Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

…ΝουΔου πεσούσης...

Δράσεις του Μιχάλη Τιμοσίδη για το Παλαιστινιακό..

Ο Τάσος Κουράκης, πυποψήφιο στη Α΄ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ παντού μπροστά στους αγώνες για ανθρώπινα δικαιώμα, ελευθερίες και δημοκρατία. μαζί με τον Γιώργο Κίρκο, υποψήφιο στη Β΄ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ και τον Μιχάλη Τιμοσίδη, υποψήφιο στο Ν. Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ,
Στα σύνορα Αιγύπτου-Παλαιστίνης (Ράφα-Γάζα), για να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στη Γάζα.

από http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:45 μ.μ. - 12/09/2009

Κυρίαρχος του παιχνιδιού...


Σίγουρος, με χαμηλούς τόνους, χωρίς να κραυγάζει, να φουντώνει και να ανάβει, ο Παπανδρέου, κατά τη γνώμη μας, φάνηκε απόψε κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Ήρεμος, σταθερός, έγκυρος, σ' αυτά που έλεγε, με μια γλώσσα, που την καταλάβαινε και ο απλός πολίτης. Το προφίλ των
χαμηλών τόνων, που επέλεξε να ακολουθήσει, φαίνεται πως μάλλον τον ωφελεί. Ίσως σ' αυτό το στυλ, μετά τις εκλογές και εφόσον είναι πρωθυπουργός θα το ακολουθήσουν και άλλοι...
[ nonews-NEWS ]

Τι θα κάνω τις πρώτες 100 ήμερες

......................................................
Στήριξη του εισοδήματος και της αγοράς, προστασία της απασχόλησης και νοικοκύρεμα στα δημόσια οικονομικά.
Το σχέδιο των 100 πρώτων ημερών της διακυβέρνησης του για την ανάταξη της οικονομίας και του κράτους παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατά την ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς της χώρας, στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρθηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις του Κινήματος με άξονες τους πέντε Εθνικούς Στόχους.

«Η χώρα χρειάζεται ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Η Οικονομία χρειάζεται ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ χρειάζονται ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Αποφάσεις - όχι προφάσεις που επιχειρούν να δικαιολογήσουν τα σημερινά αδιέξοδα της χώρας.

Αποφάσεις για το συνολικό συμφέρον της πατρίδας. Για ένα κράτος ευνομίας, ισχύος του δικαίου, ασφάλειας και δικαιοσύνης. Για μια δυναμική παρουσία στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Είμαι έτοιμος να πάρω αυτές τις αποφάσεις. Να αλλάξουμε μαζί τα πράγματα στην χώρα» τόνισε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι με συλλογική προσπάθεια η χώρα μπορεί να βγει από αυτή τη συνολική κρίση και η οικονομία μπορεί να επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης και να παράγει νέο πλούτο, που θα μοιράζεται δίκαια.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου έθεσε το πολιτικό διακύβευμα αυτής της εκλογικής μάχης, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα συγκρούονται δύο διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις για τη χώρα μας και την πολιτική. Μία αντίληψη που μιλά για περικοπές - και μία που μιλά για επενδύσεις. Μία που μιλά για συρρίκνωση, και μία για επενδύσεις. Το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα αστείρευτων δυνατοτήτων, και έχει αποδείξει ότι ξέρει να τις αξιοποιεί για το καλό της χώρας.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέλυσε εκτενώς ένα άμεσο σχέδιο 100 πρώτων ημερών για την στήριξη της αγοράς, την ενίσχυση των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων, του περιορισμού της κρατικής σπατάλης με στόχο να κρατηθεί ζωντανή η αγορά και δοθεί ζωή στην πραγματική οικονομία, προκειμένου να δημιουργηθεί η βάση για το επόμενο απαιτούμενο βήμα, αυτό της πράσινης ανάπτυξης με ριζική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο παράγουμε πλούτο.

