Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ: ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΝΔ

1. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, πλην της ΝΔ,  συμφωνούν (φυσικά μένει να αποδειχθεί και στην πράξη) ότι στην υπόθεση Παυλίδη πρέπει να γίνει το επόμενο βήμα. Να υπενθυμίσουμε  ότι το επόμενο βήμα δεν είναι η καταδίκη. Δεν είναι καν η έναρξη λειτουργίας του Ειδικού Δικαστηρίου. Το επόμενο βήμα είναι η ανάκριση από έναν ανακριτή, ο οποίος επιλέγεται. Στη συνέχεια, εάν το κρίνει και ο ανακριτής, αναλαμβάνει το Ειδικό Δικαστήριο, το οποίο θα δει τις κατηγορίες.

2. Ας κάνουμε μια σύγκριση με έναν απλό πολίτη, γιατί πάντα στο μυαλό μας αυτή είναι η σύγκριση που πρέπει να κάνουμε. Ένας απλός πολίτης, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, θα πήγαινε σε μία αντίστοιχη διαδικασία. Άρα, πρέπει να πάει και ο κ. υπουργός.

3. Η Ν.Δ. επιμένει στην συγκάλυψη. Τα κομματικά τηλέφωνα έχουν ανάψει. Οι βουλευτές λαμβάνουν την εξής προειδοποίηση: Αν ψηφίσουμε το επόμενο βήμα αυτό σημαίνει εκλογές. Θα χάσουμε και θα χάσουμε καμιά πενηνταριά έδρες. Μια από αυτές θα είναι η δική σου. Οπότε αποφάσισε τι θέλεις. Την έδρα σου ή την αλήθεια; Εκεί έχουν φτάσει. Τους τρομάζει η αλήθεια. Αλλά, πιο πολύ, τους τρομάζει η κρίση του ελληνικού λαού. 

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:16 μ.μ. - 23/4/2009

ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ Η, ME ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

1. Κυβερνητικοί «παπαγάλοι», στην προσπάθειά τους να βρουν το ο,τιδήποτε για να στρέψουν την επικαιρότητα μακριά από την κατάρρευση της κυβέρνησης Καραμανλή, καταφέρονται εναντίον της δυνατότητας που δίνει το ΠΑΣΟΚ στα μέλη και τους φίλους του να τακτοποιούν την οικονομική τους συνδρομή με έκδοση πιστωτικής κάρτας.

2. Σε αυτούς και τα συμφέροντα που υπηρετούν απαντάμε:

-          Πρώτον, η οικονομική αυτοδυναμία του Κινήματός μας, με απόλυτη διαφάνεια, είναι για μας στόχος αδιαπραγμάτευτος. Θέλουμε να στηριζόμαστε οικονομικά μόνο στα μέλη και τους φίλους μας. Σε κανέναν άλλο. Ούτε στο κράτος, ούτε σε τράπεζες, ούτε σε κανέναν άλλο. Από αυτή την αρχή, που χάραξε με σαφήνεια ο Γ. Παπανδρέου, δεν πρόκειται να κάνει πίσω κανένας μας.

-          Δεύτερον, η έκδοση πιστωτικής κάρτας είναι μία από τις απόλυτα διαφανείς δυνατότητες, που δίνει το Κίνημά μας στα μέλη και τους φίλους του για να τακτοποιήσουν την οικονομική τους συνδρομή. Ούτε υποχρεωτική είναι, ούτε ο μόνος τρόπος είναι.

-          Τρίτον, ένα σύγχρονο κόμμα οφείλει να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες στα μέλη του και να αξιοποιεί προς όφελός τους την καταναλωτική τους δύναμη, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε διαπραγματευτική δύναμη στα μέλη μας απέναντι στις τράπεζες και καταφέρνουμε να εξασφαλίσουμε για αυτούς, αν το επιθυμούν, πιστωτική κάρτα με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

3. Όλα αυτά μπορεί να φοβίζουν τα συμφέροντα που θέλουν κόμματα-υποχείρια. Ας το καταλάβουν καλά:the party is over.  

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:36 μ.μ. - 23/4/2009         

«ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ» 8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ 14 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΡΙΣΗ! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

1. Η πλήρης αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης έχει από χθες και την σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο «αξιόπιστος» προϋπολογισμός του 2008, ο «προϋπολογισμός ευθύνης» για τον οποίο η χώρα οδηγήθηκε σε πρόωρες εκλογές το 2007, αποδείχθηκε κουρελόχαρτο. 

