Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ταταραταα Ταταραταταταταταραααααα:Ο Ψωμιάδης υποψήφιος για τη καρέκλα της ΝΔ!



Και αφού η ΝΔ έχασε με διπλάσιο ποσοστό από το αναμενόμενο και αφού έχασε στη πορεία και μετά από αυτή τα μισά της στελέχη και αφού ο Καραμανλής παραιτήθηκε εν ριπή οφθαλμού μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος και αφού η Μπακογιάννη έπειτα από τόσο βαριά ήττα κυκλοφορεί με ένα χαμόγελο λες και έκανε σεξ 8 φορές από το πρωί, έφτασε και η ώρα του Βαλαώρα! Ο άνθρωπος-τενεκές μετά το σουξέ που σημειώνει σα νομάρχης θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΔ με μακροπρόθεσμο στόχο να κυβερνήσει τη χώρα! Γέλασε κανείς?α είπαμε μήπως.
από [ gkilotina.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:54 μ.μ.- 06/10/2009

Ανακοίνωση σύνθεσης Υπουργικού Συμβουλίου


"Ποια είναι η Μπιρμπίλη; Δεν την ξέρω! " ...


Σκασίλα μας! Εσύ ξέρεις το Μενούση, το Μεχμέτ-Αγά (Ψυχάρη) . Μ' ένα ξινισμένο και υπεροπτικό ύφος ρώτησε τους συνδαιτυμόνες του στο δελτίο, ποια είναι αυτή. "Ποια είναι; Δεν ην ξέρω" .
Τον ατάκαρε εύστοχα ο Τσίμας, λέγοντάς του πως "αυτή" , η νέα υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη είναι πολύ γνωστή για τη δουλειά της. Έχει κάνει ειδικές σπουδές για το περιβάλλον, εργάζεται στο δήμο Αθηναίων πάνω στο αντικείμενό της και εκεί τη γνώρισε (και την ξεχώρισε) ο Γιώργος Παπανδρέου.
Πού να την ξέρει ο Ντερμπεντέρης; ...
από [ nonews-NEWS ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:46 μ.μ.- 06/10/2009

Η νέα Κυβέρνηση των 15 Υπουργών.

Νέα κυβέρνηση με 15 υπουργούς και 14 υπουργεία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κ.Γιώργος Παπανδρέου. Η ορκωμοσία του νέου Υπουργικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11:00 π.μ.

Δείτε εδώ τα πρόσωπα της νέας Κυβέρνησης



Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Υπουργός: Γιάννης Ραγκούσης
Υφυπουργός: Ντίνος Ρόβλιας
Υφυπουργός με έδρα τη Μακεδονία: Θεοδώρα Τζάγκρη

Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργός: Γιώργος Παπανδρέου
Αναπληρωτής Υπουργός: Δημήτρης Δρούτσας
Υφυπουργός: Σπύρος Κουβέλης

Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργός: Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Υφυπουργός: Φίλιππος Σαχινίδης

Υπουργείο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Υπουργός: Λούκα Κατσέλη
Υφυπουργός: Σταυρος Αρναουτάκης
Υφυπουργός με έδρα τη Μακεδονία: Μάρκος Μπόλαρης

Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Υπουργός: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Υφυπουργός: Φώφη Γεννηματά

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Υπουργός: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Υφυπουργός: Σπύρος Βούγιας

Υπουργείο Παιδείας, δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Υπουργός: Άννα Διαμαντοπούλου
Υφυπουργός: Εύη Χριστοφιλοπούλου
Υφυπουργός: Γ.Πανάρετος

Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Υπουργός: Χάρης Καστανίδης
Υφυπουργός: Απόστολος Κατσιφάρας

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Υπουργός: Κατερίνα Μπατζελή
Υφυπουργός: Μιχάλης Καρχιμάκης

Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού
Υπουργός: Παύλος Γερουλάνος
Υφυπουργός: Αντζελα Γκερέκου

