Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΖΕΪΜΠΕΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ.....

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:00 π.μ.- 17/1/2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ....

Σου εύχομαι ολόψυχα, χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα. Κάθε σου όνειρο και προσδοκία να γίνουν πραγματικότητα και να σε χαιρόμαστε όλη η οικογένεια.
Με αγάπη,....
ο πατέρας σου.-

" Υ.Γ. το τριαντάφυλλο είναι foto (10/11/2009) από τη μία τριανταφυλλιά μου στο μπαλκόνι"


Στους δρομους οι αγροτες!

Περα απο την πλακα η κατασταση στον αγροτικο κοσμο ειναι απελπιστικη!
Με τις τιμες των προιοντων να βρισκονται στα επιπεδα της προηγουμενης δεκαετιας, ενω οι τιμες των λιπασματων, φυτοφαρμακων, καυσιμων αυξανονται κατακορυφα καθε χρονο και εχοντας εισπραξει μονο το 60% περιπου των επιδοτησεων, μιλαμε για δικαιολογημενη απογνωση!
Ενα δικιο ομως που το χανει κανεις επιλεγοντας εναν τροπο αντιδρασης οπως το κλεισιμο των δρομων. Τι να κανουν; θα ρωτησει καποιος….Μεγαλο το ζητημα και πολυσυζητημενο. Δεν ξερω, ειλικρινα…….
Παντως η καρεκλα του Υπουργου Αγροτικης Αναπτυξης ειναι αυτη που τριζει περισσοτερο μετα απο αυτη του Υπουργου Οικονομιας σε καθε κυβερνηση…Καλα ξεμπερδεματα!

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:49 μ.μ.- 16/1/2010

Μη γελασετε….

Ένας άντρας πάει για εξετάσεις στον ουρολόγο του. Στο ιατρείο του λέει στον ιατρό:
-Υποσχεθείτε μου ότι δε θα γελάσετε.
- Ξεχνάτε ότι είμαι επαγγελματίας; Στα 20 χρόνια που εξασκώ αυτό το επάγγελμα ποτέ μου δεν έχω γελάσει σε βάρος ασθενή, απαντάει ο ιατρός.
- Καλά τότε, του λέει ο άντρας, και βγάζει το παντελόνι του, αποκαλύπτοντας το μικρότερο μόριο που είχε δει ο ιατρός στη ζωή του. Είχε το μέγεθος μιας μπαταρίας του τηλεκοντρόλ.
Ανίκανος να ελέγξει τον εαυτό του, ο ιατρός αρχίζει να χαχανίζει και το χαχανητό του γρήγορα εξελίσσεται σε υστερικό γέλιο. Μετά από 10 λεπτά καταφέρνει να σταματήσει και να ανασυγκροτηθεί.
- Σας ζητώ συγνώμη, του λέει. Αλήθεια. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Στο λόγο της τιμής μου ως ιατρού και τζέντλεμαν σας υπόσχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί. Πείτε μου τώρα, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε;
- Έχει πρηστεί..

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:31 μ.μ.- 16/1/2010

ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ 17_01_2010.wmv

Ενός μυαλού σιγή



Κι ύστερα έρχεται ένας καταστροφικός σεισμός και παγώνει το αίμα στις φλέβες.
"Ακούω" μέχρι εδώ τις φωνές και τους λυγμούς των χιλιάδων εγκλωβισμένων, που είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν βασανιστικά, γνωρίζοντας το οι περισσότεροι...
Για τον λόγο αυτό αποσύρω την προηγούμενη ανάρτηση, δεν χωράει κάτι άλλο στη σκέψη τέτοιες ώρες.
Προς το πρόν, ενός μυαλού σιγή.

από [ http://itsaousa.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:18 π.μ.- 16/1/2010