Περισσότερα...- όλη η ομιλία

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:57 μ.μ. - 12/09/2009

Η Καβάλα πήρε 0-0 στο «Καραϊσκάκη»! (video)


Η πρώτη πραγματικά μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος έγινε στο «Καραϊσκάκη», όπου ο πρωταθλητής Ολυμπιακός παραχώρησε 0-0 στη νεοφώτιστη Καβάλα. Η έκπληξη μάλιστα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, μια και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 85΄ για να πάρουν τη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ κακοί, χωρίς ουσιαστικά να κάνουν ευκαιρία στο παιχνίδι και στο τέλος αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς τους, οι οποίοι φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Βαλβέρδε!
[ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:40 μ.μ. - 12/09/2009

22 και σήμερα μείνανε για το απολυτήριο από την Κυβέρνηση, του Κουρασμένου και της Παράταξής του.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:00 μ.μ. - 12/09/2009

Μπένι τρεις δρόμοι υπάρχουν για σένα : στηρήζεις το ΠΑΣΟΚ - Ο δρόμος Σημίτη - και ο δρόμος της αποστασίας. Διαλέγεις.-.-


Παρακολούθησε ζωντανά την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την 74η ΔΕΘ. Η ομιλία θα μεταδοθεί και στην νοηματική.


Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ !...


[ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:47 μ.μ. - 12/09/2009

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΜΙΛΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Άνθρωπος του Γιώργου Παπανδρέου, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μας ενημέρωσε πριν από λίγο ότι ο Λουκάς Παπαδήμος είπε το ναι δεχόμενος να μπει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, αν και έχει 7 ακόμα μήνες μπροστά του μέχρι να λήξει η θητεία του στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα! Σήμερα το πρωί μίλησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Παπανδρέου. Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι μαζί με τηνΛούκα Κατσέλη θα αναλάβουν τα υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης (οΧρυσοχοίδης επιστρέφει στον επιτυχημένο ρόλο του ως υπουργός Δημόσιας Τάξης). Ο Παπαδήμος θεωρείται αυτή την στιγμή ο μοναδικός Έλληνας που διατηρεί τόσο συχνές επαφές με τα κορυφαία στελέχη της Κομισιόν. Είναι ο μόνος που θα μπορούσε με τις προσωπικές του γνωριμίες να εξασφαλίσει δημοσιονομική ανοχή και παρατάσεις για το έλλειμμα χωρίς να πιέζεται η Αθήνα από τις Βρυξέλλες για την λήψη νέων μέτρων. Μεγάλη επιτυχία για τον Γιώργο. Ο Παπαδήμος είναι ένας και αναντικατάστατος...
[ fimotro ]

Το πλαστό δίπλωμα της Τζούλιας...


Την Τετάρτη θα πάει να καρφώσει αυτόν που της το πούλησε...
Ποιος πούλησε το πλαστό δίπλωμα στη Τζούλια; Με πόσα χρήματα το αγόρασε; Ή δεν έδωσε χρήματα; Της το χάρισε ρε παιδί μου ο άλλος (επειδή έτσι του άρεσε. Η Τζούλια) . Μετά τη σύλληψή της για κατοχή πλαστού διπλώματος οδήγησης, η Αλεξανδράτου θα προσέλθει την Τετάρτη στην ασφάλεια, στο Μέγαρο της Αστυνομίας, για να καταθέσει. Η Τζούλια υποσχέθηκε πως θα κατονομάσει τον άνθρωπο που της το έδωσε.
Για να δούμε, θα μαρτυρήσει το δράστη; Θα τα πει όλα; Ακόμη και τις τιμές; Ακριβώς; ...

[ nonews-NEWS ]

ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...


ΕΚΤΟΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛ...

