Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:02 μ.μ.- 2/12/2009

Ο εμίρης της Ραφήνας !!!

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:53 μ.μ.- 2/12/2009

Οταν κοιτας απο ψηλα…….Νο 149

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:19 μ.μ.- 2/12/2009

Με το ιδιο νομισμα….

Μπαίνει ένας τύπος στο μπαρ και λέει στον μπάρμαν:
- “Ένα ουίσκι.”
Βάζει ο μπάρμαν ένα ποτήρι, το γεμίζει και λέει:
- “Πέντε λεπτά.”
Ξαφνιασμένος ευχάριστα ο τύπος παραγγέλνει όλο και περισσότερα ποτά τα οποία είναι όλα πάμφθηνα. Κάποια στιγμή λέει στον μπάρμαν:
- “Να σου πω ρε φίλε, όχι ότι με πειράζει, αλλά γιατί είναι όλα τόσο φθηνά; Το αφεντικό σου που είναι;”
- “Μέσα, γαμαει τη γυναίκα μου.”
- “Τι; Κι εσύ τι κάνεις εδώ;”
- “Του γαμαω την επιχείρηση.”

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:15 μ.μ.- 2/12/2009

Στρατιωτης της παραταξης!

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:11 μ.μ.- 2/12/2009

Δε θα σας λειψει;;;

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:06 μ.μ.- 2/12/2009

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΩΝ !...


Τα αρρωστημένα παπαγαλάκια, μαύρου και σκούρου μπλε χρώματος, που ως σύγχρονοι, κατ΄ αποκλειστικότητα, εκφραστές και έμποροι της πάλαι ποτέ ακμάσασας και με πάταγο, στη συνέχεια, χρεοκοπήσασας, «εθνικοφροσύνης», λύσσαξαν να καταγγέλλουν, εν χορώ, τον Γ. Παπανδρέου, για τις θέσεις του στα εθνικά θέματα, στις οποίες διέγνωναν, προφητικά, ενδοτισμό.
Αγαπημένο τους ζήτημα επικέντρωσης, το «σκοπιανό» και το κρεσέντο τους, η πρόωρη, κατά την κρίση τους, συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού με τον ομόλογό του στο γειτονικό κρατίδιο.
Τι δεν είπαν και τι δεν έγραψαν για την, τάχα, επικοινωνιακή φιέστα, στις Πρέσπες και για την απόπειρα, δήθεν, του Παπανδρέου, να ωραιοποιήσει τον ακραίο Γκρουέφσκι και να τον εξευμενίσει, αυτόν και τις θέσεις του, στα μάτια του ελληνικού λαού.
Σε παρεμφερή στάση και ο ανεκδιήγητος Κουμουτσάκος, ο εκπρόσωπος της διαλυμένης – ακόμα – νεοδημοκρατίας, να το παίζει ειδήμων και Κασσάνδρα !...

Και ξαφνικά, έρχεται το ρεζίλεμα των κάθε είδους και μορφής πατριδοκάπηλων – και ηλιθίων - από τα χείλη του …ίδιου του σκοπιανού πρωθυπουργού :


Ο Γκρούεφσκι, στο πλαίσιο χθεσινοβραδινής του συνέντευξης στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, "Canal 5" , αναφορικά με τη συνάντηση που είχε πρόσφατα, στις Πρέσπες, με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, επανέλαβε ότι όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας, δεν υπήρξε κάποια πρόοδος, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, ο κ. Παπανδρέου τού μετέφερε τις θέσεις που διαβίβασε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις υπό τον ΟΗΕ, στον κ. Νίμιτς, δηλαδή ότι «η Ελλάδα ζητά αλλαγή της εθνικής ταυτότητας, αλλαγή της ονομασίας του έθνους και του λαού».

