Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2008


Παρά την απαισιοδοξία του Λαού μας, την ακυβερνησία της χώρας μας και τις ζοφερές προβέψεις.

 " Χρόνια πολλά, χαρά, υγεία και ευτυχία στο κάθε σπιτικό για το 2009 ¨.

Τα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας για το 2009

31 Δεκεμβρίου 2008, 20:16

O κ. Κάρολος Παπούλιας αναφερόμενος στην παγκόσμια οικονομική κρίση αλλά και στο λουτρό αίματος στη Μέση Ανατολή, επισημαίνει πως η χρονιά που φεύγει «κατέδειξε ότι πλέον δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε μπροστά σε μια σειρά από παθογένειες, δυσλειτουργίες ενός πολιτισμικού πρότυπου, η "πτώχευση" του οποίου είναι πλέον κοινώς παραδεκτή».

Κάνοντας λόγο για «βεβαρημένη συγκυρία» προτρέπει να «ακούσουμε την κραυγή αγωνίας» (...) «των άνεργων, των χαμηλοσυνταξιούχων, των φτωχών, αυτών που βιώνουν ρατσιστικές συμπεριφορές» (...) των επαγγελματιών και όλων των εργαζομένων που αισθάνονται την ανασφάλεια καθώς οι προσδοκίες τους από τον χρόνο που φεύγει δεν πραγματοποιήθηκαν».

Κ. Καραμανλής: «Να μετατρέψουμε τη διεθνή πρόκληση σε ευκαιρία»

O πρωθυπουργός χαρακτηρίζει το 2009 δύσκολο χρόνο για ολόκληρη την ανθρωπότητα και τονίζει, μεταξύ άλλων, την αναγκαιότητα επίδειξης υπευθυνότητας από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, αλληλοκατανόησης από τους κοινωνικούς εταίρους και ωριμότητας από τους συλλογικούς φορείς.

Ο κ. Κώστας Καραμανλής, μιλώντας για τη «μεγαλύτερη οικονομική κρίση που γνώρισε ο μεταπολεμικός κόσμος» επαναλαμβάνει πως ελληνική οικονομία «επιδεικνύει αντοχές ισχυρότερες σε σχέση με πολλές άλλες».

Συνεχίζοντας όμως προσθέτει πως ο χρόνος που ξεκινά μας βρίσκει σε μια κρίσιμη καμπή της συλλογικής μας πορείας: «Η κρισιμότητα της διεθνούς συγκυρίας - όχι μόνο της οικονομικής, αλλά και των προκλήσεων και απειλών για τη διεθνή σταθερότητα και ειρήνη, όπως αυτή του κύκλου βίας στη Μέση Ανατολή, που πρέπει άμεσα να σταματήσει - απαιτεί σταθερή γραμμή πλεύσης της χώρας, απαιτεί υπευθυνότητα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, αλληλοκατανόηση από όλους τους κοινωνικούς εταίρους, ωριμότητα απ’ όλους τους συλλογικούς φορείς».

Γ. Παπανδρέου: Μπορούμε ν' αλλάξουμε την Ελλάδα»

«Πέρυσι την ίδια ημέρα, είχα εκφράσει την πεποίθηση, ότι η Ελλάδα και αξίζει και μπορεί καλύτερα. Ότι αυτά που βλέπουμε, που ζούμε και που πληγώνουν την Ελλάδα, μπορούμε και πρέπει να τα αλλάξουμε. Αρκεί να το θέλουμε», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΓιώργος Παπανδρέου.

Φέτος, έχω ακούσει από πολλούς συμπολίτες μας ένα ερώτημα, που μου θέτουν με δικαιολογημένη αγωνία. "Ποιο είναι το μέλλον της πατρίδας μας; Μπορούμε; Μπορεί τελικά η Ελλάδα; Μπορεί καλύτερα;"» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Το ερώτημα αυτό, σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, «εκφράζει τη νέα γενιά, τη χαμένη της ελπίδα, εκφράζει την οργή της. Εκφράζει και την απόγνωση του κάθε Έλληνα. Απόγνωση για τα φαινόμενα που βλέπουμε και βιώνουμε όλοι μας. Τη διαφθορά, την ανισότητα και την κοινωνική αδικία, την απαξίωση του κοινωνικού κράτους, την αλαζονεία της εξουσίας, την εκτεταμένη βία».