Τα χτυπήματα στο κύρος του Βήματος ακολουθούν το ένα το άλλο. Είναι συνεχόμενα και ενισχύουν αυτούς που υποστηρίζουν ότι η τακτική που ακολούθησε ο Σταύρος Ψυχάρης έχει ενοχλήσει ακόμα και αυτούς που υποστήριζε (Καραμανλής). Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γ. Παπανδρέου την προηγούμενη Κυριακή προτίμησε την... Ελευθεροτυπίακαι αύριο το Πρώτο Θέμα. Σε αυτές τις δυο εφημερίδες παραχώρησε συνεντεύξεις. Την επόμενη Κυριακή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραχωρεί συνέντευξη στην Καθημερινή. Τα ίδια, ή περίπου τα ίδια και ο Καραμανλής. Αύριο θα δημοσιευτεί συνέντευξή του στηνΚαθημερινή της Κυριακής και την επόμενη στην Real News. Αμέσως μετά παραχωρεί συνέντευξη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Το Βήμα δεν παίζει πουθενά. Σε αντίθεση με ΤΑ ΝΕΑ που έχουν εξασφαλίσει συνέντευξη από τουςΠαπανδρέου και Καραμανλή. Αυτή είναι η πραγματικότητα...
[ fimotro ]
(ένα έντυπο "άσωτο κατ΄ εξακολούθηση" αυτά παθαίνει....)
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:48 μ.μ. - 12/09/2009

Ο ημιμαθής χούλιγκαν και ο άβουλος διεκπαιρεωτής


.
Απο την Αιμιλία Μπενάκη

Ακριβώς έτσι.
Απο τα ξέκωλα που έβαζε στα εξώφυλλα του
MAX, στο οποίο διετέλεσε επι μακρόν διευθυντής -εως το βαθύ γήρας-ο κοςΜανώλης Αναγνωστάκης βρέθηκε συμπαρουσιαστής του Μέγκα Σαββατοκύριακο.
Μοναδικό του προσόν
(εκτός του οτι είναι θαμώνας στις σουίτες του γηπέδου Καραισκάκη), η γνωριμία του με τον Φώτη Μπόμπολα και η στενή φιλία του με τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο.
Παρότι ξόδεψε την επαγγελματική του ζωή
παρατηρώντας με τη λούπα βυζιά, ρόγες και κωλαράκια (που προόριζε για ταεξώφυλλα του MAX), αυτό στάθηκε αρκετό για να τον μετατρέψει σε "βαθύ γνώστη" της πολιτικής μας ζωής.
Το αγόρι που λατρεύει τις αποχρώσεις του ροζ, του φούξια και του κόκκκινου στους σκελετούς των γυαλιών του-προσδίδοντας κάτι βαθιά αλμοδοβαρικό στην όλη του εμφάνιση-έλαβε την εντολή (απο τον Φώτη και τον Χρήστο) να επιτεθεί στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ που φιλοξενούσε στην εκπομπή του και να του ζητήσει κατάθεση-απολογία για την αποπομπή του αγαπημένου της διαπλοκής Κώστα Σημίτη, απο τα ψηφοδέλτια του κόμματος......
[ http://kourdistoportocali.blogspot.com ]

7 ΣΤΟΥΣ 10 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!


Δεν συνδέεται άμεσα, έρχεται, όμως, ως επιβεβαίωση αυτών που γράφαμε για την αποδοχή στους ψηφοφόρους του μεσαίου χώρου της μη συμμετοχής του Κώστα Σημίτη στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Στη δημοσκόπηση της Alco που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, το 70% των Νεοδημοκρατών συμπεριφέρεται υγιώς για το πολιτικό σύστημα και την αγορά. Παρότι βλέπει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου βαδίζει προς την εξουσία, 7 στους 10 Νεοδημοκράτες λένε ναι στην αυτοδυναμία! Αυτός ο χώρος θα κρίνει τις εκλογές. Ο υγιώς σκεπτόμενος ψηφοφόρος. Ο μεσαίος χώρος, δηλαδή...
[ fimotro ]

Χαος απο τις βροχοπτωσεις…..

[ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:21 μ.μ. - 12/09/2009

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...