Ο πρωθυπουργός της γείτονος, ισχυρίστηκε, επίσης, πως παρά το γεγονός ότι ανέφερε στον κ. Παπανδρέου εξαρχής ότι ούτε έχει εντολή, ούτε μπορεί, αλλά ούτε και θέλει να συζητήσει επ' αυτών των ζητημάτων, ο Ελληνας πρωθυπουργός «σχεδόν το 70%, δηλαδή τα 2/3 της διάρκειας της συνάντησης το χρησιμοποίησε εξηγώντας γιατί είναι σημαντική για την Ελλάδα η αλλαγή της εθνικής ταυτότητας, της ονομασίας του έθνους και του λαού».

Είναι χαρακτηριστικό, πως όταν ο Γκρουέφσκι, είχε τονίσει ότι δεν έχει άλλη επιλογή και ότι αυτά έπρεπε να τα ανακοινώσει στην κοινή γνώμη της ΠΓΔΜ, ο Παπανδρέου του απάντησε, ότι φυσικά και μπορεί να τα ανακοινώσει, αφού αυτά ζητεί η Ελλάδα.

Πρόκειται, για μια κλασσική περίπτωση ξεβρακώματος των αισχρών και θλιβερών υβριστών του Γιώργου Παπανδρέου, που εργολαβικά προωθούν την διαστρέβλωση των θέσεων και της πολιτικής του, από παλιά, αλλά ιδιαίτερα από τη στιγμή που έγινε πρωθυπουργός…

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:59 μ.μ.- 2/12/2009

ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...


Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του έλληνα πρωθυπουργού στο ζήτημα της ελληνικής οικονομίας, οι δημόσιες και σαφείς καταγγελίες του για το ρόλο, πριν και μετά, των παραγόντων της Ε.Ε., το κάλεσμα στο κ. Παπαδήμο να σταματήσει την στάση του Πόντιου Πιλάτου και ν΄ ασχοληθεί ενεργά και επιβοηθητικά με τη χώρα του, η αποφασιστική εμμονή στην ουσία της οικονομικής πολιτικής, που είχε εξαγγελθεί και ψηφιστεί από το λαό, οδήγησαν, σε λιγότερο από μια εβδομάδα στην αλλαγή του όλου σκηνικού.
Ένας μετά τον άλλον, οι γκαουλάϊντερς των Βρυξελλών, άρχισαν να τα μαζεύουν και ν΄ αλλάζουν στάση και ρότα. Η εξωφρενική άποψη, πως πρέπει, τώρα, η Ελλάδα να υποστεί κυρώσεις, επειδή δεν λήφθηκαν μέτρα αντιμετώπισης του υπερβολικού ελλείμματος, στο …πρώτο εξάμηνο του 2009, από τον Καραμανλή και τον Παπαθανασίου, παραμερίστηκε, μετά την κατακεραύνωσή της από τους εκπροσώπους της σημερινής κυβέρνησης, η οποία ζήτησε να κριθεί και ν΄ αξιολογηθεί, με βάση το πρόγραμμα, τις θέσεις και τα μέτρα της κι όχι με βάση τις αλχημείες και τις μπακαλίστικες πολιτικές των ανίκανων της νεοδημοκρατίας, τους οποίους ο ελληνικός λαό ξαπόστειλε.

