Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

Η θέση του Γ. Παπανδρέου για την χρησιμοποίηση των γνωστών
«βατοπεδινών», στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., εξελίχθηκε σε κίνηση ΜΑΤ κι ανάγκασε τον πρωθυπουργό σε μια «πατάτα» ανάλογη εκείνης του περσινού Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είχε τονίσει, χθες το μεσημέρι στη διακαναλική του συνέντευξη, πως δεν δέχεται το δίλλημα και είχε διερωτηθεί : 
«…Αν είναι αθώοι, οι άνθρωποι, γιατί να κοπούν ; Αν κοπούν όμως, αυτό δεν είναι παραδοχή της ενοχής τους ; Και δεν αποτελεί αυτό μια ξεδιάντροπη ομολογία της συγκάλυψης και της μεθοδευμένης παραγραφής ;…».

Στριμωγμένος άγρια ο κ. Καραμανλής, επεχείρησε να ξεφύγει από το «κεφαλοκλείδωμα», το βράδυ, στη φιλική κουβέντα, που είχε με τον Πρετεντέρη στο Mega, αραδιάζοντας άλλα αντ΄ άλλων και ανάγοντας το ειδικό αυτό ζήτημα, στη γενική παρακολούθηση, αξιολόγηση και κρίση, ΟΛΩΝ : υπουργών, βουλευτών, πολιτευτών κλπ.
΄Οσο, όμως, κι αν προσπάθησε, ο πρωθυπουργός έδειξε πως θεωρεί τους «βατοπεδινούς» παρόντες, μάχιμους και χρήσιμους, απλά, όπως και ο κ. …Αλογοσκούφης, χρειάστηκε να μείνουν, για λίγο, εκτός κυβέρνησης, στα πλαίσια της …εναλλαγής και της ανανέωσης των προσώπων… ΄Ελα όμως που η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, αλλά και των ίδιων των ψηφοφόρων της Ν.Δ., θεωρούν τους περί ων ο λόγος, ένοχους και ζητάνε τον αποκλεισμό τους από τα ψηφοδέλτια στις ερχόμενες εθνικές εκλογές !...

Δυστυχώς γι αυτόν, με τον γκρεμό μπροστά του και το ρέμα πίσω του, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, παρά να διαλέξει προς τα πού θα πέσει !...
από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:23 μ.μ. - 28/05/2009

Γελοιογραφίες

από ΤΑ ΝΕΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:17 Μ.Μ. - 28/05/2009

Εικονική πραγματικότητα

Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου
ΛΟΙΠΟΝ μάθαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από τη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στο Μega. 
Κατ΄ αρχάς δήλωσε ότι δεν είναι... κουρασμένος- αλλά θα μας επιτρέψει να διατηρούμε πολλές αμφιβολίες, καθώς η καθημερινή δραστηριότητά του εξαντλείται στα απολύτως απαραίτητα. 
Κατά δεύτερον μάς ενημέρωσε ότι δεν σκέφτεται να συνταξιοδοτηθεί- εξέλιξη που προφανώς δεν εξαρτάται από τον ίδιο, αλλά από εμάς, και είναι θέμα χρόνου. Μηνών δηλαδή. 
Κατά τρίτον, μας δημιούργησε την αίσθηση ότι μας «δουλεύει» κανονικά. 
Εμφανίσθηκε... πληγωμένος από το Βατοπέδι! Το οποίο δεν ήταν ακριβώς σκάνδαλο, αλλά μια υπόθεση στην οποία- προσέξτε παρακαλώ- υπήρξαν μεν «σκανδαλώδεις επιδιώξεις», αλλά όχι από πολιτικά πρόσωπα τα οποία επεδίωξαν να βλάψουν τα συμφέροντα του Δημοσίου! Με κάτι τέτοια, είναι προφανές ότι η συνέντευξη δεν αντέχει σε καμιά σοβαρή κριτική. Απλώς επιβεβαιώνει ότι ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει τίποτε απ΄ ό,τι του συνέβη. 
Ζει σε μια εικονική πραγματικότητα και νομίζει ότι μαζί του ζούμε κι εμείς όλοι. Θα ξυπνήσει το βράδυ της 7ης Ιουνίου, σίγουρα... 
από ΤΑ ΝΕΑ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:08 μ.μ. - 28/05/2009

Σιγά τ΄ αυγά....



Πάει και αυτή η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Καραμανλή σε δημοσιογράφο, και σε ποιόν στον Πρετεντέρη, τον "Ρουσόπουλο της Δημοσιογραφίας", τον άνθρωπο που στηρίζει φανερά τον Καραμανλή όπου και να βρεθεί και σταθεί. Η συνέντευξη έγινε σε ένα κλίμα ευφορίας και από τις δυο μεριές. Οι ερωτήσεις και οιαπαντήσεις γνωστές και για τους δυο, και στημένο το όλο σκηνικό για να φανεί ρεαλιστικό και τελικά "όχι στημένο". Στην τελική αυτό που μάθαμε μόνο είναι πως πως ο Καραμανλής δεν έχει κλείσει τα 53 ακόμη....και φυσικά αυτό είναι ένα πολύ ωραίο επιχείρημα για να εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστάρης και εφιάλτης στην καθημερινότητά μας.

Εμείς σαν άτομα φυσικά με 
καλλιτεχνική άποψη εμπνευσμένηαπό την σημερινή συνέντευξη κάναμε αυτόν τον πίνακα δώροστους δυο αγαπημένους μας πρωταγωνιστές της.
από Ηakis
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:44 μ.μ. - 28/05/2009

Δεν τον θέλει με τίποτα...


[πατήστε πάνω για μεγέθυνση]

.....δεν Τον θέλουμε και εμείς εδώ που τα λέμε!
από Ηakis
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:44 μ.μ. - 28/05/2009

Ο ΤρεμοΣΚΟΠΙΑνόπουλος

Μέρα με την μέρα βγαίνουν στη φόρα πολλά πράγματα και θάματα για τους Οικολόγους Πράσινους του κ.Τρεμόπουλου. Όπως ότι η θέση τους για την Μακεδονία είναι πως το όνομα δεν ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες όπως μας έχει αποδείξει η Ιστορία, δηλαδή την σχέση Ελλάδα=Μακεδονία. Αλλά ο κ.Τρεμόπουλος έρχεται να πει πως η αληθινή Ιστορία της Μακεδονίας ανήκει στους Σκοπιανούς και δικαιωματικά διεκδικούν το όνομα και όλη την Ιστορία του "Σκοπιανού", κατά αυτόν, Μέγα Αλέξανδρου. Ο εν λόγο κύριος μαθαίνουμε σήμερα από το troktiko, με φωτογραφία απόδειξη, πως έχει συμετάσχει και σε εκδήλωση για την παρουσίαση του «Μακεδονικού Αναγνωστικού», ενός βιβλίου που αξιοποιείται έντονα από τη σκοπιανή προπαγάνδα. Δυστηχώς κύριε Τρεμόπουλε αν και έιχαμε διαφορετιή άποψη για εσάς και το κόμμα σας, δεν θα σας κάνουμε την χάρη! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, γιατί η Ελλάδα είναι Μακεδονική, αν ξέρετε από Ιστορία.
από Ηakis
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:29 μ.μ. - 28/05/2009

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ...

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:11 μ.μ. - 28/05/2009

ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ MEGA...

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:00 μ.μ. - 28/05/2009