Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Σας επιστρέφουμε το ίδιο φύλλο της τράπουλας αγαπητοί μας .…….. δημοσιογράφοι.

Αφού λοιπόν εθελοντικά συμμετέχετε σε ελεϊνά, ανιστόρητα και βαθύτατα υβριστικά διλήμματα, σας επιστρέφουμε το ίδιο ακριβώς φύλλο της τράπουλας. Σύντροφοι (στην εργασία) δημοσιογράφοι, εθελοντές πόρνες των αφεντικών σας και αυριανοί θαμώνες των γκισέ του ΟΑΕΔ, ή μαζί μας - ή εναντίον μας!
Να θυμάστε πολύ καλά ότι όταν βάζετε την υπογραφή σας σε ναζιστικού τύπου προπαγανδιστικά λασπογραφήματα , καρφώνετε ένα ακόμη καρφί στην κάσα του λειτουργήματός σας. Κι όταν θα σας θάψουν δύο μέτρα κάτω από τη γη, αυτοί ακριβώς που σήμερα γλείφετε προκειμένου να σας εξασφαλίσουν ένα κακοπληρωμένο και αβέβαιο αύριο (αλλά όχι μεθαύριο), θα κραυγάζετε με το λίγο αέρα που θα σας απομένει από κάποιον να σας ξεθάψει.
Μαντέψτε ποιος είναι αυτός ο κάποιος.
Εκείνος που σήμερα είναι άνεργος.
Εκείνος που σήμερα τρώει τις σόλες του και τα πνευμόνια του στους δρόμους για να διαδηλώσει υπέρ των δικών σας συμφερόντων.
Εκείνος που δεν ανέχεται τον μπαμπούλα της εξουσίας κι ας κάνει τη μοναχική του πορεία τόσα χρόνια απέναντι στην καταστροφική παραζάλη της μικροαστικής ευδαιμονίας και του φασιστικού τσίρκου.
Εκείνος που σήμερα συμμετέχει ολόψυχα σε κινητοποιήσεις αλληλεγγύης των συναδέλφων σας απολυμένων των «Ελληνικών Γραμμάτων».
Αν μας πυροβολήσετε σήμερα, αύριο μπορεί και να μη ζούμε καν για να σας στηρίξουμε, ακόμη κι αν θέλαμε να ξεχάσουμε τον εκτελεστή μας.
Βάλτε λοιπόν το λιγοστό σας μυαλουδάκι να δουλέψει !!!!