Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Και ο  ΤΣΙΑΤΟΥΡΑΣ έχει τον Ρουσόπουλό του ....συγνώμη ΣΤΑΘΗ του...
[00.jpg] 


[m27-125521tsiatouras.jpg]

ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΔΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ 21ΧΡΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, Η ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ…Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ.

1. Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την σημερινή άνανδρη δολοφονική επίθεση εναντίον αστυνομικών. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον νεαρό αστυνομικό, Διαμαντή Μαντζούνη, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα κατά την διάρκεια της επίθεσης και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

2. Δυστυχώς, η χώρα έχει παραδοθεί στις διαθέσεις κάθε οπλοφόρου. Το εκρηκτικό μείγμα κοινωνικής αναλγησίας, πολιτικής ατιμωρησίας και επιχειρησιακής ανικανότητας της αποχωρούσας κυβέρνησης έχει τινάξει στον αέρα την κοινωνική ειρήνη και τη δημόσια ασφάλεια.

3. Επιπλέον, η σημερινή, δεύτερη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επίθεση εναντίον αστυνομικών, εγείρει πολλά και σοβαρότατα ερωτήματα σχετικά με την φύση των επιθέσεων αυτών και καθιστά απολύτως αναγκαία την ταχύτατη και σε βάθος διερεύνησή τους.

4. Σε κάθε περίπτωση, η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες βιώνουν πρωτόγνωρα επίπεδα ανασφάλειαςΑισθάνονται απροστάτευτοι και βλέπουν, πέραν της κρίσης που πλήττει το βιοτικό επίπεδο των ιδίων και των οικογενειών τους, ότι η καθημερινότητά τους έχει μεταβληθεί σε ένα πεδίο εντάσεων, οξύτητας και διχασμών. 15χρονος δολοφονείται εν ψυχρώ, δεκάδες επιχειρηματίες βλέπουν τα καταστήματά τους να παραδίδονται στις φλόγες, αλλεπάλληλα περιστατικά πυροβολισμών από αγνώστους, και σήμερα ένας αστυνομικός, 21 ετών, στην εντατική.

5. Παράλληλα, ανασφαλείς αισθάνονται και οι αστυνομικοί, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά την απουσία ηγεσίας, φυσικής και πολιτικής, καθώς η βούλησή της εξαντλείται στην έκφραση αόριστων φραστικών πολιτικών σχημάτων, που δεν διαμορφώνουν περιβάλλον ικανό να δώσει την δυνατότητα στην Ελληνική Αστυνομία να φέρει σε πέρας το έργο της.

6. Η αλήθεια είναι ότι ζούμε καταστάσεις ανασφάλειας, αποδιοργάνωσης και γενικευμένης κρατικής παραλυσίας, που νομίζαμε ότι τις είχαμε αφήσει οριστικά στο παρελθόν ως κοινωνία, ως πολιτεία. Η κυβέρνηση Καραμανλή μας διέψευσε όλους. Χρειάστηκε ελάχιστα χρόνια για να μετατρέψει την Ελλάδα σε ανοχύρωτη πολιτεία…

    • Το 2003, η ελληνική πυροσβεστική, είχε φτάσει να θεωρείται, μετά από πολλά χρόνια και ατελείωτες μάχες, παράδειγμα προς μίμηση για τις άλλες χώρες. Λίγα μόλις χρόνια μετά, το 2007, η ελληνική πυροσβεστική υπηρεσία κάηκε και αυτή στις φλόγες της εγκληματικής κυβερνητικής ανικανότητας.
    • Το 2002 η ελληνική αστυνομία κατόρθωσε να εξαρθρώσει τη 17 Νοέμβρη. Λίγους μήνες μετά έφερε εις πέρας ένα από τα δυσκολότερα εγχειρήματα ασφάλειας στον κόσμο, που αφορούσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Μετά από πολλά χρόνια η ελληνική αστυνομία αποκτούσε ποιότητα, επαγγελματισμό. Στοιχεία που εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν κάτω από την… πεφωτισμένη ηγεσία ενός Βουλγαράκη, ενός Πολύδωρα, ενός Παυλόπουλου.

7. Είναι επικίνδυνοι για τον τόπο. Εγκληματικά ανίκανοι. Αλλεργικοί σε κάθε πραγματική ανάληψη πολιτικής ευθύνης. Την ώρα που οι πολίτες βυθίζονται στην ανασφάλεια, αυτοί ακόμα…ανασχηματίζονται. Η ανευθυνότητα και η ανικανότητα, όμως, δεν ανασχηματίζονται.

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Σε χθεσινή δήλωση του για τις δραματικές εξελίξεις στη Λωρίδα της Γάζας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

1. «Από την πρώτη στιγμή, καταδικάσαμε και καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο κάθε πράξη βίας. Kαταδικάζoυμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις χερσαίες επιχειρήσεις και την εισβολή των δυνάμεων του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας».

