Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Μιά εκόνα, χίλιες λέξεις

από pasokgalatsi
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  11:35 μ.μ  - 15/05/2009

Ε όχι και 200 !!!!....


Βύρων Πολύδωρας και Γιώργος Βουλγαράκης είναι οι πρώην υπουργοί που απασχολούν για τη φύλαξή τους δεκάδες αστυνομικούς. Δε σας φαίνεται υπερβολικό το νούμερο 200 για δύο πρώην υπουργούς Δημ.Τάξης; Κύριε Παυλόπουλε και 'σεις τόσους θα πάρετε μόλις με το καλό πάρετε δρόμο από αυτή τη θέση; ...
από nonews-news
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  11:14 μ.μ  - 15/05/2009

Εποχή αγώνα για μια Ελλάδα Σοσιαλιστική και σύγχρονη.... πέρα από τις αγκυλώσεις της αυτοαποκαλούμενης Αριστεράς....

ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  10:57 μ.μ  - 15/05/2009

ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ... ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ !!!...

Ούζο όταν πιεις ( Δική μου είναι η Ελλάς )   
 
Στίχοι: Αιμίλιος Σαββίδης, Σαβαίμ, Βοσπορινός
Μουσική: Σώσος Ιωαννίδης, Ψυριώτης
Πρώτη εκτέλεση: Χαρούλα Αλεξίου
Άλλες ερμηνείες: Σωτηρία Λεονάρδου


Από το βράδυ ως το πρωί
δική μου είναι η ζωή
κι όλο το κόσμο κατακτώ
φίνο ουζάκι σαν ρουφώ

Όλος ο κόσμος είναι θύμα μου
σαν έχω ούζο και μεθάω
κι οι πολισμάνοι όταν θα με δουν
μελάνι αμολάω

Ούζο όταν πιεις
γίνεσαι ευθύς
βασιλιάς δικτάτορας, Θεός και κοσμοκράτορας
σαν το καλοπιείς
βρε θα ευφρανθείς
κι όλα πια στο κόσμο ρόδινα θε να τα δεις

Δική μου είναι η Ελλάς
που στη κατάντια της γελάς
της λείπει το ένα της ποδάρι
που της το παίξανε στο ζάρι

Εγώ θα γίνω παντοκράτορας
κι ο κόσμος στάχτη αν θα γίνει
ο ένας θα μ΄ανάβει το σεβντά
κι ο άλλος θα το σβήνει

από www.stixoi.info
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  7:19 μ.μ  - 15/05/2009

Η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού και της Αντίστασης

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου οι Παλαιστίνιοι τιμούν τη μνήμη του ξεριζωμού 700.000 Αράβων από τα σπίτια τους, κατά την ίδρυση του εβραϊκού κράτους στις 15 Μαΐου 1948, μέσω εκδηλώσεων για τη μνήμη της 
Nakba(Καταστροφή). 
Φέτος, ωστόσο, το κόμμα Ιsrael Beitenu του υπερεθνικιστή υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ, Avigtor Liberman, δρομολογεί την απαγόρευση των εκδηλώσεων για την επέτειο της Nakba. Το κόμμα Ιsrael Beitenu ανακοίνωσε ότι θα προτείνει την ερχόμενη εβδομάδα τη σχετική νομοθεσία, που θα απαγορεύει τις εκδηλώσεις και θα επισύρει ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών για τους παραβιάζοντες την ισχύ της εν λόγω διάταξης..
Ο εκπρόσωπος του κόμματος Tal Nahoum, στην ίδια «γραμμή πλεύσης», δήλωσε ότι: «Το νομοσχέδιο έχει ως στόχο να ενισχύσει την ενότητα στο κράτος του Ισραήλ και να απαγορεύσει τη μετατροπή της Ημέρας της Ανεξαρτησίας σε ημέρα θρήνου».
Το Ισραήλ γιόρτασε φέτος την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στις 29 Απριλίου, βάσει του εβραϊκού ημερολογίου. Οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες σε ολόκληρο τον κόσμο και οι Άραβες πολίτες του Ισραήλ τιμούν, κάθε χρόνο, τη μαύρη επέτειο της Nakba στις 15 Μαΐου, δηλαδή την επομένη της λήξης της βρετανικής εντολής στην Παλαιστίνη το 1948. 
Επίσημα ο εορτασμός της 
61ης επετείου της Nakba είναι επομένως σήμερα, ωστόσο πολλές εκδηλώσεις και διαδηλώσεις οργανώθηκαν χθες, μέσα σε κλίμα αστυνομικής βίας και απαγορεύσεων στη Δυτική Όχθη, καθώς η Παρασκευή είναι ημέρα αργίας για τους μουσουλμάνους. Γεννάται πλέον το ερώτημα, εάν θα μπορέσουν άλλη χρονιά οι Παλαιστίνιοι να οργανώσουν τις καθιερωμένες εκδηλώσεις για τη μαύρη αυτή επέτειο.
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ καταδικάζει απερίφραστα την αντιδημοκρατική, φασιστική και απάνθρωπη συμπεριφορά του απολυταρχικού, εβραϊκού κράτους του Ισραήλ, που καταπατά καθημερινά τα δικαιώματα των Παλαιστινίων πολιτών, στοχεύοντας προκλητικά, αδιάλειπτα και μεθοδευμένα στην εξόντωση του κατατρεγμένου, Παλαιστινιακού λαούΩΣ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ & ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ & ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2009