-    Έλλειμμα. Το έλλειμμα για το 2008, από το προβλεπόμενο 1,6% εκτοξεύθηκε στο 5% του ΑΕΠ, δηλαδή 8 δις ευρώπαραπάνω από τον αρχικό στόχο. Το ποσό των 8 δις είναι μεγαλύτερο από το συνολικό ετήσιο προϋπολογισμό για την εκπαίδευση το 2008. Το έλλειμμα τούς ξέφυγε παραπάνω από ό,τι ξοδεύει το κράτος για την εκπαίδευση μέσα σε ένα χρόνο! Περίπου όσα ξοδεύει το κράτος για τις δημόσιες επενδύσεις. Αυτό δείχνει και το  μέγεθος της ανικανότητας τους.

-    Δημόσιο χρέος. Είχαν προβλέψει δημόσιο χρέος το 2008 στο 93% του ΑΕΠ. Πήγε στο 97,6%. Ξεπέρασε τις προβλέψεις τους κατά 14 δις ευρώ.

2. Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει ευθέως στο ερώτημα: Που πήγαν τα χρήματα του ελληνικού λαού;Στην παιδεία δεν πήγαν. Στην υγεία δεν πήγαν. Στην Πρόνοια δεν πήγαν. Στην Περιφέρεια δεν πήγαν. Πήγαν στους «ημέτερους». Πήγαν για να καλυφθούν οι ορδές ρουσφετιών στο Δημόσιο. Στις παχυλές αμοιβές των γαλάζιων golden boys.

-    Και επί τη ευκαιρία. Τι απέγιναν εκείνες οι εξαγγελίες του κ. Καραμανλή για πάγωμα των μισθών τους; Ήρθε κάποια ρύθμιση; Έχουμε στοιχεία, που να δείχνουν ότι πράγματι πάγωσαν αυτοί οι μισθοί των μάνατζερς, ή μειώθηκαν, όπως είχε δεσμευθεί ο κ. Καραμανλής;  Φυσικά και όχι. Οι εξαγγελίες ήταν ένα ακόμη πυροτέχνημα του κ. Καραμανλή.

3. Όταν το ΠΑΣΟΚ επεσήμανε την τραγική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, μας κατηγορούσαν ότι κινδυνολογούμε. Απαντούσαμε ότι η αλήθεια δεν αποτελεί κινδυνολογία. Δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Η κυβέρνηση είναι υπόλογη, όχι μόνο για κακοδιαχείριση και εσφαλμένες επιλογές που οδήγησαν την οικονομία σε αδιέξοδο, αλλά και για απόκρυψη στοιχείων τους τελευταίους μήνες, που λειτουργεί ως άλλοθι της σημερινής αλλοπρόσαλλης πολιτικής. Χρέος μας είναι να μην αφήσουμε τον τόπο να βουλιάξει. Απαιτείται αλλαγή κυβέρνησης, για να αλλάξει η οικονομική πολιτική.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:28 μ.μ. - 23/4/2009

ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.


ΞΑΝΘΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΩΪΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑΔΙΚΑ...



από pressmme

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:05 μ.μ. - 23/4/2009

χλιδάτες δαπάνες του μπούλη-υπουργού


Ένα γραφικό τουpressmme αφιερωμένο στον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο οποίος ενέκρινε τις χλιδάτες δαπάνες του Ε. Στυλιανίδη.
Και δεύτερο γραφικό από το pressmmeαφιερωμένο στονΕπίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Μήπως θα μπορούσε να μας πει (πριν του το γράψουμε εμείς) με ποιόν τρόπο δικαιολόγησε τις χλιδάτες δαπάνες του μπούλη-υπουργού ο οποίος κάποτε διέρρεε ότι αποτελεί τον "σημαντικότερο δελφίνο του Καραμανλή";

από pressmme

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:56 μ.μ. - 23/4/2009

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ


Πολύ άσχημα τα νέα που έρχονται από το εξωτερικό για τηνΕλληνική Οικονομία. Πριν από λίγο στην ιστοσελίδα www.skai.grδημοσιεύθηκε η νέα πρόβλεψη τουΔιεθνούς Νομισματικού Ταμείου η οποία εκτιμά θα υπάρξει διετής περίοδος ύφεσης με συρρίκνωση της Ελληνικής Οικονομίας και ρυθμό ανάπτυξης φέτος 0,2% και 0,6% το 2010. Ακόμη πιο άσχημη είναι η πρόβλεψη για την ανεργία στη χώρα μας, καθώς φέτος αναμένεται να αυξηθεί στο 9% και στο 10,5% το 2010. ΤοΔιεθνές Νομισματικό Ταμείο προβλέπει εκτόξευση του δημοσίου χρέους στο 109% του ΑΕΠ το 2010.

