Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Εικόνες που σοκάρουν στο Κονέκτικατ

Τα τελευταία ρεπορτάζ από το εργοστάσιο όπου σημειώθηκε η φονική έκρηξη στο Κονέκτικατ σοκάρουν. Η έκρηξη σκότωσε 50 και τραυμάτισε 200- 250 από τους συνολικά 300 εργαζόμενους στο εργοστάσιο.

από [ troktiko ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:27 μ.μ.- 7/2/2010

Μοιραστείτε

Η αληθεια να λεγεται…

από [ freskoprama ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:53 μ.μ.- 7/2/2010

Μοιραστείτε

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 5-1 (Βίντεο με τα γκόλ)

.

Μοιραστείτε

Βίντεο (γκολ) του αγώνα ΑΕΛ - ΠΑΟ


Μοιραστείτε

Ο κόσμος το έχει τούμπανο……

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:25 μ.μ.- 7/2/2010

Μοιραστείτε

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ...

..............................

κλικ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:13 μ.μ.- 7/2/2010

Μοιραστείτε

ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ !

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:31 μ.μ.- 7/2/2010

Μοιραστείτε

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ : ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ !...

Ως την ευκαιρία και τη δυνατότητα επανάκτησης της αξιοπιστίας της πολιτικής της και της ανανέωσης της εμπιστοσύνης του λαού, μετά το σοκ των σκληρών μέτρων, πρέπει να δει η κυβέρνηση τη φορολογική μεταρρύθμιση. Τα περιθώρια για άλλους αιφνιδιασμούς κι άλλες διαψεύσεις προσδοκιών έχουν εξαλειφθεί !...
Οι πολίτες περιμένουν να γίνουν πράξη δύο πράγματα, που τόσο έχουν προπαγανδιστεί από τα κυβερνητικά στελέχη, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Το πρώτο και σημαντικότερο, είναι το χτύπημα, επιτέλους, της φοροδιαφυγής, το στρίμωγμα των φοροφυγάδων και η παραδειγματική τιμωρία των φοροκλεπτών.
Το δεύτερο, είναι η δικαιότερη κατανομή των βαρών, με την καθαρή και σαφέστατη επιβάρυνση, για τα πρόσθετα φορολογικά έσοδα, μόνο των υψηλών εισοδημάτων και των μεγάλων περιουσιών.

Υπάρχει, όμως κι ένα τρίτο ζητούμενο, το οποίο καθίσταται, όσο ποτέ άλλοτε, απαραίτητο, μετά το πάγωμα των μισθών και την πενιχρή εισοδηματική πολιτική : η ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων εισοδηματικών τάξεων, κύρια των μισθωτών, αλλά όχι μόνο…
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:23 μ.μ.- 7/2/2010

Μοιραστείτε

ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ...

Πολύ καλός. Όπως πάντα δηλαδή. Ο μόνος που έχει το θάρρος να μιλήσει για τα χρέη εκατομμυρίων ευρώ που έχουν τα κανάλια προς τις ΔΟΥ και τα Ασφαλιστικά ταμεία. Όχι με θεωρίες συνωμοσίας και πλαδαρές διατυπώσεις. Σκληρές διατυπώσεις με ονοματεπώνυμα και στοιχεία. Ευτυχώς που δεν το...φιλοξενούσε ιδιωτικό κανάλι, γιατί θα έπεφταν (εντελώς τυχαία) τα φώτα στο στούντιο! Είπε αλήθειες. Μετά την σημερινή παρουσία του στη ΝΕΤ μην σας κάνει εντύπωση εάν τον ξαναδούμε στην τηλεόραση σε καμιά δεκαριά χρόνια. Θα τον εξαφανίσουν!...

από [ fimotro ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:08 μ.μ.- 7/2/2010

Μοιραστείτε

Πεθερες…….

Μία μέρα, μια πεθερά αποφάσισε να τσεκάρει τους 3 γαμπρούς της για να διαπιστώσει αν την αγαπούν, την σέβονται και ενδιαφέρονται γι’ αυτήν.
Την επόμενη ημέρα βγήκε με τον πρώτο της γαμπρό μια βόλτα στις όχθες του ποταμού. Κάποια στιγμή κάνει ότι γλιστράει και πέφτει μέσα στο νερό προσποιούμενη ότι πνίγεται.
Χωρίς δεύτερη σκέψη βουτάει ο γαμπρός και την σώζει.
Το επόμενο πρωί βρίσκει ο γαμπρός έξω από το σπίτι του ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 206 με ένα σημείωμα:
“Σε ευχαριστώ.
Από την πεθερά σου που σ’ αγαπάει πολύ.”
Την επόμενη ημέρα βγήκε με τον δεύτερο της γαμπρό μια βόλτα στις όχθες του ποταμού. Κάποια στιγμή κάνει ότι γλιστράει και πέφτει μέσα στο νερό προσποιούμενη ότι πνίγεται.
Χωρίς δεύτερη σκέψη βουτάει ο γαμπρός και την σώζει.
Το επόμενο πρωί βρίσκει ο γαμπρός έξω από το σπίτι του ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 206 με ένα σημείωμα:
“Σε ευχαριστώ.
Από την πεθερά σου που σ’ αγαπάει πολύ.”
Το ίδιο έγινε και με τον τρίτο γαμπρό.
Αλλά ο τρίτος την άφησε να πνίγεται σκεπτόμενος
“καιρός είναι να πεθάνει η κολόγρια”.
Την άλλη μέρα ξυπνάει και τι να δει! Μια ολοκαίνουργια porche με ένα σημείωμα:
“Σε ευχαριστώ.
Ο πεθερός σου.”

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:00 π.μ.- 7/2/2010

Μοιραστείτε

Μη γελασετε….

Ένας άντρας πάει για εξετάσεις στον ουρολόγο του. Στο ιατρείο του λέει στον ιατρό:
-Υποσχεθείτε μου ότι δε θα γελάσετε.
- Ξεχνάτε ότι είμαι επαγγελματίας; Στα 20 χρόνια που εξασκώ αυτό το επάγγελμα ποτέ μου δεν έχω γελάσει σε βάρος ασθενή, απαντάει ο ιατρός.
- Καλά τότε, του λέει ο άντρας, και βγάζει το παντελόνι του, αποκαλύπτοντας το μικρότερο μόριο που είχε δει ο ιατρός στη ζωή του. Είχε το μέγεθος μιας μπαταρίας του τηλεκοντρόλ.
Ανίκανος να ελέγξει τον εαυτό του, ο ιατρός αρχίζει να χαχανίζει και το χαχανητό του γρήγορα εξελίσσεται σε υστερικό γέλιο. Μετά από 10 λεπτά καταφέρνει να σταματήσει και να ανασυγκροτηθεί.
- Σας ζητώ συγνώμη, του λέει. Αλήθεια. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Στο λόγο της τιμής μου ως ιατρού και τζέντλεμαν σας υπόσχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί. Πείτε μου τώρα, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε;
- Έχει πρηστεί.
.

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:51 π.μ.- 7/2/2010

Μοιραστείτε