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Η ΑΓΟΡΑ


Νέα αρνητικά στοιχεία για την αγορά, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας οΤειρεσίας Α.Ε., στοιχεία τα οποία αφορούν το πρώτο τετράμηνο του 2009.

Οι ακάλυπτες επιταγές το πρώτο τετράμηνο του 2009άγγιξαν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ! Το ίδιο διάστημα πέρσι η αξία τους έφτανε τα 322 εκατομμύρια ευρώ. Μόνο τον Απρίλιο η αξία των ακάλυπτων επιταγών έφτασε τα 271 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 220% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2008 και 12,91% σε σχέση με το Μάρτιο του 2009. Σε τεμάχια οι ακάλυπτες επιταγές τον Απρίλιο του 2009 ανήλθαν σε 27.740 σημειώνοντας αύξηση 3,63%. Παράλληλα 100 χιλιάδες νέα ονόματα προστέθηκαν το πρώτο τετράμηνο του έτους στη μαύρη λίστα του Τειρεσία.
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  6:19 μ.μ  - 15/05/2009

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ....

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
Πρόεδρος Ψυχιατρικού Ιδρύματος της Βόρειας Ελλάδας αποκαλύφθηκε ότι αγόραζε χαβιάρια, σαμπάνιες, σολομούς, πούρα ως και καμπαρντίνες burberry’s και οι χρεώσεις έμπαιναν στα τιμολόγια των προμηθευτών του Ιδρύματος ως προϊόντα (τρόφιμα ή αναλώσιμα) που προορίζονταν για τους ασθενείς. Δηλαδή οι τρελοί έπρεπε να φάνε σολομό και χαβιάρι πριν κοιμηθούν το βράδυ … έτσι για να ηρεμήσουν … και αντί για γάλα έπιναν σαμπάνια το πρωί! Τις αποκαλύψεις έκαναν προ ημερών οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και το ύψος των Gourmet προϊόντων έφτασε αισίως… ΜΟΝΟ τις 250.000 ευρώ!

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
Η αυτοκτονία του Εύρη Φιλιππίδη έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, ο πασίγνωστος έμπορος ήταν ο πρώην σύζυγος της Τζούλιας Ψωμιάδου σημερινής συζύγου του Νομάρχη και από τους μεγαλύτερους γλεντζέδες της πόλης. Κρεμάστηκε προχθές το πρωί στις 10:15 στο εξοχικό του σπίτι στο Λιτόχωρο και ως βασικά αίτια της αυτοκτονίας αναφέρονται οι τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε και συναισθηματικοί λόγοι που αποτελούν μεγάλο ερωτηματικό. Σημειωτέο, αυτή ήταν η τέταρτη και μοιραία απόπειρα αυτοκτονίας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ...
Ψιθυρίζεται έντονα στη Θεσσαλονίκη ότι το ενδιαφέρον του Βγενόπουλου για το ΠΑΟΚ αυξάνεται κάθε ημέρα όλο και περισσότερο … ήδη σχολιάζεται έντονα η πιθανή αγορά του πλειοψηφικού πακέτου και η παραμονή του Θεόδωρου Ζαγοράκη ως τυπικού προέδρου … Ας μην ξεχνάμε και την μελλοντική αξιοποίηση των τεράστιων εκτάσεων στο γήπεδο της Τούμπας.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΤ3
Η απομάκρυνση του διευθυντού ειδήσεων της ΕΤ3 Χρήστου Νικολαϊδη, έφεραν στο φως διάφορες συμφωνίες που είχε κάνει με ορισμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων, όπως επίσης ότι έληγε η άνευ αποδοχών άδεια που είχε λάβει από ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης ο οποίος είναι μόνιμος υπάλληλος.

ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ
Νεοσυσταθείσα εταιρεία Δημοσκοπήσεων στην Θεσσαλονίκη έχει κόψει “ταρίφα” 1000 ευρώ, για να αναφερθούν τα ονόματα ενδιαφερομένων στις έρευνες τους … φανταστείτε τι ζητάνε από τα πολιτικά κόμματα ή τους ενδιαφερόμενους φορείς της πόλης.
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  6:14 μ.μ  - 15/05/2009

Τα συμπεράσματα δικά σας (μας).....

Στις 22 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση
Αναβάλλεται για πέμπτη φόρα η δίκη των Εφραίμ, Αρσένιου και Ψάλτη
Αναβολή πήρε και πάλι η υπόθεση των Βατοπεδινών Εφραίμ και Αρσένιου καθώς και της δικαστού Μαρίας Ψάλτης, για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009, έπειτα από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του μοναχού Αρσένιου, κάτι το οποίο έκανε δεκτό η πρόεδρος του Τριμελές Εφετείου Κομοτηνής. Σύμφωνα με ιατρικό έγγραφο που προσκόμισε στο δικαστήριο η πλευρά του Αρσένιου, μετά το τελευταίο περιστατικό και τη νοσηλεία του στο Διαβαλκανικό Κέντρο, η υγεία του επιδεινώθηκε και ήδη με νέα εξέταση των γιατρών του ζητούν να αποφύγει για έναν μήνα κάθε κόπωση πνευματική ή σωματική! Μετά την νέα τροπή που πήρα η υπόθεση η πρόεδρος του δικαστηρίου δεν μπορούσε να διακόψει την υπόθεση, καθώς αυτή έπρεπε να γίνει μέσα σε 15 ημέρες. Προτάθηκε από την μεριά του εισαγγελέα, η δίκη να αναβληθεί για τις 16 Ιουνίου 2009, όμως λόγω φόρτου εργασίας των δικηγόρων υπεράσπισης η δίκη θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.
Να τονιστεί ότι σύμφωνα με το ιατρικό έγγραφο που προσκόμισε η υπεράσπιση, ο μοναχός Αρσένιος παρουσιάζει ναυτίες, ιλίγγους και αστάθειες βάδισης, μετά την εκ νέου εξέταση του στο Διαβαλκανικό Κέντρο στις 12 Μαΐου.
Αναβάλλεται για πέμπτη φόρα η δίκη των Εφραίμ, Αρσένιου και ΨάλτηΑναβάλλεται για πέμπτη φόρα η δίκη των Εφραίμ, Αρσένιου και Ψάλτη
Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επιβεβαιώνει και ο βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, η Μαρία Ψαλτή ενώ έχει τεθεί σε αργία από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο των δικαστών, δεν της έχει κοινοποιηθεί η απόφαση, με συνέπεια να συνεχίζει ακόμα να δικάζει, ως Εφέτης στο δικαστήριο της Σύρου.
από piazzadelpopolo
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  5:53 μ.μ  - 15/05/2009

Συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Κίνας



 ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  5:41 μ.μ  - 15/05/2009

Δηλώσεις Γιώργου Α. Παπανδρέου μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Χου Ζιντάο


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Πεκίνο και της συνάντησης κορυφής μεταξύ των ηγεσιών της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του Κομμουνιστικού Κόμματος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Χου Ζιντάο.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:


Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της Κίνας, Χου Ζιντάο, και  συζητήσαμε τρία μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα: την οικονομική κρίση, το ζήτημα της περιβαλλοντικής κρίσης και της Πράσινης Ανάπτυξης, καθώς και το ζήτημα του αφοπλισμού και της ειρήνης.

Συμφωνήσαμε ότι η Σοσιαλιστική Διεθνής είναι ένα βασικό όχημα συνεργασίας για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, που μπορεί να εγγυηθεί λύσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην ανθρώπινη κοινωνία, μια κοινωνία, που εγγυάται την εργασία, την ισότητα, την καταπολέμηση της φτώχειας και την ποιότητα ζωής για όλους.

