Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Απόσυρση που μας αφήνεις;

Είναι πρωί, λίγο πριν ρουφήξω τον καφέ και τραβήξω
την πρώτη τζούρα. Αντε να ρίξω και μια ενημέρωση μπας και χάσω το σημαντικό . Και γύρνα γύρο τα κανάλια , αρχίζει η ταραχή της απόσυρσης. ΤΟ ΜΕΙΖΩΝ ΘΕΜΑ! Είναι λοιπόν ένας γνωστός καραγκιόζης , που έχει σύνδεση στο χώρο των αποσύρσεων. Που πέτυχε τόσους παππούδες, να περιμένουν από τις έξη για τα σαραβαλάκια τους δεν το κατανόησα. Που βρέθηκε η εξαγριωμένη τρίτη ηλικία, να βλαστημάει την ώρα και στιγμή που τους έκοψαν το μέτρο ο νυσταγμένος μαλάκας δεν κατάλαβα. Δεν εξετάζω, ποιους και πόσο εξυπηρετούσε το μέτρο! ΟΚ σας πήραν την μπουκιά από το στόμα. Αντε και πρόβαινα την παροχή. Να την κάνω τι;;;; Να πάρω ένα χιλιάρικο ,αλλά μου λείπουν κάμποσες άλλες και ο ισολογισμός είναι αρνητικός. Ξαφνικά που βρέθηκε τόσο χρήμα; Και αν το’χεις τι γκρινιάζεις τότε πόσο πήγανε τα βλήτα; Πόσο μαλάκας είμαι να μην καταλαβαίνω ότι ο συμπατριώτης μου για το αυτοκίνητο παθαίνει απανωτές ρεύσεις;

από [ diomegyro.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:53 μ.μ.- 3/11/2009

Γιατί αποσύρθηκε;;;; .....

-Ξέρεις γιατί ο Αβραμόπουλος αποσύρθηκε σήμερα;
-Γιατί η κυβέρνηση είπε "από αύριο τέλος η απόσυρση"!!!

από [ taxalia.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:42 μ.μ.- 3/11/2009

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. !!!!.....


































































από [ logoplokies.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:09 μ.μ.- 3/11/2009

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ !...


Λες και τόδαν και χθες το μέτρο της έκτακτης φορολόγησης των κερδών των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και των Τραπεζών, οι μυαλοφυγόδικοι του Περισσού, δέσμιοι της ιδεολογικής και πολιτικής αρρώστιας τους, βγήκαν ισοπεδωτικά στην χορήγηση του επιδόματος αλληλεγγύης σε 2.500.000 συμπολίτες μας.
«Συμφωνία με το ΣΕΒ», ανίχνευσαν τα αγκυλωμένα λαγωνικά του ΚΚΕ κι έσπευσαν να εξαπολύσουν τους μηδενιστικούς αφορισμούς τους…
Αλήθεια, θα πληρώσουν έκτακτη εισφορά για την μεγαλοεπιχείρησή τους, την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, οι μοναδικοί – στον Κόσμο – νοσταλγοί του …Στάλιν, που κερδοσκοπούν μονοπωλώντας, σχεδόν, τις εργασίες εκτύπωσης, οδηγώντας σε μαρασμό τις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου και εκμεταλλευόμενοι αναίσχυντα τους εργαζόμενους εκεί, με μισθούς πείνας, την ώρα που διεκδικούν, τάχα, για τους άλλους εργαζόμενους 1400 € και πάνω, αμοιβές ;
Ως πότε η γελοιότητα να το παίζουν σωτήρες ενός λαού, ο οποίος μόλις πρόσφατα, για μια ακόμα φορά, τους αποδοκίμασε άγρια ;

από [ logoplokies.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:59 μ.μ.- 3/11/2009

ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ : «Αλλιώς δε γίνεται»!!!