2. «Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό. Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι, η λύση δεν μπορεί να υπάρξει με στρατιωτικά μέσα. Ο μόνος δρόμος είναι ο διάλογος και η συνεννόηση. Για τους λόγους αυτούς:

  • Ζητούμε την άμεση κατάπαυση του πυρός, να σταματήσουν άμεσα όλες οι εχθροπραξίες, να υπάρξει εκεχειρία.
  • Καλούμε το Ισραήλ να τερματίσει άμεσα τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και τη Χαμάς να σταματήσει την εκτόξευση ρουκετών. Να διασφαλισθεί η προστασία των αμάχων και η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.
  • Καλούμε τους περιφερειακούς και διεθνείς εταίρους, το σύνολο της διεθνούς κοινότητας, να ασκήσουν κάθε δυνατή επιρροή για να επιτύχουν τον άμεσο τερματισμό της αιματοχυσίας και της δυστυχίας, ώστε να χορηγηθεί άμεσα βοήθεια στους αμάχους και να επιτευχθεί μια μόνιμη εκεχειρία».

3. «Εκφράζουμε την έντονη απογοήτευσή μας για το ότι, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή του χωρίς να καταλήξει σε συμφωνία για την έκδοση ανακοίνωσης για την κλιμάκωση της βίας. Καλούμε το Συμβούλιο Ασφαλείας, καθώς και όλα τα Μέλη του, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ανταποκριθούν άμεσα και αποφασιστικά στον ρόλο τους να εγγυηθούν την ειρήνη και την ασφάλεια στον κόσμο».

4. «Χθες το βράδυ, χιλιάδες Ισραηλινοί διαδήλωσαν στο Τελ Αβίβ καταδικάζοντας και αυτοί τις επιθέσεις του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας. Ενώνουμε την φωνή μας μαζί τους, καθώς και με όλους τους ανθρώπους που εκφράζουν σε όλο τον κόσμο την διαμαρτυρία, την απελπισία τους και την οργή τους για αυτήν την αιματοχυσία».

ΠΑ.ΣΟ.Κ.  -  το ΜΠΟΣΤΑΝΙ ... που τάχει όλα ....

Αντιδράσεις από καμουφλαρισμένη κεραία !!!!... στο νησί της Θάσου 

Αντιδρούν οι κάτοικοι στον Λιμένα της Θάσου από καμουφλαρισμένη κεραία που έχει τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία από την εταιρεία VODAFONE. Η Κεραία δημιουργεί την αίσθηση ότι υπάρχουν τρία φουγάρα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με τα πραγματικά φουγάρα, αντίθετα εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία η οποία είναι βλαβερή για τη δημόσια υγεία. Φυσικά σε αυτό θέμα το ελληνικό κράτος εδώ και αρκετά χρόνια και εννοείται με την υποστήριξη της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας, επιτρέπει την αλόγιστη τοποθέτηση κεραιών μέσα σε κατοικημένες περιοχές με απώτερο σκοπό το κέρδος για τις εταιρείες.
Θυσιάζεται η ανθρώπινη υγεία για το κέρδος.
Δεν υπάρχει ένα πλαίσιο το οποίο να καθορίζει στο 100% τους κανόνες ασφαλείας για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν τολμούν να αναδείξουν τέτοιου είδους θέματα, διότι οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών είναι πολύ καλοί πελάτες των τηλεοπτικών σταθμών.

'Αδωνη, κάνε πρώτα κουμάντο στο σπίτι σου...



-Εχεις κάνει έρωτα, ενω στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν ο πατέρας σου;
-Βλέπεις ερωτικά τον φίλο της μητέρας σου;
-Φαντασιώνεσαι τον κολλητό του φίλου σου;
-Έχεις κάνει έρωτα με γυναίκα;
-Το έχεις κάνει πάνω στο πλυντήριο;
Δεν μας λες κύριε Αδωνη, πιστεύεις οτι αυτές ερωτήσεις που εκστομίζει η μπουμπούκα σου, προάγουν το ήθος, τον πολιτισμό, τοναυτοσεβασμό, την αξιοπρέπεια των νέων ανθρώπων;
Εφ' όσον δεν μπορείς να κουμαντάρεις την (αστεφάνωτη - πούσε Χριστόδουλε) συντροφό σου, ποιός σου δίνει το δικαίωμα να έχεις λόγο επι παντός επιστητού; Μήπως θα ήτο προτιμότερο ν ασχοληθείς με τα του (Ελληνορθόδοξου ???) οίκου σου; 

Έπιασε φωτιά το εργοστάσιο που κατασκευάζει καλάσνικοφ στην Αλβανία...

