Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ -- 22/10/2009

Κύριε Πρόεδρε της Βουλής, κυρίες και κύριοι Υπουργοί της Κυβέρνησης, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, κατ’ αρχήν, επιτρέψτε μου να εκφράσω αυτό που νιώθω αυτήν τη στιγμή, την τιμή μου και το μέγιστο σεβασμό μου προς όλους σας τούτη την ώρα που έχω τη δυνατότητα από το ναό της δημοκρατίας που είναι το Ελληνικό μας Κοινοβούλιο να απευθυνθώ ενώπιόν σας. Επιτρέψτε μου, επίσης, από αυτό εδώ το Βήμα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους των συναδέλφων μου από την Καβάλα που συμμετέχουμε στην κυβερνητική πλειοψηφία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., του Μιχάλη Τιμοσίδη, τον Σάββα Εμινίδη που κατά τα φαινόμενα δεν θα προλάβουν να έχουν τη χρονική άνεση να μιλήσουν σήμερα εδώ.
Επίσης, να απευθύνουμε ένα μήνυμα και προς τους συμπατριώτες μας στο Νομό Καβάλας, αλλά και προς όλους τους πολίτες αυτού του τόπου, ένα μήνυμα αισιοδοξίας και βεβαιότητας. Να είναι αισιόδοξοι, λοιπόν και βέβαιοι ότι η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός τους, η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων εργάζονται σκληρά, αγωνίζονται αποφασιστικά για την ανόρθωση της χώρας και την πρόοδο της κοινωνίας μας.....

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ & ΠΑΝΔΩΡΑ από το ΒΗΜΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:58 μ.μ.- 27/10/2009

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ... (ΕΘΝΟΣ)

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:53 μ.μ.- 27/10/2009

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ( ΤΑ ΝΕΑ )

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:47 μ.μ.- 27/10/2009

Ο Τύπος σήμερα
















Ο ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΓΙΑ ΤΑ ...STAGE !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:19 μ.μ.- 27/10/2009

Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 124

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:16 μ.μ.- 27/10/2009

Ο καλυτερος δασκαλος….

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:11 μ.μ.- 27/10/2009

''Σιχάθηκα τους άντρες''

Πρώην μυστακοφόρος, πρώην υπουργός της ΝΔ, μας είπε ότιβαρέθηκε και σιχάθηκε τους άντρες.

Για να συμπληρώσει κομπιάζοντας λίγο, «πολιτικά εννοώ».
Ήταν
απαραίτητη η διευκρίνιση γιατί αν το εννοούσε κυριολεκτικά θα είχαμε ένα πρόβλημα…. Και ο Γιακουμάτος;

Και εφόσον σιχάθηκε τους άντρες είπε να δοκιμάσει με γυναίκα. Έτσι στηρίζει Ντόρα. Φαντάζομαι ότι για να καταλήξει σε αυτήν την καθαρά πολιτική απόφαση θα επεξεργάστηκε για μέρες τις προτάσεις της κόρης του επίτιμου.

Ο Μεϊμαράκης έχει έναν άλλο πολιτικό λόγο για να στηρίξει Ντόρα. Είναι Κρητικός.

Οπότε μέχρι τώρα έχουμε ήδη δύο προγραμματικές πολιτικές διαφορές μεταξύ Ντόρας και των υπολοίπων. Είναι Κρητικιά και είναι γυναίκα.

Ο άλλος υποψήφιος,
που προσωπικώς τον στηρίζω θερμά, για λόγους που όλοι καταλαβαίνετε, ο Πανίκας δηλαδή, μας είπε ότι αυτός είναι απλά ένας νομαρχούλης.
Το υποκοριστικό του έμεινε
από τις συνεχείς επαφές με τον Αυτιά. Έστω και από το βίντεο.

Νομαρχούλης, νομαρχούλης αλλά είναι πολύ ευφυής. Δεν το λέω εγώ. Ούτε οι φίλοι του. Ο ίδιος το λέει. Άμα είναι, θα μου πεις, να μην το αποκαλύψει;Δεν μπορεί ρε παιδάκι μου να την κρύψει. Την ευφυΐα. Τι να κάνουμε.

Και εκτός από ευφυής, είναι και το παιδί της διπλανής πόρτας. Σαν αυτά τα παιδιά που όταν κάνουν κάτι κακό όλοι οι υπόλοιποι πέφτουμε από τα σύννεφα.

Και ξαφνικά προέκυψε μείζων πολιτικό θέμα. Που μένει ο Αλέξης; Στην Εκάλη που ισχυρίζεται ο Πάγκαλος ή στην Κυψέλη όπως λέει ο ίδιος; Γιατί αν μένει στην Εκάλη να σταματήσει να μιλάει για τα Εξάρχεια. Δεν τον αφορά το θέμα.

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Πάγκαλος γιατί τώρα που η ΝΔ είναι στην αντιπολίτευση θα πλήτταμε…Μετά, όπως λέει και ο Θόδωρος του Γιωργάκη, οι αστυνομικοί μπήκαν στην καφετέρια αφούείχε τελειώσει η παρουσίαση του βιβλίου. Οι παριστάμενοι εκείνη την ώρα έπιναν τον καφέ τους.Καφές με φάπες ήταν αλλά μην το κάνουμε θέμα.Κανείς δεν αμφέβαλλε ότι είχε τελειώσει η παρουσίαση του βιβλίου. Το ζήτημα ήταν η παρουσίαση του προγράμματος «προστατεύω τον πολίτη από τις βλαβερές συνέπειες του καφέ».

