Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Καλα εισαι!!! ... δέσε κι άραξε !!!.....

[ ΑΣΗΜΩΝΗΣ]

Πανω απ’ ολα η υγεία του λαού !!!...

[ atsarantos ]

Το μηνυμα των Ευρωεκλογων!

[ ΑΣΗΜΩΝΗΣ]

Οι ειδικοι συνιστουν:

[ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

Γυμνάζεται για να προσεγγίσει τους νέους εν όψει εκλογών !!!

[ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]

Αν δεν πληρώσουμε θα πιάσει δουλειά … το κομπρεσέρ !!!

[ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]

Θα κελαηδήσει;

[ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]

Βυθυζόμαστε στα .. χρέη !!!

[ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]

ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !...

Μετουσιώνοντας σε πράξη το μήνυμα που πήρε στις ευρωεκλογές, ο πρωθυπουργός κ. Καραμανλής προχωράει σε ευρύτατες αλλαγές, τόσο στη δομή των Υπουργείων, όσο και στη σύνθεση της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τις ...αποκλειστικές μας πληροφορίες, δημιουργούνται εννέα (9), νέα Υπουργεία, στα οποία τοποθετούνται ισάριθμα, δοκιμασμένα, έμπειρα και επιτυχημένα στελέχη, του σκληρού καραμανλικού πυρήνα.
Με την χρησιμοποίηση όλων των εφεδρειών του κόμματος, ο πρωθυπουργός πιστεύει πως η ώθηση και στο κυβερνητικό έργο και στις δημοσκοπικές επιδόσεις, θα είναι ισχυρή !...

Ο μόνος που φέρεται ν΄ αρνήθηκε την υπουργοποίησή του, είναι ο κ. Μανώλης, ο οποίος δήλωσε, πως «θα παραιτηθεί», ενώ δεν αναμένεται να δημιουργήσουν ιδιαίτερο πρόβλημα οι γκρίνιες ορισμένων στελεχών, που δεν υπουργοποιούνται, όπως, π.χ. ο κ. Κοντός και ο κ. Δούκας…
[ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου προς τους Πολιτικούς Συντάκτες - 3/7/09


σχολιασμός της επικαιρότητας | 03/07/09


1. Διαφάνεια

Προτείναμε ευνοϊκή μεταχείριση σε όσους δίνουν αποδείξεις για επίορκους πολιτικούς. Η κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση. Γιατί;

Γιατί αρνούνται προτάσεις που στηρίζουν ακόμη και βουλευτές τους; Ποιον φοβούνται τέλος πάντων; Περισσότερα...

2. Φόροι

Σχεδόν ένα βασικό μισθό, 655 ευρώ, θα κοστίσουν σε μία μέση ελληνική οικογένεια τα τελευταία φορομπηχτικά μέτρα της κυβέρνησης!

Όλα τα στοιχεία από την επισταμένη δουλειά του Τομέα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ. Περισσότερα...

3. Αγροτική Τράπεζα

Μηνυτήρια αναφορά του ΠΑΣΟΚ κατά της Διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας.

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, αντί να πάνε στους αγρότες και την ύπαιθρο, πήγαν σε ξένες επενδυτικές εταιρείες-φούσκες!

Δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί όποιον δεν σέβεται τα χρήματα του ελληνικού λαού. Περισσότερα...

4. Κ. Καραμανλής. Ο «μέγας μεταρρυθμιστής» επέστρεψε

Τώρα θέλει να «μεταρρυθμίσει» το Ι.Κ.Α. Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην προλάβει γιατί όλοι ξέρουμε πια τι έχει να γίνει. Περισσότερα...

χωρις λογια..

[ ΣΚΕΠΤΟΜΕΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ]

Στραβά αγγούρια






















Οι ευρωπαίοι καταναλωτές θα μπορούν τελικώς να

αγοράζουν από την 1η Ιουλίου λαχανικά που έχουν

αναπτύξει... δυσμορφίες σε τιμές χαμηλότερες.