από pressmme

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:43 μ.μ. - 23/4/2009


Αντώνης Βγόντζας: Για υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος πρέπει να διωχθεί ο Σανιδάς...



Βαριές κουβέντες εκτόξευσε για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδά ο γνωστός νομικός Αντώνης Βγόντζας.
"Αν με τις πράξεις του η τις παραλήψεις του οδηγηθούμε σε 
παραγραφή του σκανδάλου του Βατοπεδίου, τότε η επόμενη Βουλή θα πρέπει να το στείλη κατηγορούμενο για υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος".
Το είπε στην εκπομπή της Κάτια Μακρή και Γιώργου Χουδαλάκη. Ο Αντώνης Βγόντζας ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και απήθυνε κι άλλους βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του Γ.Σανιδά, λέγοντας πως με την συμπεριφορά του στραγγαλίζει την ελευθερία των δικαστικών λειτουργών. Επίσης ότι καταπατεί το Σύνταγμα επικαλούμενος μια εγκύκλιο που δεν παρήχθη από νόμο.
Σας το είπαμε , θα ξεσηκωθούν κι οι πέτρες...

από nonews-NEWS

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:49 μ.μ. - 23/4/2009

Θηλιά για Ν.Δ. σκάνδαλα - έλλειμμα

Αγωνία για τουλάχιστον 5 επίφοβους βουλευτές στην ψηφοφορία για Παυλίδη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Γιάννης Λ. Πολίτης Μαρία Νταλιάνη


Δριμεία επίθεσηκατά του Αριστοτέλη Παυλίδη φέρεται να εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός  Μακεδονίας και Θράκης Μαργαρίτης Τζίμας (φωτό κάτω δεξιά), ο οποίος σύμφωνα με  πληροφορίες είπε πως θα ήταν καλύτερα και για τον ίδιο να υποβάλει την παραίτησή του  και μίλησε για ηθικό και πολιτικό θέμα. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση επιδιώκει να κερδίσει χρόνο. Χθες για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής Τάσος Νεράντζης (φωτό πάνω δεξιά) έθεσε θέμα παράτασης των εργασιών της
Ο εφιάλτης του Βατοπεδίου επέστρεψε στη χειρότερη στιγμή για την κυβέρνηση. Την ώρα που η αγωνία για την ψηφοφορία της παραπομπής του Αριστοτέλη Παυλίδη στο Ειδικό Δικαστήριο έχει φθάσει στο ζενίθ, οι εισαγγελείς που ερεύνησαν το ιερό σκάνδαλο προσέκρουσαν σε ευθύνες υπουργών δίνοντας μια νέα δραματική τροπή στην πολύκροτη υπόθεση. 

Και ενώ τα σκάνδαλα που έχουν αποσυσπειρώσει τη Ν.Δ. βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, σχεδόν 2 μήνες πριν από τις ευρωεκλογές αποκαλύπτεται ότι η κατάσταση της οικονομίας επιδεινώνεται συνεχώς. Με το έλλειμμα του προϋπολογισμού να έχει ξεπεράσει το 5% του ΑΕΠ και το οικονομικό επιτελείο να είναι αναγκασμένο χωρίς καθυστέρηση να προχωρήσει στη λήψη σκληρών μέτρων- ύψους 5 δισ. ευρώ- που θα προκαλέσουν νέα κοινωνική δυσφορία.......
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:18 π.μ. - 23/4/2009

Φως φανάρι


Του Γιώργου Χρ. 