Η Κίνα παίζει και θα συνεχίζει να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτά τα θέματα. Συμφωνήσαμε και οι δύο ότι υπάρχουν τεράστια περιθώρια συνεργασίας, και στις διμερείς μας σχέσεις δηλαδή μεταξύ Κίνας και Ελλάδας, διμερείς σχέσεις που σίγουρα μπορούν να ωφελήσουν την Ελλάδα και την ελληνική οικονομία.

 ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  5:36 μ.μ  - 15/05/2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ TOY ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Καλό μεσημέρι. Σήμερα, ο πρωθυπουργός συγκάλεσε το Υπουργικό Συμβούλιο. Αντί να το συγκαλεί τουλάχιστον μία φορά το μήνα όπως προβλέπεται, είναι η έκτη φορά που συγκαλείται από τις εκλογές του 2007. Αν βγάλουμε και τις δύο συνεδριάσεις, που είχαν να κάνουν με τις εκλογές και  τον ανασχηματισμό, μας μένουν τέσσερις.

Σήμερα, το Υπουργικό Συμβούλιο συνεδρίασε για χρόνο - ρεκόρ, που ξεπέρασε μόλις τη μισή ώρα! Είναι προφανές ότι, στην πράξη, το Υπουργικό Συμβούλιο έχει καταργηθεί. Είναι προφανές ότι, λειτουργεί ως επικοινωνιακό ντεκόρ για τον πρωθυπουργό. Σήμερα δε, ευτελίζεται, διότι δεν συγκαλείται όσο η Βουλή είναι ανοιχτή, αλλά συγκαλείται με τη Βουλή κλειστή.

Στην τοποθέτησή του μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, ο κ. Καραμανλής μίλησε για «δραστικό περιορισμό δαπανών στο Δημόσιο». Αυτό, τη στιγμή που, πριν από μερικές ημέρες, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν αύξηση δαπανών, το πρώτο τρίμηνο του 2009, κατά 23%.  .............

συνέχεια : http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/b9f3799c-d891-4392-8579-2cc9cf82f6d7

 ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  5:19 μ.μ  - 15/05/2009

Κάποιοι να τους φυλάνε ….

Οι 4 αστυνομικοί για την προσωπική ασφάλεια του Ευαγγελάτου είναι λίγοι, θα ζητήσει μια διμοιρία για να είναι σίγουρος (ο κ. Στεφανίδης - Ευαγγελάτος ).!!!

κάντε κλικ για μεγένθυση
Εμείς είμαστε σίγουροι για έναν από τους λόγους που έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα.
από το γρεκι
 ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  5:09 μ.μ  - 15/05/2009

Πότε θα τον ξυπνήσουν ;

κάντε κλικ για μεγένθυση
από το γρεκι
 ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  4:54 μ.μ  - 15/05/2009

από μικρό....

Το νομικό συμβούλιο του κράτους λέει ότι στην υπόθεση ζήμενς λαδώθηκαν και τα δύο κόμματα. Αυτό είναι στο συρτάρι του ανακριτή εδώ και ένα μήνα. Από τότε θα έπρεπε να πάει η υπόθεση στην βουλή αμελλητί… αλλά η δικαιοσύνη παραπλανήθηκε από την λέξη και νόμιζε ότι ήταν αμελέτητα… έτσι η βουλή και φυσικά οι πολίτες όπως είθισται πήραν τα αμελέτητα τους και ησύχασαν.
Υγ Ο Μαγγίνας, ο γνωστός ιδιοκτήτης αναψυκτηρίου , δήλωσε ότι αν και έκλεισε η βουλή μπορούν οι υποθέσεις σκανδάλων να έρθουν στα θερινά τμήματα και οι ένοχοι πολιτικοί να έχουν το πολιτικόψόγο. Διότι όταν παρανομείς ο ψόγος είναι το ζητούμενο. Η φυλακή είναι διακοσμητικό στοιχείο ή έστω ένας χώρος αναψυχής του Παλαιόκωστα. Λοιπόν πάω να ληστέψω και αν με πιάσετε ρίχτε μου ένα κοινωνικό ψόγο και αφήστε με ήσυχο!
Υγ2 Ας μιλήσουμε για τα πολιτικά θέματα όπως θέλει και ο καταλληλότερος – υπευθυνότερος και βαθύτατα κουρασμένος. Η θωρακισμένη οικονομία μας πάει από το κακό στο χειρότερο. Η βενζίνη ανεβαίνει συνεχώς. Η ανεργία… άστα να πάνε στο διάολο. Κάτι μου λέει ότι για σκάνδαλα θα μιλήσουμε πάλι
από mikrosfokion 
 ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  4:45 μ.μ  - 15/05/2009