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Υπουργός: Ευάγγελος Βενιζέλος
Αναπληρωτής υπουργός: Πάνος Μπεγλίτης

Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλειας
Υπουργός: Ανδρέας Λοβέρδος
Υφυπουργός: Γ.Κουτρουμάνης

Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Υπουργός: Δημήτρης Ρέππας
Υφυπουργός: Γιάννης Μαγκριώτης
Υφυπουργός: Νίκος Σηφουνάκης

Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Υπουργός: Τίνα Μπιρμπίλη
Υφυπουργός: Γιάννης Μανιάτης
Υφυπουργός: Θάνος Μωραΐτης

Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ
Υπουργός: Χάρης Παμπούκης

Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
Γιώργος Πεταλωτής

Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης θα είναι ο κ.Θεόδωρος Πάγκαλος.

Πρόεδρος της Βουλής θα προταθεί ο κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα προταθεί ο Χρήστος Παπουτσής, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα προταθούν οι Χρ.Παπουτσής και Π.Ευθυμίου.

από [ ΤΑ ΝΕΑ online ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:28 μ.μ.- 06/10/2009

ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΟΣ...


Κάθισε στο Jimmys, σαν συνωμότης. Κοίταζε δεξιά και αριστερά για να δει ποιος τον παρακολουθεί και ποιοι είναι γύρω του. Έφτασε με μπλου τζιν και αθλητικά παπούτσια. Οι άνδρες της ασφάλειάς του -επειδή εκείνη την ώρα δεν είχε πολύ κόσμο- κοιτούσαν όλους με περιέργεια. Ο άνθρωπός μας άκουσε... μερικά πράγματα που είναι σημαντικά. Καλαντζής και Ρουσόπουλος μιλούσαν χαμηλόφωνα για το συνέδριο της Ν.Δ. Ο Ρουσόπουλος μιλούσε για την υπεροχή της Ντόρας. Ο Καλαντζής, γνήσιος Καραμανλικός, πρώην Λοχαγός εμφανιζόταν επιφυλακτικός. Πάμε στοίχημα ότι ο Ρουσόπουλος θα στηρίξει τον υποψήφιο που θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί;
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:23 μ.μ.- 06/10/2009

ΘΕΜΑ ΕΚΛΟΓΙΜΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΕΡΤ...


Θέμα εκλογιμότητας του νεοεκλεγέντος Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Περιφέρεια Αττικής, κ. Παντελή Ασπραδάκη, έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες κι αυτό γιατί ο κ. Ασπραδάκης κατέχει τη θέση του Διευθυντή Λειτουργίας Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ, θέση από την οποία δεν παραιτήθηκε προ των εκλογών ως όφειλε. Με δεδομένο αυτό λοιπόν και με μία απλή ένσταση στο εκλογοδικείο, την έδρα του καταλαμβάνει η κα Ελισάβετ Γράψα, πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος στη περιοχή. Η απληστία πληρώνεται!
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:07 μ.μ.- 06/10/2009

Ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου

Ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου

Ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου Ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου Ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου Ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου Ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου Ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου Ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου Ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου Ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου Ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου Ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου

Η ορκωμοσία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου

ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ...

Το τηλέφωνο χτύπησε πριν από λίγο. Ο Παπανδρέου ανακοίνωσε στον Βενιζέλο ότι θα αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Σημαντικό υπουργείο και θα μετέχει στην κυβερνητική επιτροπή. Ο Λοβέρδος αναλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου κράτησε τις απαραίτητες εσωκομματικές ισορροπίες.
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:18 μ.μ.- 06/10/2009

ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ...


Σούργελο. Βγήκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Λιάγκα και της Τρυφίδου και αυτογελοιοποιήθηκε ολοκληρωτικά. "Είμαι εδώ", έλεγε "δίνω τη μάχη στη πρώτη γραμμή", τόνιζε με στόμφο, "είμαι ο πρώτος και μπαίνω μπροστά στο συνέδριο"(!), έλεγε στην εκπομπή του Real fm. Τον δούλευε κανονικά ο Γιώργος Λιάγκας. Που να το καταλάβει ο Ψωμιάδης. Για γέλια ο άνθρωπος. Τη βλέπουμε τη δουλειά. Εάν τελικά κατέβει υποψήφιος ο Ψωμιάδης, το γιαούρτι που θα πέσει στο γαλάζιο συνέδριο θα πάει σύννεφο..
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:37 μ.μ.- 06/10/2009

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΕΠΠΑ...