Η απόφαση της Κομισιόν ανετράπη ευτυχώς από το

συμβούλιο των υπουργών Γεωργίας των κρατών-μελών,

λόγω της οικονομικής κρίσης κι έτσι τα στραβά αγγούρια

ρίχνονται και αυτά ως"όπλα" στη μάχη κατά του πληθωρισμού.

[ ΕΘΝΟΣ ]

Γελοιογραφίες

Του Γιάννη Ιωάννου

[ ΕΘΝΟΣ ]

Τρομο-μήνυμα στο ΣτΕ


Γκαζάκια στο αυτοκίνητο του νέου προέδρου τοποθέτησαν χθες το μεσημέρι οι δράστες, οι οποίοι ενήργησαν ανενόχλητοι, καθώς το κτίριο είναι σχεδόν αφύλακτο ...»

συνέχεια :

Τρομο-μήνυμα στο ΣτΕ

[ ΕΘΝΟΣ ]

ΕΘΝΟΣ Γ Ν Ω Μ Η : Το εφεύρημα των «μεταρρυθμίσεων»

ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ απελπισίας και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δείχνει να καταφεύγει ο Κ. Καραμανλής εν όψει της πιθανότατης προσφυγής το φθινόπωρο σε πρόωρες εκλογές. Και κοντά σε άλλα επιστρατεύει και πάλι το εφεύρημα των «μεταρρυθμίσεων» και ανακοινώνει ότι προγραμματίζει παρέμβαση στο Ασφαλιστικό.

ΕΠΕΙΔΗ, όμως, μόλις πριν από δεκαπέντε μήνες είχε πραγματοποιήσει η κυβέρνηση την προηγούμενη «μεταρρύθμισή» της στο ασφαλιστικό σύστημα και κάθε άλλο παρά θετικές υπήρξαν οι επιπτώσεις της, φυσικό είναι να εκδηλώνονται αντιδράσεις και να διατυπώνονται επιφυλάξεις και προβληματισμοί. Ή και ειρωνικά σχόλια για τον ευτελισμό της έννοιας της μεταρρύθμισης από τον Κ. Καραμανλή και τους συνεργάτες του.

ΩΣΤΟΣΟ, εκείνο που κυρίως επισημαίνεται είναι ότι η κυβέρνηση μεταθέτει και για το θέμα αυτό τα βάρη στις πλάτες των πολιτών, χωρίς παράλληλα να κάνει το παραμικρό που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως ουσιαστική συμβολή για την επίλυση του προβλήματος. Και μόνο γενική και αόριστη δεν είναι η επισήμανση αυτή.

ΠΡΩΤΟΝ, δεν γίνεται καμία αναφορά και δεν επιδεικνύεται η παραμικρή διάθεση από πλευράς της κυβέρνησης να καταβληθεί εκ μέρους του κράτους το σύνολο ή μέρος του χρέους των 11 δισεκατομμυρίων ευρώ προς τα Ταμεία. Είναι μια υποχρέωση που προέρχεται από νομοθετημένες ρυθμίσεις, στις οποίες οι κυβερνήσεις του Κ. Καραμανλή δεν ανταποκρίθηκαν, όπως όφειλαν να είχαν κάνει.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει κάνει τίποτα το ουσιαστικό για να περιορίσει την εισφοροδιαφυγή, όπως και πρόσφατα είχε δεσμευτεί ο πρωθυπουργός ότι θα κάνει, αλλά το πρόβλημα έχει προσλάβει τα τελευταία χρόνια εκρηκτικές διαστάσεις, οι απώλειες των Ταμείων από τη μαύρη εργασία έχουν εκτοξευτεί στα 8,3 δισ. ευρώ και η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να εφευρίσκει τρόπους για να επιβραβεύει τους κακοπληρωτές.