Ο πρώτος πυλώνας της νεοδημο-κρατικής προπα-γάνδας δομήθηκε, αμέσως, μετά το 2004 κι είχε ως κύρια αναφορά «…την 20ετία του ΠΑΣΟΚ, κατά την οποία χρεώθηκε η χώρα και καταστράφηκε η οικονομία…».
Η μπογιά της κράτησε, σχεδόν, μια 4ετία, έως ότου το «έργο» της γαλάζιας διακυβέρνησης, έγινε πλήρως αντιληπτό, ως προς τις συνέπειές του κι ο λαός ανέκραξε το μοιραίο : «…Ρε συ, τι είναι τούτοι ;… Αυτοί είναι πολύ χειρότεροι !...».
Το νέο ΠΑΣΟΚ ανασκουμπώθηκε και στρώθηκε στη δουλειά, προκειμένου να προσεγγίσει με νέο πνεύμα και νέες προοπτικές, τα προβλήματα της χώρας και του λαού, συνθέτοντας αντιθέσεις, ΛΑΘΗ και προκλήσεις…
Με το που άρχισε ο κατήφορος, οι εγχώριοι φορείς του άκρατου νεοφιλελευθερισμού και της νεοδεξιάς τσαπατσουλιάς, άρχισαν την οικοδόμηση του νέου πυλώνα της αισχρής προπαγάνδας τους : «… Δεν έχουν πρόγραμμα, δίνουν υποσχέσεις, που δεν μπορούν να υλοποιήσουν…».
Ποιος δεν έχει ακούσει το MEGAλο διερώτημα : «…Που θα βρείτε τα λεφτά κύριε Παπανδρέου ;…».
Στην προεκλογική περίοδο, που διανύουμε, οι εναπομείναντες ιπποκόμοι του ξοφλημένου Καραμανλή, παρουσιάζονται πιο επικεντρωμένοι, όπως π.χ. στη φορολογία, τα ακίνητα, το χρέος…
Με γελοίες επιχειρηματολογίες προσπαθούν να παρουσιάσουν τη μαυρίλα τους, άσπρη και να σκουρύνουν το καθαρό πράσινο των θέσεων του ΠΑΣΟΚ.
Από το βήμα της 74ης ΔΕΘ, ο Γιώργος Παπανδρέου με τις παρεμβάσεις του, θα καταγράψει το νέο πρόγραμμα του κινήματος και θα ενημερώσει το λαό, ως προς τις συγκεκριμένες πολιτικές, που έχουν σχεδιαστεί, για την έξοδο από την κρίση, την ανάπτυξη της οικονομίας και την στήριξη του λαϊκού εισοδήματος.
Οι πυλώνες της καραμανλικής προπαγάνδας θα συντριβούν και οι κατασκευαστές, οι συντηρητές και οι εκμεταλλευτές τους, θα μείνουν ξεκρέμαστοι, ξεβράκωτοι στο βλέμμα, αλλά και τη χλεύη του
ελληνικού λαού !...
[ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:03 μ.μ. - 12/09/2009

ΝΤΟΜΙΝΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΩΝ στη Ν.Δ.... Κάτω από την πίεση της ανανέωσης που υλοποιεί ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:52 μ.μ. - 12/09/2009

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ...

.
Με βαρυσήμαντη πολιτική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου κυκλοφορεί το Πρώτο Θέμα της Κυριακής. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναπτύσσει κατά κύριο λόγο τις...
οικονομικές προτάσεις που έχει επεξεργαστεί το επιτελείο του σε σχέση με τα δημοσιονομικά αλλά και τα εισοδήματα τωνφορολογουμένων. Το Πρώτο Θέμαδημοσιεύει νέα δημοσκόπηση της Alco σύμφωνα με την οποία το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ διευρύνεται στο 6,2%.
[ fimotro ]

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (13/9/09)

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:43 μ.μ. - 12/09/2009

Τη μια στιγμή να απευθύνεσαι στα στελέχη σου και να τους καλείς να μη ράβουν υπουργικά κοστούμια και απ΄ την άλλη να δέχεσαι... Θα ήταν ξεφτίλα!