Πριν από λίγο ο Γιώργος Παπανδρέου τηλεφώνησε στον Δ. Ρέππα. Ο πρώην υπουργός αναλαμβάνει το Υπουργείο Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, χωρίς το Περιβάλλοντος το οποίο θα διαχωριστεί και θα αναλάβει άλλος υπουργός.
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:33 μ.μ.- 06/10/2009

Η επιστροφή !!!

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:29 μ.μ.- 06/10/2009

Σε αναμονή !!!


.....................................

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:23 μ.μ.- 06/10/2009

Κατεβαίνει για «αρχηγός» !!!













































από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:17 μ.μ.- 06/10/2009

Σε αναμονή

Η αντίδραση της Ντόρας όταν έμαθε ότι ο Π. Ψωμιάδης δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος ότι θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ.
από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:13 μ.μ.- 06/10/2009

Εγινε η παραδοση-παραλαβη….

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:02 μ.μ.- 06/10/2009

ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!...


H αγωνία του στο κατακόρυφο. Τώρα βρίσκεται μέσα στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Βουκουρεστίου. Συγγενικά του πρόσωπα από τη Θεσσαλονίκη και στενοί φίλοι του περιμένουν το τηλεφώνημα από τον Παπανδρέου. Οι ώρες περνάνε βασανιστικά. Ο Μπένι είναι νευρικός. Ακύρωσε και το γεύμα που είχε κανονίσει στη Brasserie. Είναι πολύ ανήσυχος. Επικοινωνεί συνεχώς με τον Λοβέρδο και τη Μιλένα. Λέτε; Ή μήπως του κάνει πλακίτσα ο Γιώργος και του τηλεφωνήσει λίγο πριν την ανακοίνωση;
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:56 μ.μ.- 06/10/2009

ΤΟ ΤΗΛ. ΣΤΗ ΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, πριν από λίγο ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου τηλεφώνησε στη Λούκα Κατσέλη. Της είπε το αυτονόητο. Αναλαμβάνει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κανένα τηλέφωνο στους Ανδρέα Λοβέρδο και Ευάγγελο Βενιζέλο! Μπορεί να γίνει αργότερα, μπορεί όμως και ποτέ... Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθουμε...
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:50 μ.μ.- 06/10/2009

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ !...


«…Θα τα πούμε όλα, πλέον, με γεγονότα κι ονοματεπώ-νυμα !...», ωρύονταν σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του flash ο επανεκλεγείς βουλευτής της Ν.Δ. κ, Καράογλου.
«…Η εσωκομματική δημο-κρατία δεν λειτούργησε ποτέ στο κόμμα μας, ο απολογισμός για την ήττα των ευρωεκλο-γών, δεν έχει γίνει και, φυσικά, δεν έχει συζητηθεί, ακόμα, σε κανένα όργανο…»
«…Στα δέκα τηλεφωνήματά μου ο κ. Αγγέλου έβγαινε στο ένα και ποτέ δεν ικανοποίησε το αίτημά μου για συνάντηση με τον Πρόεδρο !...».
« Τον πρωθυπουργό, εμείς οι βουλευτές, τον βλέπαμε μόνο όταν έρχονταν στη βουλή για να μιλήσει… Ακόμα και οι εθιμοτυπικές συναντήσεις – γεύματα, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, είχαν καταργηθεί !...».


