Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΗΡΑΜΕ ....











Αγαπητοί φίλοι είμαι ο καφετζής από το καφενείο
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να  ευχηθώ σε σας και στους επισκέπτες του blog σας τα καλύτερα. Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση.
Να είστε πάντα καλά , δυνατοί και όρθιοι σε αυτή την όμορφη περιπέτεια στη blogόσφαιρα
Φιλικά

ο καφετζής

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7:39 μ.μ. - 16/4/2009

Επίκαιρη γελοιογραφία....













ΑΠΌ ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:27 μ.μ. - 16/4/2009
Οι άγονες γραμμές της ενημέρωσης προϋπήρχαν του Παυλίδη
Πλοηγός; ΟΡιρής
Κωπηλάτες; Τα παπαγαλάκια του συστήματος εξουσίας και ΜΜΕ τα οποία είχε διορίσει δεξιά και αριστερά. Αυτά τρέχουν τώρα για να τον εκλέξουν βουλευτή. 
Τρέχουν αλλά δεν φτάνουν...
ΑΠΌ pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:15 μ.μ. - 16/4/2009

Χρήστος Μαρκογιαννάκης, για το νέο φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ.:


«Θέλω να τονίσω κάτι το οποίο πρέπει να πούμε: Πως μέσα σε λίγο σχετικά χρονικό διάστημα ο Παλαιοκώστας βρέθηκε μπροστά στην Ελληνική Αστυνομία»! 
Σωστά. 
Σου λέει ο άνθρωπος, δεν φτάνει που είδε η Αστυνομία τον Παλαιοκώστα, θέλατε να τον πιάσει κιόλας; 
Μην είμαστε και πλεονέκτες!
από το έθνος
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:22 μ.μ. - 16/4/2009

ΕΠ΄ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΣΥΛΛΗΨΗ ΛΑΚΕΔΩΝ !...


Στην Αγροτική Τράπεζα μια διαμάχη των εργαζομένων με την εργοδοσία, για την ενίσχυση του οικείου Ταμείου Υγείας, κατέ-ληξε σε απεργιακές κινητοποιή-σεις.
Ο κυβερνητικός manager – και πρωθυπουργικός κουμπάροςΜηλιάκος – μπροστά σε μια απεργία με καθολική συμμετοχή, άρχισε τις προσφυγές στα δικαστήρια για να την βγάλει παράνομη και καταχρηστική.
Η πρώτη αγωγή κερδήθηκε από την Τράπεζα στο τυπικό μέρος, (μη έγκαιρη γνωστοποίησή της, 4 ημέρες πριν), πλην όμως το Σωματείο επανήλθε, εφαρμόζο-ντας τα τυπικά και κήρυξε δεύτερη 48ωρη απεργία, για 15 & 16 Απρίλη.
Ο Μηλιάκος ξαναπροσφεύγει στο δικαστήριο επιζητώντας απόφαση επί της ουσίας και απαγόρευση κάθε απεργίας !
Το Σωματείο, (ΣΕΑΤΕ),εκτιμώντας πως βρίσκεται μπροστά σε στημένες διαδικασίες, κάνει ντρίμπλα και λίγο πριν την εκδίκαση της 2ης αγωγής, παίρνει απόφαση αναστολής της απεργίας, οδηγώντας έτσι την δίκη σε ματαίωση.
Ταυτόχρονα, ο ΣΕΑΤΕ απευθύνεται στην ΟΤΟΕ, στην οποία και ανήκει, και ζητάει να κηρύξει εκείνη την ίδια απεργία, πράγμα το οποίο η Ομοσπονδία κάνει και η κινητοποίηση γίνεται κανονικά !...

