Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Σοφα λογια……..

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:34 μ.μ.- 3/12/2009

Συμφωνια;;;;

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:30 μ.μ.- 3/12/2009

Οταν κοιτας απο ψηλα…..Νο 150

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:26 μ.μ.- 3/12/2009

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : Η ΒΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


Στον άδικο χαμό του Αλέξη Γρηγορόπουλουαναφέρθηκε πριν από λίγο οπρωθυπουργός στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τους πολίτες να τιμήσουν τη μνήμη του15χρονου μαθητή, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας και του αποκλεισμού.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση κατανοεί τα προβλήματα των νέων, προβλήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική συγκυρία, αλλά και με τα παγκόσμια προβλήματα, όπως η κλιματική αλλαγή.
«Η κυβέρνηση αυτή ήλθε να δώσει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον» συνέχισε, λέγοντας ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει δημόσια διαβούλευση για το πώς μπορούν να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των νέων.
Τόνισε ότι η ελληνική κοινωνία πρέπει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας, κατά των καταστροφών. «Η βία αναπαράγει τα προβλήματα. Πρέπει να διαφυλάξουμε τους θεσμούς και να τιμήσουμε τη μνήμη ενός παιδιού με ένα μήνυμα κατά της βίας» σημείωσε.

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:09 μ.μ.- 3/12/2009

Μ. LYNCH : ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2010


Θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης στην Ελλάδααναμένει για την επόμενη χρονιά η Merrill Lynch, επαναλαμβάνοντας πάντως ότι η οικονομία χρειάζεται μεταρρυθμίσεις με στόχο τη μείωση των δαπανών και τη συρρίκνωση του Δημόσιου τομέα. Ο οικονομικός...αναλυτής της Merrill Lynch για την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, Μπιλ Ο’Νιλ, παρουσίασε τις προβλέψεις του Οίκου για το 2010, λέγοντας ότι η επιδείνωση των δημοσιονομικών μεγεθών της Ελλάδας παραμένει ανασταλτικός παράγοντας για την ανάπτυξη.
Ωστόσο, οι εκτιμήσεις του Oίκου μιλούν για θετικό ρυθμό ανάπτυξης 2,1% το 2010 και 2,8% το 2011. Παράλληλα, τόνισε ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας όσον αφορά στη χρηματοδότησή του.

από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:43 μ.μ.- 3/12/2009

Αν η γυναίκα που αγαπάς…..

….. τρέμει όταν την φιλάς,
αν αισθάνεσαι τα φιλήδονα χείλη της να καίνε σαν πυρακτωμένα κάρβουνα,
αν η αναπνοή της είναι βαθειά και αναστατωμένη,
αν τα μάτια της λάμπουν σαν αστραπή στο σκοτάδι…
ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ!!!

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:25 π.μ.- 3/12/2009