Κυριακή 17 Μαΐου 2009

ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟ Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στις 7:30 μ.μ. (17/05/2009).

ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  4:53 μ.μ.  - 17/05/2009

Ο κώστας και το κουτί της Μαριέττας - ΠαΝΔώρας …

Η Μαριέττα - ΠαΝΔώρα

Ο Κώστας, θυμωμένος από την πράξη του Λαού να απαιτήσει να του δοθούν αυξήσεις, του στέλνει την Μαριέττα - ΠαΝΔώρα για σύζυγο. Ο Λαός, καχύποπτος, αρνείται να τη δεχτεί. Αλλά ο αδελφός του ο Μιζαδόρος δέχεται για γυναίκα του την Μαριέττα - ΠαΝΔώρα η οποία φέρνει μαζί της ένα μυστηριώδες κουτί, δώρο του Κώστα για το γάμο τους.

H περίεργη Μαριέττα - ΠαΝΔώρα, ανοίγει το κουτί, που περιείχε όλα τα δεινά, που εξαπλώνονται με τον τρόπο αυτό στον κόσμο. Όταν η Μαριέττα - ΠαΝΔώρα κλείνει το κουτί, έχει μείνει μέσα, τελευταία, η ελπίδα.

Από αυτό τον μύθο είναι γνωστή μέχρι σήμερα η φράση «Κουτί της ΠαΝΔώρας»: λέγεται ότι κάποιος «άνοιξε το Κουτί της ΠαΝΔώρας» όταν κάνει μια πράξη που μπορεί να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες.
απο ΤΟ ΓΡΕΚΙ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  4:35 μ.μ.  - 17/05/2009

ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ...

Την απαξίωση της Πολιτικής μπορεί να την εκτιμάμε και να την αναλύουμε, οφείλουμε, όμως – όσοι πιστεύουμε στην αναγκαιότητά της και την χρησιμότητά της – να βρίσκουμε και να προτείνουμε τρόπους ανόρθωσής της.
Μεγαλύτερη ευθύνη, ως προς αυτό, έχουν οι ταγοί της πολιτικής, όποιας θέσης και χώρου, πρωτίστως δε οι κυβερνώντες, οι οποίοι, κάθε φορά, είναι και οι δίνοντες το κυρίαρχο στίγμα.

Το γαλάζιο συναπάντημα, που ενέσκηψε ως «σεμνός και ταπεινός» απελευθερωτής της Ελλάδας από τους «νταβατζήδες», αντί να βελτιώσει, το πληγωμένο κύρος της πολιτικής, συνεχίζει να το καταβαραθρώνει, με αποφάσεις και μέτρα, που προσβάλλουν τον ελληνικό λαό.
Η σύνδεση της φορολογικής συμπεριφοράς του πολίτη, με προσφορές τύπου λοταρίας, (επιστροφή της αξίας των αποδείξεων παροχής υπηρεσιών που θα έχουν ίδιο λήγοντα αριθμό με το …λαϊκό λαχείο…), αποδεικνύει την άποψη, που οι χρεοκοπημένοι γαλάζιοι κυβερνώντες έχουν γι αυτόν, άποψη ερχόμενη κατ΄ ευθείαν από τα τάρταρα της ιδεολογίας τους και βγαλμένη από τα μπουντρούμια της πολιτικής τους σκέψης.
Ανίκανοι – και απρόθυμοι – να καταπολεμήσουν την φοροαποφυγή και την φοροδιαφυγή, των ολίγων, που εκπροσωπούν και εκφράζουν, επιτίθενται συνέχεια κατά των πολλών, που στενάζουν βρισκόμενοι στην οικονομική ανέχεια και σαν να μην έφτανε αυτό, τώρα τους προσβάλλουν κι από πάνω, λέγοντάς τους, κατάμουτρα : «εσείς φταίτε, που δεν συμπεριφέρεστε σωστά, πάρτε ένα …bonus για να το κάνετε !...».

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς ; Τη ρηχότητας της νεοφιλελεύθερης σκέψης και πολιτικής ή την απόλυτη κατάπτωση του καραμανλικού θιάσου, που την εκφράζει ; Η κατρακύλα της νεοδεξιάς παρουσιάζεται και είναι απύθμενη !...
από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  4:26 μ.μ.  - 17/05/2009

ΤΟ ΕΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΚΗΣ....

