Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Debate 2009 - Μόνο τα σώβρακα που δεν του πήρε!

Προς το παρόν δηλαδή. Κάπως έτσι έφυγε ο Κώστας Καραμανλής χθες από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ....

(πατήστε πάνω για μεγέθυνση)

O Γιώργος Παπανδρεου με μία εμφάνηση και θέσεις, που δεν την περίμενε με τίποτα θα λέγαμε ο Καραμανλής....τον άφησε κυριολεκτικά με τα σώβρακα! Το τελευταίο χαρτί του ο απερχόμενος πλέον Πρωθυπουργός το έπαιζε χθες το βράδυ. Ήταν η τελευταία ευκαιρία για να αποτρέψει από το κόμμα του και τον ίδιο μια επερχόμενη συντριβή.Έπαιξε τα ρέστα του και τα έχασε. Κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του Καραμανλή.

Η νύχτα της 4ης του Οκτώβρη, πλέον για αυτόν, φαίνεται να φαντάζει σαν ένας τρομακτικός εφιάλτης που θα τον συνοδεύει για όλη του τη ζωή.
από [hakis-hakis.blogspot.com ]

Ένας λαϊκός ήρωας στο Χίλτον!


Την Δευτέρα στο Χίλτον, η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γ. Αλογοσκούφη! Επιτέλους, ο λαϊκός ήρωας των φτωχών και καταφρονεμένων θα καταθέσει τις ιδέες του για το μέλλον (και τις δικαιολογίες του για το θλιβερό παρελθόν...) μακριά από τους κινδύνους των λαϊκών αγορών και άλλων απειλητικών περιοχών της Α' Αθήνας. Προσοχή, όμως: οι τσάντες των επισκεπτών θα ελέγχονται με ειδική συσκευή ανίχνευσης γαλακτοκομικών και οπωροκηπευτικών...
Υ.Γ. Μετά βδελυγμίας διαψεύδονται φήμες, περί υπονόμευσης της θαυμάσιας αυτής τελετής από τον κεντρικό μηχανισμό της Ρηγίλλης, που πολύ θα ήθελε να ξεχάσει τον Αρχιτέκτονα της Απογραφής...
από [ www.prasinigata.blogspot.com ]

Τα στοιχήματα: Ανεβαίνει ο ΛΑΟΣ, πέφτει το ΚΚΕ


Άλλη μια αντικομμουνιστική συνωμοσία των διεθνών κέντρων παραπληροφόρησης αποκαλύπτει η Πράσινη Γάτα: διεθνές πρακτορείο στοιχημάτων "βλέπει" σχεδόν σίγουρη την πτώση του ΚΚΕ τουλάχιστον κατά 2% και την άνοδο του ΛΑΟΣ τουλάχιστον κατά 2%!
Στη γνωστή ιστοσελίδα www.bwin.com, όπου οι δόλιοι καπιταλιστές παρασύρουν την εργατική τάξη σε παράνομα στοιχήματα στο αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, έχει πάψει να παρουσιάζει ενδιαφέρον το κεντρικό στοίχημα για το νικητή των εκλογών.
Όσοι ποντάρουν στη νίκη του ΠΑΣΟΚ (θεωρούμενη ως βέβαιη, βάσει της απόδοσης που δίνει το πρακτορείο), θα πάρουν απόδοση μόνο 3% στο κεφάλαιό τους. Αντίθετα, όσοι τολμηροί δεν αγαπούν τα ευρώ τους και ποντάρουν σε νίκη της ΝΔ, θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους στο 9πλάσιο! Η απόδοση που έδινε το ίδιο πρακτορείο λίγες ημέρες νωρίτερα για τη νίκη της ΝΔ ήταν 9,5, δηλαδή η σαρωτική αντεπίθεση του Κουρασμένου δεν έπεισε ιδιαίτερα τους μπουκ, αφού μειώθηκε η απόδοση του στοιχήματος υπέρ της ΝΔ μόνο κατά μισή φορά.
Πέρα από αυτά τα ανιαρά, το πρακτορείο δίνει δύο νέα στοιχήματα, με αρκετό ενδιαφέρον: για την πιθανότητα να μειωθεί η εκλογική δύναμη του ΚΚΕ περισσότερο από 2%, σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές, δίνεται απόδοση 1,90, δηλαδή αυτό το σενάριο θεωρείται αρκετά πιθανό. Στον αντίποδα, για το σενάριο της ανόδου του ποσοστού του ΛΑΟΣ περισσότερο από 2%, δίνεται απόδοση 1,80, δηλαδή και αυτό το σενάριο θεωρείται αρκετά πιθανό.
Ο Περισσός, λοιπόν, καλείται να απαντήσει δυναμικά σε άλλη μια συνωμοσία του διεθνούς κεφαλαίου εις βάρος του λαϊκού κινήματος: οι καπιταλιστές όχι μόνο υπονομεύουν λυσσαλέα το Κόμμα, αλλά κερδοσκοπούν και επί των σεναρίων κάμψης των ποσοστών του! Η άθλια επίθεση των αλογομούρηδων δεν θα περάσει! Αλέκα, σε στηρίζουμε και δεν στοιχηματίζουμε!