· Ένας στους δυο κερδίζει…

· Με μανία οι καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα με την ελπίδα να τους κάτσει το λαχείο
· Όσων οι αποδείξεις θα έχουν το ίδιο λήγοντα με το λαϊκό λαχείο θα παίρνουν πίσω τα χρήματα της αγοράς
· Οι υπόλοιποι που δεν θα πιάσουν τον λήγοντα θα πληρώνουν το διπλάσιο ποσό στην εφορία
· Λίγα βάζεις λίγα παίρνεις, πολλά βάζεις πολλά παίρνεις
· Πληροφορίες λένε ότι το νέο σύστημα φορολόγησης θα το αναλάβει ο Κόκκαλης
· Έχει εμπειρία στα τυχερά παιχνίδια
· Το επόμενο μέτρο θα είναι να κατέβει στην Ομόνοια ο Παπαθανασίου να παίζει τον παπά
· Αν και ο ιδανικός θα ήταν ο Ρουσόπουλος για αυτή τη δουλειά
· Τετ- α – τετ βρέθηκαν αστυνομικοί με τον Επαναστατικό Αγώνα
· Οι τρομοκράτες έστειλαν προκήρυξη με την οποία λένε: Τους ακουμπάμε
· Οι αστυνομικοί δεν προχώρησαν σε συλλήψεις γιατί οι τρομοκράτεςδεν φορούσαν κουκούλες
· Οπότε δεν είχε και κανένα νόημα η σύλληψη
· Ο Σουφλιάς έδωσε πάλι το καλό παράδειγμα
· Τακτοποίησε την βίλα του
· Καθαρές λύσεις…. Αυτή είναι η αλήθεια, όπως λέει και ο καταλληλότερος – υπευθυνότερος και βαθύτατα κουρασμένος
· Ένα μήνα καθυστέρησε να ανακοινωθεί το νέο στοιχείο για την Ζήμενς, όπου το δημόσιο παραδέχεται ότι πολιτικοί των δύο κομμάτων εξουσίας πήραν μιζούλες
· Θέλοντας να σατιρίσω την καθυστέρηση σκέφτηκα να γράψω ότι τα χαρτιά χάθηκαν κάπου στο φωτοτυπείο
· Δυστυχώς μου πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα ο ανακριτής
· Σατίρισε ακριβώς με αυτό το επιχείρημα την καθυστέρηση
· Με τόση καθυστέρηση μήπως η υπόθεση ζήμενς είναι έγκυος;
· Η Ντόρα Μπακογιάννη- Μητσοτάκη – Κούβελου παρακολούθησε τον Σάκη…
· Ο οποίος είναι έτοιμος να μας προσφέρει μια εθνική υπερηφάνεια
· Αλλά δυστυχώς για την Ντόρα που στήριξε την εξωτερική πολιτική και τον Κωστάκη την δεύτερη κυβερνητική επιτυχία μάλλον θα μείνουμε με την ελπίδα
· Από εδώ και πέρα όσοι κυκλοφορούμε με το αυτοκίνητο μας δεν θα έχουμε μαζί μας το δίπλωμα
· Φορολογική ενημερότητα πρέπει να έχουμε
· Πρέπει να το παραδεχτούμε…
· Η κυβέρνηση κατεβάζει συνεχώς ιδέες για να μαζέψει κανένα ευρουλάκι
· Να βοηθήσουμε και εμείς
· Μια ιδέα είναι να κόβει εισιτήρια ο καταλληλότερος στις ομιλίες του
· Λογικά θα έχει επιτυχία
· Για να παίζει το ίδιο έργο πέντε χρόνια, με τις ίδιες ατάκες και να μαζεύει ακόμα κόσμο… όλο και κάτι θα αξίζει η κωμωδία
· Δεν μπορώ να κλείσω μάτι από την αγωνία μου
· Ποιοι θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ;
· Αφγανός έκανε πως ήταν Πακιστανός και την έκανε μέσα από τα χέρια της αστυνομίας
· Και οι πολιτικοί κάνουν πως είναι πάπιες και την κάνουν μέσα από τα χέρια των ψηφοφόρων
· Είναι τρελοί αυτοί στο ΚΚΕ είπε ο Πάγκαλος
· Οπότε στην βουλή έχουμε βλάκες και παραπλανημένους καθώς και σεμνά και ταπεινά λαμόγια αλλά και τρελούς
· Βουλή: ένα κακόφημο μαγαζί που θα πρέπει να αποφεύγουν τα παιδιά
· Δίνει το κακό παράδειγμα, άσε που μπορεί να μπλέξουν κιόλας τα παιδιά
Μετά τιμής
Μικρός Φωκίων
από mikrosfokion 
 ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  4:36 μ.μ  - 15/05/2009

