Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΕΚΔΟΤΟ από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

Ένα βράδυ ένα ζευγάρι έχει πέσει για ύπνο. Ο άνδρας αρχίζει να χαϊδεύει τη γυναίκα του απαλά. Αυτή γυρίζει και του λέει :

«Αχ, αγάπη μου δεν μπορώ. Έχω αύριο ραντεβού στο γυναικολόγο και θέλω να είμαι φρέσκια…»

Απογοητευμένος ο άνδρας γυρίζει πλευρό και προσπαθεί να κοιμηθεί. Μετά από λίγο όμως τη σκουντάει και τη ρωτάει :

«Να σου πω, θα πας και στον οδοντίατρο αύριο;»

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

Ο Κώστας, ένας ερωτευμένος φαντάρος, μια μέρα, ενώ ήταν σκοπιά στην πύλη, παίρνει ένα γράμμα από τον ταχυδρόμο. Με χαρά αναγνωρίζει στον φάκελο τον γραφικό χαρακτήρα της κοπέλας του - ας την πούμε Ιωάννα. Γεμάτος χαρά ανοίγει το φάκελο, διαβάζει και το χαμόγελό του παγώνει. (είναι πολύ εύκολο έτσι και αλλιώς να σου παγώσει το χαμόγελο εκεί πάνω όταν έχει -10) Να τι διάβασε:

“Αγαπημένε μου Κώστα, Είμαστε μαζί 3 χρόνια. Και το ξέρεις πόσο σε αγαπώ. Δεν μπορώ να αντέξω όμως το ότι είσαι μακριά μου. Για αυτό πήρα την απόφαση να χωρίσουμε. Έτσι και αλλιώς, σε μερικές στιγμές αδυναμίας, σε απάτησα. Συγχώρησε με, αλλά έτσι είναι καλύτερα και για τους δύο μας. Σε παρακαλώ να μου στείλεις όποιες φωτογραφίες μου έχεις Γεια Ιωάννα”

Μέχρι να τελειώσει η σκοπιά, ο Κώστας έχει καπνίσει 17 1/2 πακέτα Assos και έχει ρίξει το κλάμα της ζωής του. Τελειώνοντας τη σκοπιά του, και προσπαθώντας να ηρεμήσει, πάει στο θάλαμο, και φωνάζει όλες τις σειρές. Τους ζητάει να του δώσουν όσες φωτογραφίες μπορούν, από γκόμενες, αδερφές, θείες, μανάδες, γιαγιάδες, ξαδέλφες και πάει λέγοντας. Μαζεύει καμιά 80αριά φωτογραφίες και τις βάζει σε ένα φάκελο. Μετά πάει στο κρεβάτι του και γράφει το εξής γράμμα:

“Αγαπητή Ιωάννα, Επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ακριβώς είσαι, σε παρακαλώ, διάλεξε την δικιά σου φωτογραφία και στείλε τις υπόλοιπες πίσω. Κώστας”

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

.
AP. SYDNEY - Τεράστιες φλόγες υψώνονται σε τρεις πολιτείες της Αυστράλιας όπου έχουν καεί χιλίαδες στρέμματα δασικών εκτάσεων και σπίτια. Οι φλόγες τρέχουν δαιμονισμένα καθώς σε ολόκληρα τμήματα της Νοτιο-ανατολικής Ηπείρου πνέουν θυελλώδεις άνεμοι 10-12 μποφόρ!!! Μέχρι στιγμής έχουν καταμετρηθεί 14 νεκροί! ενώ 30000 πυροσβέτες με εκατοντάδες αεροπλάνα έχουν ριχτεί στην μάχη της κατάσβεσης!! Στην πολιτεία της Victoria η αστυνομία αναφέρει ότι...
ίσως οι νεκροί να υπερβούν τους 40! σε μιά ακτίνα 115000τ.μ!! Επίσημες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη φυσική καταστροφή όλων των εποχών στην χώρα!!!....
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ, ΠΡΟΩΡΕΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ !...

...Ο Θεός να βάλει το χέρι του !...

Το παν είναι να νοιώθεις ό,τι έχεις ολοκληρώσει το έργο σου... ΄Εβγαλα και τη νέα φάση του pro evolution soccer 2009, κατακτώντας το Champions League... Είμαι άπαιχτος και φυσικά ο καταλληλότερος. Είναι η καλύτερη στιγμή για να δοκιμάσω και κάτι άλλο, π.χ. να κυβερνήσω !... Θα κάνω εκλογές...

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ


4 Έλληνες έπιασε το FBI!