από [ www.prasinigata.blogspot.com ]

Οτι δεν εδειξαν οι καμερες…..

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

σχολιασμός της επικαιρότητας | 24/09/09

.

1. Σύλληψη υπόπτων για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Θερμά συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. Στόχος μας η ανοικοδόμηση μίας Αστυνομίας που θα δίνει κάθε μέρα σιγουριά στον πολίτη, προστατεύοντας τα δικαιώματά του. Περισσότερα...

2. Άγνοια ή συνειδητή προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών; Ή και τα δύο;

Το δάσος της…Ανθούσας και τα άλλα 4 μεγάλα ψέματα του κ. Καραμανλή στο debate. Περισσότερα...

3. …Και ακόμη ένα, ίσως το χειρότερο ψέμα του κ. Καραμανλή: η χρηματοδότηση των stage

Κατά την προχθεσινή συζήτηση, ο Γ. Παπανδρέου έθεσε μετ’επιτάσεως το θέμα των stage, επισημαίνοντας ότι εν μέσω προεκλογικής περιόδου, γίνεται ένα όργιο προσλήψεων με stage. Ο κ. Καραμανλής απάντησε «μα τι λέτε τώρα, αυτά είναι κοινοτικά χρήματα»!

Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η αποχωρούσα κυβέρνηση χρησιμοποιεί τα χρήματα του ΟΑΕΔ, δηλαδή τις εισφορές των εργαζομένων για τα προεκλογικά της παιχνίδια. Περισσότερα...

4. Καθαρές κουβέντες για τις προσλήψεις στο Δημόσιο

Γ. Παπανδρέου στη Δ.Ε.Θ.: «Αν υπάρχουν παρανομίες, βεβαίως δεν θα τις επικυρώσουμε. Για τις νόμιμες προσλήψεις, δεν υπάρχει κανένα θέμα απολύσεων». Περισσότερα...

5. Ένα απλό ερώτημα στους «εγκεφάλους» της Ρηγίλλης που μας ρωτάνε «πού θα βρείτε τα λεφτά»

Εσείς που θα βρείτε τα λεφτά για να μειώσετε το έλλειμμα από το 6%; Περισσότερα...

6. Γιγαντοαφίσες

Στην αρχή έδειχναν να συμφωνούν μαζί μας για μη χρησιμοποίηση, αλλά μετά γέμισαν τη χώρα. Περισσότερα...

ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ... 2004!


Καλά πόσο αστείοι πρέπει να είναι οι συνεργάτες του Καραμανλή που ζητάει από τον Γ. Παπανδρέου να του πει τους ακριβείς αριθμούς τόσο των αυξήσεων όσο και των φορολογικών συντελεστών που θα εφαρμόσει τις πρώτες 100 μέρες. Ας φτιάξουν πρώτα οι... ίδιοι ένα καινούριο πρόγραμμα (γιατί στο site τους έχουν ακόμη αυτό του 2004) και μετά ας μιλήσουν!!! Και εν πάσει περιπτώσει (μιας και την αγαπάει πολύ την έκφραση ο Καραμανλής...) οΠαπανδρέου δε θέλει να αναφέρει τους ακριβείς αριθμούς γιατί δε γνωρίζει πόσο ακριβώς... "καμμένη" είναι η γη που θα παραλάβει και δε θέλει να φανεί αναξιόπιστος στο μέλλον! Αυτό θα πει υπευθυνότητα, όχι να λέμε προεκλογικές μπαρούφες (π.χ. θα μονιμοποιηθούν οι250.000 συμβασιούχοι κ.ο.κ.) και στη συνέχεια να μην πραγματοποιείται τίποτα..
από [ fimotro ]

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ GALLOPS...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥ...