ΕΥΛΟΓΑ, κατά συνέπεια, διερωτάται κανείς: σε όλον αυτόν τον «μεταρρυθμιστικό οργασμό» της δεν θα καταφέρει ποτέ η κυβέρνηση να ψηφίσει κι έναν νόμο που να είναι υπέρ και όχι κατά των οικονομικά ασθενέστερων;

[ ΕΘΝΟΣ ]

ΕΘΝΟΣ - 3/7/2009

Το δικαίωμα της αυτογελοιοποίησης

Γράφει ο ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Νόμιζα ότι μετά τα αλλεπάλληλα στραπάτσα του τελευταίου δεκάμηνου θα είχαν καταλάβει οι διάφοροι Αντώναροι, Ζαγορίτηδες, Παναγιωτόπουλοι και λοιποί επικοινωνιακοί «εγκέφαλοι» της Νέας Δημοκρατίας... «E» 3/7 ...»

Μια πτήση στα... τυφλά

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Το ερώτημα είναι αν όλα αυτά που κάνει η κυβέρνηση συνιστούν αξιόπιστη διακυβέρνηση της χώρας σε αντιστοιχία με τις πραγματικές και κρίσιμες ανάγκες του τόπου ή «διαχείριση χρόνου» χωρίς... «E» 3/7...»

Θα «αυτοκτονήσει» ο Καραμανλής;

Γράφει ο ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Οι πρόωρες εκλογές οδηγούν στην πολιτική συνταξιοδότησή του με μαθηματική ακρίβεια «E» 3/7 ...»
[ ΕΘΝΟΣ ]

Σενάρια

Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου

gpapachristos@dolnet.gr


ΤΕΛΙΚΑ αυτή η κυβέρνηση μπορεί να μην παράγει έργο, παράγει όμως... σενάρια! Πολλά σενάρια. Με ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι όλα προσανατο- λισμένα στο πώς ο Καραμανλής θα παραμεί- νει γαντζωμέ- νος στην καρέκλα του πρωθυπουργού και η κυβέρνησή του στην εξουσία. Δεν είναι κακό, αλλά πρώτον, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο και δεύτερον, ποσώς μας ενδιαφέρει τι θέλουν αυτοί. Μας καίει κυρίως τι θα γίνει με τη χώρα. Διότι όσα σενάρια και να επεξεργάζονται αναφορικά με τον χρόνο των εκλογών και πώς θα πιάσουν στον ύπνο το ΠΑΣΟΚ και την υπόλοιπη αντιπολίτευση, η αλήθεια είναι ότι το πότε θα γίνουν οι εκλογές δεν εξαρτάται πια ούτε από τον Καραμανλή ούτε από τους συνεργάτες του. Η ετοιμόρροπη κυβέρνηση που η σταθερότητά της θυμίζει... καλαμιά στον κάμπο, μπορεί να πέσει ανά πάσα στιγμή και μάλιστα από τυχαίο γεγονός. Κατά συνέπεια, και με αυτά τα δεδομένα, μια μόνο υπηρεσία μπορεί να προσφέρει πλέον στη χώρα η Νέα Δημοκρατία αντί να καταστρώνει σχέδια: να την οδηγήσει σε εκλογές το συντομότερο δυνατό μήπως και περιοριστεί η ζημιά που κάνει σε όλους μας, και στην Ελλάδα...
[ ΤΑ ΝΕΑ ]

Πόλεμος για τα τεφτέρια Βολές Τσουκάτου κατά ΠΑΣΟΚ που έδωσε στη δημοσιότητα βιβλίο εσόδων

Πόλεμος μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του Θ. Τσουκάτου ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του άλλοτε «στρατηγού», ο οποίος έβαλε κατά του κόμματος αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τήρηση διπλών βιβλίων.

