Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

mayo-νέζα

Κοσμικό θέρετρο στις ακτές της Ουρουγουάης στον Ατλαντικό. Ένα σύγχρονο Μονακό, στην Νότια Αμερική. Το καλύτερο μέρος για έναν φυγόδικο Έλληνα, να περάσει ήσυχα τη ζωή, τρώγοντας κάτι ψιλά από τις μίζες που πέρασαν από τα χεράκια του.

Ως γνωστόν η Ουρουγουάη, ήταν για πολλά χρόνια η κρυψώνα όλων των πρώην ναζί που κατάφεραν να διαφύγουν μετά τη λήξη του Β’ παγκοσμίου πολέμου, για αυτό η νομοθεσία της ακόμα, προσφέρει καταφύγιο, σε φυγόδικους από όλο το 

κόσμο.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να μάθουμε που έκοψε η mayo- νεζα.

ΥΓ. αν λάβουμε υπόψη ότι και εκείνη η φυγόδικη ανακρίτρια η Αντωνίου, δίνοντας συνέντευξη μπήκε σε ένα αεροπλάνο και ακόμα κάνει διακοπές στο Παρίσι, καταλαβαίνουμε ότι και ο συγκεκριμένος κύριος θα κάνει απερίσπαστος τις διακοπές του.

από thesa1nt.wordpress

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:58 μ.μ. - 01/06/2009

σχολιασμός της επικαιρότητας | 01/06/09

1. Γ. Παπανδρέου στη λαοθάλασσα της Λάρισας


Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι ψήφος ανέξοδης διαμαρτυρίας. Είναι η μόνη ψήφος που δίνει κυβερνητική προοπτική για αλλαγή πορείας της χώρας.

Είναι η μόνη ψήφος που φοβούνται όσα συμφέροντα έχουν βολευτεί στη σημερινή ανομία. Περισσότερα...

2. Σκάνδαλο SIEMENS. Τώρα εξηγούνται όλα

Η άρνηση της Εξεταστικής, το κλείσιμο της Βουλής, οι κατηγορούμενοι που φεύγουν ανενόχλητοι, τα υπουργεία που σφυρίζουν αδιάφορα, η Ν.Δ., η MAYO.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, οι υπουργοί που ολιγώρησαν με αποτέλεσμα να διαφύγουν στο εξωτερικό δύο βασικοί κατηγορούμενοι θα είχαν παραιτηθεί. Ο κ. Καραμανλής γιατί δεν τους παραιτεί; Περισσότερα...

3. Σκάνδαλο SIEMENS

Εκείνοι, όντας σε καθεστώς ομηρίας, επέλεξαν τη συγκάλυψη. Εμείς, απαιτούμε την αλήθεια.

Γ. Παπανδρέου απευθυνόμενος στο σημερινό πρωθυπουργό στις 27 Ιουνίου 2008: «Σας πρότεινα να προχωρήσουμε μαζί στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens. Θα πονέσουν και τα δύο μας κόμματα, αλλά θα βγαίναμε καλύτεροι, θα έβγαινε καλύτερη η Ελλάδα». Περισσότερα...

4. Αγρότες

Γ. Παπανδρέου: Δέσμευσή μας η συνταξιοδότηση στα 37 χρόνια ασφάλισης, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας, όλων των ασφαλισμένων στον ΟΓΑ. Περισσότερα...

5. Εγνατία Οδός

Η μεγαλύτερη αναγνώριση των μεγάλων έργων του ΠΑΣΟΚ είναι ότι τα μόνα έργα που εγκαινιάζει ο κ. Καραμανλής είναι αυτά που φέρουν την υπογραφή ΠΑΣΟΚ! Περισσότερα...


Δηλώσεις

Για το σκάνδαλο SIEMENS

Κ. Καραμανλής, 20 Ιουνίου 2008: «Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή».

Κ. Καραμανλής, 27 Μαΐου 2009: «Το κόμμα της ΝΔ δεν έχει πάρει χρήματα από τη Siemens». Περισσότερα...