Κι ερχόμαστε τώρα στους λακέδες : χθες βράδυ, (Μ. Τετάρτη 15/4), κατά τις 7 και κάτι, στο δελτίο του ALTER που εκφωνεί ο Παυλόπουλος, μεταδίδεται ρεπορτάζ με όλες τις θέσεις και παραθέσεις, της εργοδοσίας, για την απεργία των εργαζομένων στην ΑΤΕ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και το …πρωτοφανές, (όπως τόνισαν), «…η ΟΤΟΕ να κηρύσσει απεργία στην Αγροτική Τράπεζα, ενάντια στη θέληση του οικείου Συλλόγου…» (!!!).
Το ό,τι το Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας, που είχαν στα χέρια τους οι συντάκτες του ρεπορτάζ και οι άλλοι, έγραφε στην πρώτη φράση του πως «…η ΟΤΟΕ αποφάσισε την απεργία, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ του Συλλόγου…», το αποσιώπησαν οι ΑΛΗΤΕΣ της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και αντί είδησης παρουσίασαν κατασκευασμένη προπαγάνδα !
Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, αρχισυντάκτες κλπ, δούλεψαν, (ΚΑΤ ΄ ΕΝΤΟΛΗΝ), υπέρ της διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας, εκτελώντας οδηγίες της δικής τους εργοδοσίας, η οποία τα τελευταία χρόνια, αλλά ιδιαίτερα τον τελευταίο, είναι προνομιακός πελάτης του Μηλιάκου, με απλόχερες δανειοδοτήσεις και περιποιημένα πακέτα διαφημιστικών καταχωρήσεων !...

Κάποιοι λακέδες των αφεντικών – νταβατζήδων των ΜΜΕ, συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω να ασελγούν επί της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ηθικής. Μαζί με τ΄αφεντικά τους θα κληθούν να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη, το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ, όπου προσφεύγουν η ΟΤΟΕ και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΑΤΕ…
Μαζί με τ΄ αφεντικά τους θα μπουν στη λίστα των αχρείων του επαγγέλματος, που δικαιώνουν το «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιο-γράφοι !...».
ΑΠΌ ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:12 μ.μ. - 16/4/2009

"Σούλα"! - Tο πραγματικό όνομα της γυναίκας που βοηθά Παλαιοκώστα και Ριτζάι

Τη λένε Σούλα... Είναι 33 ετών... Ελληνίδα... Έχει δύο παιδιά... και είναι ερωτευμένη με τον Αλκέτ Ριτζάι...


Είναι η γυναίκα εγκέφαλος, εκείνη που νοίκιασε τη βίλα στο Αλεποχώρι... Αυτή που έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του πιλότου του ελικοπτέρου που έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού και... πήρε μαζί του τους Παλαιοκώστα και Ριτζάι...

Νοικιασε το σπίτι για ένα χρόνο με την προοπτική να το κρατήσει με τη μητέρα και το σύζυγό της-νταλικέρη- για περίπου 3 χρόνια... Ανέφερε στη γυναίκα του δημάρχου Μεγάρων ότι βαρέθηκε την Αθήνα...

Είναι η σύντροφος του Αλκέτ Ριτζάι, αυτή που χάρισε την ελευθερία στους δραπέτες και συνεχίζει να τους συνδράμει... Η αστυνομία την γνωρίζει, την ξέρει πλέον...

Και τι έγινε θα πείτε? Μήπως τον Ριτζάι και τον Παλαιοκώστα δεν τους ξέρουν????

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ...




















Σαν σήμερα βυθίστηκε ο Τιτανικός, το 1912...
ΑΠΌ ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:45 π.μ. - 16/4/2009

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ».

 ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ». ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.

1. Ο Γ. Παπανδρέου, αναφερόμενος χθες στις υποθέσεις σκανδάλων που βαραίνουν την πολιτική ζωή του τόπου και τα οποία η κυβέρνηση προσπάθησε και προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκαλύψει, υπογράμμισε ότι: «Η τελευταία άμυνα της ΝΔ, είναι το «όλοι ίδιοι είναι». Αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Το ζήτημα είναι ποιος έχει την πολιτική βούληση να βάλει τέλος στην φαυλότητα. Είναι προφανές ότι αυτοί δεν την έχουν. Εμείς την έχουμε».

