Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ


Πηγή: ΤουΚώστα Μητρόπουλου
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  9:47 μ.μ. - 27/4/2009

Στο 4,6% η διαφορά

Στο 4,6% βρίσκεται η διαφορά στην πρόθεση ψήφου υπέρ του ΠΑΣΟΚ στη δημοσκόπηση που θα παρουσιάσει το βράδυ η GPO στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη "Ανατροπή" (MEGA). 
Στις εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ παίρνει 32,6%και η ΝΔ 28%. Στις Ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ παίρνει 30,7%και η ΝΔ 27%
Στα ενδιαφέροντα στοιχεία : 
η παράσταση νίκης, η οποία διευρύνεται εντυπωσιακά υπέρ του ΠΑΣΟΚ και 
η καταλληλότητα για την πρωθυπουργία στην οποία η διαφορά κλείνει στα όρια του στατιστικού λάθους. 
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  9:28 μ.μ. - 27/4/2009

στη Super League ο Α.Ο.Καβάλας


Μετά από 9 χρόνια  (1999 - 2000) την άνοδο στη Super League πανηγυρίζει από σήμερα ο Α.Ο.Καβάλας μετά την επικράτηση επί του Πιερικού με 2-0.
Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και η Καβάλα εξασφάλισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία μαζί με τον Ατρόμητο και τα Γιάννενα.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  9:04 μ.μ. - 27/4/2009

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

 ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΑΠΑΡΧΗ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΥΡΩΠΗ.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος, με δύο παρεμβάσεις του μέσα στο Σαββατοκύριακο, έδωσε το στίγμα του ΠΑΣΟΚ για τις επόμενες ευρωεκλογές.

1. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Γ. Παπανδρέου προσδιόρισε το τριπλό μήνυμα που θέλουμε να στείλουν οι ευρωεκλογές:

-          «Πρώτον, αποδοκιμασίας της πολιτικής που οδήγησε τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο.

-          Δεύτερον, αποδοκιμασίας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο των συντηρητικών αντιλήψεων που πρεσβεύει και η ΝΔ και που ευθύνονται για την οικονομική κρίση.

-          Τρίτο, προοπτικής για μια προοδευτική Ευρώπη, μια Ευρώπη της κοινωνικής συνοχής, της δημοκρατικής συμμετοχής και μιας «πράσινης» αναπτυξιακής πορείας που εγγυάται δουλειές, ανταγωνιστικότητα, κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία.

-          Στοίχημά μας οι Ευρωεκλογές να αποτελέσουν δημοψήφισμα καταδίκης των σημερινών πολιτικών, απαρχή μιας νέας πορείας».

2. Στο χαιρετισμό του στη συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Τουλούζη της Γαλλίας, ο Γ. Παπανδρέου:

-          Υπενθύμισε ότι η διεθνής πολιτική και οικονομική κρίση έχει υπογραφή: «Ήταν αυτή η κρίση αναπόφευκτη; Ήταν στοιχείο του οικονομικού κύκλου και δεν έχει σχέση με την πολιτική; Όχι! Η κρίση δημιουργήθηκε από τη νεοσυντηρητική πολιτική της Δεξιάς».

-          Υπογράμμισε ότι οι λαοί της Ευρώπης θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ δύο διαφορετικών κόσμων:«Όταν θα ψηφίζουν, οι πολίτες της Ευρώπης πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν: Έξοδο από την κρίση ή χρεοκοπία; Αξιοπρέπεια ή φτώχεια; Κοινωνική μεταχείριση των μεταναστών ή διατήρηση των κοινωνικών συγκρούσεων; Εργασία ή ανεργία; Συμμετοχή, ισότητα των γυναικών ή διακρίσεις; Πράσινη ανάπτυξη ή οικονομική ύφεση; Διατήρηση των προνομίων της οικονομικής συντεχνίας ή προστασία των πολιτών; Κοινωνική δικαιοσύνη ή ανισότητες; Ο λαός της χώρας μου, μαζί με την υπόλοιπη Ευρώπη, έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους και θα επιλέξει τους σοσιαλιστές».

ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  6:49 μ.μ. - 27/4/2009

ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ).

1. Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο σημερινός πρωθυπουργός εκτός από κουρασμένος βρίσκεται και σε πανικό. Έχει χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Το τι ακούσαμε αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει προηγούμενο...