Aπό το 
www.greekamericannewsagency.com/

Βόμβα μεγατόνων στην Ελληνική Κοινότητα των ΗΠΑ η είδηση που αποκαλύπτει σήμερα το Greek American News Agency για μια καλοστήμενη επιχείριση απάτης που φαίνεται να είχαν στήσει τέσσερις έλληνες οι οποίοι εκμεταλευόμενοι την διεθνή οικονομική κρίση εκείνοι θυσαύριζαν με κέρδη που σε πρώτη εκτίμηση των αμερικανικών αρχών υπολογίζονται σε 7.000.000$
Χτές 6 Φεβορυαρίου(09) και μετά από μια συντονισμένη επιχείριση οι τέσσερις έλληνες συνελήφθησαν από πράκτορες του FBI. Και οι τέσσερις είναι αντιμέτωποι με την βαριά κατηγορία της οικονομικής κατασκοπίας και συνωμοσίας εναντίον άλλων εταιριών με τις οποίες συνεργάζονταν και αντλούσαν πληρφορίες με στόχο την αύξηση της προσωπικής τους κερδοφορίας . Απάτη που μέσα σε λίγο διάστημα τα "κέρδη" των εμπλεκομένων ξεπέρασαν τα 7.000.000$
Οι συληφθέντες είναι οι Ιωσήφ Κοντορίνης 44 ετών, Μιχάλης Κουλουρίδης 59 ετών, Γιώργος Παπαρίζος 37 ετών, και ο Νίκος - Αχιλέας Στεφάνου 34 ετών ο οποίος θεωρείται...

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια...
ΜΠΟΣΤΑΝΙ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009
ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΑ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΜ-Θ.
από ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΑ








ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Νέα Δημοσκόπηση ΜRB: 3,9% μπροστά το ΠΑΣΟΚ….

Nέο γκάλοπ…

3,9% μπροστά το ΠΑΣΟΚ….

Αποκλειστικό - Greece Salonika.
Νέο γκάλοπ της MRB,του οποίου η επεξεργασία ολοκληρώθηκε σήμερα,επιβεβαιώνει το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ με 3,9%.
Θα υπάρξουν ανακοινώσεις αργότερα σήμερα.

Πηγή: press.gr

Η προηγούμενη μέτρηση ελεγε 3% με το ΠΑΣΟΚ στο 32,3%

Λογικά θα πρέπει να έχει αυξηθεί το ποσοστό αυτό.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ


Από τα σημερινά ΝΕΑ...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Μπακάληδες

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ gpapachristos@dolnet.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 7 Φεβρουαρίου 2009
Δεν ξέρω πώς στα σοβαρά κράτη αποτιμούν τις ανάγκες της κρατικής μηχανής σε υπαλλήλους για να γίνει αποτελεσματικότερη, φιλικότερη, πιο σύγχρονη, και βεβαίως παράλληλα για να χτυπηθεί η γραφειοκρατία και να μειωθεί η ταλαιπωρία του πολίτη. Υποθέτω με μετρήσεις. 

Το ωραίο είναι ότι κι εδώ... μετρήσεις κάνουν, αλλά πώς και για ποιον σκοπό; Σου λένε, πόσοι είναι οι βουλευτές (πλην του Πρωθυπουργού, που δεν επιτρέπεται να διορίζειέλεος αν συμβεί κι αυτό); 150. Πόσους πρέπει να βάλει ο καθένας στο Δημόσιο για να αναθερμάνει το ενδιαφέρον της βάσης, που βλέπει να χάνεται η εξουσία και έχει αποσταθεροποιηθεί; 400. Μάλιστα. Έχουμε και λέμε λοιπόν 150 βουλευτές Χ 400 διορισμούς = 60.000 ψηφαλάκια! Δικά μας, καταδικά μας. Δεμένους από το πόδι (θα) 

τους έχουμε. Και στο κάτω κάτω, ο Σημίτης το 2000 κέρδισε με κάτι ελάχιστες ψήφους περισσότερες, εμάς μας φτάνουν και, πιθανώς, μας περισσεύουν. Η λογική θυμίζει υπολογισμούς του Καραγκιόζη στο έργο «Ο Καραγκιόζης φούρναρης». Ή μήπως το «Καραγκιόζης μπακάλης»; 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Το ΑΣΕΠ... προσπαθεί να λύσει τα θέματα για τους εκπαιδευτικούς