2. Τον Ιούνιο, με το που θα κλείσει η Βουλή, παραγράφονται τα ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα πολιτικών προσώπων για σκάνδαλα, όπως της Μ. Βατοπεδίου, της εξαγοράς της εταιρείας «Γερμανός» από την Cosmote, των ομολόγων. Tο ΠΑΣΟΚ, μπροστά στο ενδεχόμενο της παραγραφής, ζήτησε χθες από τον Πρόεδρο της Βουλής να αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες που απορρέουν από το Σύνταγμα και από τον Κανονισμό της Βουλής, ώστε να διαβιβαστούν ταχύτατα στη Βουλή οι δικογραφίες που εκκρεμούν.

3. Αυτή είναι μία κίνηση του ΠΑΣΟΚ, ώστε να γίνουν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν και μπορούν να γίνουν, για να μην υπάρξει παραγραφή, την οποία η κοινή γνώμη δεν θα συγχωρέσει ποτέ στον πολιτικό κόσμο. Δυστυχώς, την κίνηση αυτή, η κυβέρνηση δεν την αντιλαμβάνεται. Αντιθέτως οι δηλώσεις του εκπροσώπου της είναι ενδεικτικές του ότι βρίσκεται πολύ μακριά από το κοινό αίσθημα. Η αντίδραση της κυβέρνησης δείχνει, πέρα απ' την αδιαφορία για τους θεσμούς, πανικό.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:37 π.μ. - 16/4/2009

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ «ΠΑΚΕΤΟ» ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ)!

1. Χθες, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι η ανεργία, τον Ιανουάριο του 2009, έχει ανέλθει στο 9,4%. Για την ακρίβεια ανακοίνωσε την «επίσημη» ανεργία. Γιατί η πραγματική έτσι όπως καταγράφεται από τα κατά τόπους εργατικά κέντρα, είναι κατά πολύ υψηλότερη.

-    Μόνο τον Ιανουάριο του 2009, έχασαν τις δουλειές τους, περίπου 30 χιλιάδες άνθρωποι. Τους τελευταίους τέσσερεις μήνες έχουν χάσει τη δουλειά τους 100 χιλιάδες άνθρωποι σύμφωνα με την Στατιστική υπηρεσία. 

2. Το Κίνημά μας έχει, εδώ και πολλούς μήνες, τοποθετηθεί ξεκάθαρα: η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται διογκώνοντας το δημόσιο με ρουσφέτια και ανασφάλιστα stage. Αυτή η πρακτική το μόνο που θα κάνει είναι να τινάξει στον αέρα τις αντοχές του δημoσ;iου. Η ανεργία θα αντιμετωπιστεί μόνο αν δώσουμε κίνητρα, πραγματικά κίνητρα (π.χ. επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένων) στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προσλάβουν κόσμο, και ιδίως νέους κάτω των 30 ετών που είναι τα βασικότερα θύματα της ανεργίας. Για αυτό και καταθέσαμε συγκεκριμένη πρόταση νόμου - όχι σήμερα, από τον περασμένο Νοέμβριο - την οποία η κυβέρνηση απέρριψε...

3. Εμείς είχαμε προτείνει μέτρα εναντίον της ανεργίας από τον περασμένο Νοέμβριο. Η σημερινή κυβέρνηση, έξη μήνες μετά και ενώ η επίσημη ανεργία προσεγγίζει πλέον το 10%, αντί για λύσεις καταφεύγει πάλι σε θρασύτατα επικοινωνιακά κόλπα.

-    Ανακοίνωσαν χθες και παρουσίασαν ως δικό τους ένα «πακέτο» 2,5 δις ευρώ για την απασχόληση, τα οποία όμως είναι χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Ανακοίνωσαν ως μέτρα κατά της ανεργίας το μέρος του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς - ΕΣΠΑ 2007-2013 (Δ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης), το οποίο αφορά δράσεις καταπολέμησης της ανεργίας!

