Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Επίσκεψη Α. Αγελαράκη στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Θάσου.

Περιοδεία στο Δήμο Θάσου, πραγματοποίησε, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009, ο Απόστολος Αγελαράκης, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τα περισσότερα Δημοτικά Διαμερίσματα του νησιού, όπου είχε επαφές με φίλους, συγγενείς

και πολίτες. Στη συνέχεια, παραβρέθηκε στην ετήσια κορυφαία εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, στη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν τα παιδιά των μελών που είναι αριστούχοι μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Ο Απόστολος Αγελαράκης, κλήθηκε να βραβεύσει έναν αριστούχο μαθητή της 3ης

Λυκείου ενώ, παίρνοντας το λόγο, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλουν. Τα παιδιά είναι το μέλλον, είναι το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας. Πρέπει να σταθούμε δίπλα τους και οφείλουμε να τους δώσουμε το υψηλότερο επίπεδο παιδείας και εκπαίδευσης που μπορούμε».

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος βουλευτής μετέβη στις Μαριές, για να παραβρεθεί στη Γιορτή της Φασολάδας ενώ το απόγευμα τις ίδιας μέρας, συμμετείχε στην κεντρική εκδήλωση της Ν.Ε. Καβάλας ΠΑΣΟΚ, στο νησί της Θάσου, στη διάρκεια της οποίας, παρουσία ενός πολυπληθούς ένθερμου ακροατηρίου, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των έξι υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο νομό Καβάλας.

Επιστροφή... [ στην αρχική... ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Με Douglao η Καβάλα, 1-0 τον Ηρακλή


Την τρίτη της νίκη στη Super League κατάκτησε η Καβάλα, η οποία επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή στο «Ανθή Καραγιάννη». Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία «Αργοναύτες» έφτασαν τους 10 βαθμούς, αφήνοντας τον «Γηραιό» στους 7. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 68’ ο Douglao.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές την εστία του Ηρακλή, ωστόσο ο Kowalewski απέκρουσε την κεφαλιά στο 5’ και το σουτ 7’ του Σουλτανίδη. Ο Ηρακλής «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 20΄, όταν ο Epstein βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Itandje, ο οποίος στο 26΄ απέκρουσε και την εκτέλεση φάουλ του Dica. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου καταγράφηκε στο 36΄, όταν το σουτ του Σουλτανίδη, ο οποίος επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Kowalewski, έφυγε άουτ.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με νέα χαμένη ευκαιρία από τον Σουλτανίδη. Ο παίκτης της Καβάλας έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Ηρακλή απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 49΄ ο Dica έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Itandje. Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ στο 54΄, όταν ο Mendy έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ορούμα, χωρίς να αφήσει την μπάλα να πέσει κάτω, έπιασε ένα σουτ, το οποίο την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ηρακλή.
Οι «αργοναύτες» συνέχισαν να πιέζουν και στο 55΄ το σουτ του Oruma έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Kowalewski.
Τελικά η Καβάλα ευτύχησε να «ανοίξει το σκορ» στο 67΄, όταν ο Ducrocq έκανε τη σέντρα και ο Douglao με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ηρακλή. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι κι έτσι η Καβάλα πανηγύρισε τη δεύτερη εντός έδρας και συνολικά τρίτη επιτυχία της στο πρωτάθλημα.

από [ zougla.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9.47 μ.μ. - 27/09/2009

Νόμος και Τάξη α λα ΝΔ: κινδύνεψε άνθρωπος στο κέντρο της Αθήνας!



Τα δημοσιογραφικά "λαγωνικά" που αναμεταδίδουν "πληροφορίες" από την αντιτρομοκρατική αναλύουν στα κανάλια, πώς οι "πραίτορες" του Πάκη πέτυχαν το αντιτρομοκρατικό τζακ-ποτ στο Χαλάνδρι και "ακουμπούν" καμιά δεκαριά επικίνδυνες οργανώσεις -ίσως και τον ίδιο τον Μπιν Λάντεν! Δεν μπαίνουν στον κόπο να εξηγήσουν, όμως, πώς κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του από επίθεση με μολότοφ ένας εργαζόμενος στο κέντρο της Αθήνας, στις 8 το βράδυ, σε έναν από τους -υποτίθεται- καλύτερα φυλαγόμενους στόχους...
από [ πράσινη γάτα ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9.20 μ.μ. - 27/09/2009