από [ greki-gr.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:03 μ.μ.- 3/11/2009

Μπορει η πολιτικη να εχασε εναν……εναν……εναν…(τελοσπαντων καταλαβατε) αλλα τον κερδισε η τεχνη!

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:58 μ.μ.- 3/11/2009

ΤA GOLDEN GIRLS TΗΣ ΕΡΤ.


Πολλά λέγονται και γράφονται για τα «έργα και τις ημέρες» του Προέδρου του ΟΠΑΠ Χρ. Χατζηεμμανουήλ και της ιδιαιτέρας του Ελένης Αντωνοπούλου, η οποία εισπράττει κάθε μήνα 5.000 ευρώ, όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα. Εμείς απλά συμπληρώνουμε το ρεπορτάζ με επιπλέον πληροφορίες και σημειώνουμε πως η Ελένη είναι μία από τις δύο κόρες του προέδρου της ΔΑΚΕ ΕΡΤ Χρήστου Αντωνόπουλου, ο οποίος έχει τακτοποιήσει και τη... δεύτερη κόρη του στην ΕΡΤ. Γονιός είναι, θέλει να «τακτοποιήσει» τα παιδιά του και είναι θεμιτό;;;;. Αλλά η μικρή Αντωνοπούλου της ΕΡΤ, να είναι βοηθός παραγωγής με μπλοκάκι παροχής στην κρατική ραδιοτηλεόραση και αμέσως μόλις πάτησε το πόδι της στηνΕΡΤ, με μηδενική προϋπηρεσία και εμπειρία να γίνει (άκουσον-άκουσον) η... παραγωγός των τηλεοπτικών καλύψεων της Προεδρίας της Δημοκρατίας, με δεκάδες αποστολές στο εξωτερικό και εσωτερικό και να διαχειρίζεται χιλιάδες ευρώ! Έχουμε τα golden boys και τα golden girls, υπάρχουν και οι golden sisters.Και μετά ψάχνονται (αν ψάχνονται) στην Ρηγίλλης γιατί έχασαν με διαφορά 10 μονάδων.

από [ fimotro.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:46 μ.μ.- 3/11/2009

Αποκλειστικο!!! Ο πραγματικος λογος αποχωρησης του Αβραμοπουλου!

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:34 μ.μ.- 3/11/2009

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...

από [ logoplokies.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:28 μ.μ.- 3/11/2009

ΑΠΤΟΗΤΟΣ Ο ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !...


Οι ραντιέρηδες των μεγαλο-καπιταλιστών δεν καταλαβαί-νουν τίποτα από συναινέσεις ή καλοπιάσματα, από την κυβέρ-νηση και τους εκπροσώπους της.
Είναι ξεκάθαρο, πως προτάσσουν τις δεσμεύσεις τους, απέναντι στα αφεντικά τους και βάζουν, πάνω απ΄ όλα το ίδιον συμφέρον τους, το οποίο δεν το βλέπουν σε αντι-παράθεση με τους πάτρωνές τους.

Προκλητικά αμετανόητη, λοιπόν, η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας προανήγγειλε την υποβολή νέας αγωγής σε βάρος της ΟΤΟΕ και του ΟΜΕΔ προκειμένου να καταργηθεί η 37/2009 Διαιτητική Απόφαση, με την οποία καταρτίστηκε η Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των Τραπεζοϋπαλλήλων του έτους 2009.
Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, είχε καταδικάσει, στο παρελθόν, την τακτική αυτή των τραπεζιτών κι είχε εγκαλέσει την προηγούμενη κυβέρνηση, επειδή επέτρεπε την αντεργατική – και αντιθεσμική – πρακτική τους. >>>>Διαβάστε περισσότερο...