-    «Ξέχασαν» βέβαια να πουν, ότι ενώ έχουν περάσει 2 χρόνια και 3 μήνες από την έναρξη του ΕΣΠΑ, δεν έχει δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα αυτά. Το ΕΣΠΑ υποτίθεται πως είχε ξεκινήσει από το 2007 και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε.

-    Η κυβερνητική κουτοπονηριά δεν σταματά εδώ. Με πρόσχημα την ενίσχυση της απασχόλησης, η κυβέρνηση κάνει λόγο για 30 χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο. Είναι έτοιμη να στήσει άλλο ένα χορό ρουσφετιών με σκοπό την εξαγορά ψήφων και συνειδήσεων πατώντας στην αγωνία για δουλειά χιλιάδων ανθρώπων, κυρίως των νέων.

4. Το χθεσινό δήθεν «ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης» για την απασχόληση, μοιάζει περισσότερο με «σχέδιο δράσης για τη διάσωση της κυβέρνησης της ΝΔ», που καταρρέει καθημερινά.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:35 π.μ. - 16/4/2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΑΤΗ...

1. Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους...

-    Πέρσι, στις 4 Απριλίου του 2008, η διεθνής τιμή του πετρελαίου ήταν 102,34 δολάρια. Η τιμή της αμόλυβδης στην Ελλάδα ήταν 1,117 ευρώ.

-    Φέτος, στις 3 Απριλίου 2009 με στοιχεία του Υπουργείου, η διεθνής τιμή του πετρελαίου έχει κατρακυλήσει στα 50,7 δολάρια. Τιμή της αμόλυβδης στην Ελλάδα; 0,915 ευρώ!

2. Με λίγα λόγια, μεταξύ Απριλίου 2008 και Απριλίου 2009 έχουμε πτώση 50% στη διεθνή τιμή του πετρελαίου και μόλις 18% πτώση στην τιμή της αμόλυβδης στην Ελλάδα! Βγάλτε τα συμπεράσματά σας ποιοι κερδοσκοπούν σε βάρος των σκληρά εργαζόμενων Ελλήνων και Ελληνίδων και με ποιο τρόπο η Κυβέρνηση έχει αναδείξει τον εαυτό της σε παρατηρητή, της ακρίβειας και λεηλασίας του οικογενειακού εισοδήματος, αφού δεν ενεργοποιεί τους μηχανισμούς του κράτους προκειμένου να επιβληθούν οι νόμοι στη χώρα. Δείτε κι άλλα στοιχεία για την αισχροκέρδεια εδώ.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:31 π.μ. - 16/4/2009


ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

 ΟΧΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ.

1. Οι πολίτες απαιτούν πραγματικές λύσεις, άμεσα εφαρμόσιμες για τη στήριξη του οικογενειακού τους εισοδήματος. Απαιτούν φορολογική δικαιοσύνη, απαιτούν σχέδιο που θα κατανέμει με δίκαιο τρόπο το κόστος της προσπάθειας εξόδου από την κρίση και ανάταξης της οικονομίας. 

2. Στο πλαίσιο αυτό, συνεδρίασε χθες, υπό την προεδρία του Προέδρου Γ. Παπανδρέου, ο Επιτελικός Κύκλος Οικονομίας του Κινήματος. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν οι προγραμματικές προτάσεις μας που έχουν να κάνουν με τη φορολογική δικαιοσύνη, την πάταξη της φοροδιαφυγής, την ορθολογική και διαφανή διαχείριση των χρημάτων του ελληνικού λαού, τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας. Έχουμε ξεκινήσει από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και ξεδιπλώνουμε συνεχώς το σχέδιό μας για τη χώρα, σε συνεχή διαβούλευση με την κοινωνία και τους φορείς της. Υπενθυμίζουμε:

-    Τον Σεπτέμβριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Κινήματος παρουσίασε τις βασικές πολιτικές κατευθύνσεις της επόμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας έμφαση στα 7 άμεσα μέτρα αποκατάστασης της φορολογικής δικαιοσύνης.

