φίλο Μιχάλη.....

O καινούργιος παπάς της ενορίας ήταν τόσο νευρικός στην πρώτη του λειτουργία, που δεν μπορούσε να μιλήσει.
Πριν από την επόμενη λειτουργία ρωτάει τον Αρχιεπίσκοπο, τι θα μπορούσε να κάνει για να χαλαρώσει.
Ο Αρχιεπίσκοπος τόν συμβουλεύει ως εξής :
"Την επόμενη φορά ρίξε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό που θα πιείς και θα δεις πώς θα χαλαρώσεις".
Την Κυριακή ο παπάς ακολουθεί τη συμβουλή και πραγματικά νιώθει ότι θα μπορούσε να κάνει κύρηγμα χωρίς άγχος.
Μετά τη λειτουργία επιστρέφει στο σπίτι του, όπου μετά από λίγο εμφανίζεται ο Διάκος του Αρχιεπισκόπου και του παραδίδει ένα σημείωμα που έγραφε τα εξής :
Αγαπητέ πάτερ,
την επόμενη φορά να ρίξετε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό κι όχι μερικές σταγόνες νερό στη βότκα. Σας παραθέτω μερικές παρατηρήσεις, για να μην επαναληφθούν τα σημερινά.
- Δεν χρειάζεται να τοποθετείτε φέτα λεμονιού στο χείλος του
δισκοπότηρου.
- Το κουβούκλιο στην πλευρά της εκκλησίας είναι το εξομολογητήριο, όχι το μπάνιο.
- Οι εντολές είναι 10 και όχι 12.
- Οι απόστολοι ήταν 12 και όχι 7. Κανείς τους δεν ήταν νάνος.
- Δεν αναφερόμαστε στον Ιησού Χριστό και τους αποστόλους ως "Ι.Χ. και Σία".
- Δεν αναφερόμαστε στον Ιούδα αποκαλώντας τον "καθίκι".
- Δεν επιτρέπεται να αποκαλούμε την κεφαλή της εκκλησίας μας "Νονό".
- Ο Μπιν Λάντεν δεν είχε σχέση με τη σταύρωση του Χριστού.
- Το καθαγιασμένο ύδωρ είναι για να ευλογούμε, όχι για να δροσίζουμε τον σβέρκο μας.
- Ποτέ δεν κυρήττουμε καθισμένοι στα σκαλιά του ιερού και σε καμία περίπτωση δεν ακουμπάμε το πόδι μας πάνω στη Βίβλο.
- Ο άρτος χρησιμεύει για τη Θεία Ευχαριστία όχι ως απεριτίφ που συνοδεύει το κρασί.
- Η παρότρυνση να χορέψει το ποίμνιο ήταν ενδιαφέρουσα, δεν χρειαζόταν όμως και να χορέψει γιάγκα γύρω από την εκκλησία.
Ελπίζω αυτά τα λάθη να διορθωθούν την ερχόμενη Κυριακή.
Με τιμή,
Ο Αρχιεπίσκοπος

Βρέθηκε ο τρόπος …

… πως θα σώσουμε τη χώρα από τη χρεωκοπία !!!

από [ greki-gr.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:56 μ.μ.- 6/11/2009

Απο μικρος στα …βασανα!

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:48 μ.μ.- 6/11/2009

Απλα μαθηματικα!

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:44 μ.μ.- 6/11/2009

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η νομιμοποίηση αυθαίρετων νέας γενιάς και ημιυπαίθριων ...


Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματική τη νομιμοποίηση της νέας γενιάς αυθαιρέτων εντός και εκτός σχεδίου πόλεως που κτίστηκαν μετά την 31η Ιανουαρίου 1983, όταν άρχισε η ισχύς του "νόμου Τρίτση" (Ν.1337/1983).
Η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, έχει ως συνέπεια την χειροτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων, την νόθευση και συνεχή ανατροπή του εγκεκριμένου πολεοδομικού σχεδιασμού, υπογραμμίζεται στην απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ.
Συγκεκριμένα το ΣΤΕ αποφάσισε ότι η
νομιμοποίηση αυθαιρέτων νέας γενιάς «αντιβαίνει στις συνταγματικές αρχές του κράτους δικαίου και του σεβασμού και προστασίας της αξίας του ανθρώπου».
Στην απόφαση αναφέρονται επίσης τα ακόλουθα:
«Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου, που αποτελούν πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας, επιβάλλουν στο Κράτος την υποχρέωση να εγγυάται υπέρ των πολιτών την πιστή εφαρμογή των νόμων, να προασπίζει τα νομίμως και όχι παρανόμως κτηθέντα από τους πολίτες αγαθά, καθώς και να σέβεται και να προάγει με κάθε πρόσφορο μέσο την εμπιστοσύνη των πολιτών στον νόμο και την έννομη τάξη, την ύπαρξη και τη διατήρηση της οποίας εγγυάται η αποτελεσματική λειτουργία των κρατικών υπηρεσιών επιβολής και εφαρμογής του νόμου.
Στη δε συνταγματική αρχή της ισότητας αντιβαίνει, διότι θέτει σε μειονεκτική μοίρα, έναντι εκείνων των οποίων οι ανεγερθείσες ή διαρρυθμισθείσες οικοδομές είναι αυθαίρετες λόγω παραβιάσεως των ισχυόντων όρων δομήσεως και χρήσεων γης αλλά εντούτοις εξαιρούνται από την κατεδάφιση, τους νομοταγείς πολίτες που έχουν ιδιοκτησία στην ίδια περιοχή και οι οποίοι, μολονότι ενήργησαν κατά την ανέγερση ή διαρρύθμιση μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τις οποίες παρείχαν οι νόμοι, θα υφίστανται του λοιπού εις το διηνεκές τις δυσμενείς πολεοδομικές συνέπειες των αυθαίρετων κατασκευών των γειτόνων τους, οι οποίες, αν και επιβαρύνουν τους όρους διαβιώσεως, διαφεύγουν την κατεδάφισή τους»
Aντισυνταγματική η νομιμοποίηση ημιυπαίθριων
Η εν λόγω απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ συνδέεται άμεσα με τους ημιυπαίθριους χώρους και αυτό γιατί θεωρούνται αυθαίρετες κατασκευές, εφόσον κτιστούν, κλειστούν με τζαμαρίες κ.λπ.
Ειδικότερα, την Ολομέλεια ΣτΕ δεν την απασχόλησε ευθέως ο "νόμος Σουφλιά" για τους ημιυπαίθριους χώρους, αλλά υπόθεση που αφορά αυθαίρετη κατασκευή στην Εκάλη και συγκεκριμένα παλαιό ξενοδοχείο επί της οδού Θησέως 101-103.
Κατά συνέπεια, σύμφωνα με την Ολομέλεια η νομιμοποίηση ημιυπαίθριων χώρων είναι αντισυνταγματική με όποιο τρόπο και αν αυτή επιχειρηθεί. Τελος, υποστηρίζει ότι πρέπει να αφαιρεθούν από τους ημιυπαίθριους χώρους οι τζαμαρίες, οι τοιχοποιίες και τα αλλά υλικά με την οποία μετατρέπονται σε ωφέλιμους κατοικήσιμους.

από [ ΑΠΕ-ΜΠΕ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:24 μ.μ.- 6/11/2009

Τι παίρνει, τι δίνει, τι κόβει και τι ράβει....

Πως θα μειωθεί ο έλλειμμα κατά 7,8 δισ ευρώ.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ "ΕΞΥΠΝΑ" ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ...