Νεκροί και τραυματίες...

Κόλαση από πυρκαγιά και αλυσιδωτές εκρήξεις σε εργοστάσιο Καλάσνικοφ κοντά στην Κορυτσά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αλβανία, μια μάνα με τα 2 παιδιά της, έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ οι Αλβανικές Αρχές έχουν προσπαθήσει να πνίξουν την είδηση με...
αποτέλεσμα να μην είναι ακόμα γνωστός ο ακριβής αριθμός των θυμάτων. Το εργοστάσιο βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο τμήμα του κάτω από την γη σε υπόγειες εγκαταστάσεις. Άγνωστη παραμένει η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά, που μέσα σε λίγη ώρα μετέτρεψε την περιοχή σε τοπίο κόλασης...

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Αγιασμός των υδάτων
Μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε από το Αγαθονήσι ο Κάρολος Παπούλιας

ΑΠΕ


Ηχηρό μήνυμα προς την Αγκυρα έστειλε από το Αγαθονήσι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, όπου βρέθηκε για τον αγιασμό των υδάτων, σε μια συμβολική κίνηση απέναντι στις τουρκικές αμφισβητήσεις.

Ο Κ.Παπούλιας διεμήνυσε ότι το ειρηνικό μέλλον με την Τουρκία δεν μπορεί παρά να στηρίζεται στο Διεθνές Δίκαιο και απέδωσε τα προβλήματα στον καθοριστικό ρόλο του τουρκικού στρατού στην πολιτική της γειτονικής χώρας.

«Είναι βέβαιο ότι, όπως και όλοι οι Έλληνες, οι νησιώτες του Αιγαίου θέλουν ένα ειρηνικό μέλλον με τους γείτονές μας. Το μέλλον όμως αυτό δεν μπορεί παρά να στηρίζεται στο σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου. 

»Δυστυχώς πρέπει να επαναλάβω κάτι που έχω πει και στο παρελθόν: Ότι ο πυρήνας του προβλήματος των ελληνοτουρκικών σχέσεων βρίσκεται στον καθοριστικό ρόλο του τουρκικού στρατού στην πολιτική της γειτονικής χώρας» τόνισε ο κ. Παπούλιας.

«Η Ελλάδα θέλει στέρεες γειτονικές σχέσεις με την Τουρκία. Θέλει οι επενδύσεις και στις δύο χώρες να κατευθύνονται στην πρόοδο και την ευημερία του ελληνικού και φίλου τουρκικού λαού και όχι σε εξοπλισμούς.

»Και προσβλέπουμε πάντα σε μια αλλαγή αντίληψης της τουρκικής ηγεσίας για τα «ζωτικά» της συμφέροντα και στην υιοθέτηση των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων αρχών, όσον αφορά τις συμπεριφορές που πρέπει να διέπουν τις σχέσεις ανάμεσα σε κράτη» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Απευθυνόμενος προς τους κατοίκους του Αγαθονησίου, ο Πρόεδρος τόνισε ότι η πολυτεία θα πρέπει έμπρακτα και στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την προσφορά του ακριτικού ελληνισμού και εξέφρασε την ελπίδα «η σημερινή επίσκεψή μας να συμβάλλει, ώστε οι υποδομές του νησιού σας να ενισχυθούν σύντομα».

Μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακηρύχτηκε επίτιμος δημότης Αγαθονησίου και του απονεμήθηκε το χρυσό κλειδί της πόλης. Ακολούθως, ο κ. Παπούλιας επισκέφθηκε στρατιωτικό φυλάκιο, στο νησί, και αντάλλαξε ευχές με τους στρατευμένους νέους.


από   in.gr

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ...

Οι μόνοι που δεν είχαν μιλήσει μέχρι τώρα ήταν οι κάτοικοι των Εξαρχείων. Μιας ιστορικής περιοχής, η οποία είναι από τις ομορφότερες της πρωτεύουσας. Πεζόδρομοι, νεοκλασσικά κτίρια και προσωπικότητες των γραμμάτων, των τεχνών αλλά και της πολιτικής συνθέτουν το Quartier Latin της Αθήνας. Τόσο καιρό δεν μιλούσαν. Σήμερα, όμως, αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν.Εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για όλα όσα διαδραματίζονται από την πλευρά των νεαρών αλλά και των Αστυνομικών. Και οι κινητοποιήσεις θα έχουν συνέχεια...
από pressmme.blogspot.com/

“Εσπασε” ο φασισμός των ΜΜΕ


έγραψε ο Γιάννης Νομικός
 στο "Επίκαιρο"


Κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο, Κουρή......