«Μπροστά σε αυτή τη βαθιά ανασφάλεια για το σήμερα και το αύριο, είναι εύλογο το ερώτημα: Μπορεί η Ελλάδα; Και η απάντησή μου είναι ένα αδιαπραγμάτευτο ΝΑΙ. Και βέβαια μπορούμε. Το έχουμε αποδείξει».

ΚΚΕ: Ανασύνταξη και αντεπίθεση του εργατικού – λαϊκού κινήματος

Στο μήνυμα της η Κεντρική Επιτροπή του καλεί σε «ανασύνταξη – αντεπίθεση του εργατικού – λαϊκού κινήματος» προκειμένου «να μην πληρώσει ο λαός τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης, τις ολοένα και πιο αντιδραστικές αλλαγές που έχει το κεφάλαιο». Βάλλοντας κατά ΕΕ, και ΠΑΣΟΚ τονίζει πως «υπάρχει δρόμος για να αποκρούσουμε τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που κρυφά και φανερά απεργάζονται».

Καταλήγοντας, εκφράζει «αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων» και ζητεί την καταδίκη του «ιμπεριαλισμού του Ισραήλ που δολοφονεί και καταπατεί τα δικαιώματα του Παλαιστινιακού λαού με τη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ».

ΣΥΝ: Eλπίδα στους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας

Τη θέση πως «η ελπίδα βρίσκεται στους καθημερινούς αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας για την βελτίωση των όρων της ζωής τους, στο διαρκή αγώνα για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας δικαιοσύνης, ανεκτικότητας και αλληλεγγύης» εκφράζει η ΚΠΕ του Συνασπισμού στο μήνυμά της.

«Η ανεργία, η ακρίβεια που εξανεμίζει το εισόδημα των εργαζομένων, η υπερχρέωση των νοικοκυριών, η επίθεση στις εργασιακές σχέσεις, τα ασφαλιστικά δικαιώματα, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου, η βελτίωση των μισθών και των συντάξεων, η ενίσχυση του δημόσιου χαρακτήρα της παιδείας και της υγείας είναι θέματα που απαιτούν την αγωνιστική, ενωτική παρέμβαση των εργαζομένων».

Επίσης απευθύνει έκκληση να τεθούν φραγμοί «στην εντεινόμενη καταστολή και τον αυταρχισμό που αποτελεί την “απάντηση” της κυβέρνησης στις κινητοποιήσεις των νέων και του λαού. «Το μήνυμα των τελευταίων νεολαιίστικων κινητοποιήσεων είναι σαφές και προς κάθε κατεύθυνση. Οι νέοι σήμερα διεκδικούν αλλαγές στη ζωή τους, στην εκπαίδευση, αρνούνται την εργασιακή επισφάλεια, αντιμάχονται τον αυταρχισμό του κράτους» προσθέτει.

Καταλήγοντας εκφράζει αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό.

Γ. Καρατζαφέρης: Ας αφήσουμε πίσω τις σκιές του 2008

«Ανατέλλει μια καινούρια χρονιά. Ας αφήσουμε πίσω τις σκιές του 2008 και ας αναζητήσουμε όλοι μαζί περισσότερο φως, περισσότερες ευκαιρίες και δουλειά για το 2009», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αφού άκουσε τα κάλαντα από την παιδική χορωδία του δήμου Αθηναίων.


από το ΜΠΟΣΤΑΝΙ .......

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ, ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΛΟΓΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

1.     Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε και χθες σειρά τηλεφωνικών συνομιλιών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας πρωτοβουλιών εκ μέρους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, για τις δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Επικοινώνησε με τον υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας, και με τους συμπροέδρους της Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για την Μέση Ανατολή, τον Νορβηγό υπουργό Εξωτερικών, Γιόνας Γκάρ Στόρε, και τον Πιέρο Φασίνο, με τους οποίους διερεύνησε διεξοδικά τις δυνατότητες παρέμβασης εκ μέρους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην κρίση, ώστε να υπάρξει κατάπαυση του πυρός από όλες τις πλευρές και συμφωνία εκεχειρίας, προκειμένου να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για έναν ειρηνικό διάλογο. Οι επαφές του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με παράγοντες της διεθνούς κοινότητας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

2.      Η θέση του ΠΑΣΟΚ, όπως την εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου από την πρώτη στιγμή. Και την επανέλαβε, είναι ξεκάθαρη.