1.      Παπακωνσταντίνου Γιώργος

2.       Ράπτη Συλβάνα

3.       Λαμπρινίδης Σταύρος

4.       Σαατσόγλου - Παλιαδέλη Χρυσούλα

5.       Σταυρακάκης Γιώργος

6.       Κοππά Μαριλένα

7.       Ποδηματά Άννυ

8.       Αρσένης Κρίτωνας

9.       Δανέλλης Σπύρος

10.     Δρούτσας Δημήτρης

11.     Ντελεδήμου Πετρούλα

12.     Παπαδοπούλου Λίνα

13.     Παλτσανιτίδης Συμεών

14.     Σαλουφάκου Σταυρούλα

15.     Χατζηαντωνίου Χρήστος

16.     Μουσταφάογλου Σιμπέλ

17.     Βιτσιλάκη Χρυσή

18.     Καλτσά Μαρία

19.     Τάτσης Κων/νος

20.     Φίλεβσκα Πανάγου Μπλαγκορόντνα (Ρόνυ)

21.     Σωτηρέλης Γιώργος

22.     Ασημακόπουλος Δημήτρης

Βιογραφιά υποψηφίων :http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/contentTypes/person/topicNames/mEPcandidate/searchInSubtopics/true/pageNumber/1/t/personList  


ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  4:15 μ.μ.  - 17/05/2009

νεαρός βιολιστής στη στέγη της eurovision!!!...


Δεν "μαγειρεύτηκε" -όπως είπαν κάποιοι- το νικητήριο τραγούδι του νεαρούλη Λευκορώσου, που εκπροσώπησε τη Νορβηγία, στη μοσχοβίτικη κουζίνα της  Eurovision, όπου για πρώτη φορά εφέτος έκριναν τα αποτελέσματα κατά 50% επιτροπές...  Σάρωσε γιατί ήταν μιά φρέσκια  συνταγή "τόπο στα νιάτα" απέναντι σε ινδάλματα που εξακολουθούν να υποδύονται τα παιδαρέλια... Είναι όπως και στη πολιτική, που ο κόσμος βαριέται τους παλιούς και αναζητάει κάτι καινούργιο...
Όσο για εμάς, γλιτώσαμε με μιά νίκη να τρέχουν πίσω από τον συμπαθέστατο Σάκη, αρμόδιοι και αναρμόδιοι, πολιτικοί και ΜΜΕτζήδες που τους έχει βαρεθεί το σύμπαν... 
από liberopoulos.gr
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  3:48 μ.μ.  - 17/05/2009


Eurovision: Η επόμενη ημέρα....









από dr Seeng
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  3:21 μ.μ.  - 17/05/2009

Ούτε ο χουντικός Γεωργαλάς δεν είχε τέτοιες εμπνεύσεις...

Όσο προχωράμε προς την κάλπη, τόσο η ΝΕΤ πετάει από πάνω της το φερετζέ της δήθεν αντικειμενικότητας. Το σύστημα της υποκρισίας παραπέμπει σε άλλες εποχές, άλλων καθεστώτων. Οι δημοσιογράφοι, για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να είναι ένας προς έναν. Όπως:
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΑΗ. Έμμισθος υπάλληλος της ERT. Πουθενά δε δηλώνει την ιδιότητα αυτή. Γιατί άλλωστε, αφού έχει το ισχυρό άλλοθι της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ (όπου και εκεί εργάζεται) . Είναι η δημοσιογράφος που της χάιδευε το μαλλί της κεφαλής της ο Καραμανλής και η πρώτη από την παρέα Ρουσόπουλου, που βγήκε ανοιχτά και τον υποστήριξε, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι εργασίες της Εξεταστικής, προδικάζοντας το αποτέλεσμα και υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του. Στηρίζει την κυβέρνηση σα σχολιάστρια, τόσο στη ΝΕΤ, όσο και στα παράθυρα των ιδιωτικών καναλιών, κάτω από ένα θολό πλέγμα "αριστερής" τοποθέτησης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ. Κυβερνητικός δημοσιογράφος πέραν κάθε αμφισβήτησης, δε χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο, εκτός του ότι και αυτός είναι υπάλληλος της ERT (και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ) .
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Πρώην ΠΑΣΟΚ. Αρθρογράφος σήμερα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ. Έχει γράψει άρθρα υπέρ του Ριρή και άλλων σημαντικών στελεχών της Ν.Δ. με τρόπο που έχει προκαλέσει ανατριχίλα στους πρώην συντρόφους του.
ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΣ. Καλύπτει το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ για την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Είναι το αγαπημένο παιδί της Κρατικής Τηλεόρασης, γιατί είναι διαλλακτικός και καπελώνεται εύκολα από το υπόλοιπο σύστημα.
Μ' αυτούς, λοιπόν, τους τέσσερις δημοσιογράφους, η ΝΕΤ επεχείρησε το μεσημέρι να προσεγγίσει "νηφάλια" και "αντικειμενικά" το κλίμα των ημερών, λίγο πριν από τις ευρωεκλογές.
Είμαστε άδικοι ή μήπως υπερβολικοί που θυμηθήκαμε το Γεωργαλά; ...
από nonews-news
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:04 μ.μ. - 17/05/2009

"ΟΞΩ Π...ΔΕΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ"!


Γεωργίου  Live
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  1:02 μ.μ.  - 17/05/2009

EURO-ΒΥΖΙΟΝ!!!....


Από τους μαυρογιαλούρους της ΕΡΤ και τον αφισοκολλητή Ανδριανό καλύτερη η...Euro-βύζιον!