Πρόκειται για ορυμαγδό καταγγελτικού λόγου, που βγαίνει όλο και από περισσότερα στόματα γαλάζιων βουλευτών, ο οποίος, λόγος, έχει ένα κοινό παρονομαστή : την απαίτηση να πληρώσουν για την ταπεινωτική ήττα της Ν.Δ. εκείνοι, που κοντά στον κ. Καραμανλή και μαζί του, άσκησαν την πολιτική, που χρεοκόπησε και επέλεξαν τις διαδικασίες που οδήγησαν στην καταστροφή.
«…Ο Καραμανλής ανέλαβε τη ευθύνη και παραιτήθηκε, να τον ακολουθήσουν κι οι άλλοι, όλοι τους !...».

Τα πράγματα οδεύουν προς το μοιραίο, δηλαδή, τη διάσπαση του κόμματος της νεοδημοκρατίας, όχι, μόνο, επειδή όλοι οι ομιλούντες και καταγγέλλοντες, υποστηρίζουν, πως όσα λένε τώρα, είναι μέρος αυτών, που έχουν να πουν και πως στο επικείμενο Συνέδριο, θα πουν και θα καταγγείλουν πολλά περισσότερα, αλλά κυρίως επειδή στο στόχαστρο των επικρίσεών τους (και της απαίτησης για απομάκρυνση), βρίσκεται και η βασική διεκδικήτρια της ηγεσίας της Ν.Δ., η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται τι καταστάσεις δημιουργούνται και τι εκρηκτικό μίγμα διαμορφώνεται, η απελευθέρωση του οποίου μπορεί να «ισοπεδώσει» τα πάντα.
Όταν, μάλιστα, αυτή η απελευθέρωση, όπως διαφαίνεται, δεν θα γίνει σιγά – σιγά και ελεγχόμενα, αλλά μονομιάς, με θρυαλλίδα τη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού !...
από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:03 μ.μ.- 06/10/2009

Καπως ετσι ειναι….

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:48 μ.μ.- 06/10/2009

Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 109

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:41 μ.μ.- 06/10/2009

Οπως το διαβασει ο καθενας….

Οταν χθες βραδυ ετοιμασα αυτη την φωτογραφια, ειχα στο μυαλο μου τις επερχομενες Νομαρχιακες εκλογες και την πιθανοτατη (αμην! ) ηττα του Ψωμιαδη. Και σημερα βλεπω οτι ο Πανικας ειναι υποψηφιος για Προεδρος στην Ν.Δ. Οποτε, διαβαστε την φωτο οπως θελετε!
από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:35 μ.μ.- 06/10/2009

Επιχείρηση «αξιοπιστία». Προτεραιότητα Γιώργου η αποκατάσταση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό

Πρόσκληση Ομπάμα  προς τον Γ. Παπανδρέου να επισκεφθεί την  Ουάσιγκτον τον Δεκέμβριο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ειρήνη Δ. Καρανασοπούλου

Επιχείρηση αποκατάστασης της αξιοπιστίας της χώρας στο εξωτερικό αρχίζει άμεσα ο Γιώργος Παπανδρέου. Αναλαμβάνει μάλιστα
ο ίδιος το μεγαλύτερο βάρος της εκστρατείας αυτής έχοντας ως καταληκτική ημερομηνία της πρώτης φάσης τα Χριστούγεννα, που ενδέχεται να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για επίσκεψη στην Ουάσιγκτον.

Πεποίθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- σύμφωνα με συνεργάτες του- είναι ότι την πενταετία της Ν.Δ. δεν υπέστη καταστροφή μονάχα ο εσωτερικός ιστός της Ελλάδας, αλλά και η εικόνα και η αντίληψη που έχουν οι ξένοι για την Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό, λένε οι ίδιες πηγές, επιθυμεί την αποκατάσταση των σχέσεων με το εξωτερικό που θα άρουν την προκατάληψη στα δύο βασικά μέτωπα: αυτό της οικονομίας και αυτό της εξωτερικής πολιτικής- μέτωπα τα οποία, άλλωστε, χρονικά πιέζουν αδυσώπητα.
από [ ΤΑ ΝΕΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:30 μ.μ.- 06/10/2009