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009
Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού βρίσκονται πάνω από 50 χιλιάδες υποψήφιοι εκπαιδευτικοί οι οποίοι πήραν μέρος στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (προκηρύξεις 3Π και 4Π) το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, διεκδικώντας 4.721 θέσεις στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μία εβδομάδα μετά και ενώ όλοι περίμεναν από το ΑΣΕΠ τις επίσημες απαντήσεις στα εξεταζόμενα θέματα, αυτές δεν έχουν δοθεί. Οι υποψήφιοι χαρακτηρίζουν την καθυστέρηση αδικαιολόγητη και πρωτοφανή καθώς, όπως υποστηρίζουν, το ΑΣΕΠ απαιτεί από τους ίδιους να απαντήσουν στα εξεταζόμενα θέματα μέσα σε τρεις ώρες, ενώ το ίδιο χρειάζεται απ΄ ό,τι φαίνεται ένα δεκαήμερο «διαβουλεύσεων» για να «αποφανθεί» ποιες είναι οι σωστές απαντήσεις στα θέματα που το ίδιο θέτει. 
Το ΑΣΕΠ πριν από λίγες εβδομάδες, σε έναν μεγαλύτερο διαγωνισμό (τεστ δεξιοτήτων) που αφορούσε δεκάδες χιλιάδες υποψηφίους, πολύ σωστά έδωσε τις απαντήσεις στα εξεταζόμενα θέματα αυθημερόν. Η αργοπορία της ανακοίνωσης των σωστών απαντήσεων προφανώς κρύβει το γεγονός ότι πολλά θέματα- ιδιαίτερα στον τομέα των Παιδαγωγικών- είχαν ασάφειες ή «χωρούσαν» περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις με αποτέλεσμα εκ των υστέρων να υπάρχουν διχογνωμίες στην εξεταστική επιτροπή για τις λύσεις. 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ
Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα στο blog του Περιπτερά :


ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

και το τελευταίο ανέκδοτο ...για σήμερα.

Μια γυναίκα κατά τη διάρκεια που ο άντρας της λείπει στη δουλειά φέρνει τον εραστή της σπίτι.
Ο 9χρονος γιος της γυρνάει σπίτι πιο νωρίς τους βλέπει και κρύβεται στη ντουλάπα για να παρακολουθεί!!
Εντελώς ξαφνικά όμως γυρνάει σπίτι κ ο πατέρας του παιδιού.
Τότε η γυναίκα κρύβει γρήγορα τον εραστή της στη ντουλάπα μην ξέροντας ότι είναι ήδη εκεί το παιδί της!!!
Tο μικρό αγόρι λέει: ‘Σκοτεινά εδώ.’
Ο άντρας λέει: ‘Ναι είναι.’
Αγόρι: ‘Εχω μια μπαλα του μπειζμπολ!’
Άντρας: ‘Μπραβο’
Aγόρι: ‘Θες να την αγορασεις ?’
Άντρας: ‘Οχι ευχαριστω’
Αγόρι: ‘Ενταξει! Αλλα ο μπαμπας μου ειναι εκει εξω!!’
Άντρας: ‘OK, λεγε ποσα??’
Αγόρι: ‘250$’
Σε λιγες βδομαδες συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα κ ετσι το αγορι κ ο εραστης βρισκονται ξανα στην ντουλαπα!
Αγόρι: ‘Σκοτεινα εδω.’
Άντρας: ‘Ναι ειναι.’
Αγόρι: ‘Εχω ένα ρόπαλο του μπειζμπολ!!’
Ο αντρας θυμαται την προηγουμενη φορα οποτε ρωταει το αγορι, ‘ Λεγε ποσα?’
Αγόρι: ‘750$’
Άντρας: ‘Το παιρνω’
Μερικες μερες αργοτερα, ο πατερας λεει στο μικρο του γιο, ‘Παρε το ροπαλο σου κ τη μπαλα του μπειζμπολ κ παμε στο παρκο να παιξουμε σαν πατερας με γιο! ‘
Ετσι το αγορι λεει ‘Δεν μπορω τα πουλησα κ τα δυο’
‘Ποσο?’, τον ρωτα ανυποψιαστος ο πατερας του.
Αγόρι: ‘1000$’
‘Ειναι απαισιο που συμπεριφερεσαι κατ αυτον τον τροπο στους φιλους σου, ντρεπομαι που ειμαι πατερας σου, παμε γρηγορα στην εκκλησια να εξαμολογηθεις’, λεει ο πατερας κ τον τραβαει προς την εκκλησια.
Φθανοντας, ο πατερας του μικρου παιδιου τον βαζει να καθησει κ κλεινει πισω του την πορτα του εξομολογητηριου.
Tο Αγόρι λεει: “Σκοτεινα εδω”
Και ο παπας απαντα: “Μην ξαναρχιζεις, ποσα θες?!!!”