α) Ζητούμε την άμεση κατάπαυση του πυρός στην Γάζα. Καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο κάθε πράξη βίας. Οι πράξεις αυτές, όπως και οι πολεμικές επιχειρήσεις, τροφοδοτούν έναν φαύλο κύκλο τυφλής βίας και αίματος στην Μέση Ανατολή και εξανεμίζουν και τις ελάχιστες ελπίδες για εξεύρεση ειρηνικής και βιώσιμης λύσης στην βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ και με στόχο την ειρηνική συνύπαρξη δύο κρατών. Καταδικάζουμε τους πολύνεκρους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην Γάζα και ζητούμε την άμεση παύση τους, όπως και των επιθέσεων με πυραύλους κατά του Ισραήλ.

β) Το Ισραήλ μεταφέρει τη βία και στις επόμενες γενιές. Το μακελειό, όμως, πρέπει να σταματήσει αμέσως. Πρυτανεύουν, δυστυχώς, στην πλευρά του Ισραήλ οι χειρότερες απόψεις περί δήθεν εξάλειψης του προβλήματος με όρους πολέμου και θανάτου. Το μόνο που θα αποφέρει αυτή η ολέθρια πρακτική είναι η κλιμάκωση της βίας σε όλο τον πλανήτη. Η κυβέρνηση του Ισραήλ - και δυστυχώς όχι μόνο αυτή - για μια ακόμη φορά εμφανίζεται να μην αντιλαμβάνεται ότι ο τρόπος με τον οποίο μεταχειρίζεται και κλιμακώνει τη βία, ιδίως εναντίον των αμάχων, ως μόνη συνέπεια θα έχει το περισσότερο αίμα και την ατέρμονα κληροδότηση του μίσους.

γ) Η Ε.Ε. πρέπει να αναλάβει αμέσως έντονες πρωτοβουλίες για την εκεχειρία. Οι πρωτοβουλίες της Ε.Ε. πρέπει να στοχεύσουν, επίσης, στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, που θα φθάσει πραγματικά στους έχοντες την ανάγκη της.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ «ΔΙΑΛΟΓΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

1.Ξαφνικά και χωρίς να καταθέσει καμία απολύτως πρόταση, η κυβέρνηση, επιχειρεί να ανοίξει «διάλογο» για το «νέο Λύκειο» και «το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση». Μετά από πέντε (5) χρόνια συγκρούσεων στα Πανεπιστήμια και διάλυσης της Γενικής και ιδιαίτερα της Τεχνικής Β/θμιας Εκπαίδευσης. Χωρίς προετοιμασία, χωρίς πλαίσιο, χωρίς σχέδιο.

2. Ο δημόσιος διάλογος, πάνω από όλα, απαιτεί σαφή και συμφωνημένο στόχο, που για μας είναι ηπρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με βάση τις επιλογές, τις δυνατότητες και κυρίως τις ίσες ευκαιρίες που πρέπει να δίνονται σε όλους τους νέους. Η υλοποίηση αυτού του στόχου προϋποθέτει σημαντική μεταρρύθμιση στην Τεχνική και Γενική Β/θμια Εκπαίδευση, οργανωμένο επαγγελματικό προσανατολισμό, αυτοδιοίκητα, ισχυρά Τριτοβάθμια Ιδρύματα και, βεβαίως, μεταβατικό σχέδιο και περίοδο.

3. Επιπλέον ο δημόσιος διάλογος απαιτεί σοβαρή προεργασία όπως: χαρτογράφηση, ερευνητικά στοιχεία, τεχνικές προϋποθέσεις, χρονοδιάγραμμα και, βεβαίως, σεβασμό των θεσμών και των κομμάτων. Οι γενικόλογες προσκλήσεις, προσβάλλουν τη σοβαρότητα του θέματος και, δυστυχώς, μας υπενθυμίζουν τις άλλες απόπειρες «διαλόγου» της κυβέρνησης, που μόνο ως άλλοθι ειλημμένων αποφάσεων χρησιμοποιήθηκαν.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 25% ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

1. Νέο χαράτσι επιβάλλει η κυβέρνηση σε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, χαμηλών εισοδημάτωνΕν μέσω οικονομικής κρίσης, το Υπουργείο Μεταφορών επιβάλλει αύξηση σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, ηλεκτρικό, μετρό), εκτοξεύοντας την τιμή του ενιαίου εισιτηρίου στο ένα (1) ευρώ ανά απλή διαδρομή. Αύξηση δηλαδή της τάξης του 25%.