ΤΗΕ ΤΙΜΕS - Του Μark Ηenderson

Μια πρωτοποριακή θεραπεία που χρησιμοποιεί τηνανοτεχνολογία για να επιτεθεί στον καρκίνο με μια «αόρατη έξυπνη βόμβα» θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε ασθενείς το 2010. Το νανοσωματίδιοστοχεύει με ακρίβεια τα καρκινικά κύτταρα, ξεφεύγοντας παράλληλα από το ανοσοποιητικό σύστημα του...
σώματος. Υπόσχεται έτσι να απελευθερώνει μεγαλύτερες και πιο αποτελεσματικές δόσεις φαρμάκων στους καρκίνους χωρίς να έχει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας. Δοκιμές σε ζώα έδειξαν ότι μπορεί να συρρικνώνει όγκους «ουσιαστικά στο μηδέν». Μια δοκιμή σε 25 καρκινοπαθείς έχει προγραμματιστεί να αρχίσει σ΄ έναν χρόνο. Αν είναι επιτυχής, μπορεί να οδηγήσει στην παρασκευή ενός φαρμάκου που θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα σε πέντε χρόνια. Μολονότι η θεραπεία σχεδιάστηκε για τον καρκίνο του προστάτη, αναμένεται ότι θα είναι αποτελεσματική εναντίον και άλλων στερεών όγκων, όπως μορφές καρκίνων του μαστού, του πνεύμονα και του εγκεφάλου.
Η τεχνολογία αναπτύχθηκε από την ΒΙΝD Βiosciences, μια εταιρεία με έδρα το Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης. «Είναι το πρώτο νανοσωματίδιο μεταφοράς φαρμάκου που θα δοκιμαστεί κλινικά», λέει ο Τζεφ Ρκας, ο αντιπρόεδρος του φαρμακευτικού τμήματος της εταιρείας. «Στη συνέχεια θα το αναπτύξουμε ώστε να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε και για τη θεραπεία καρδιαγγειακών ασθενειών, φλεγμονών, ακόμη και λοιμωδών νόσων».
Το νανοσωματίδιο, το οποίο ονομάστηκε ΒΙΝD 014, επιλύει τρία από τα κυριότερα προβλήματα στη χορήγηση φαρμάκων: πώς να εξασφαλιστεί ότι τα θεραπευτικά μόρια θα πάνε στο σωστό σημείο του σώματος, πώς θα απελευθερωθούν αργά σε διάστημα αρκετών ημερών και πώς θα εμποδιστεί το ανοσοποιητικό σύστημα να τα αναγνωρίσει ως ξένα και να τα καταστρέψει. Τα καταφέρνει «συσκευάζοντας» τα φάρμακα μέσα σ΄ ένα «πακέτο ειδικής διανομής» που αναπτύχθηκε από τους Ρόμπερτ Λάνγκερ του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) και Ομίντ Φαροχζάντ του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ιδρυτή της ΒΙΝD Βiosciences.
1.000 φορές πιο λεπτό από τρίχα
Η διάμετρος του νανοσωματιδίου αυτού είναι 1.000 φορές μικρότερη από αυτήν μιας ανθρώπινης τρίχας (περίπου 100 νανόμετρα ή ένα δεκάκις εκατομμυριοστό του μέτρου). Αποτελείται από τέσσερα στοιχεία: το φορτίο του, ένα κοινό φάρμακο χημειοθεραπείας, το docetaxel ή taxotere· τα μόρια του docetaxel βρίσκονται μέσα σ΄ ένα βιοδιασπάσιμο πολυμερές γνωστό ως πολυλακτικό οξύ, το οποίο διαλύεται αργά σε διάστημα αρκετών ημερών ώστε το φάρμακο να απελευθερώνεται σταδιακά· η γεμάτη φάρμακο «κεφαλή» καλύπτεται στη συνέχεια από ένα «αόρατο περίβλημα» πολυαιθυλενογλυκόλης που κρύβει το σωματίδιο από το ανοσοποιητικό σύστημα. Το τελευταίο στοιχείο του σωματιδίου είναι το έξυπνο σύστημα στόχευσης, με τη μορφή ενζύμων προσδεμένων στο εξωτερικό περίβλημά του, γνωστά ως συνδέτες στόχευσης. Είναι σχεδιασμένα να ενώνονται μ΄ ένα μόριο που υπάρχει στα κύτταρα του καρκίνου του προστάτη (το ΡSΜΑ), ώστε τα σωματίδια να συσσωρεύονται στο σημείο όπου υπάρχει ο όγκος προτού απελευθερώσουν το φάρμακο που μεταφέρουν. «Είναι μια άγκυρα μάλλον, παρά ένας ραδιοπομπός», είπε ο δρ Ρκας. «Όταν τα σωματίδια φθάσουν στον όγκο, παραμένουν σ΄ αυτόν».

από [ fimotro.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:27 μ.μ.- 6/11/2009

ΕΞΥΠΝΑ (3) - από το φίλο Μιχάλη.....