-          Τον ακούσαμε να καλύπτει το δικαστικό πραξικόπημα του κ. Σανιδά, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για...θεσμική εκτροπή, επειδή το κατήγγειλε στον ελληνικό λαό! Ξεχνά φυσικά ότι με την άποψη του ΠΑΣΟΚ συγκλίνουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι κορυφαίοι νομικοί της χώρας.

-          Τον ακούσαμε να μας κατηγορεί ότι σκανδαλολογούμε και θέλουμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα «σε Κολοσσαίο»! Για τις δικές του κολοσσιαίες ευθύνες για την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ολίγων, τη διάλυση του κράτους, τη γενικευμένη ανασφάλεια τα τελευταία πέντε χρόνια, ούτε κουβέντα.

-          Τον ακούσαμε να μιλά γενικώς και αορίστως για σκάνδαλα, λες και αυτά αφορούν κάποιον τρίτο, λες και δεν αφορούν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης του. Όσο και αν ο κ. Καραμανλής παριστάνει τον ανήξερο, οι πολίτες ξέρουν καλά ποιοι γνώριζαν, χειρίστηκαν και συγκάλυψαν και το σκάνδαλο των υποκλοπών, και το σκάνδαλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, και το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, και το σκάνδαλο της Μ. Βατοπεδίου και σκάνδαλα του Γερμανού και της Finansbank.

-          Τον ακούσαμε επίσης να υψώνει τους τόνους και να μας καλεί να ψάξουμε για σκάνδαλα «στο δικό μας παρελθόν». Δηλαδή, τι; Μας απειλεί με «αποκαλύψεις»; Tο ΠΑΣΟΚ όμως δεν εκβιάζεται. Σε αντίθεση με τον κ. Καραμανλή δεν φοβόμαστε την αλήθεια. Για αυτό και ο Γιώργος Παπανδρέου από το Μάιο του 2004 του είχε πει:«Εάν πράγματι έχετε το οτιδήποτε, για οποιονδήποτε, ασχέτως πολιτικής θέσης ή συνομοταξίας, καταθέστε το αύριο. Να μη δηλητηριάζεται η πολιτική ζωή. Και ας τιμωρηθεί ο οποιοσδήποτε. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι Νεοδημοκράτης ή ΠΑΣΟΚ».

2. Τα ψέματα τελείωσαν και για αυτόν και για την κυβέρνησή του. Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή. Χρειάζεται μία νέα αρχή, και αυτό το έχουν καταλάβει πάρα πολύ καλά οι Έλληνες πολίτες, που το ζητούν όλο και πιο έντονα.

3. Προς κ. κυβερνητικό εκπρόσωπο: Μετά τις χθεσινές αναφορές σας στην ηγεσία του Κινήματος «βρίσκονται στη γωνία και προσπαθούν σαν το απομονωμένο αγρίμι να ανατρέψουν τα πάντα» και «ο κ. Παπανδρέου και η αδίστακτη ηγετική του ομάδα είναι θεόγυμνοι στα μάτια των πολιτών», μήπως πρέπει να δοκιμάσετε την τύχη σας στη συγγραφή;

ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  6:43 μ.μ. - 27/4/2009

ΗΓΕΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ:

8 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.  

 Από τη διακήρυξη των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για τις ευρωεκλογές

1. «Οι Ευρωεκλογές είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον των πολιτών. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη οικονομική ύφεση από τη δεκαετία του '30. Η ανεργία μπορεί να αγγίξει τα 27 εκατομμύρια. Αντιμετωπίζουμε  μία παγκόσμια περιβαλλοντική κρίση και μια ανθρωπιστική κρίση στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται άμεση αλλαγή πορείας».

2. «Απαιτούμε τις πρώτες 100 ημέρες μετά τις Ευρωεκλογές, να ληφθούν αποφάσεις που θα προωθήσουν τα ακόλουθα βήματα κατά της ύφεσης και της μαζικής ανεργίας, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η κοινωνική ασφάλεια:

-          Ένα νέο ισχυρό σχέδιο για την ανάκαμψη της Ευρώπης, με συντονισμένες επενδύσεις σε θέσεις εργασίας και στην πράσινη ανάπτυξη. 

-          Ένα Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Απασχόλησης που θα διαφυλάσσει την εργασία, θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, θα καταπολεμήσει τη μαζική ανεργία και θα ενισχύει τα δικαιώματα των εργαζομένων.

-          Ένα Κοινωνικό Σύμφωνο Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση των καθολικών κοινωνικών επιπτώσεων της κρίσης, την καταπολέμηση της αύξησης της φτώχειας, της ανισότητας και του αποκλεισμού.