Η ελληνική αντιπροσωπεία, υπό τον κ. Παπακωνσταντίνου, εμφάνισε στο συμβούλιο υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης., ολόκληρη σειρά δηλώσεων ΟΛΩΝ των παραγόντων της ΄Ενωσης, (Αλμούνια, Τρισέ, Γιούνγκερ κ.α.), που καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2009 και μέχρι τις εκλογές του Οκτώβρη, εκθείαζαν την κατάσταση και την ακολουθούμενη, τότε, πολιτική, χωρίς την παραμικρή αναφορά στην επικείμενη κατάρρευση των μεγεθών της ελληνικής οικονομίας.
Η γλυκανάλατη αυτή στάση των βρυξελλάτων άλλαξε άρδην, αμέσως μετά τις 4 Οκτωβρίου και όλοι τους, άρχισαν συντονισμένα και εναρμονισμένα, να επιτίθενται κατά της χώρας και να ζητάνε τα ρέστα, από την νεοεκλεγείσα κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.
Ο στόχος τους εξόφθαλμος και πολύ ευρύτερος : η ματαίωση της εφαρμογής σε χώρα της Ευρωζώνης, μιας άλλης πολιτικής, διαφορετικής από τις συνηθισμένες και ενταγμένες στα πλαίσια του άκρατου νεοφιλελευθερισμού, μιας οικονομικής πολιτικής, που δεν θέλει να φορτώσει τα βάρη της κρίσης στις πλάτες των αδύναμων, εισοδηματικά, τάξεων.
Το γεγονός πως «αντίπαλος» ήταν ο ίδιος ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που εξέφραζε και επιχειρούσε να υλοποιήσει ιδέες, μέτρα και πολιτικές, οι οποίες είχαν επεξεργαστεί και σχεδιαστεί σε διεθνές επίπεδο, εξιτάριζε τα μίσθαρνα εκτελεστικά όργανα του νεοφιλελευθερισμού, που όρμησαν αδίστακτα και αδηφάγα, κατά του Γ. Παπανδρέου, της κυβέρνησής του, της Ελλάδας !...
Παίζοντας τον ξεδιάντροπο ρόλο του προπομπού – καταδότη, έδωσαν το σήμα στους εγκληματικούς μηχανισμούς του κερδοσκοπικού κεφαλαίου, για να πέσουν, σαν τα κοράκια, πάνω στη χώρα μας !...
Ευτυχώς, όπως τονίστηκε παραπάνω, η ληστρική αυτή επέλαση, προς το παρόν αναχαιτίστηκε, μετά την ελληνική αντίδραση και οι λαλίστατοι, μέχρι χθες, Τρισέδες και Αλμούνηδες, το γύρισαν και εμφανίζονται πιο ανεκτικοί και πιο καθησυχαστικοί, τώρα :
« Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ και ο Επίτροπος Χοακίν Αλμούνια τόνισαν ότι είναι ικανοποιητικό το γεγονός ότι η Ελλάδα δεσμεύεται να μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα στο 9,1% του ΑΕΠ το 2010, λέγοντας συγκεκριμένα ότι πρόκειται για ένα "πρώτο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση"…
» Από την πλευρά του, ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, χαρακτήρισε "εικασίες" τα δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο περί πτώχευσης του ελληνικού κράτους, διαψεύδοντας, παράλληλα, κάθε σενάριο για προσφυγή της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
"Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο", δήλωσε και σημείωσε ότι η Ελλάδα ούτε είναι, ούτε θα βρεθεί σε κατάσταση χρεοκοπίας...».
Η σύγκρουση, σαφώς και συνεχίζεται !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:44 μ.μ.- 2/12/2009

Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΕΦΕΡΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΣΑΜΑΡΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΣΤΟ +7.15%!

Ο πολιτικός πολιτισμός που επέδειξαν χθες Παπανδρέου καιΣαμαράς, οι διαπροσωπικές τους σχέσεις που είναι πολύ ισχυρές από παλιά και το κλίμα πολιτικής συναίνεσης που επέβαλαν ο πρωθυπουργός και ο νέος αρχηγός τηςΑξιωματικής αντιπολίτευσης... έφεραν μεγάλα χαμόγελα σήμερα στο Χρηματιστήριο. Πλήρης η αντιστροφή του κλίματος στο ελληνικό Χρηματιστήριο. Κατέγραψε ισχυρά κέρδη κατά 7,15% πλησιάζοντας ξανά τις 2.500 μονάδες. Ισχυρή ώθηση από τις τράπεζες. Σημείωσαν άνοδο 9,85%. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 2.425,09 μονάδες. Στα 302,3 εκατ. ευρώ η αξία των συναλλαγών. Για να δούμε. Κάτι καλύτερο φαίνεται να έρχεται με την εκλογή του Σαμαρά.

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:18 π.μ.- 2/12/2009