ΤΟ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ SIEMENS...

Κλείνοντας τη Βουλή πίστεψαν πως άφησαν το θέμα της Siemens σε σημείο ευνοϊκό για τη Ν.Δ. και με το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται εκτεθειμένο, τόσο επειδή ήταν κυβέρνηση στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εξέλιξης του σκανδάλου, όσο και λόγω της «ομολογίας» του Τσουκάτου, περί χρημάτων που πήγαν στο κόμμα.
Ως συνήθως αδέξιοι και επιδερμικοί, λογάριασαν, για μια ακόμα φορά, χωρίς τον ξενοδόχο, αφού, αφ΄ ενός έγινε γνωστή κατάθεση στη Γερμανία, που λέει πως έπεσαν μίζες στην Ελλάδα και το …2008 !, (πέρα από τα προηγούμενα, πριν από το 2004, αλλά και τα αμέσως προηγούμενα, χρόνια, 2004-2006) και αφ΄ ετέρου ήρθε το έγγραφο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, το οποίο αναγνωρίζει και ομολογεί πως από τη Siemens χρηματοδοτήθηκαν «και τα δυο μεγάλα κόμματα» !
Το κρατικό, (κυβερνητικό) όργανο βγάζει το κυβερνητικό κόμμα στη σέντρα και στο επιχείρημα των νεοδημοκρατών, «το ΠΑΣΟΚ τα πήρε… το ομολογεί κι ο Τσουκάτος», δημιουργεί τον αποστομωτικό αντίλογο «η Ν.Δ. έχει χρηματοδοτηθεί… το λέει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους…».
Κι αν η μαρτυρία – ομολογία του Τσουκάτου, είναι υπό απόδειξη, η θέση του Ν.Σ.Κ. δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ως την Ν.Δ., ενώ ως προς το ΠΑΣΟΚ, μπορεί και μάλιστα, αξιόπιστα : πέρα από το ό,τι πρόκειται για μια άποψη ενός κυβερνητικού οργάνου για την αντιπολίτευση, ( με ό, τι αυτό συνεπάγεται), είναι ξεκάθαρο πως η άποψη αυτή στηρίζεται σε μια μαρτυρία – ομολογία, η οποία είναι υπό κρίση.
Για τη Ν.Δ., όμως, που στηρίχθηκε το Νομικό Συμβούλιο και γνωμάτευσε ότι τα πήρε ; Σε ποια στοιχεία εμβάθυνε και που είναι αυτά ; Ποιος τάξερε και τάκρυψε ;
Η απάντηση στα ερωτήματα έρχεται μόνη της : αυτός που απέρριψε – αποχωρώντας μάλιστα από τη διαδικασία – την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens, που είναι ο ίδιος, ο οποίος έκλεισε και τη Βουλή για ν΄ αποτρέψει νέες, επ΄ αυτού, κοινοβουλευτικές διαδικασίες…

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ
 ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  11:16 π.μ  - 15/05/2009

μια στο καρφί και δυό στο πέταλο (οι καλο πεταλωτήδες)...







΄













ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  3:21 π.μ  - 15/05/2009

Και στον τελικόοοο θα γίνει της...