Μίζα σε ράβδους χρυσού πήρε αξιωματούχος της Ν.Δ. για το C4I


siemensΣύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους πρώην στελεχών της Siemens, που είχαν την ευθύνη των μαύρων ταμείων του γερμανικού κολοσσού, πρώην αξιωματούχος της κυβέρνησης της Ν.Δ. πήρε τη μίζα του σε ράβδους χρυσού. Ο πρώην αξιωματούχος, ο οποίος είχε συναρμοδιότητα στην παραλαβή του Συστήματος Ασφάλειας του Αθήνα 2004, του γνωστού ως C4I, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από το περιβάλλον των άλλοτε στελεχών της γερμανικής πολυεθνικής, απαίτησε και πήρε ράβδους χρυσού, προκειμένου να συναινέσει στην καταβολή του υπολοίπου και την παραλαβή του συστήματος. Ο χρυσός παραδόθηκε στην Ελβετία σε μέλος της οικογένειάς του και τοποθετήθηκε κατευθείαν στη θυρίδα της ίδιας Ελβετικής Τράπεζας, από την οποία και αγοράσθηκε.
Με το είδος αυτό της συναλλαγής ο πανέξυπνος πρώην αξιωματούχος, απέφυγε τον κίνδυνο που πάντα κρύβουν οι γραφειοκρατικές συναλλαγές μέσω τραπεζικών λογαριασμών.
από [ kentri.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9.09 μ.μ. - 27/09/2009

"Ευλογημένος ο απ-ερχόμενος…!"


proskinima_karamanliΠροεκλογικό προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, πολιούχου της Πάτρας, πραγματοποίησε χθες λίγο πριν την ομιλία του στην Πελοποννησιακή πρωτεύουσα, ο Κώστας Καραμανλής.
Ήδη από το πρωί στελέχη της ΝΟΔΕ Αχαΐας, είχαν ειδοποιήσει τον μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, ότι ο πρωθυπουργός λίγο πριν τις 8 το βράδυ, ερχόμενος από το Αεροδρόμιο του Αράξου θα σταματήσει να προσκυνήσει την τίμια κάρα του Αγίου. και στη συνέχεια θα μετέβαινε στην Πλατεία Γεωργίου για την προεκλογική του ομιλία.
Πράγματι έτσι και έγινε. Γύρω στις 8 ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του και την ακολουθία του έφθασαν στο Ναό. Στην είσοδο, περιστοιχισμένος από ιερείς ανέμενε ο μητροπολίτης, όπου τους επιφύλαξε θερμή υποδοχή. Στη συνέχεια τους συνόδευσε στο εσωτερικό και μετά το προσκύνημα τους κατευόδωσε μέχρι την έξοδο του ναού.
Η σκηνή αυτή έφερε στους πατρινούς κάποιας, ηλικίας μνήμες του 1955. Ήταν τότε που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με την εύνοια των ανακτόρων διαδέχθηκε τον Παπάγο. Δυόμισι μήνες αργότερα στις 30 Νοεμβρίου με την ευκαιρία της γιορτής του πολιούχου της πόλης, επισκέφθηκε την Πάτρα.
Ο τότε μητροπολίτης και μετέπειτα Αρχιεπίσκοπος Θεόκλητος, υποδεχόμενος τον ανακτορικό πρωθυπουργό στην είσοδο του ναού, αναφώνησε το περίφημο «ευλογημένος ο ερχόμενος».
από [ kentri.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9.01 μ.μ. - 27/09/2009

Γ. Παπανδρέου : Τέρμα στις αερολογίες για Αχελώο.

Τέρμα στις αερολογίες για Αχελώο έβαλε πριν λίγο από τη Λάρισα ο Γιώργος Παπανδρέου.
Συγκεκριμένα, δεσμεύτηκε ότι θα τρέξει νερό στον Θεσσαλικό κάμπο από τον Αχελώο και σε συνδτασμό με εγγειοβελτιωτικά έργα δεν νθα αφήσει η νέα κυβέρνηση την Θεσσαλία να γίνει Σαχάρα, όπως είπε χαρακτηριστικά.
από [ Γ. Αμβροσίου ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8.43 μ.μ. - 27/09/2009

Δραστηριότητες Α. Αγελαράκη, υποψήφιου βουλευτή Καβάλας ΠΑΣΟΚ. (26/9)

Συνάντηση με εργαζομένους μονάδων της Βιομηχανικής Περιοχής Καβάλας, είχε, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009, ο Απόστολος Αγελαράκης, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας ΠΑΣΟΚ ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας, επισκέφθηκε τα Δημοτικό Διαμερίσματα, του Δήμου Φιλίππων, Πολύστυλο, Δάτο και Κρηνίδες, συνοδευόμενος από πολυπληθή ομάδα συνεργατών του, οι οποίοι διένειμαν προεκλογικό έντυπο υλικό στους κατοίκους της περιοχής.
Αμέσως μετά, ο υποψήφιος βουλευτής επέστρεψε στην Καβάλα και παραβρέθηκε στο παραδοσιακό γλέντι του συλλόγου κατοίκων Αγίας Βαρβάρας, στο δασάκι των Πεντακοσίων. Επιπρόσθετα, το Σάββατο, ο Απόστολος
Αγελαράκης, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά Καβάλας, όπου χαιρέτισε εκατοντάδες εμπόρους
και πολίτες ενώ, έπειτα, πήγε στους πεζόδρομους της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και διένειμε με τους συνεργάτες του το προεκλογικό του φυλλάδιο στους πολίτες.
Στη συνέχεια, τις απογευματινές ώρες, πραγματοποίησε δημόσια ομιλία σε κεντρικό μαγαζί της Νέας Καρβάλης, την οποία παρακολούθησαν δεκάδες κάτοικοι της περιοχής.
Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στη μεγάλη ιστορία της Νέας Καρβάλης, στις δυνατότητες ανάπτυξής της ενώ, ταυτόχρονα, άσκησε δριμύτατη κριτική στην πολιτική της Νέας Δημοκρατίας στη διάρκεια των 5,5
χρόνων που είναι στη διακυβέρνηση της χώρας.
Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του, παραβρέθηκε στην έκθεση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Καβάλας «KAVALAEXPO2009».

