Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.

Ιδιωτικό Τειρεσία δεν είχαν;;;;....μεγάλη υστέρηση από τους νόμιμους τοκογλύφους.....

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:56 μ.μ. - 11/07/2009

οταν δεν υπαρχουν € και τζάαμπα να τα δίνουν δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε γιατί θα μας λείπουν τα εισητήρια ή η βενζίνη....

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:49 μ.μ. - 11/07/2009

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝΑΡΜΟΔΙΩΝ (ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΤΟΥ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙ)

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:38 μ.μ. - 11/07/2009

Στο σπίτι του Μητσοτάκη μαγειρεύτηκε η Αποστασία

Απόρρητη έκθεση Αμερικανού διπλωμάτη αποκαλύπτει τον ρόλο του σημερινού επιτίμου προέδρου της Ν.Δ. στο πολιτικό παιχνίδι που οδήγησε στη χούντα.

Τι ειπώθηκε σε δείπνο τον Ιούνιο του ΄65 για τον Γ. Παπανδρέου, την κόντρα του με το παλάτι, τον Ανδρέα, το Κυπριακό...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου  βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης και  έγινε στόχος προσβλητικών χαρακτηρισμών  από τον υπουργό του
Έγκλημα εκ προμελέτης ήταν η Αποστασία. Το αποδεικνύει απόρρητη έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπουκαταγράφεται σειρά συναντήσεων Αμερικανού διπλωμάτη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την«κλίκα του», αρκετές εβδομάδας πριν από την πτώση της κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου. Ο Αμερικανόςεπισκέπτης, στο υπόμνημά του, θεωρεί «ολοφάνερο» ότι ο Μητσοτάκης εμφανιζόταν ως «καλύτερη εναλλακτική λύση για τη θέση του Πρωθυπουργού».

Το απόρρητο υπόμνημα- με ημερομηνία 28 Ιουνίου 1965- που αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ», καταρρίπτει πλήρως τους ισχυρισμούς Μητσοτάκη ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στην κρίση που οδήγησε σε παραίτηση τον Γεώργιο Παπανδρέου αλλά αναμείχθηκε μετά στις κυβερνήσεις των Αποστατών. Αποκαλυπτικό είναι το υπόμνημα και για το Κυπριακό. Στη συνάντηση με τον Αμερικανό, ο Μητσοτάκης τάσσεται αναφανδόν υπέρ του Σχεδίου Άτσεσον, το οποίο, κατά την άποψή του, έπρεπε να επιβληθεί στον Μακάριο ακόμη και με πραξικόπημα!
συνέχεια :

Ήθελε πραξικόπημα στην Κύπρο

[ ΤΑ ΝΕΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:23 π.μ. - 11/07/2009

Εισπρακτικές εταιρείες !!!... Ρε μπας και ήταν και νομότυπες, απ΄ αυτές των Τραπεζών ντε και των Εφοριών ;;;

Τοκογλυφίες και επιχείρηση είσπραξης και σπάσιμου επιταγών είχε στήσει η συμμορία Βλαστού, με... παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα!

Από τις απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες προκύπτει ότι ρόλο... ηγέτη σε τοκογλυφικές συναλλαγές είχε ο «γιγαντάκιας» Γιώργος Τρομπούκης, ο οποίος χρησιμοποιούσε άκρως... αποτελεσματικές μεθόδους για να εισπράττει τα χρεωστούμενα.

συνέχεια :

Τοκογλυφία ΑΕ από τη συμμορία

[ ΕΘΝΟΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:23 π.μ. - 11/07/2009

Mέτρα για έξοδο από την κρίση.

(κλικ)

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ - ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)

(κλικ)

Πέστα χρυσόστομε (για το τελευταίο δεν παίρνουμε και όρκο... )

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:01 π.μ. - 11/07/2009

Θύμισες....η ταμπακιέρα....