Του ΛΟΥΚΑ ΔΗΜΑΚΑ
Oρισμένοι εξέλαβαν την άρνηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου να δεχθεί τον όρο του κ. Κ. Σημίτη «ή επικεφαλής στο Επικρατείας ή πουθενά» ως άσκηση ηγεσίας εκ μέρους του.
Ωστόσο άλλοι αντιτείνουν ότι θα μπορούσε να καταγραφεί ως άσκηση συνέπειας. Ότι δηλαδή δεν μπορείς τη μια στιγμή να απευθύνεσαι στα στελέχη σου και να τους καλείς να μη ράβουν υπουργικά κοστούμια και απ΄ την άλλη να δέχεσαι- έστω και από έναν πρώην πρωθυπουργό- να ράβει... το δικό του κοστούμι. Κι αυτό, προσθέτουν, όταν επί δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις- με τον ίδιο Γ. Παπανδρέου πάλι πρόεδρο, δηλαδή το 2004 και το 2007- δεν είχε απαιτηθεί η α΄ θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας από τον κ. Κ. Σημίτη.
Είναι βέβαιο ότι μια μερίδα ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, όπως και γενικά των ψηφοφόρων, έχει ενστάσεις ή και διαφωνίες για ορισμένες πτυχές της διακυβέρνησης Σημίτη, ιδίως των τελευταίων χρόνων. Όπως επίσης είναι γενικά αποδεκτό πως οι κυβερνήσεις Σημίτη και έργο έκαναν και στόχους πέτυχαν και εν κατακλείδι τη χώρα κατηύθυναν προς τη σωστή κατεύθυνση.
Είναι σαφές ότι αυτήν τη φορά και οι δύο πλευρές ήθελαν να χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους στόχους τη συμβολική πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Κι αυτό, ιδίως σε μια εκλογική αναμέτρηση όπως η σημερινή που σηματοδοτεί ενδεχομένως μια νέα εποχή, δίνει την ερμηνεία.
[ ΤΑ ΝΕΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:11 μ.μ. - 12/09/2009

e-Διάλογος για το Περιβάλλον...

Από τον Σπύρο Κουβέλη

υποψήφιο βουλευτή Α΄ Αθήνας
.
Φίλες και φίλοι, o χρόνος για το περιβάλλον στη χώρα μας μετράει αντίστροφα, για αυτό δεν έχουμε άλλο περιθώριο για επικοινωνιακούς ελιγμούς, χρειαζόμαστε πράξεις και πολιτικές. Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας, και όλοι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για την προστασία και την αναβάθμισή του. Κανείς μας δεν κατέχει τη μοναδική αλήθεια για το περιβάλλον, για αυτό, κάνοντας χρήση αυτού του νέου βήματος, του ηλεκτρονικού μου ιστολογίου-http://spyroskouvelis.blogspot.com/, σας καλώ όλους να συμμετέχετε στο διάλογο που θέλω να ανοίξω μαζί σας για τις βασικές μας δεσμεύσεις και θέσεις για το περιβάλλον και τη χωροταξία.
Σκέφτηκα ο Ηλεκτρονικός μας Διάλογος για το Περιβάλλον να αρχίσει με...

το ζήτημα των ημιυπαίθριων, ένα ζήτημα που η απερχόμενη Κυβέρνηση το αντιμετώπισε με τη λογική της «εισπρακτικής τοποθέτησης».
Το ζήτημα δεν είναι οι ημιυπάιθριοι, αλλά η αυθαίρετη δόμηση, σας αφορά όλους και περιμένω τις δικές σας προτάσεις και σκέψεις πάνω στις θέσεις μας.
Περιμένω τα σχόλια σας: http://spyroskouvelis.blogspot.com/2009/09/blog-post_1915.html
Σας ζητώ να γίνεται και εσείς κοινωνοί σε αυτό τον ηλεκτρονικό διάλογο για το περιβάλλον, τα blogs και portals στην Ελλάδα μπορούν να αναδείξουν και πολιτικές προτάσεις και είναι μία καλή ευκαιρία να το δηλώσουμε.
Φιλικά
[ PRESS-GR ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:45 π.μ. - 12/09/2009