Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Αμηχανία γονιού....

[ τα νεα online]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:57 μ.μ. - 12/07/2009

Απίστευτα και όμως αληθινά;;;... Ή ΑΛΗΘΙΝΑ !!!...

ΑΙΜΑ, χρήμα και ισχύς. Μεγάλη η ισχύς των σκληρών πρωταγωνιστών του υποκόσμου. Οχι μόνο στις μεταξύ τους σχέσεις. Αλλά και με τους ανθρώπους-κλειδιά, που είχαν εξασφαλίσει για να προωθούν δουλειές τις οποίες ήταν αδύνατο να προχωρήσουν μόνοι τους. Τέτοια ισχύ, πολλοί από τους πολιτικούς ή τους επιχειρηματίες του... πάνω κόσμου δεν έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν στα χέρια τους.

ΖΩΕΣ, περιουσίες, καριέρες, όλα παίζονταν. Για ένα πείσμα. Μια αντεκδίκηση. Ή απλώς για να βγάλουν από τη μέση κάποιον ανεπιθύμητο. Να απλώσουν την κυριαρχία τους. Να γίνουν ακαταμάχητοι στον έλεγχο της κοινωνίας του χρήματος και της πολιτικής.

Η ΛΟΓΙΚΗ που συνδέει το παρακράτος με το κράτος είναι η εξουσία. Είτε το παρακράτος είναι πολιτικό είτε του κοινού ποινικού εγκλήματος, οι βασικές παράμετροι παραμένουν ίδιες. Οι πρωταγωνιστές χρησιμοποιούν και ανθρώπους του υποκόσμου και ανθρώπους της καλής κοινωνίας. Ασχέτως αν οι ίδιοι ανήκουν στους μεν ή στους δε. Ο «κ. Παναγιώτης» Βλαστός, ο οποίος φέρεται να είναι ο ηγέτης του μηχανισμού, είχε μεγάλη άνεση με όλους. Και με τους υποτακτικούς του και με τους συνεργάτες του στις μεγάλες δουλειές. Και με τους ανθρώπους του σιναφιού του και με επιφανή πρόσωπα του δημόσιου βίου, τα οποία χρειαζόταν κοντά του, ελπίζοντας να τον διευκολύνουν στις μπίζνες του.

ΜΕ ποιους τα κατάφερε και με ποιους όχι, θα φανεί σε ένα βαθμό από την ανάκριση. Και την εικόνα θα ξεκαθαρίσει η ακροαματική διαδικασία στο αρμόδιο δικαστήριο. Στο εδώλιο του οποίου ενδέχεται να κάτσουν πολύ περισσότεροι από όσους σήμερα είναι κατηγορούμενοι. Ακούγονται πολλά, για πολλούς και με πολλούς. Κάποιοι είναι υπεράνω υποψίας. Κρατικοί λειτουργοί, αξιωματούχοι της Αστυνομίας ή της ΕΥΠ και άλλοι θα κληθούν προφανώς να αποδείξουν αν παρέμειναν στην «από δω μεριά» ή πέρασαν στην «από κει».

ΕΝΑ τερατώδες, πανίσχυρο παρακράτος είναι αυτό το οποίο αναδύεται από τις συνομιλίες που βρίσκονται «αιχμαλωτισμένες» στα εκατοντάδες cd. Τα οποία είναι πλέον στη διάθεση των ανακριτικών αρχών. Αυτές είναι επιφορτισμένες τώρα να ξεδιαλύνουν την κατάσταση. Να ξεκαθαρίσουν τι αποτελεί πομφόλυγα ή καλαμπούρι και τι δένει με στοιχεία ατράνταχτα ή έστω τρανταχτά.