Ο Κουμουτσάκος εμφανίστηκε ξανά στον ΑΝΤ1. Και πάλι λίγος. Πολύ λίγος, θα λέγαμε. Δεν τον συγκρίνουμε με τον Παπακωνσταντίνου που έχει εξειδικευμένες σπουδές στην Οικονομία, αλλά με οποιονδήποτε κι αν έβγαινε το ίδιο λίγος θα φαινόταν. Είναι και ανεπαρκής. Τα λάθη που κάνει είναι ανεπίτρεπτα για εκπρόσωπο Τύπου. Σήμερα προσπαθούσε... να εξηγήσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για τους δανειολήπτες. Προσπαθώντας να στριμώξει τον Παπακωνσταντίνου για το πρώτο νομοσχέδιο που ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου για τα χρεωκοπημένα νοικοκυριά, μπέρδεψε τα μπούτια του. Συμβαίνουν αυτά...
από [ fimotro ]

Δραστηριότητες Απόστολου Αγελαράκη, υποψήφιου βουλευτή Καβάλας ΠΑΣΟΚ

Κεντρική ομιλία πραγματοποίησε, ο Απόστολος Αγελαράκης, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας ΠΑΣΟΚ, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παλαιοχωρίου, σε κεντρικό καφενείο του χωριού, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009. Την ομιλία παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ευχήθηκαν στον υποψήφιο βουλευτή καλή επιτυχία και καλό αγώνα. Ο Απόστολος Αγελαράκης τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του: «Η περιοχή του Παγγαίου Όρους είναι μία πανέμορφη τοποθεσία, με αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Είναι, ωστόσο, εγκαταλελειμμένη. Ο ορεινός όγκος του Παγγαίου προσφέρεται για ανάπτυξη μονάδων αγροτουρισμού. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει προσφέρει καμία στήριξη και προοπτική στην περιοχή. Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα στους κατοίκους και στα προβλήματά τους –πριν και μετά τις εκλογές- και να αγωνιστώ, ώστε, να αναπτυχθεί, αξιοποιηθεί και εκμεταλλευτεί το Παγγαίο Όρος όπως πρέπει, με στόχο να αναδειχθούν όλες οι δυνατότητες και οι ομορφιές αυτού του τόπου».

Επιπρόσθετα, ο Απόστολος Αγελαράκης, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009, βρέθηκε στη λαϊκή αγορά της Νέας Καρυάς, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, που διένειμαν προεκλογικό ενημερωτικό υλικό στους πολίτες. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε μονάδες της Βιομηχανικής Περιοχής Καβάλας, όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους και συζήτησε μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν.

Επιστρέφοντας στο πολιτικό του γραφείο, συναντήθηκε με δεκάδες πολίτες ενώ, το απόγευμα της ίδιας μέρας, πραγματοποίησε ομιλία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγιάσματος. Τέλος, έδωσε το παρών στην κεντρική εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καβάλας, στη διάρκεια της οποίας, πραγματοποίησε ομιλία η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συλβάννα Ράπτη.

Επιστροφή... [ στην αρχική... ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Συντονιστείτε ... άρχισαν !!!

Η ζεστή χυλόπιτα έρχεται ... στις 4 Οκτώβρη !!!
από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]

Για να φύγει η παράταξη της υποταγής, της υποτέλειας, της πλουτοκρατίας

από [ σίβυλλα ]

Ανακοινώθηκε η εξαγορά των πρατηρίων της Shell


ΕΝΑΝΤΙ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ 219,1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ

Η Motor Oil ανακοίνωσε την συμφωνία εξαγοράς του δικτύου πρατηρίων της Shell στην Ελλάδα.

