Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Εθιμοτυπική αλλά πολύ σημαντική συνάντηση ....


Εθιμοτυπική αλλά πολύ σημαντική συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Δυο πολύ καλοί φίλοι και συμφοιτητές από παλιά, ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς ανέδειξαν τον πολιτικό πολιτισμό ως πρώτο θέμα στην ατζέντα της επικαιρότητας.

Αδέρφια ...."Βοήθεια για αίμα από συντοπίτη μας"


"Θαθελα να κανω μια εκκληση. Χρειαζομαι αιμα για τον πατερα μου που πασχει απο μετακτινικη αιμοραγικη γαστριτιδα. Εχω εξαντλησει ολους τους φιλους και συγγενεις απ ολη την Ελλαδα. Αν μπορουσε να γινει μια καταχωρηση στην ιστοσελιδα για αιμοδοσια προς
ΟΥΖΟΥΝΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ
Α ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ
θα σας ημουν ευγνωμων. Δεν παιζει ρολο η ομαδα αιματος.Αρκει να γινει καταθεση φιαλης σ οποιοδηποτε κρατικο νοσοκομειο για το παραπανω ονομα προς την συγκεκριμενη κλινικη του νοσοκομειου Καβαλας.
ευχαριστω εκ των προτερων.
Γιωργος Ουζουνης

Δήλωση υπουργού Παιδείας για τον εκπαιδευτικό ......

ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Eντολή για άμεση αναστολή των καθηκόντων του, με ταυτόχρονη παραπομπή του στο αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης, έδωσε η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, για τον εκπαιδευτικό που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό και ναρκωτικές ουσίες.
Οπως δήλωσε η κ. Διαμαντοπούλου, “δάσκαλος σημαίνει λειτούργημα. Εκπαιδευτικός που παρεκτρέπεται, καθ΄οιονδήποτε τρόπο δεν έχει θέση στην τάξη”.

Νίκη Αντώνη Ομπάμα-Σαμαρά και «μπλογκόσφαιρας»



Η χθεσινή αναμέτρηση για τη διαδοχή του κ. Κώστα Καραμανλήστη προεδρία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ του κ. Αντώνη Σαμαρά, της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, ανέδειξε δύο απρόβλεπτους, από τα ΜΜΕ και τους Δημοσκόπους (τους), νικητές: τον κ. Αντώνη Σαμαρά και τον κ.Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Η νίκη των δύο προσώπων αποχτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τηνελληνική «μπλογκόσφαιρα» (blogosphere). Διότι μετουσιώνεται στην πρώτη κατίσχυση των διαδραστικών «κοινωνικών μέσων» (social media) του Διαδικτύου απέναντι στα «ισχυρά -παραδοσιακά» ΜΜΕ (mass media) της χώρας. Νίκη της σύγχρονης «συλλογικής υποκειμενικότητας» απέναντι στην «παραδοσιακή» «υποκειμενική συλλογικότητα».

Κανένας, σοβαρός αναλυτής, δε θα πρέπει να παραγνωρίσει ή να παρακάμψει το ρόλο των ιστολογίων (blogs) και την καθοριστική συμβολή της «ιστολογίας» των πολιτών (blogging) στην ανατροπή των (επιβαλλόμενων) «προβλέψεων» τωνεπικοινωνητών της διαπλοκής, της ιδιοτέλειας και της προπαγάνδας.

Στα ιστολόγια, ιστολόγοι και σχολιαστές ανέπτυξαν ελεύθερακαι αλογόκριτα έναν αληθινά Δημοκρατικό Διάλογο. Παράθεσαν τα πολιτικά (και όχι μόνο) επιχειρήματά τους, δίνοντας τη δυνατότητα στον αναγνώστη ν' αποχτήσει σφαιρική αντίληψη για τις πραγματικές ανησυχίες και σκέψεις των συμπολιτών του.

Ευχόμαστε αυτή η εποχή της αθωότητας, των νέων μέσων προσωπικής (και όχι μαζικής) πληροφόρησης και (τηλ)επικοινωνίας, να μη παρέλθει ποτέ. Ευχόμαστε οιερασιτέχνες διαλαλητές του Διαδικτύου ν’ αντέξουν στις πιέσεις της εξουσίας (ή των εξουσιών από το 1 μέχρι το 4) που σίγουρα θα ενταθούν...

Μπαχαλο!!!!

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:04 π.μ.- 30/11/2009

Ολα του πήγανε στραβα!

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:59 π.μ.- 30/11/2009

Συντριβη!!!!

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:55 π.μ.- 30/11/2009

Σαν σήμερα έφυγε ο "Μάρκος", ένας μεγάλος συντοπίτης μας αγωνιστής της ελευθερίας και του σοσιαλισμού.



"Κώστας Τσίμας - Σελίδες Ζωής. Αγώνες για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία"

"Τρίτη 29 Νοέμβρη 2005, έφυγε από τη ζωή ο "Μάρκος", ο αγωνιστής της Δημοκρατίας Κώστας Τσίμας.

Το Πολιτικό Γραφείο του Κώστα Τσίμα.

Μ' αυτή τη λιτή "ανακοίνωση" δόθηκε η απώλεια του συντρόφου Κώστα Τσίμα.
Εμείς δεν τον ξεχνάμε!


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:05 π.μ.- 30/11/2009