Το μόνο που έλειπε από την ελληνική κοινωνία ήταν αυτό: Να βρεθεί παγιδευμένη. ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ, ίσως και πανίσχυρο κύκλωμα, το οποίο έχει απλωμένα τα πλοκάμια του παντού, σκιαγραφείται. Η έκταση του εγκληματικού κυκλώματος, οι διασυνδέσεις του με το πολιτικό επιχειρηματικό σύστημα, η ένταση του ρεύματος που το διατρέχει, η τάση και η ισχύς του θα διαπιστωθούν από τη δικαστική έρευνα. Αν δεν βραχυκυκλωθεί...

[ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:39 μ.μ. - 12/07/2009

Μητσοτακέικο και Εθνική εξωτερική Πολιτική;;;;...." Ασυμβίβαστα" Κουρασμένε άνθρωπε....

Tου Πάνου Μαραγκού

[ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:06 μ.μ. - 12/07/2009

Κράτος και παρακράτος & η σήψη του συστήματος....


Κράτος και παρακράτος

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Η επείγουσα ανάγκη ανασυγκρότησης των λειτουργιών του κράτους, που βρίσκονται σε φάση κατάρρευσης, είναι τέτοια, που προκύπτει ακόμα και από «αστυνομικές ιστορίες»! «E» 12/7 ...»

Η σήψη του συστήματος

Γράφει ο ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Αν το οργανωμένο έγκλημα, ένα τμήμα του πολιτικού προσωπικού, κάποιοι επιχειρηματίες και επίορκοι κρατικοί λειτουργοί συναποτελούν ένα αδιαχώριστο μπλοκ, τότε ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο... «E» 12/7...»

[ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:58 μ.μ. - 12/07/2009

Εντολή για πρόωρες

H δημοσκόπηση του «Eθνους της Κυριακής» καταγράφει τους εκλογικούς συσχετισμούς των πολιτικών δυνάμεων όπως αυτοί διαμορφώνονται μετά τις πρόσφατες ευρωεκλογές του Ιουνίου και διαπιστώνει σημαντικές διαφοροποιήσεις στους ποιοτικούς ερευνητικούς δείκτες. Τα βασικά συμπεράσματα της έρευνας συνοψίζονται στα εξής:

Το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να προηγείται της ΝΔ με απόσταση ασφαλείας. Η διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εμφανίζεται μεγαλύτερη σε σχέση με την τελευταία -πριν από τις ευρωεκλογές- έρευνα του «Εθνους» κατά 0,6%. Το πλεονέκτημα του ΠΑΣΟΚ παγιώνεται.

Εντολή για πρόωρες

Η εκλογική συσπείρωση της ΝΔ εξακολουθεί να είναι χαμηλή. Τα σκάνδαλα, η αδυναμία αντιμετώπισης των κοινωνικών προβλημάτων και η οικονομική πολιτική αποτελούν για την κοινή γνώμη αλλά και για τους ψηφοφόρους της κυβερνητικής παράταξης τα βασικά αίτια της πτώσης της Ν.Δ.

Ενισχυμένος στην πρόθεση ψήφου εμφανίζεται ο ΛΑΟΣ. Οι διαρροές ψηφοφόρων της ΝΔ που παρατηρήθηκαν στις ευρωεκλογές προς το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη εμφανίζονται σταθερές.

Περισσότερο ενισχυμένος καταγράφεται ο ίδιος ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος με την αύξηση της δημοτικότητάς του κατά 3,4%, είναι πλέον ο τρίτος δημοφιλέστερος αρχηγός με 37,5%, μόλις 9,1% από τον δεύτερο Καραμανλή.

Στον χώρο της Αριστεράς εξακολουθεί να ηγείται το ΚΚΕ, που συνεχίζει να επιδεικνύει σταθερότητα στα εκλογικά του ποσοστά. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει εμφανείς τάσεις εκλογικής αποδυνάμωσης και καταγράφεται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 3,6%, μόλις 0,6% μεγαλύτερο από το ποσοστό των Οικολόγων που φαίνεται να παγιώνουν το κρίσιμο 3%.