Για την Εγνατία Οδό

Κ. Καραμανλής, 7 Σεπτεμβρίου 2007: «Απευθυνόμενος σήμερα στους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας, τους διαβεβαιώνω ότι εμείς σεβόμαστε την δέσμευσή μας: Η Εγνατία θα ολοκληρωθεί το 2008» (!!) Περισσότερα...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:32 μ.μ. - 01/06/2009

Θα αλλάξουμε πορεία μαζί με τον λαό, μαζί με τον πολίτη


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:18 μ.μ. - 01/06/2009

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...ΑΝ ΔΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ;;;;


«Η άθλια προεκλογική προβοκάτσια κατέρρευσε αδόξως, εν τη γεννέσει της», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αναφερόμενος και σήμερα σε δημοσίευμα, περί εγγράφου που έφερε τη Ν.Δ. να έχει πάρει χρήματα από τη Siemens. O επίτιμος πρόεδρος της Ν. Δ, σημείωσε ότι "το περίφημο έγγραφο είναι ανύπαρκτο" και υπογράμμισε ότι "ούτε ένα φράγκο δεν εδόθη από της Siemens, μέσω της Mayo, στη Ν.Δ.". Απέδωσε, δε, τις εξελίξεις στην υπόθεση και τη φυγή των δύο βασικών υπόπτων στο "βαρύ και ανεπαρκή ρυθμό λειτουργίας της ελληνικής δημόσιας διοίκησης", ενώ όσον αφορά στις πολιτικές ευθύνες, σημείωσε με νόημα: "Το έχω πει πολλές φορές, εμείς οι πολιτικοί είμαστε υπεύθυνοι για όλα". 

Το Θεμα βεβαια στην ανακοινωση του επισημαινει:"Το «Πρώτο Θέμα» θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις για να τελειώνει επιτέλους το επί 15 έτη συνεχιζόμενο «κρυφτούλι» με την MAYO, τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη όπως θυμόμαστε και από την κατάθεση του 1 εκατ. δολαρίων από τον εκδότη, κ. Αριστείδη Αλαφούζο, προς την ΜΑΥΟ."

ΕΑΝ Ο ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ ΔΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS,
ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ;;;
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:43 μ.μ. - 01/06/2009

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:16 μ.μ. - 01/06/2009

Καντε δουλεια σας….

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:42 μ.μ. - 01/06/2009

Συμφωνα με τις τελευταιες δημοσκοπησεις, το αποτελεσμα θα το κρινουν οι …..αναποφασιστοι!!!

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:34 μ.μ. - 01/06/2009


Καιρο ειχα να διαβασω τοσο καλο ανεκδοτο!