.
Φθινόπωρο και πρώτη ημέρα στα θρανία για τους μαθητές
του αμερικανικού κολεγίου. H δασκάλα παρουσιάζει στα
Αμερικανάκια έναν καινούργιο συμμαθητή τους, τον
Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι (γιο του διευθυντή της Σόνι)
και το μάθημα αρχίζει με μικρές ερωτήσεις Ιστορίας.
«Για να δούμε, λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην
αμερικανική ιστορία;» λέει η δασκάλα. «Ποιος είπε
"δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο";».
Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι
του, εκτός από τον καινούργιο:
«Ο Πάτρικ Χένρι το 1775 στη Φιλαδέλφεια», απαντά.
«Μπράβο Σουζούκι, και ποιος είπε: "Κυβέρνηση του λαού,
από τον λαό και για τον λαό";», ξαναρωτά την τάξη η
δασκάλα.
«Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863 στο Γκέτισμπουργκ», απαντά
και πάλι ο Σουζούκι.
H δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει: «Ντροπή
σας! Ο Σουζούκι είναι Γιαπωνέζος και ξέρει την
αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας!».
Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια μικρή φωνή από τα πίσω
θρανία: «Ρε δεν πάτε να γ... όλοι, μ... Γιαπωνέζοι!».
«Ποιος το είπε αυτό;;;» ρωτάει αυστηρά η δασκάλα.
Ο Σουζούκι σηκώνει το χέρι του και χωρίς να περιμένει
λέει: «Ο στρατηγός Μακάρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του
Παναμά και ο Λι Ιακόκα, το 1982, στη γενική συνέλευση
της Τζένεραλ Μότορς».
H τάξη βυθίζεται στη σιωπή. «Θέλω να ξεράσω»,
ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή.
«Ποιος το είπε αυτό;;;» ξαναρωτάει με το ίδιο βλοσυρό
ύφος η δασκάλα.
Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι: «Ο Τζορτζ Μπους ο
πρώτος, στον πρωθυπουργό Τανάκα κατά τη διάρκεια
επίσημου δείπνου στο Τόκιο το 1991».
Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει: «Ρε δεν μας
παίρνεις καμιά... λέω 'γώ!!!».
Και ο Σουζούκι, ψύχραιμα: «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα
Λιουίνσκι, το 1997, στο οβάλ γραφείο του Λευκού
Οίκου».
Δυο-τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν: «A γ... ρε
μ..., Σουζούκι».
Ατάραχος ο Γιαπωνέζος: «Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο
πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας, ράλι Νότιας Αφρικής, το
2002».
Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές ουρλιάζουν και πετάνε
καρέκλες, η δασκάλα έχει σωριαστεί λιπόθυμη και
ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο διευθυντής: «E,
μα την Παναγία, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο».
Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι: «Ο
Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κώστας Καραμανλής, το 2004,
στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο της κυβέρνησής του».

Πολιτικός μόνος βρήκε !!!

από [ greki-gr.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:29 μ.μ.- 6/11/2009

ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !...

Ας δεχτούμε, πως οι …αριστεροί πολιτικοί «φύλακές» μας, έχουν το δικαίωμα να κάνουν κριτική στο σχέδιο του Προϋπολογισμού, καθώς έχουν μια οπτική γωνία εκτίμησης των πραγμάτων, διαφορετική, ανεξάρτητα αν οι απόψεις τους είναι σωστές ή – κυρίως – εφικτές.
Εκείνοι της νεοδημοκρατίας, από πού αντλούν το θράσος, να κριτικάρουν τον Προϋπολογισμό της νέας κυβέρνησης και μάλιστα να τον επικρίνουν ; Από πού, ως που, θα κάνουν κριτική για τα προϋπολογιζόμενα του 2010, όταν το 2009, αυτοί, έπεσαν έξω 21, ολόκληρα, δις Ευρώ ;
Ρε μπακάλη Παπαθανασίου, τι βάζεις αυτόν τον ανεκδιήγητο τον Κουμουτσάκο να λέει τις μπούρδες του και δεν βγαίνεις, ως ο τελευταίος υπουργός Οικονομίας του γαλάζιου συναπαντήματος, ν΄ αναλάβεις τις ευθύνες ; >>>>Διαβάστε περισσότερα...