Παπαχρήστου


ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ εισαγγελείς που διερευνούν το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου «προσέκρουσαν» σε πιθανές ευθύνες υπουργών της κυβέρνησης. Όχι πως δεν το ξέραμε, αλίμονο. Απλώς είναι ευκαιρία να το μάθουν και άλλοι. Όπως η Ν.Δ. Που είναι η μόνη που δεν είδε τις ευθύνες αυτές και επέλεξε δύο φορές τη μέθοδο της αποχώρησης από τη Βουλή, κατηγορώντας μάλιστα το ΠΑΣΟΚ για... επιχείρηση σπίλωσης των πολιτικών του αντιπάλων! Τώρα που το θέμα θα ξαναέρθει στη Βουλή, τι άραγε θα πράξει; Διότι τρίτη φορά να αποχωρήσουν από τη Βουλή δεν λέει. Κι επειδή αυτός ο Πρωθυπουργός μάς έχει χορτάσει, πέντε χρόνια τώρα, στα λόγια πόσο ασυμβίβαστος είναι με τη διαφθορά και τη διαπλοκή, γιατί δεν κάνει κάτι, για την υστεροφημία του, έστω και τώρα που εγκαταλείπει την εξουσία; Αφού είναι φως φανάρι ότι στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου έρρευσε άφθονο μαύρο πολιτικό χρήμα, γιατί δεν συναινεί στη σύσταση μιας Προανακριτικής Επιτροπής ώστε να δοθεί η ευκαιρία στη Δικαιοσύνη να κρίνει; Θα αφήσει πίσω του κάτι- αυτός που θα φύγει ως ο Πρωθυπουργός τού απόλυτου τίποτε... 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:09 π.μ. - 23/4/2009

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ...

Βούϊξε η παραπολιτική πιάτσα για επικείμενη παραίτηση του Καραμανλή... Ακόμα και την ημερομηνία προσδιορίζουν, για τις 2/5... ΄Αντε, με το καλό !
ΑΠΌ ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:25 π.μ. - 23/4/2009

Στη Βουλή οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Τη Δευτέρα η απόφαση για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου

Web-Only

Στοιχεία για την κίνηση τραπεζικών λογαριασμών βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης Παυλίδη, προσκομίστηκαν χθες το βράδυ και σήμερα στην Επιτροπή της Βουλής για τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης.

Αντίγραφα των διαβιβαστικών και των λογαριασμών δόθηκαν στα κόμματα, ο δε πρόεδρος της Επιτροπής Α. Νεράντζης ζήτησε τη συνδρομή ειδικών της Τράπεζας της Ελλάδος για την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων, που αφορούν την κίνηση των λογαριασμών.

Στο μεταξύ, η Επιτροπή συνεδριάζει σήμερα με τις πρώτες τοποθετήσεις των κομμάτων επί του συνόλου των δεδομένων.

Υπενθυμίζεται πως το ΠΑΣΟΚ ζήτησε διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον Αριστοτέλη Παυλίδη προκειμένου να περιλάβει την παθητική δωροδοκία, την απιστία σε βάρος του Δημοσίου και την παράβαση καθήκοντος. 

Τη Δευτέρα, θα αποφανθεί επί του αιτήματος η Προανακριτική Επιτροπή.

Ψυχολογικά ράκος, αναζητεί επειγόντως την οδό διαφυγής...