-          Μία νέα Χάρτα Δικαιωμάτων των Γυναικών, που θα βελτιώνει τα δικαιώματα και τις ευκαιρίες των γυναικών.

-          Αποτελεσματική ρύθμιση της αγοράς, που να καλύπτει όλους τους κλάδους της οικονομίας και των οργάνων της, συμπεριλαμβανομένων των hedge funds και των ιδιωτικών επενδύσεων. 

-          Νέα αμοιβαία αλληλεγγύη ανάμεσα στα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη, ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, Βορρά και Νότο, που θα διασφαλίζει έναν κοινό οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση.

-          Έναν άμεσο κοινό ευρωπαϊκό οδικό χάρτη για μία παγκόσμια Νέα Συμφωνία, που θα συμφωνηθεί στη Σύνοδο G20 πριν το τέλος του 2009 και θα αφορά τις συντονισμένες ενέργειες για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον πλανήτη, παγκόσμια ρύθμιση των χρηματοπιστωτικών αγορών, μία παγκόσμια συμφωνία για το κλίμα και βοήθεια στις αναπτυσσόμενες χώρες.

-          Διεκδικήσεις για μία πενταετή στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που βασίζονται στο Μανιφέστο του ΕΣΚ«Πρώτα ο Πολίτης: Μία νέα Κατεύθυνση για την Ευρώπη», οι οποίες θα παρουσιαστούν αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές και θα τεθούν υπόψη όλων των υποψηφίων για τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Θέλουμε μία νέα προοδευτική Επιτροπή, μία νέα προοδευτική κατεύθυνση για την Ευρώπη».

3. «Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου, θα είναι η ευκαιρία για τους Ευρωπαίους πολίτες να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα καθορίζοντας τη μελλοντική πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να αποφασίζουν ανάμεσα σε μία προοδευτική Ευρωπαϊκή Ένωση, που θέτει τον πολίτη στο επίκεντρο, όσον αφορά την καταπολέμηση της κρίσης και τις πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, και σε μία συντηρητική Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία αντιμετωπίζει παθητικά την επιδείνωση της ύφεσης και τη μαζική ανεργία, αφήνοντας το μέλλον μας στα χέρια της αγοράς».

ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  6:40 μ.μ. - 27/4/2009

Kταπέλτης κατά Γ. Σανιδά......


(κλικ) για μεγένθυση
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  3:33 μ.μ. - 27/4/2009

Η Βουλή Βατοπεδίου


ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  12:58 μ.μ. - 27/4/2009

Ένας χρόνος και ξεχάστηκε ήδη ο Μ. Τόκας...

27 Απριλίου 2008... Κυριακή του Πάσχα... και ο Μάριος Τόκας φεύγει για το μακρινό ταξίδι.
27 Απριλίου 2009... Ένας χρόνος μετά... Αρκετοί φαίνεται πως τον ξέχασαν ήδη αφού σε καμία εκπομπή ως τώρα ή πουθενά στο διαδίκτυο (απ' όσο έψαξα) δεν αναφέρεται κάτι που να δηλώνει την μνήμη προς το πρόσωπο του.

Παραθέτω ορισμένα όμορφα ακούσματα του ιδίου, το καθένα απ' αυτά ταξιδεύει το μυαλό σε άγνωστα μέρη...  (κλικ)
: 
http://fermouar.blogspot.com/2009/04/blog-post_384.html
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  12:47 μ.μ. - 27/4/2009

Πικάσο και Σαγκάλ στην Αθήνα


Προτού ανοίξει τις πύλες του το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, στο Παγκράτι, μια πολύτιμη συλλογή από έργα Πάμπλο Πικάσο, Ανρί Ματίς, Μαρκ Σαγκάλ, Βασίλι Καντίνσκι, Γκούσταβ Κλιμτ, Όσκαρ Κόκοσκα, Έγκον Σίλε, Πολ Κλέε- γιγάντων της τέχνης του 20ού αιώνα- θα εκτεθεί στην Αθήνα.

από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  11:33 π.μ. - 27/4/2009

Αδικαιολόγητη παρέμβαση.