από [ logoplokies.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:18 μ.μ.- 3/11/2009

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ... (ΕΘΝΟΣ)

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:10 μ.μ.- 3/11/2009

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ( ΤΑ ΝΕΑ )

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:42 π.μ.- 3/11/2009

Ο Τύπος σήμερα

















Έκτακτος φόρος στις μεγάλες επιχειρήσεις

Την επιβολή έκτακτης εισφοράς στις επιχειρήσεις προανήγγειλε απόψε ο υπουργός Οικονομικών. Ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν προσδιόρισε το ύψος του φόρου, ούτε και ποιες επιχειρήσεις θα είναι υπόχρεες για την καταβολή του και δεσμεύτηκε να ανακοινώσει τις λεπτομέρειες του μέτρου αύριο, μετά το υπουργικό συμβούλιο.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου εμφάνισε τον έκτακτο φόρο -που θα επιβληθεί στα κέρδη του 2008- ως μέρος του εγχειρήματος για αναδιανομή του εισοδήματος, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και την υλοποίηση της δέσμευσης του ΠΑΣΟΚ για άμεση καταβολή επιδόματος αλληλεγγύης.
«Οι ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο μετά την έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο της συγκεκριμένης πρότασης η οποία επιχειρεί να συνδυάσει τη δέσμευσή μας για ένα έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης με μία πρόταση αναδιανομής και ευθύνης, που πιστεύω ότι θα γίνει αποδεκτή από την ελληνική κοινωνία», είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Θετική υποδοχή επεφύλαξε στο μέτρο ο πρόεδρος του ΣΕΒ. Ο Δ. Δασκαλόπουλος τόνισε ότι «η εθνική επιχειρηματική τάξη είναι πρόθυμη να συμβάλει με μια έκτακτη εισφορά στην αναγκαία προσπάθεια αντιμετώπισης του δημοσιονομικού εκτροχιασμού». Ωστόσο, τόνισε ότι το κλειδί για την ανάκαμψη της οικονομίας είναι «η πάταξη της φοροδιαφυγής, το νοικοκύρεμα του κράτους και πάνω από όλα η ανάπτυξη». Ο κ. Δασκαλόπουλος νωρίτερα είχε επισημάνει ότι «οι μεγάλες επιχειρήσεις καταβάλουν ήδη το 72% του συνολικού φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων, ενώ έκανε λόγο και για «λαϊκίστικη ρητορεία που μονίμως δαιμονοποιεί τις επιχειρήσεις».
Στον αντίποδα, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος ζήτησε από την κυβέρνηση να τηρήρει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και να μην επιβάλει κανένα πρόσθετο φόρο στις επιχειρήσεις.

από [ www.tanea.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:43 π.μ.- 3/11/2009

Τερμα η αποσυρση!

από [ asimonis.wordpress.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:53 π.μ.- 3/11/2009

Αποσύρεται η απόσυρση

Ευτυχώς καταργείται.
Και εξηγούμαι:
1. Μία χώρα παραγωγικά ανύπαρκτη
2. Μία χώρα με καταναλωτικές απαιτήσεις έξω από τις δυνατότητές της και πέρα από την λογική για τον μέσο
κάτοικο της
3. Μία χώρα με τεράστια
ελλείμματα,
το τελευταίο που θα την ενδιέφερε θα ήταν η άμεση μόλυνση του
περιβάλλοντος. Το μόνο που θα έπρεπε να την αφορά, θα ήταν η έμμεση μόλυνση, πράγμα που αναφέρεται στο συνολικό ισοζύγιο - αξία CIF συν περιβαλλοντικό κόστος κατασκευής αυτοκινήτου μείον επιπλέον επιβάρυνση του παλαιού συν κέρδος ανακύκλωσης. Εάν υπάρχει θετικό πρόσημο στην εξίσωση, τότε καλά έκανε η Μπιρμπίλη.
Σύμφωνα με το Υπουργείο το κόστος θα ήταν στα 400 εκατ. Άς τα δόσουν για ηλιακούς, μονώσεις, και κουφώματα. Κέρδος περιβαλλοντικό και προστιθέμενη ελληνική παραγωγική αξία.

από [ kafedaki.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:39 π.μ.- 3/11/2009