από [ logoplokies.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:24 μ.μ.-6/11/2009

ΕΞΥΠΝΑ (2) - από το φίλο Μιχάλη.....

Τον περασμένο μήνα μια παγκόσμια έρευνα
πραγματοποιήθηκε απ'τον Ο.Η.Ε.
Η μόνη ερώτηση που υποβλήθηκε ήταν:
"Παρακαλώ θα εκφέρατε την τίμια και ειλικρινή γνώμη
σας για τη λύση στο πρόβλημα της έλλειψης τροφίμων
στον υπόλοιπο κόσμο?"

Η έρευνα απέτυχε για τους παρακάτω λόγους:
Στην Αφρική δεν ήξεραν τι σημαίνει τρόφιμα.
Στην Ανατολική Ευρώπη δεν ήξεραν τι σημαίνει τίμια.
Στην Αγγλία δεν ήξεραν τι σημαίνει ειλικρινή.
Στη Δυτική Ευρώπη δεν ήξεραν τι σημαίνει έλλειψη.
Στην Ελβετία δεν ήξεραν τι σημαίνει πρόβλημα.
Στην Κίνα δεν ήξεραν τι σημαίνει γνώμη.
Στη Μέση Ανατολή δεν ήξεραν τι σημαίνει λύση.
Στη Νότια Αμερική δεν ήξεραν τι σημαίνει παρακαλώ.
Στις δε Η.Π.Α δεν ήξεραν τι σημαίνει υπόλοιπος
κόσμος!!

Αεροσακοι. Πανω απ’ ολα η ασφαλεια!!!

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:08 μ.μ.- 6/11/2009

Next…….

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:03 μ.μ.- 6/11/2009

Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 130

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:55 μ.μ.-6/11/2009

ΣΕ 400.000 ΑΚΟΜΑ, ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ...

Διορθωτικές κινήσεις με στόχο τη δικαιότερη κατανομή του επιδόματος αλληλεγγύης σχεδιάζει να κάνει η κυβέρνηση, ωφελώντας επιπλέον 400.000 οικογένεια τρίτεκνων, χαμηλοσυνταξιούχων και εργαζομένων με μπλοκάκι.
Χωρίς να επιβαρύνει το σφιχτό προϋπολογισμό του 2010 και χωρίς πρόσθετο δανεισμό, διορθώνει το αρχικό σχέδιο νόμου που έδωσε σε δημόσια διαβούλευση, ικανοποιώντας αιτήματα χιλιάδων πολιτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Σφήνα, τα υπουργεία Εργασίας και Υγείας, θέλοντας να διορθώσουν τις αδυναμίες του σχεδίου για το επίδομα αλληλεγγύης προτίθενται να διευρύνουν τον αριθμό των δικαιούχων: Εντάσσοντας τους χαμηλοσυνταξιούχους οι οποίοι ξεπερνούν τα εισοδηματικά όρια του ΕΚΑΣ, με συντάξεις έως 650 ευρώ. Ο αριθμός τους εκτιμάται σε 120.000.
>>>>Διαβάστε περισσότερα...

από [ logoplokies.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:48 μ.μ.-6/11/2009

ΕΞΥΠΝΑ (1) - από το φίλο Μιχάλη.....

Ενα μυρμηγγι και ενας ελεφαντας μοιραζονται μια νυχτα παθους.
Το επομενο πρωι ξυπναει τα μυρμηγγι και βλεπει τον ελεφαντα νεκρο.
Φτου σου ρε γαμω το λεει το μυρμηγγι , για μια βραδυα παθους θα φαω ολη
μου την ζωη , για να σκαψω τον ταφο του ελεφαντα.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ... (ΕΘΝΟΣ)

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:20 π.μ.- 6/11/2009

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ( ΤΑ ΝΕΑ )

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:09 π.μ.- 6/11/2009

Ο Τύπος σήμερα - ΤΑ ΝΕΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:55 π.μ.- 6/11/2009

Ο Τύπος σήμερα ( ΕΘΝΟΣ )

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:47 π.μ.- 6/11/2009

Ο Τύπος σήμερα ( ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ )

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:43 π.μ.- 6/11/2009