-    Τον περασμένο Νοέμβριο, στο πλαίσιο των πολιτικών κατευθύνσεων που χαράξαμε στη Δ.Ε.Θ., παρουσιάσαμε συγκεκριμένο πλαίσιο με 5 δέσμες άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης. Μέτρα που υποχρεώνουν τις τράπεζες να μεταφέρουν ρευστότητα στην αγορά, μέτρα που αντιμετωπίζουν την έκρηξη της ανεργίας, προστατεύουν το δανειολήπτη, στηρίζουν την μικρομεσαία επιχείρηση, ενισχύουν τους ασθενέστερους οικονομικά. Δείτε τα σχετικά φυλλάδια και εδώ.

-    Στις αρχές Ιανουαρίου, παρουσιάσαμε τη νέα Συμφωνία Εμπιστοσύνης Πολιτείας-Αγροτών για την προοπτική του αγροτικού κόσμου.

-    Τον Φεβρουάριο, σε κοινωνική διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους με την τουριστική βιομηχανία φορείς, παρουσιάσαμε 12 συγκεκριμένα μέτρα για την τουριστική ανάπτυξη και την προστασία των τουριστικών επιχειρήσεων από την κρίση.

-    Στα μέσα Φεβρουαρίου παρουσιάσαμε τους 5 εθνικούς στόχους για την Ελλάδα του σήμερα και του αύριο. Γιατί δεν αρκεί να αντιμετωπίσουμε την κρίση, πρέπει να σχεδιάσουμε από τώρα που θέλουμε να βρίσκεται και τι να παράγει η χώρα μας σε 5, 10, 20 χρόνια από τώρα

-    Αρχές Μαρτίου, ο Πρόεδρος του Κινήματος παρουσίασε αναλυτικά τον πρώτο από τους πέντε εθνικούς στόχους: το νέο αναπτυξιακό μοντέλο για τη χώρα, την Πράσινη Ανάπτυξη.

-    Αρχές Απριλίου, ο Πρόεδρος του Κινήματος παρουσίασε αναλυτικά τον δεύτερο από τους πέντε εθνικούς στόχους: την επένδυση στην Παιδεία.

-    Η εξειδίκευση των προτάσεων μας πήρε και την μορφή συγκεκριμένων προτάσεων νόμων για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα εκατομμυρίων Ελλήνων, όπως π.χ. για την αντιμετώπιση της ανεργίας, τηνενίσχυση του εισοδήματος των ασθενέστερων, την προστασία των δανειοληπτών και, μόλις πρόσφατα, το δικαίωμα σε μία δεύτερη ευκαιρία για όσους συμπολίτες μας έχουν αποδεδειγμένη αδυναμία να αποπληρώσουν τα χρέη τους

3. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση που μας οδήγησε σε εσωτερική κρίση πριν από τη διεθνή κρίση (δείτε το σχετικό φυλλάδιο εδώ), η κυβέρνηση που καταρρέει αδυνατεί να δώσει οποιαδήποτε λύση, χαμένη στον εσωκομματικό της μικρόκοσμο και σε συζητήσεις που δεν αφορούν το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών, αλλά το αν ο πρωθυπουργός μένει ή φεύγει, αν είναι κουρασμένος ή ξεκούραστος και τι θα γίνει με τον Παυλίδη.  

4. Η κυβέρνηση καταρρέει. Είναι πολύ πιθανές πλέον οι διπλές εκλογές, εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές. Η ουσία είναι η εξής: αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα χρειαστούν αξιόπιστες, σοβαρές και υπεύθυνες λύσεις. Αυτή την ανάγκη θέλουμε να καλύψουμε από σήμερα, διότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Για αυτό καταθέτουμε συνεχώς τις προτάσεις μας, από τώρα, στην κρίση του ελληνικού λαού. Η δέσμευσή μας είναι ξεκάθαρη: κάθε Έλληνας και Ελληνίδα θα ξέρει επακριβώς τι να περιμένει από την επόμενη κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. την ημέρα των εκλογών.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:27 π.μ. - 16/4/2009