από Dr Seeng
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  1:50 π.μ  - 15/05/2009

Μιά Καλημέρα


 
Στίχοι: Δημήτρης Χριστοδούλου
Μουσική: 
Μάνος Λοΐζος
Πρώτη εκτέλεση: 
Χαρούλα Αλεξίου


Στο μονοπάτι σαν θα βγεις, 
Μιας ανοιξιάτικης αυγής, 
Να μη ξεχάσεις να της πεις
Μια καλημέρα της ζωής

Μια καλημέρα είν' αυτή
Πες τη κι ας πέσει χάμω
Πες τη κι ας πέσει χάμω
Παλάτια χτίζουν οι θεοί 
κι εμείς πάνω στην άμμο
κι εμείς πάνω στην άμμο

Με τα χαράματα σαν βγεις 
Από την πόρτα της ζωής
Μια καλημέρα να της πεις 
Κι ας είσαι μόνος μες στη γη

Μια καλημέρα είν' αυτή ...

από www.stixoi.info

ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  1:26 π.μ  - 15/05/2009

Νανούρισμα.... Καληνύχτα.


 
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Μάνος Λοΐζος
Πρώτη εκτέλεση: Μαρίζα Κωχ
Άλλες ερμηνείες: Τάνια Τσανακλίδου || Μελίνα Κανά || Χαρούλα Αλεξίου


Θα κεντήσω,πάνω στου αλόγου σου τη σέλλα
Με διαμαντόπετρες σωρό
του φεγγαριού το πήγαιν' έλα
στο πελαγίσιο το νερό

Αγόρι μου,αγόρι μου
αγόρι μου να σε χαρώ

Θα κεντήσω στ' ασημοπίστολα σου πλάι
της χελιδόνας το φτερό
κι έναν σταυρό να σε φιλάει
τις νύχτες που σε καρτερώ

Αγόρι μου,αγόρι μου
αγόρι μου να σε χαρώ

Θα κεντήσω πάνω στο δίκοπό σου λάζο
το βλέμμα σου το καθαρό
αυτό το βλέμμα το γαλάζιο
που δε χορταίνω να θωρώ

Αγόρι μου,αγόρι μου
αγόρι μου να σε χαρώ

από www.stixoi.info

ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  1:05 π.μ  - 15/05/2009

Βασικός σχολιασμός της επικαιρότητας


1. Φορολογία

Ο.Ο.Σ.Α.: Μόνο η Ουγγαρία περνάει την Ελλάδα σε φορολογικά βάρη στη μέση οικογένεια!
Οι δικές μας ξεκάθαρες προτάσεις για αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης. Περισσότερα...

2. Υπόθεση SIEMENS

Κ. Καραμανλής: «Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή»...
Κι όμως το έχει δηλώσει...
Έγγραφο-κόλαφος του δημοσίου. Κάθε μέρα αποκαλύπτεται γιατί αποφάσισε το κλείσιμο της Βουλής νύχτα. Δεν επιθυμεί την διερεύνηση για να μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι θέλει. Περισσότερα...

3. Φοιτητικές εκλογές

Εντυπωσιακή άνοδος της ΠΑΣΠ. Περισσότερα...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  12:26 π.μ  - 15/05/2009

Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει ο ευαγγΕΛΑτοΣ...


Αυξήθηκε κατά 3 η προσωπική του φρουρά... 
ή παροχές εκδούλευσης σε είδος...
Από έναν αστυνομικό που είχε ο Ευαγγελάτος, ξαφνικά απέκτησε 4. Από τους δημοσιογράφους, μόνο ο Τριανταφυλλόπουλος τον περνάει (έχει 5) . Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ-1 ζήτησε να αυξηθεί η προσωπική του φρουρά, γιατί...
κινδυνεύει! ... Αλήθεια, από ποιους; Κι αν πράγματι έχει βάσιμους λόγους να φοβάται, γιατί πρέπει να τον πληρώνουμε εμείς; 4 αστυφύλακες για την προσωπική του ασφάλεια δεν είναι πολλοί; Και εν πάση περιπτώσει, τόσα εκατομμύρια βγάζει. Αν κλάνει μέντες, ας τους πληρώνει μόνος του. Είναι πρόκληση για τον κοσμάκη, που βρίσκεται στο έλεος των ληστών και των διαρρηκτών από μια αστυνομία διαλυμένη, να αποσπώνται άντρες για τη φύλαξη ενός ανθρώπου που φυσάει τον παρά και ζει μια χλιδάτη ζωή με βίλες, κουρσάρες και πισίνες...

από nonews news
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  12:15 π.μ  - 15/05/2009