Ήταν ένας αιώνιος φοιτητής στη Νομική, ονόματι Παπαδόπουλος. Είχε πλέον
μετά από χρόνια περάσει σ’όλα τα μαθήματα εκτός από ένα. Το έδινε, το ξαναέδινε, 
oμως ο καθηγητής τον έκοβε κάθε φορά. Έτσι αποφάσισε να πάει να  βρει τον καθηγητή και να του προτείνει μια διαπραγμάτευση στο θέμα του βαθμού.
Μπαίνει ένα πρωί στο γραφείο του λοιπόν και του διηγείται την κατάσταση:
-Ααα, παιδί μου Παπαδόπουλε δεν είναι σωστό το διάβασμα σου γι’αυτό και
κόβεσαι.
-Όχι κε καθηγητά δεν ισχύει αυτό που λετε κι επειδή κουράστηκα με αυτό το
μάθημα έχω να σας προτείνω μια συμφωνία.
-Τι λες τώρα Παπαδόπουλε;
-Ακούστε με παρακαλώ. Θα σας θέσω ένα ερώτημα. Αν αύριο το πρωί μου δώσετε
τη σωστή απάντηση δε θα σας ξαναενοχλήσω. Αν όμως όχι θα με περάσετε και
μάλιστα με 10. -Παπαδόπουλε, δεν είσαι καλά. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται.
-Λοιπόν το ερώτημα: τι είναι παράλογο αλλά δεν είναι παράνομο; Τι είναι
παράνομο, αλλά δεν είναι παράλογο; Τι είναι και παράνομο και παράλογο; Θα τα πούμε αύριο κε καθηγητά.
Ο φοιτητής αφήνει τον καθηγητή να συλλογιέται την ερώτηση.Μια μέρα  πέρασε και δεν μπόρεσε να βρει μια άκρη. Κι ας κατέβασε τόμους από την βιβλιοθήκη κι ας πήρε τηλέφωνο συναδέλφους καθηγητές να ζητήσει τη γνώμη τους. Ήρθε το επόμενο πρωί κι ο Παπαδόπουλος συνάντησε τον καθηγητή για μια ακόμη φορά.
-Κε καθηγητά βρήκατε την απάντηση;
-Ποια απάντηση; Λοιπόν παιδί μου
Παπαδόπουλε δεν είσαι καλά. Μόνο και μόνο επειδή βαρέθηκα να σε βλέπω πάρε
το 10 σου και φύγε από μπροστά μου.
Ο πτυχιούχος πια φοιτητής βγήκε ευχαριστημένος από το γραφείο του καθηγητή αφήνοντας τον με την απορία.
‘Τι είναι παράλογο, αλλά δεν είναι παράνομο; Τι είναι παράνομο, αλλά δεν
είναι παράλογο; Τι και τα δύο;’ Ο καθηγητής μπαϊλτισμένος αποφάσισε να πάει στην καντίνα να πιει έναν καφέ. Εκεί τον πλησιάζει ένας νεαρός φοιτητάκος και του αρχίζει το γλείψιμο:
-Τι κάνετε κε καθηγητά; Πώς είστε; Κάπως συλλογισμένο σας βλέπω Συνέβη κάτι; —Να, λέει ο καθηγητής, ήρθε αυτός ο χαμένος ο Παπαδόπουλος και με ρώτησε.
-Πείτε μου την ερώτηση, μήπως σας βοηθήσω.
Ο καθηγητής επανέλαβε την ερώτηση στον νεαρό στραβοκοιτώντας τον κάπως κι
ευθύς ο φοιτητής απαντά:
-Αα να σας πω. Το ότι εσείς, 55 χρονών άνθρωπος είστε παντρεμένος με μια 23άρα δεν είναι παράνομο, αλλά είναι παράλογο. Το ότι η γυναίκα σας έχει έναν 25άρη γκόμενο δεν είναι παράλογο, αλλά είναι παράνομο. Τώρα το ότι εσείς περάσατε τον γκόμενο της γυναίκας σας χωρίς εξετάσεις και μάλιστα με 10  ε αυτό είναι και παράνομο και παραλόγο!

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:18 μ.μ. - 01/06/2009

Κι ακόμα δεν είδαμε τίποτα !...

Η στημένη ερώτηση αν «…πήρε χρήματα η Ν.Δ. από τη Siemens ?...», έγινε από τον Πρετεντέρη, για να δηλώσει ο Καραμανλής, πως «…όχι, ποτέ !...».
Λίγες ημέρες μετά, σκάει πρωτοσέλιδο, (Πρώτο Θέμα), το ό, τι υπάρχει έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η Siemens, την περίοδο 1990-9,4 κατέθεσε στην εταιρεία Mayo 6 εμβάσματα ύψους 20.000.000 μάρκων (10.000.000 ευρώ).
Όπως είναι γνωστό η Mayo είχε στενές σχέσεις με τη Νέα Δημοκρατία και σε λογαριασμούς της είχαν κατατεθεί, πολλές φορές, χρήματα για τις προεκλογικές ανάγκες του κόμματος.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας οι λογαριασμοί της Mayo δόθηκαν στη Siemens στο Μόναχο, από τον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας, εκείνη την εποχή, τον Χρήστο Καραβέλα, ο οποίος, τις προάλλες, διέφυγε στο εξωτερικό για να μη δώσει κατάθεση στον ανακριτή, γι αυτό και καταζητείται από τις αρχές !

Ο συναγερμός, που χτύπησε στο εσωτερικό της Ν.Δ., οδήγησε τον μεν Υπουργό Δικαιοσύνης, σε ένα ακόμα θεσμικό ατόπημα, τον δε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σε νέα πυροσβεστική, για το κυβερνών κόμμα, παρέμβαση, για να πείσουν, πως τέτοιο έγγραφο δεν υπάρχει στη δικογραφία…

Το κλου, όμως, ήταν η παρέμβαση του Μητσοτάκη, ο οποίος, οργισμένος, μίλησε για προβοκάτσια και δήλωσε πως 
«…δεν διοχετεύτηκε ούτε ένα μάρκο από την Siemens μέσω της Mayo στα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας…».
Θυμηδία, όμως, (αλλά και υποψίες), προκάλεσε η αποστροφή της δήλωσης του Μητσοτάκη για κακές σχέσεις της Siemens με την Ν.Δ., καθώς είναι ευρέως γνωστά τα διαδραματισθέντα και αποκαλυφθέντα, για τα δωράκια σε μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη και σε εκδηλώσεις τους, καθώς και για τις στενές σχέσεις της οικογένειας και με τα δυο αποδράσαντα, πρώην στελέχη της Siemnes.

Λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές, το γαλάζιο στρατόπεδο γίνεται άνω κάτω, μιας και οι φατρίες ξιφούλκησαν εκ νέου και οι εκατέρωθεν βολές – μέσω διαρροών – δίνουν και παίρνουν : οι μεν χρεώνουν τη μεθόδευση για τις αποδράσεις των Χριστοφοράκο – Καραβέλα, στους δε, ενώ οι δεύτεροι μιλούν για την αναβίωση των επιθέσεων εναντίον τους, οι οποίες δεν είναι άσχετες με τις επερχόμενες εξελίξεις στη Ν.Δ.

Το παιχνίδι χοντραίνει κι αναμένεται να γίνει ανελέητο, καθώς την αναζωπύρωση χρεώνεται και ο ενσκήψας στις δελφινομαχίες, γνωστός και μη εξαιρετέος, από παλιά, Α. Σαμαράς…

Κι ακόμα δεν είδαμε τίποτα !...
από ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:32 μ.μ. - 1/06/2009

Αυτός είναι ο Γιώργος!


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:07 μ.μ. - 01/06/2009

Μayo

ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ !!!....

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:51 μ.μ. - 01/06/2009

Γελοιογραφίες

από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:41 μ.μ. - 01/06/2009

Σκάνδαλο

ΒΑΡΙΕΣ σκιές για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην υπόθεση Ζίμενς υπήρξαν από την αρχή που έγινε γνωστό το σκάνδαλο με τις μίζες. 

ΚΑΙ με όσα πρωτοφανή γίνονται τις τελευταίες ημέρες, με την επιλεκτική απόδραση κατηγορουμένων στο εξωτερικό, μετατρέπονται σε βάσιμες υπόνοιες ότι τελικά η κυβέρνηση μόνο τη διαλεύκανση του σκανδάλου δεν επιδιώκει. 
Οι παραλείψεις και η ολιγωρία που παρατηρήθηκαν και, ουσιαστικά, διευκόλυναν τη φυγή δύο εκ των βασικών κατηγορουμένων είναι τόσο κραυγαλέες ώστε δεν μπορεί να οφείλονται σε απλά γραφειοκρατικά λάθη. 
ΚΑΙ πάντως είναι ευθυγραμμισμένες με τους υπόλοιπους κυβερνητικούς χειρισμούς που ακολουθήθηκαν και στα άλλα σκάνδαλα της τελευταίας πενταετίας με στόχο το κουκούλωμά τους. 
Η άρνηση σύστασης προανακριτικών επιτροπών από τη Βουλή, η άποψη του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου περί «παραπλανηθέντων υπουργών» στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και τελικά το πρόωρο κλείσιμο της Βουλής, αυτόν ακριβώς τον σκοπό εξυπηρέτησαν. 
ΣΧΕΔΟΝ μία εβδομάδα ήξεραν τα υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης ότι ο κατηγορούμενος πρώην οικονομικός διευθυντής της Ζίμενς σχεδίαζε την απόδρασή του. 
ΚΑΙ όμως την άφησαν να εξελιχθεί. Και αντ΄ αυτού συνελήφθησαν δύο άλλοι κατηγορούμενοι που είχαν δώσει κανονικά το «παρών» στον ανακριτή, ο οποίος τους είχε δώσει προθεσμία για να απολογηθούν. 
ΔΗΛΑΔΗ η κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη είχαν τη νομική δυνατότητα να προλάβουν την απόδραση των δύο κατηγορουμένων, αλλά δεν το έπραξαν. 
Η διαφορετική μεταχείριση των εμπλεκομένων στην ίδια υπόθεση δικαιολογημένα δημιουργεί υπόνοιες ότι η κυβέρνηση φοβήθηκε αποκαλύψεις, αν κατέθεταν τα δύο πρώην μεγαλοστελέχη της γερμανικής εταιρείας, που τώρα διαφεύγουν. 
ΠΑΡΑ τις προεκλογικές εξαγγελίες της για σεμνότητα και ταπεινότητα η κυβέρνηση συνέδεσε τη θητεία της με πλήθος σκανδάλων. 
ΚΑΙ ο τρόπος που διαχειρίζεται τη διερεύνησή τους αποτελεί ένα ακόμη, ίσως μάλιστα μεγαλύτερο, σκάνδαλο. 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:29 μ.μ. - 01/06/2009