Μικρός Φωκίων

από [ www.mediasoup.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:23 π.μ.- 27/10/2009

Κοπροσκυλα!!!!......

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:04 π.μ.- 27/10/2009

Αρχισε το κυνηγι;;;;......

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:58 π.μ.- 27/10/2009

Χατζιμπέγκιτς για... Καβάλα!


Μπορεί η Καβάλα να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ωστόσο η ήττα από την Ξάνθη, ώθησε τους Γάλλους να αρχίσουν τα σενάρια περί... αντικαταστάτη του Γιάννη Παπακώστα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βόσνιος, Χατζιμπέγκιτς είναι στο στόχαστρο της Καβάλας. H απώλεια στην Ξάνθη, αλλά και οι αρκετοί Γάλλοι παίκτες των «Αργοναυτών» είναι σύμφωνα με τους Γάλλους η αιτία που η Καβάλα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς. Ο πρώην τεχνικός των Σοσό, Τρούα, Ντιζόν και Νιορτ είναι στο στόχαστρο των «κυανόλευκων», και όπως κάνουν λόγο τα δημοσιεύματα, το βιογραφικό του είναι αυτό που έχει προσελκύσει την Καβάλα.

από [ troktiko ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:43 π.μ.- 27/10/2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.. (από in.gr)

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:31 π.μ.- 27/10/2009

Αλληλομηνύθηκαν ο Σωκράτης Τριανταφυλλόπουλος και ο Μάκης Γκιόλιας..


Στ' @ρχίδι@ μας!!!

από [ makakasgr.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:10 π.μ.- 27/10/2009

Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου παρέστη σήμερα στη δοξολογία για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη - Δήλωση

Η μεγάλη νίκη του Ελληνισμού, αυτή της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, αναδεικνύει και αποδεικνύει τη διαχρονική δύναμη που έχει ο λαός μας, η πατρίδα μας. Τη δύναμη της Βόρειας Ελλάδας, της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η δύναμη αυτή αποδεικνύει ότι με τη βούληση και την ενότητα, υπηρετώντας αξίες και αρχές, κατακτούμε στόχους και μπορούμε και αλλάζουμε την Ελλάδα.

Σήμερα, δίνουμε τη μάχη της απελευθέρωσης από νοοτροπίες, αντιλήψεις και πρακτικές, που μας κράτησαν πολλά χρόνια πίσω. Δίνουμε τη μάχη της απελευθέρωσης των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας. Δίνουμε τη μάχη της απελευθέρωσης της πολιτικής από το μικροκομματισμό και την αδιαφάνεια. Δίνουμε τη μάχη της απελευθέρωσης του πολίτη από την ανασφάλεια, την αδικία, την ανισότητα.

Και σε αυτή τη μάχη, είμαι σίγουρος ότι είμαστε ενωμένοι. Αυτή η μάχη μας ενώνει όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, σε μια κοινή προσπάθεια για να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρή, ικανή, δίκαιη και ανθρώπινη. Και βέβαια, καθοριστικός σε αυτή τη μάχη είναι ο ρόλος της Περιφέρειας, της Θράκης μας, της Μακεδονίας μας, της Θεσσαλονίκης μας.

Χρόνια πολλά σε όλους.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:30 π.μ.- 27/10/2009

ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΦΗ ;;;...

Ανεξάρτητη και αδέκαστη Ελληνική δικαιοσύνη.
Ούτε βλέπει τι έγινε με τα stage ούτε ακούει τι λένε τα μπουμπούκια της Ν.Δ. για τις ευθύνες της Πετραλιά, του Βερναρδάκη, και του τότε μέγαρου Μαξίμου.
Δεν ακούει τι λένε για τον Αγγέλου και για το Βατοπέδι;
Κάποιος εισαγγελικός λειτουργός πριν από μερικά χρόνια διέκοψε τις καλοκαιρινές διακοπές του προκειμένου να παραγγείλει επείγουσα προκαταρτική εξέταση για μια προβοκάτσια που είπε ο καταλληλότερος πρωθυπουργός στην βουλή.
Τώρα τι κάνει αυτός ο λεβέντης;

από [ stelios-kolopaido ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:12 π.μ.- 27/10/2009

ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ


Βλέπω στα λαϊκίστικα κανάλια να κλαίνε εκφωνητές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι(;), και πολλά νέα παιδιά επειδή σε λίγο θα διακοπεί μια άθλια εκμετάλλευση ανθρώπων από ανθρώπους μέσω των προγραμμάτων μαθητείας stage.
Βλέπω νέα παιδιά να παρακαλούν να διατηρηθεί ένα καθεστώς δουλείας, ανασφάλιστης εργασίας, χωρίς άδεια, χωρίς επίδομα Χριστουγέννων και Πάσχα, χωρίς νυχτερινά και αργίες, και να προτρέπουν τους τηλεοπτικούς καλοπληρωμένους «κηφήνες» να τους λυπηθούν και από πάνω.
Βλέπω Γιακουμάτους και άλλους πολιτικάντηδες να χύνουν ποταμούς δακρύων γιατί δεν θα μπορούν σε λίγο να πουλάνε φτηνή εξυπηρέτηση σε νέους, που το μόνο τους ιδανικό είναι το προσωπικό βόλεμα στο δημόσιο. Κλαίνε γιατί θα χάσουν τους πελάτες τους.
Βλέπω το ζενίθ της κατάντιας ή το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Το θύμα να εκλιπαρεί να υπερασπίζεται και να αγαπάει τους δυνάστες του.
Νταβατζήδες όλοι. Νταβατζήδες παντού.

από [ stelios-kolopaido ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:03 π.μ.- 27/10/2009