"Συμφωνία με “SHELL OVERSEAS HOLDINGS LTD” και “SHELL GAS (LPG) HOLDINGS BV”
Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τη SHELL OVERSEAS HOLDINGS LTD προκειμένου να αποκτήσει από
την τελευταία τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα που αφορούν:
- τη διακίνηση και εμπορία καυσίμων μέσω του δικτύου των 700 περίπου πρατηρίων καυσίμων που φέρουν το σήμα της,
- τις συνοδευτικές ιδιόκτητες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις καυσίμων συνολικής χωρητικότητας 137.000 κ.μ. (Καλοχώρι, Αμφιλοχία, Πέραμα, Χανιά, Αλεξανδρούπολη, Ρόδος),
- την ανάμιξη και παρασκευή λιπαντικών στις εγκαταστάσεις στο Πέραμα,
- την αποθήκευση και διανομή χημικών,
- το 49% της εμπορίας αεροπορικών καυσίμων.
Η μεταβίβαση των εν λόγω δραστηριοτήτων θα πραγματοποιηθεί μέσω της απόκτησης του 100% των μετοχών της εταιρείας SHELL HELLAS A.E. η οποία, μετά την ολοκλήρωση της αναδιοργάνωσης που υφίσταται και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, θα ενσωματώνει τις δραστηριότητες αυτές. Το υπολοιπόμενο 51% της εμπορίας αεροπορικών καυσίμων θα παραμείνει υπό τον έλεγχο της SHELL OVERSEAS HOLDINGS LTD. Η δραστηριότητα της εμπορίας λιπαντικών με το εμπορικό σήμα SHELL δεν αποτελεί μέρος της ως άνω περιγραφόμενης συμφωνίας.
Η αξία της συναλλαγής θα ανέλθει σε Ευρώ 219,1 εκατ.
Παράλληλα συμφωνήθηκε η διατήρηση του εμπορικού σήματος της SHELL στα πρατήρια καυσίμων που αποτελούν αντικείμενο της συναλλαγής για περίοδο τουλάχιστον 5 ετών.
Επιπρόσθετα, η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. ήρθε σε συμφωνία με τη SHELL GAS (LPG) HOLDINGS BV για τη μεταβίβαση από την τελευταία του 100% των μετοχών της SHELL GAS A.E.B.E. ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, εταιρείας μέσω της οποίας ο Όμιλος SHELL δραστηριοποιείται στον κλάδο του υγροποιημένου αερίου στην Ελλάδα.
Η αξία της συναλλαγής θα ανέλθει σε Ευρώ 26,5 εκατ.
Οι ανωτέρω συμφωνίες τελούν υπό την έγκριση των αρμόδιων εποπτικών αρχών και των επιτροπών ανταγωνισμού.
Μαρούσι, 24 Σεπτεμβρίου 2009
Το Διοικητικό Συμβούλιο"

από [ troktiko ]

Από γκάφα σε γκάφα ο Κουμουτσάκος



Περσινά φυλλάδια του ΠαΣοΚ εμφάνισε σαν φετινά ο Κουμουτσάκος. Προσπάθησε να πληροφορίσει ότι το ΠαΣοΚ παραπληροφορεί... Τέλος πάντων, βγήκε ο Παπακωνσταντίνου και τους έκανε ρεζίλι. Γιατί ρε παιδιά εκεί στη Ρηγίλλης δεν αποφασίζετε να σοβαρευτείτε το ένα λάθος μετά το άλλο. 'Η το έχετε πάρει απόφαση ότι χάνετε τις εκλογές ή θέλετε να εκθέσετε τον Καραμανλή. Τώρα ποιος ωφελείται γι αυτό; Μην είστε τόσο σίγουροι ότι είναι αυτός που φαίνεται...
από [ troktiko ]

Πήρε πίσω την χθεσινή του απόφαση . Είμαστε σε επαγρύπνηση λένε οι Κτηνοτρόφοι


Κανονικά, από 1ης Νοεμβρίου, θα ισχύσει η υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης του γάλακτος στα συσκευασμένα γαλακτοκομικά προϊόντα. Μετά την δημοσιότητα που πήρε η σκληρή κριτική που άσκησε ο.....

πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, κ. Παναγιώτης Πεβερέτος,και οι κτηνοτρόφοι απο όλη την Ελλάδα στην χθεσινή απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης, κ. Γ. Βλάχου, για δίμηνη αναβολή του μέτρου, σήμερα ανακλήθηκε.

«Δεν εφησυχάζουμε επειδή ο υφυπουργός ανακάλεσε την απόφασή του κάτω από την πίεση του εκλογικού κόστους που θα είχε το κόμμα του» δήλωσε ο κ. Πεβερέτος.

από [ agroschannel ]

ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...


Ένα πολύ χοντρό επικοινωνιακό παιχνίδι παίζεται τις τελευταίες ώρες με εταιρεία μετρήσεων (MRB) και τοΜέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα λοιπόν με διαρροές από συγκεκριμένες εταιρείες μετρήσεων η διαφορά μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. παραμένει κοντά στο 6%, αλλά προκύπτει ένα νέο δεδομένο που ίσως αλλάξει την ροή της αυτοδυναμίας για τον Γιώργο Παπανδρέου. Επειδή δεν μπορούν να εμφανίσουν ότι... υπάρχει κλείσιμο της διαφοράς, διαρρέουν ότι οι Οικολόγοι εμφανίζουν σημαντική άνοδο τις τελευταίες ημέρες πλησιάζοντας το 3%. Για την ακρίβεια η MRB στις τελευταίες κυλιόμενες μετρήσεις δίνει στους Οικολόγους 2,7%. Εάν οι Οικολόγοι μπουν στη Βουλή τα υπόλοιπα των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής θα μειωθούν δραματικά. Όσο περισσότερο μειώνεται το ποσοστό αυτό, τόσο ανεβαίνει ο πήχηςτης αυτοδυναμίας καθώς θα χρειαστεί ποσοστό μεγαλύτερο του 42,5%! Τι σκέφτονται οι άνθρωποι για να κόψουν την αυτοδυναμία του Γιώργου!...
από [ fimotro ]

ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ...


Η Μιλένα δεν περπατάει στη Β΄Αθηνών. Θα εκλεγεί, βέβαια, καθώς το ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει από 16-18 βουλευτές. Η Αποστολάκη σε όλες τις τηλεφωνικές μετρήσεις εμφανίζεται λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τη δέκατη θέση. Για υπουργός ή υφυπουργός βέβαια δεν παίζει ούτε στα όνειρά της. Το ξέρει και η ίδια. Είναι από τα πρόσωπα που... οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου δεν θέλουν να βλέπουν μπροστά τους. Παράλληλα, τα δικαστικά προβλήματα με τον πρώην σύζυγό της Π. Συγγελίδη δεν έχουν ακόμα τελειώσει. Αντιθέτως, φαίνεται να λαμβάνει τέλος η φιλία της με τον Άρη Βωβό. Όπως έλαβε τέλος και η φιλία της με τον Φ. Μπόμπολα. Εξακολουθεί βέβαια η Μιλένα να του γίνεται "τσιμπούρι", κυρίως για να τη βοηθήσει με το Mega και το Έθνος. Ο γιός του Γιώργου Μπόμπολα θα έχει από εδώ και πέρα σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από το να σηκώνει τα τηλέφωνα που του κάνει η κουραστική Μιλένα. Παντεύεται την general manager των επιχειρήσεών του Ειρήνη Μανουσάκη. Και κλάααμα η Μιλένα...
από [ fimotro ]

Δήλωση Γιώργου Α. Παπανδρέου έπειτα απο την συνεδρίαση του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη Νέα Υόρκη


Δηλώσεις Γιώργου Παπακωνσταντίνου προς τους Πολιτικούς Συντάκτες



5.000 στην ομιλία Σκανδαλίδη...


Ομιλία Κώστα Σκανδαλίδη: Θρίαμβος!! 5.000 πολίτες!! Δεν ξανάγινε ποτέ στην Αθήνα!!!
Στην ομιλία Σκανδαλίδη στο μουσικό θέατρο Rex γέμισε όλη η Πανεπιστημίου. Υπολογίζεται ότι πάνω από 5.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην ομιλία Σκανδαλίδη.
Ταυτόχρονα πιο πέρα μίλαγαν δύο υποψήφιοι της Ν.Δ. ο Γ. Παπαθανασίου και ο Α. Νάκος και δεν είχαν πάνω από 200 άτομα.
Οι συγκεντρώσεις είναι η καλύτερη δημοσκόπηση σήμερα! Το Πασοκ πάει για μεγάλη αυτοδυναμία!!
από [ PRESS-GR ]

Σε κατάσταση αποσύνθεσης...

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]

9 και σημερα………


από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

Οταν κοτας απο ψηλα Νο 100


από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

Ετσι την πατησε…..

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

Τερμα τα debate ,τερμα οι δημοσκοπησεις.

Βαδιζουμε ολοταχως προς την καλπη...
Τα συμπερασματα απο τις μονομαχιες των πολιτικων αρχηγων βγηκαν,ο καθε πολιτης καταλαβε,αυτο που καταλαβε,βαδιζουμε ολοταχως στην μαχη των εκλογων.
Οι ευχες στα κομματικα γραφεια δινουν και παιρνουν,ολοι ευχονται στους βουλευτες τα καλυτερα...
Εκτος απο τον πρωθυπουργο μας που κλαιει με μαυρο δακρυ...
Μηνύθηκε και η ντορα απο τον βγενοπουλο....ωχ,ωχ,ωχ....
Ποιος ειδε τον δρακουλα και δεν φοβηθηκε.
Ελπιζουμε να δουμε καποια στιγμη ασπρη μερα σε αυτο τον τοπο..στην μετα μητσοτακη εποχη..

από [ spyros1000 ]