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο (ΕΣΙ) διεξήγαγε έρευνα σε τυχαίο δείγμα 1.348 ενήλικων ανδρών για τους λόγους που τους αρέσει ο στοματικός έρωτας από μια γυναίκα: 

  

5,23% απάντησε ότι τους αρέσει η αίσθηση 

7,46% ότι τους αρέσει η κυριαρχία 

87,31% ότι τους αρέσει η ησυχία 


Μου το στειλε ο Jim Jaras

απο ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Ο Μήτσος θέλει να μιλήσει επειγόντως με έναν φίλο του οπότε τηλεφωνεί στο σπίτι του. Απαντά μια παιδική φωνή ψιθυριστά:

-”Ναι;”

-”Είναι ο μπαμπάς σου εκεί;” ρωτά ο Μήτσος.

-”Ναι”, απαντά ψιθυριστά το μικρό.

-”Μπορώ να του μιλήσω;”

-”Οχι”

Έκπληκτος ρωτάει,

-”Είναι η μαμά σου εκεί;”

-”Ναι”

-”Μπορώ να της μιλήσω;”

-”Οχι” ψιθυρίζει το μικρό.

Ελπίζοντας ότι κάποιος ενήλικας θα είναι σπίτι ρωτά

-”Είναι κανείς άλλος εκεί;”

-”Ναι, ένας αστυνομικός” ψιθυρίζει το μικρό.

-”Μπορώ να του μιλήσω;”

-”Οχι, είναι απασχολημένος” απαντά το μικρό.

-”Απασχολημένος με τι;”

-”Απασχολημένος με τη μαμά και το μπαμπά και τον πυροσβέστη” η απάντηση.

Ανησυχώντας καθώς ακούει ήχο ελικοπτέρου ξαναρωτά

-”Αυτός ο θόρυβος, τι είναι;”

-”Ενα ελικόπτερο” έρχεται η απάντηση.

-”Μα τι συμβαίνει εκεί;” ρωτά τρομερά ανήσυχος.

Με έναν ‘έκπληκτο’ ψίθυρο απαντά ο μικρός

-”Η ομάδα έρευνας μόλις προσγείωσε ένα ελικόπτερο”

Φανερά ταραγμένος ο Μήτσος ρωτά:

-”Και τι ψάχνουν;”

Ψιθυρίζοντας αλλά με ενα πνιχτό γελάκι απαντά ο μικρός:

-”ΕΜΕΝΑ!”

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

επιδομα ψυξης ...
κατοπιν ωρίμου σκέψεως και επειδή οπου ναναι μπαίνει και η Ανοιξη
η κυβερνηση αποφασισε αντι του επιδόματος θέρμανσης που ειχε υποσχεθει στις ευπαθεις ομάδες του πληθυσμου
να δωσει επιδομα ψυξης γιατι το καλοκαιρι προμηνύεται ιδιαιτερα θερμό
ετσι οι δικαιούχοι πρεπει απο αυριο να εγγράφονται σε 
ειδικους καταλογους
[θα αναρτηθουν σε καταστηματα ψυκτικών ειδών]
ουτως ωστε να εχουν ολοκληρωθει [οι καταλογοι]εντος ευλογου χρονικου διαστήματος
και εν τω μεταξυ η κυβερνηση να μπορεσει να συγκεντρώσει το απαιτουμενο υπέρογκο
ποσό[απο 100 εως 200 ευρω] που απαιτειται για την συγκεκριμενη δράση
Η κυβερνηση αποδεικνύει πως εχει ως γνωμονα το λαικο συμφέρον
και μπορει να αργεί,αλλά δεν λησμονεί!
Οι δικαιουχοι[αγροτες,ανεργοι,αναξιοπαθουντες κλπ] παρακαλουνται να μην ξοδεψουν το επιδομα σε τιποτα διακοπες,μπουζουκια,ζαρια κλπ
από Πεντανόστιμη
ΜΟΠΟΣΤΑΝΙ

Κάρφαρος ...οχι απλά καρφί.

Άπαιχτος όπως πάντα ο Νίκος Κακαουνάκης, έβγαλε πρωτοσέλιδο στο ΚΑΡΦΙ, τονΚώστα Καραμανλή να τρώει πολύ ξύλο! Φοβερό ρεπορτάζ και το θέμα με την ιδιαιτέρα τουΝικήτα Κακλαμάνη...
ΜΠΟΣΤΑΝΙ