από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  12:59 μ.μ.  - 17/05/2009

Live μεταδόσεις

Δείτε live την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, καθώς και την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα

(ΚΛΙΚ) 

13:30 - Ανακοίνωση ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ για τις Ευρωεκλογές
19:30 - Ομιλία Γιώργου Παπανδρέου σε ανοικτή συγκέντρωση στην Πάτρα

στο : piazzadelpopolo
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  12:49 μ.μ.  - 17/05/2009

Ώδινεν όρος και ....

Το Ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
1. Μαριέττα Γιαννάκου
2. Ρόδη Κράτσα
3. Γιώργος Παπαστάμκος
4. Κώστας Πουπάκης
5. Θόδωρος Σκυλακάκης
6. Γιώργος Κουμουτσάκος
7. Γιώργος Παπανικολάου
8. Γιάννης Τσουκαλάς
9. Σταύρος Παπασταύρου
10. Αλίκη Μοσχή
11. Λευτέρης Δημητρίου
12. Βάσω Κόλλια
13. Ελένη Φωτέα
14. Βασίλης Κανάκας
15. Αννα Μπρεβήμα
16. Δημήτρης Κούρτης
17. Αλεξάνδρα Πάλλη
18. Γιάννης Αντωνιάδης
19. Αφροδίτη Μπλέτα
20. Αχμετσίτ Ριντβάν
21. Πηνελόπη Παππά
22. Γιώργος Κασσιμάτης

ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  12:38 μ.μ.  - 17/05/2009

Τους άδειασαν ….

Στη Eurovision τον Σάκη οι επιτροπές 
Στη Euromision τον Κώστα ο λαός

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
από το γρέκι
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  11:26 π.μ  - 17/05/2009

Kουρασμένε Κώστάκη χάσαμε...



Την πατήσαμε στο πανηγυράκι. Στην έβδομη θέση, δηλαδή πάτος. Παρά την αισιοδοξία των διοργανωτών, δεν πούλησε ο Σάκης. Το πράγμα φάνηκε από την αρχή. Το χαζοτράγουδο, που ντύθηκε με ασκήσεις γυμναστικής του Σάκη, δεν τράβαγε στη ψηφοφορία. Οι αδελφές Μαγγίρα 'κάναν καλό κουτσομπολιό, αλλά...
κλείναν τα μάτια ή δεν ήταν σε θέση να δουν τη πατσαβούρα, που ερχόταν στο κεφάλι της ελληνικής συμμετοχής. Μαύρα χάλια και ξινισμένα μούτρα και στην ΕΡΤ, που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει και να εντάξει το πανηγυράκι στον εκλογικό αγώνα του Κουρασμένου. Από την άλλη, η παταγώδης αποτυχία μας δίνει την ευκαιρία να συμμαζευτούμε λίγο απ' όλες αυτές τις αηδίες. Επιτέλους...


από nonews-news
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  2:19 π.μ  - 17/05/2009

ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ !!!...


Τεράστια ζημιά και σταΚυριακάτικα φύλλα θα δημιουργήσει η απεργία των εφημεριδοπωλών. ΣτηνΑθήνα, στα γνωστά στέκια (Πλ. Συντάγματος, Πλ.Ομονοίας κλπ) οιΚυριακάτικες εφημερίδεςθα αρχίσουν να φτάνουν μετά τα μεσάνυχτα (αν φτάσουν και τότε)! Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ότι περίπου 40.000 αναγνώστεςοι οποίοι αγόραζαν τις εφημερίδες της αρεσκείας τους το βράδυ του Σαββάτου δεν θα μπορέσουν να τις αγοράσουν πριν από τα μεσάνυχτα (ίσως και πολύ αργότερα). Με δεδομένο ότι αύριο ο καιρός θα είναι πολύ καλός και ο κόσμος θα βγει έξω, πολλοί λιγότεροι θα αγοράσουν εφημερίδες σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή. Το Mega σχολίασε στην απεργία διαβάζοντας την ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιοκτητών. Βουλιάζει ο Τύπος. Δεν φτάνουν τα προβλήματα που είχε, ήρθε και η απεργία για να τον στείλει στον πάτο...

από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  2:14 π.μ  - 17/05/2009

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!...

 κορούλα μου ....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
 ΚΑΛΑ,
 ΜΕ ΥΓΕΙΑ - 
ΧΑΡΑ -
ΕΥΤΥΧΙΑ  !!!... 
ανθρωπούλης ......
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  2:00 π.μ  - 17/05/2009

Έχουμε ανάγκη και δυνατότητα, να πιστέψουμε στο όραμα για μια νέα Ελλάδα


Φώφη Γεννηματά - στη Κομοτηνή.
από piazzadelpopolo
Σήμερα  11:30 π.μ. στη Καβάλα στο Ωκεανίς.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  1:41 π.μ  - 17/05/2009