Δεν δέχουμε να μου λέτε τι να σκέπτομαι, γιατί αυτό το μπορώ μόνος μου.

Έχουμε πλέον την ελευθερία της “μπλοκόσφαιρας” και με το τρόπο αυτό έσπασε ο φασισμός σας.

Δεν θέλω το MEGA σας, δεν θέλω τον ALFHA σας, τον ΑΝΤ-1 σας, ούτε τον ΣΚΑΙ σας και το ALTER σας.

Δεν θέλω το ΕΘΝΟΣ σας, ούτε την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σας, δεν θέλω το ΒΗΜΑ & τα ΝΕΑ σας, δεν θέλω την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σας, το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ σας, ούτε την ΑΥΡΙΑΝΗ σας.

Δεν θέλω τις δωρεάν εγκυκλοπαιδίες σας, ούτε τα DVD σας. Και προπαντώς την προσφορά σας σε “πορνό.” …

Εχω σταματήσει να ενημερώνομαι από τα κανάλια σας και τις εφημερίδες σας, γιατί είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης, ενώ εσείς προβάλλετε τα άτομα της δικής σας επιλογής και καθ’ υπόδειξη κάθε ισχυρού - μακελάρη.

Ξεχάσατε φαίνεται ,ότι η Ελλάδα είναι Ελλάδα. Που πρώτη ανεκάλυψε την Ευρώπη, πριν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ανακαλύψουν την φωτιά και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, κάτι που είναι φανερό πλέον ότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας.

Δεν θέλουμε να μας λέτε τι να ψηφίσουμε, τι να αγοράσουμε με τις διαφημίσεις σας ή τι αρχές να δώσουμε στα παιδιά μας, ούτε να μας επιβάλλετε να βλέπουμε και να ακούμε άτομα που επιλέγετε και καλείτε στα παράθυρα των εκπομπών σας, για να μας κάνουν κυρήγματα και μαθήματα ήθους και αξιών, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχουν βιάσει κάθε τι που μπορεί να αποτελεί αξία για μία ευνοούμενη πολιτεία.΄Ατομα,που οι ταγοί της Δικαιοσύνης γνωρίζουν πως θα έπρεπε να σαπίζουν στις φυλακές. (π.χ. όρα βίο και πολιτεία μεγαλο-δικηγόρων// βιβλίο “Ναυταπάτες” έκδοση 2006)

Άδικα προσπαθείτε να συμβάλλετε με το καθημερινό σας έργο - καταγεγραμμένο σαν προσφορά παντός είδους - με περιεχόμενο μερικών κιλών “πνευματικού υλικού”!! ακατάλληλου για κάθε χρήση ,με μόνη επιδίωξη να στερήσει την δυνατότητα στον νεο - έλληνα να μπορεί να “σκέπτεται,” ή διαφορετικά να αρνηθεί, αυτό που πριν από 5000 χρόνια σε τούτο τον τόπο, οι πρόγονοί του προσέφεραν στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. “Την λογική” και “τον λόγο,”μαζί με την “αμφισβήτιση.”

” Καπετάν Γιάννης”

συνυπογράφουμε ...  το ¨Μπoστάνι¨ ....  και τί Μποστάνι !!!!!!!......

Έκκληση της Ελληνικής Επιτροπής UNICEF για τη σωτηρία και προστασία των παιδιών στη Γάζα

  Οι κλιμακούμενες πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό σε όλη την ανθρωπότητα.
  Χιλιάδες άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά δοκιμάζονται, ζουν τραγικές στιγμές φόβου και απόγνωσης. Ανάμεσα στους νεκρούς συμπεριλαμβάνονται πολλές δεκάδες παιδιά και μητέρες.
 Η εκεχειρία και η ειρήνευση αποτελούν καθολικό αίτημα των ανθρωπιστικών οργανώσεων και μοναδική διέξοδο για το σταμάτημα της πρωτοφανούς για την εποχή μας ανθρωπιστικής κρίσης.
  Η Ελληνική Επιτροπή της UNICEF κάνει έκκληση στους πολίτες να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους ενισχύοντας την προσπάθεια της UNICEF να προωθήσει την αναγκαία σήμερα ανθρωπιστική βοήθεια σε τροφή, νερό και φάρμακα στα παιδιά και τις μητέρες στη Γάζα.

Για το σκοπό αυτό διατίθεται ο αριθμός λογαριασμού 169/480021-48 στην Εθνική Τράπεζα.

Δωρεές επίσης μπορούν να γίνουν με ένα τηλεφώνημα στο 801 500 12345 όλο το 24ωρο, αλλά και μέσα από το διαδίκτυο στοhttp://www.unicef.gr/ όπου μπορεί κανείς να βρει και περισσότερες πληροφορίες.