Στην ερώτηση: «Ποια κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει σχετικά καλύτερα τα προβλήματα της χώρας;» το ΠΑΣΟΚ προηγείται καθαρά της ΝΔ και ενδυναμώνεται ως μία σχετικά καλύτερη εναλλακτική εξουσίας. Ισως αυτό εξηγεί και την αύξηση του ποσοστού όσων επιθυμούν μια πρόωρη εκλογική αναμέτρηση, με συντριπτική σήμερα την παράσταση νίκης υπέρ του ΠΑΣΟΚ.

Ανάλυση: Θωμάς Γεράκης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος MARC A.E.

[ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:52 μ.μ. - 12/07/2009

Οταν έρθει το Φθινόπωρο η συντριπτική πλειοψηφία θα ζητά άμεσα εκλογές αφού ο οικογενειακός πρϋπολογισμός του 80% τουλάχιστον των νοικοκυριών θάχει ..

... Ε Κ Τ Ρ Ο Χ Ι Α Σ Θ Ε Ι .....
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:09 π.μ. - 12/07/2009

Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που έχει εκπλαγεί από τις διασυνδέσεις του υποκόσμου;;;...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:52 π.μ. - 12/07/2009

Μάλλον εγώ εγώ διοργάνωσα το δείπνο!

Ποιός ήταν ο εγκέφαλος;;;...


Ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης, δικηγόρος του Ναστούλη, του εχθρού του Βλαστού, είπε (το πρωί σήμερα στη ΝΕΤ) για το βαρυποινίτη, ότι δεν μπορεί να είναι αυτός ο εγκέφαλος της απαγωγής. "Με τι ευφυΐα να το κάνει αυτό ο Βλαστός; Τον ξέρετε; Δεν την έχει".
Την ίδια άποψη με τον Κατσαντώνη, έχουν και πολλοί συγκρατούμενοι του Βλαστού. Ο Βλαστός, απ' ότι λένε, έκανε τοκογλυφίες. Αλλά απαγωγή δεν ήταν σε θέση να οργανώσει. Άλλος ήταν ο εγκέφαλος...

Δωρεάν συναυλίες στην Καβάλα στα πλαίσια του Cosmopolis. Δήμαρχε πάντα τέτοιες διοργανώσεις... Για τους Καβαλιώτες ρε γαμώτο... (όλου του Νομού).




Την Πέμπτη 16 Ιουλίου σ’ ένα τρελό βαλκανοπάρτυ γεμάτο rock n’ roll αναρχία ο Shantel & Bukovin Club Orkestar. Την Παρασκευή 17 Ιουλίου οι Fanela Rige. Το Σάββατο 18 Ιουλίου τα Κίτρινα Ποδήλα. Την Κυριακή 19 Ιουλίου ο Φίλιππος Πλιάτσικας... Όλες οι συναυλίες είναι στα πλαίσια του Cosmopolis και έχουν ελεύθερη είσοδο. Καλεσμένοι είμαστε όλοι για να την σπάσουμε στα 25ευρα των εισιτηρίων που μας αδειάζουν την τσέπη.

Μένουμε Ελλάδα!!!...

[ atsarantos ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:24 π.μ. - 12/07/2009

Αστυνομικός.. θα φιλοξενούσε το Βλαστό!!!.... (σ.b. : για να τον προσέχει ρε παιδιά, να τον επαναφέρει στο σωστό δρόμο....)

Με εντολή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα ένας αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας. Είχε υπογράψει δήλωση οτι θα φιλοξενούσε στο σπίτι του τον φερόμενο ως εγκέφαλο της συμμορίας, Παναγιώτη Βλαστό, σε περίπτωση που έπαιρνε άδεια από τις φυλακές Τρικάλων.

[ Mediasoup ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:12 π.μ. - 12/07/2009

¨Ηρεμα Τζάκ !!!...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:42 π.μ. - 12/07/2009

Συνεδριασε το οικονομικο επιτελειο! Τωρα…..σωθηκαμε!!!!!






































































[ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:31 π.μ. - 12/07/2009

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ" ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΒΛΑΣΤΟΥΣ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ....

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:08 π.μ. - 12/07/2009