ΤουΓρηγόρη Καλφέλη 

kalfelis@law. auth.gr


Τελικά στις επόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να αξιολογηθούν κάποια σοβαρά ζητήματα. Με άλλα λόγια είναι ανάγκη να αποφασίσουμε, επιτέλους, αν θέλουμε να είμαστε μια κλασική δυτική δημοκρατία. 
Αν θέλουμε δηλαδή να ακολουθήσουμε τη δυτική συνταγματική παράδοση, όπου η λαϊκή κυριαρχία οργανώνεται δυναμικά μέσα από τον αμοιβαίο έλεγχο μεταξύ της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας (τα περίφημα «checks and balances» κατά την αγγλοσαξονική ορολογία) ή αν θέλουμε να αποτελούμε μια γραφική παραλλαγή του παραδοσιακού σοβιετικού μοντέλου, όπου τα πάντα υποτάσσονται στην τυραννική και διεφθαρμένη βούληση του κυβερνώντος κόμματος (όπως αυτό το φαινόμενο το είχε περιγράψει καταπληκτικά ο Χέρμπερτ Μαρκούζε στην κριτική του για τον σοβιετικό μαρξισμό). 
Γιατί τα αναφέρω αυτά; Γιατί με τη στάση του στην υπόθεση του Βατοπεδίου ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έφερε ξανά στο προσκήνιο αυτό το τεράστιο ζήτημα. 
Και θα ήθελα να μιλήσω λίγο πιο επιστημονικά για το ζήτημα τούτο, έστω και αν πιστεύω ακράδαντα ότι ο δημόσιος διάλογος πρέπει να γίνεται αντιληπτός και από τους απλούς πολίτες. 
Τι εννοώ; Κατ΄ αρχήν, όλοι θα πρέπει να αντιληφθούν ότι μετά το Σύνταγμα του 1975 οι εισαγγελικοί λειτουργοί έχουν μια ευρύτατη λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία και άρα δεν πρέπει εξομοιώνονται με τους πταισματοδίκες, όπως φαίνεται να υπονοούν απαράδεκτα και ανιστόρητα κάποιοι εκπρόσωποι του δικαστικού μας κόσμου. 
Έπειτα όλοι πρέπει να θυμούνται την άποψη που είχε υποστηρίξει ένας μορφωμένος άνθρωπος, ο οποίος τίμησε το αξίωμα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο Κωνσταντίνος Σταμάτης, που συμμετείχε και στη δίκη της χούντας. 
Τι είχε δεχθεί αυτός ο εξαίρετος νομικός; Ότι η ιεραρχική εξάρτηση ενός κατώτερου από έναν ανώτερο εισαγγελέα αφορά τις «τυπικές διαδικαστικές πράξεις» και δεν επεκτείνεται ποτέ στις ουσιαστικές δικαιοδοτικές κρίσεις, όπως είναι η κίνηση της ποινικής δίωξης. Και αυτά ισχύουν και για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, έστω και αν έχει έναν ξεχωριστό ρόλο (αφού μπορεί λ.χ. να προσβάλλει με αναίρεση οποιαδήποτε απόφαση). 
Από όλα αυτά, συνάγεται ορθολογικά ότι ο κ. Σανιδάς δεν είχε καμία δυνατότητα να παρεμβληθεί ουσιαστικά και να αρνηθεί την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή, επικαλούμενος μάλιστα λόγους συνείδησης! Γιατί; Γιατί αν μεν οι δύο εισαγγελείς που έκαναν την προκαταρκτική εξέταση για το Βατοπέδι έφθασαν νομικά στο συμπέρασμα, ότι δεν προέκυψαν καινούργιες ενδείξεις ενοχής εναντίον των εμπλεκόμενων υπουργών, τότε ο κ. Σανιδάς δεν θα έπρεπε απλώς να εκφέρει καμία κρίση! 
Αν όμως οι δύο παραπάνω εισαγγελείς ζητούν- όπως φαίνεται διά της παραπομπής τους σε παλαιότερο έγγραφο- την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, τότε η νέα αξιολόγηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου περί δήθεν παραπλανηθέντων υπουργών, συνιστά κατάφωρη και αδικαιολόγητη παρέμβαση στην ακραιφνή δικαιοδοτική κρίση των κατώτερων εισαγγελέων, σύμφωνα με αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω. 
Κατ΄ αποτέλεσμα όλα αυτά θυμίζουν ατυχώς αυτό που έλεγε από την πικρή της εμπειρία η Γαλλίδα ανακρίτρια, η οποία ασχολήθηκε με την απεχθή υπόθεση διαφθοράς της εταιρείας Εlf, δηλαδή ότι ο νόμος εφαρμόζεται σε όλους, πλην εκείνων που κατέχουν πολιτική ή οικονομική εξουσία (Ζολί, Η δικαιοσύνη είναι υπόθεση όλων μας). Επομένως για να μη υπάρχει η δυσάρεστη αίσθηση ότι η ηγεσία της Δικαιοσύνης παίζει κομματικά παιχνίδια (αφού από τις παραπάνω εξελίξεις εξυπηρετείται μόνο η πολιτική ατζέντα του σημερινού Πρωθυπουργού), είναι ανάγκη κάποτε να καταργηθεί η ατυχής συνταγματική διάταξη που δίνει τη δυνατότητα στην εκάστοτε κυβέρνηση να διορίζει- με κομματικά κριτήρια- την ηγεσία της Δικαιοσύνης. 
Ο πρόεδρος και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πρέπει να διορίζονται από ένα ευρύτερο σώμα στο οποίο θα συμμετέχουν και ανώτατοι δικαστικοί και καθηγητές της Νομικής και βουλευτές (γιατί κανένας δεν έχει εμπιστοσύνη μόνο στους επαγγελματίες της πολιτικής, που διαφθείρονται εύκολα, να κάνουν αυτήν την επιλογή). 
Ποιο είναι το συμπέρασμα; Η παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην υπόθεση του Βατοπεδίου ήταν δικονομικά αδικαιολόγητη και κάποτε πρέπει να σταματήσει ο διορισμός της ηγεσίας της Δικαιοσύνης από την πολιτική εξουσία! 