«Μετά την αποκάλυψη των γεγονότων, επίσημη θέση του κόμματός μου υπήρξε πως “από τα τηρούμενα βιβλία και στοιχεία δεν προκύπτει η κατάθεση του ποσού στο ταμείο”. Αυτό είναι αληθές. Ούτε και θα μπορούσε να προκύπτει από τα επίσημα βιβλία. Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ πως άλλη η εικόνα των βιβλίων και άλλη η πραγματικότητα του ταμείου. Η νέα ηγεσία όμως του κόμματος όφειλε να ζητήσει τα ανεπίσημα στοιχεία της αντίστοιχης περιόδου και να μιλήσει καθαρά με τα πρόσωπα που ασχολούνταν με τα οικονομικά. Πάνω απ΄ όλα, θεωρώ, έπρεπε να ακούσει και εμένα», ανέφερε στο απολογητικό του υπόμνημα ο Θ. Τσουκάτος. ....
[ ΤΑ ΝΕΑ online ]

Μεγάλης ισχύος έκρηξη βόμβας στους Αμπελόκηπους


(φωτό αρχείου)

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα στους Αμπελόκηπους και προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε κτίρια και σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε κτίριο, στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Ιτέας, στο οποίο συστεγάζονται η ΚΑ΄ ΔΟΥ Αθηνών και κατάστημα της αμερικάνικης αλυσίδας Mc Donald’s.

Από την έκρηξη δεν υπήρξε τραυματισμός αφού οι δράστες είχαν προειδοποιήσει με τηλεφώνημά τους σε εφημερίδες για την ενέργειά τους και ο χώρος είχε αποκλειστεί από την αστυνομία.

Άγνωστος τηλεφώνησε μισή ώρα πριν πυροδοτηθεί ο μηχανισμός στο τηλεφωνικό κέντρο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και προειδοποίησε για το επικείμενο χτύπημα, χωρίς ν’ αναφέρει το όνομα κάποιας οργάνωσης.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και ο χώρος γύρω από την οδό Πανόρμου αποκλείστηκε από περιπολικά της Αμέσου Δράσεως.

Στις 04.37 ακούστηκε ισχυρότατη έκρηξη που αναστάτωσε την περιοχή και ανάγκασε πολλούς από τους περιοίκους να πεταχτούν από τα σπίτια τους προκειμένου να μάθουν τι έχει συμβεί.

Κάτοικος σε κοντινή απόσταση από το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη είπε ότι μόλις βγήκε από το σπίτι του ο αέρας μύριζε μπαρούτι.

Επί τόπου έσπευσαν άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να περισυλλέξουν υπολείμματα της βόμβας και τυχόν άλλα στοιχεία που ενδέχεται να τους αποκαλύψουν την ταυτότητα των δραστών.

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης.

[ ΤΑ ΝΕΑ online ]

Ρατσιστική συμπεριφορά των Γερμανών σε Έλληνα μετανάστη



Συνελήφθη στη Γερμανία ο Μιχάλης Χριστοφοράκος. Η κυβέρνηση σκοπεύει να ζητήσει από τους Γερμανούς την έκδοσή του στην Ελλάδα, ισχυριζόμενη πως η θέση του κ. Χριστοφοράκου είναι στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης . Ο κ. Χριστοφοράκος θα τοποθετηθεί στην αίθουσα με τους λεμονοστύφτες.
[ πιτσιρίκος ]

Στο άδειο μου πακέτο


Στις τουαλέτες των μπαρ και των νυχτερινών κέντρων επιτρέπεται το κάπνισμα – οι τουαλέτες είναι ιδιωτικός χώρος γιατί δεν πάμε όλοι μαζί. Θα πηγαίνετε λοιπόν και θα κλείνεστε στις τουαλέτες και θα καπνίζετε με την ησυχία σας. Αντί να κλείνετε πρώτο τραπέζι πίστα, θα κλείνετε μια τουαλέτα. Θα βάζετε και το μπουκάλι με το ουίσκι πάνω στο καζανάκι και θα την περνάτε φίνα. Θα κλειδώνεστε μέσα στην τουαλέτα και, αν κάνει ντου η αστυνομία, θα πετάτε τα τσιγάρα στη λεκάνη, θα τραβάτε το καζανάκι και θα κάνετε τους ανήξερους. Περισσότερα εδώ!
[ πιτσιρίκος ]