Έκρυβαν 6 ημέρες τη Μεγάλη Απόδραση


Περίεργη ολιγωρία δύο υπουργείων.

Ερωτηματικά γεννά η περίεργη καθυστέρηση δύο υπουργείων που είχε ως αποτέλεσμα να «πετάξει» ο Χρ. Καραβέλας.
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:21 μ.μ. - 01/06/2009

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Με τη συνέντευξή του στο Mega ο Γιώργος Παπανδρέου για άλλη μια φορά έδειξε ποιος είναι η πολιτική δύναμη στη χώρα μας. Ήρεμος, με αυτοπεποίθηση, γνώστης όλων των προβλημάτων, για τα οποία έχεις τις σωστές απαντήσεις, μίλησε στον απλό κόσμο, χωρίς κραυγές και τα καραγκιοζιλίκια του κουρασμένου νυν πρωθυπουργού, ΚΕΡΔΙΣΕ τις εντυπώσεις. Είμαι βέβαιος ότι η σημερινή παρουσία του είναι στα θετικά του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:21 π.μ. - 01/06/2009

Όχι άλλη αποκάλυψη!


Τα βάλανε με το Μητσοτακέικο; Ξαναρωτώ: τα βάλανε με το Μητσοτακέικο; Είπαμε, η ιστορία με τη Siemens έχει πολύ ψωμί, αλλά ας μην φτάσουμε στα άκρα. Ακόμα και η σκανδαλολογία έχει τα όριά της. Φαντάζεστε να τα πάρει στο κρανίο ο επίτιμος (που τα πήρε) και να αρχίσει να μοιράζει ευχές δεξιά και αριστερά;Μπόμπολα, σε περίπτωση που γίνει κάποτε η Ντόρα πρωθυπουργός, αν δεις δημόσιο έργο, εμένα να με χέσεις…
από drSeenG
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:12 π.μ. - 01/06/2009

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ...

Savvatovrado-Theodorakis-Kazantzidis
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:46 π.μ. - 01/06/2009

Καλημέρα και στους μιας .... κάποιας τελοσπάντων ....ηλικίας


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:58 π.μ. - 01/06/2009

Αλεξίου, Μάλαμας, Ιωαννίδης Ζωντανή Ηχογράφηση από το Θέατρο του Λυκαβηττού Στίχοι: Μανώλης Ρασούλης Μουσική: Μάνος Λοϊζος


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:30 π.μ. - 01/06/2009

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΝΟΣ


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:12 π.μ. - 01/06/2009

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!.....


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:50 π.μ. - 01/06/2009

Δεν έχουν ανεβάσει βίντεο από την ομιλία Καραμανλή στη Λάρισα...


Απίστευτο... Το NDwebTV δεν έχει ανεβάσει βίντεο από την αποτυχημένη συγκέντρωση Καραμανλή στην Λάρισα! Και ήθελα τόσο πολύ να τη βάλω δίπλα-δίπλα με την σημερινή ομιλία του Γιώργου... Μπορεί κάποιος να μου στείλει; Έχει κρατήσει πλάνα; Γιατί ως γνωστόν, ο Γέρος της Δημοκρατίας είχε πει κάποτε πως "όποιος γεμίσει την πλατεία της Λάρισας, γίνεται Πρωθυπουργός"....
από krogias.blogspot.com
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:31 π.μ. - 01/06/2009

1η του Ιούνη. Η ημέρα της Αμαλίας



Μια συλλογή από βίντεο για την Αμαλία Καλυβίνου, που όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν πρόκειται να την ξεχάσουμε.
από krogias.blogspot.com
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:18 π.μ. - 01/06/2009