Ο Γρηγόρης Καλφέλης είναι καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν πρέπει να επιλέγεται από την κυβέρνηση
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  11:26 π.μ. - 27/4/2009

Μεταρρυθμίσεις...

από drSeeng
ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  11:12 π.μ. - 27/4/2009

Τους ξεμπρόστιασε ο Κακλαμάνης. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Ποιόν πολίτη ενδιαφέρει η σούπα της συνάντησης Καραμανλή-Μπαρόζου, που σερβίρεται?...



Είστε χειρότεροι κι απ΄τα χειρότερα ιδιωτικά Κανάλια...
Χαμός. Από τις σπάνιες , αν όχι τις μοναδικές στιγμές που καλεσμένος χε... τόσο άσχημα τους οικοδεσπότες τηλεοπτικής εκπομπής.
"Ποιον Έλληνα ενδιαφέρει αυτός ο χυλός? Είστε απαράδεκτοι. Σταματήστε αυτή την κωμωδία".
Ο Κακλαμάνης ήταν καλεσμένος μαζί με τον Τραγάκη της Ν.Δ. όταν ξαφνικά ο Λυριτζής και Οικονόμου ,τον διέκοψαν για να βάλουν για περίπου ένα 10λεπτο σε απευθείας σύνδεση, τα λογύδρια και τις φιλοφρονήσεις που αντάλλασσαν μεταξύ τους Καραμανλής Μπαρόζο.
Η ΕΡΤ σήμερα είναι χειρότερη κι απ΄την χειρότερη εποχή του ΠΑΣΟΚ. Δεν...
σέβεστε τον πολίτη. Είστε χειρότεροι κι απ' τα χειρότερα ιδιωτικά Κανάλια.
Κάγκελο ο Τραγάκης , ενώ οι παρουσιαστές προσπάθησαν να αντιδράσουν σ' αυτή την ψυχρολουσία. "Κι επί ΠΑΣΟΚ έτσι γινόταν " του είπαν.
"Αν γινόταν πάντα έτσι τότε πάμε πίσω. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει".
Ασυγκράτητος ο Κακλαμάνης αποκάλυψε στο κόσμο ότι την ώρα που έπαιζε ο Μπαρόζο, κάναν νοήματα να σταματήσει, αλλά από το control δεν τους έδιναν σημασία.
"
Δεν διευθύνεται εσείς την εκπομπή σας" τους πέταξε στα μούτρα.
Φοβερό...

από nonews news

ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  10:44 π.μ. - 27/4/2009

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

από δημολόγος

ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  1:55 π.μ. - 27/4/2009

ΧΡΟΝΙΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ...

"Η χώρα πληρώνει τα λάθη του ΠΑΣΟΚ",

απεφάνθη ο μεγιστοτεράστιος πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Εντάξει πληρώνει τα λάθη του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνοι. Δηλαδή όμως τρισμέγιστε, αν η χώρα πληρώνει το 2009 ακόμα τα λάθη που έγιναν μέχρι το 2004, αυτό σημαίνει οτι τα δικά σου θα τα πληρώνουμε μέχρι και το 2014 τουλάχιστον; Ωραίο μέλλον βρε...

από δημολόγος

ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  1:45 π.μ. - 27/4/2009