Επιστροφή... [ στην αρχική... ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Όχι άλλα μούσια, «κλείνει η ψαλίδα» !!!

από [ ΤΟ ΓΡΕΚΙ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7.44 μ.μ. - 27/09/2009

ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΔΑΣΟΣ 100.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ!


Ρεπορτάζ : Τάνια Γεωργιοπούλου
(από την Κυριακάτικη Καθημερινή)

Πάνω από 100.000 στρέμματακυρίως δασών και δασικών εκτάσεων διεκδικούν οι 237 οικοδομικοί συνεταιρισμοίπου δραστηριοποιούνται στηνΑττική σύμφωνα με τα στοιχεία των καταλόγων που διαθέτει τουπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το ΥΠΕΧΩΔΕ. Πρόκειται για εκτάσεις σε θέσεις φιλέτα, όπως στη Δροσιά, τα Μελίσσια, την Εκάλη, τον Διόνυσο, την Κηφισιά, τον Μαραθώνα, την Παλαιά και τη Νέα Πεντέλη, το Πόρτο Ράφτη κ.ά., που εφόσον κατοχυρωθούν ως... ιδιωτικά και στη συνέχεια χάσουν τον δασικό τους χαρακτήρα, αξίζουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.......
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7.29 μ.μ. - 27/09/2009

Από το Παρόν της Κυριακής... (χωρίς λόγια).

( κλικ )
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7.19 μ.μ. - 27/09/2009

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΜΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΓΕΛΙΟ!


H φωτογραφία από την χθεσινή εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Μπακογιάννη. Προσέξτε το γέλιο του Μητσοτάκη! Μάλλον έχει ενημερωθεί για τις δημοσκοπήσεις που "τρέχουν"...
από [ fimotro ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 7.06 μ.μ. - 27/09/2009

ΑΡΘΡΟ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»

Κυβέρνηση με σχέδιο και βούληση

Όλοι μας αισθανόμαστε ότι η πορεία της πατρίδας μας βρίσκεται σήμερα σε ένα μεταίχμιο. Ότι παλιές συνήθειες, παραγωγικές δομές, συμπεριφορές δεν μπορούν πια να σταθούν μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας. Και ότι χρειάστηκαν μόλις πεντέμισι χρόνια για να ακυρωθούν επιτεύγματα που χτίστηκαν μεθοδικά, με κόπο και θυσίες του ελληνικού λαού.

Σήμερα χρειαζόμαστε μια πολιτική, οικονομική, κοινωνική και ηθική ειρηνική επανάσταση. Μια δημιουργική έκρηξη, που θα φέρει στην επιφάνεια τη δυναμική μιας κοινωνίας η οποία ασφυκτιά στο τέλμα και θα της δώσει ξανά προοπτική, αισιοδοξία και ελπίδα. Ένα μεταρρυθμιστικό κύμα που θα σαρώσει τη διαφθορά, θα χτίσει ένα πολιτικό σύστημα διαφάνειας και εμπιστοσύνης, θα σπάσει αγκυλώσεις και γραφειοκρατίες, θα ανορθώσει το κοινωνικό κράτος, θα γκρεμίσει αναχρονιστικές και κρατικοδίαιτες ολιγαρχικές δομές, θα απελευθερώσει τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και θα τους δώσει καινούργιο προσανατολισμό....

συνέχεια : Άρθρο Γιώργου Α. Παπανδρέου στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής"

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6.38 μ.μ. - 27/09/2009

Δηλώσεις Γιώργου Παπακωνσταντίνου προς τους Πολιτικούς Συντάκτες


Βασικη προυποθεση!!!!

από [ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4.19 μ.μ. - 27/09/2009

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ GALLOPS...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4.14 μ.μ. - 27/09/2009

Τελευταίες δημοσκοπήσεις.


"Οι δημοσκοπήσεις που διαρρέονται είναι σαν τα όνειρα. Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει..."

από [ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11.01 π.μ. - 27/09/2009

"ΚΥΡ"... ( κλικ )

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10.49 π.μ. - 27/09/2009

This is the end……….

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10.30 π.μ. - 29/09/2009