Με κρύα καρδιά έγινε βουλευτής, εγκαταλείποντας την δικηγορία-οχι οτι θα έκανε καμιά σπουδαία καριέρα κι εδώ-με κρύα καρδιάδιεκδίκησε την αρχηγία του κόμματος, με κρύα καρδιάπαντρεύτηκε κι όταν πια βρέθηκε πρωθυπουργός, μεκρύα καρδιά υποδύθηκε το ρόλο.
Στους πρώτους μήνες της πρωθυπουργικής του θητείας, είχε μετατρέψει τη Ραφήνα σε
μινι Μαξίμου. Εδώ έκανε σχεδόν όλες του τις συναντήσεις. Αλλά ακόμη κι όταν βρισκόταν στην Ηρώδου Αττικού, δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει σπίτι, σανγνήσιος παραλίας.
Μόνο που την επόμενη τα μικροπολιτικά των εφημερίδων, σχολιάζαν το χαλαρό ωράριό του. Στην αρχή υποπτεύθηκε τους αστυνομικούς -συνοδούς του, ψάχτηκε, ρώτησε, διαπίστωσε ότι η διαρροή ήταν απο αλλού. Ωσπου κάποιος ξύπνιος, του μίλησε για
 τις κάμερες της Αττικής Οδού. Ηταν η εποχή που είχε βάλει τον Πάκη-πρώην νομικό σύμβουλο των μεγαλονταβατζήδων-και τον Ρουσόπουλο, να συντάξουν τον Βασικό μέτοχο, εισπράττοντας το πρώτο σκαμπίλι της κυβερνητικής ανεπάρκειάς του. ΟΜπόμπολας λοιπόν, μάθαινε απο πρώτο χέρι την ώρα που ο δυστυχής επέστρεφε σπίτι-στη συνέχεια όλη η Αθήνα.
Θ ακολουθούσαν τα χουνέρια για τις συνάξεις της Ραφήνας και τις εκει 
"αδυναμίες"του.
Η προσωπική του ζωή, δελτίο τύπου η καλύτερα 
καλογραμμένο Αρλεκιν. Οταν διαπίστωσε οτι την είχε πατήσει, ήταν αργά. Ο Αγγέλου, ο Ρουσόπουλος κι ο Αδριανός, φρόντιζαν να του φουσκώνουν τον εγωισμό,("είσαι γαμάτος, θα σε ζήλευαν ο Αιζενχάουερ, ο Λίνκολν, ο Τσώρτσιλ κι ο Ντε Γκωλ") ώστε να τον κρατάνε σε κατάσταση "μη δυστυχίας".
Ακόμη κι οταν τα σκάνδαλα έπνιγαν την αυλή του, ο 
μη δυστυχής, σφύριζε κλέφτικα κι είχε πάντα μια δικαιολογία, για τα γαλάζια λαμόγια που τον περιτριγύριζαν. Ακόμη κι όταν ακούστηκε ο γδούπος απο το πέσιμο του Ζαχόπουλου, δεν συνήλθε. Το Βατοπέδι κι όλα όσα ακολούθησαν, εξαιτίας της δικής του ηγετικής ανυπαρξίας-κάτι σανπρωθυπουργός σε καταστολή-ανάγκασαν τους πολίτες να του κάνουν πλέον το σήμα της ανοιχτής παλάμης. Αντίδοτο οι πληρωμένοι γκαλλοπατζήδες, που εξακολουθούν να του φωνάζουν "είσαι ο καταλληλότερος".
Ωσπου ήλθε η περιπέτεια υγείας κοντινού του προσώπου, να τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι αφέθηκε να επιλέξει 
λάθος ζωή. Ενιωσε το κόσμο του να κατακαταρρέει, τις "αλήθειες" του να γκρεμίζονται, ένιωσε τόσο αδύναμος ώστε εξομολογήθηκε την τραγωδία του σε δημοσιογράφο, τόσο αφημένος ήταν. Ο"Κουρασμένος" έγινε ανέκδοτο και μετά απο καιρό για να δικαιολογήσουν τη γκάφα του, ψιθύριζαν (οι άθλιοι του επιτελείου του) τις φήμες για την ασθένεια του κοντινού του προσώπου. Τα πάντα όλα, για να διασώσουν το κύρος ενος με το ζόρι πρωθυπουργού.
Τι τραγωδία!..Αλλά ακόμη και τώρα αντί να κρύβεται πίσω απο ένα σμήνος άθλιων μανατζαρέων και επικοινωνιολόγων της συμφοράς, πιο καραμανλικό θα ήταν να βγει και να πει 
"αγαπητοί συμπολίτες αυτά είχα να σας προσφέρω -εύχομαι στον διαδοχό μου ν αποδειχθεί πιο χρήσιμος για την πατρίδα μας...".
Ετσι απλά, για να μπορεί έστω την ύστατη στιγμή, να κοιτάξει στα μάτια την Ιστορία...
αό κουρδιστό πορτοκάλι
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:05 π.μ. - 23/4/2009

Βαρύ "κατηγορώ" αυτόχειρα: Εσεις με σπρώξατε στο θάνατο! ...

2,5 εκατομμύρια ευρώ του χρώσταγε το υπουργείο Υγείας...
Ένας μεγάλος εισαγωγέας ιατρικών ειδών αυτοκτόνησε στην Κρήτη, κατηγορώντας για το θάνατό του, την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Απαγχονίστηκε, αφήνοντας δίπλα του ένα σημείωμα προς τη γυναίκα του: "Ξέρεις το 
λόγο και τον άνθρωπο, που με έσπρωξε στο θάνατο" .
Σύμφωνα με τους οικείους του το υπουργείο Υγείας του χρώσταγε 2,5 εκατομμύρια ευρώ και παρά τις συνεχείς οχλήσεις του στους αρμοδίους, ακόμη και στην κορυφή της ηγεσίας του υπουργείου, εισέπραττε αρνήσεις. Στο μεταξύ, τα χρέη τα δικά του τρέχαν και οι τράπεζες του 'καναν τη μια κατάσχεση πίσω από την άλλη. Ώσπου δεν άντεξε ο άνθρωπος...