2 .Το Μάιο του 2008, επιβλήθηκαν αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων από 60% έως και 100%.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς, εξυπηρετούν πρωτίστως τα φτωχά και μεσαία στρώματα. Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Μεταφορών, επιδεικνύουν για μία ακόμη φορά την κοινωνική αναλγησία, που τους χαρακτηρίζει

ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Με έκπληξη και προβληματισμό διαπιστώσαμε χθες ότι τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου Κρήτης αποτέλεσαν στόχο πυροβολισμού αγνώστου ή αγνώστων δραστών με άγνωστα κίνητρα. Το συμβάν καταγγέλθηκε από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Ηρακλείου στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο και ξεκίνησαν ταυτόχρονα την διενέργεια προανάκρισης.

Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την παράνομη οπλοχρησία και κάθε μορφή βίας σκοπούμενης ή μη. Η συγκεκριμένη ενέργεια κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση που θα πρέπει άμεσα η Αστυνομία να διαλευκάνει ώστε να συλληφθεί ο δράστης και να γίνουν γνωστά τα κίνητρα που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Τους τα γύρισε πίσω...

.
.
Αγαπητέ Κύριε Πρέσβη σας ευχαριστώ για τις τρεις φιάλες κρασιού που μου στείλατε ως δώρο εορτών. Εύχομαι σε σας, την οικογένειά σας και σε καθέναν στην Πρεσβεία σας ευτυχισμένο τον καινούργιο χρόνο. Υγεία και πρόοδος σε όλους σας.
Δυστυχώς παρατήρησα ότι το κρασί που στείλατε, έχει παραχθεί στα Υψώματα του Γκολάν. Έχω διδαχθεί απ’ όταν ήμουν πολύ νέος να μην κλέβω και να μην δέχομαι τα προϊόντα κλοπής. Γι’ αυτό δεν είναι δυνατόν να δεχθώ αυτό το δώρο και πρέπει να σας το επιστρέψω.Όπως γνωρίζετε, η χώρα σας κατέχει παρανόμως τα Υψώματα του Γκολάν τα οποία ανήκουν στην Συρία σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο αλλά και με πολυάριθμες αποφάσεις της Διεθνούς Κοινότητας.
Με την ευκαιρία αυτή εκφράζω την ελπίδα μου ότι το Ισραήλ θα βρει ασφάλεια εντός των διεθνώς αναγνωρισμένων συνόρων του και οι τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του ισραηλινού εδάφους από τη Χαμάς ή οποιονδήποτε άλλον θα περιοριστούν και θα πάψουν οριστικά αλλά ελπίζω επίσης ότι η κυβέρνησή σας θα σταματήσει να εξασκεί πολιτική συλλογικής τιμωρίας η οποία εφαρμόστηκε σε μαζική κλίμακα από τον Χίτλερ και τις στρατιές του. Πράξεις όπως αυτές που συμβαίνουν τούτες τις μέρες από τους ισραηλινούς στρατιωτικούς στη Γάζα μας θυμίζουν ολοκαυτώματα όπως εκείνα των Καλαβρύτων, του Δοξάτου ή του Διστόμου και οπωσδήποτε εκείνο του γκέτο της Βαρσοβίας.
Με αυτές τις σκέψεις, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τις καλύτερες ευχές μου για εσάς, τον ισραηλινό λαό και όλους τους λαούς της δικής μας περιοχής του κόσμου.
Θεόδωρος Πάγκαλος Αθήνα, 30/12/2008
[aristeriprotoboulia.jpg]

Ο Νεκροθάφτης της δημόσιας Υγείας  !!!...

Από το http://anarxaszante.blogspot.com

Ο πλασιέ των ιδιωτικών κλινικών και νεκροθάφτης της δημόσιας Υγείας, κτύπησε για μία ακόμη φορά!
Σήμερα το πρωί, ο σαλτιμπάγκος Αβραμόπουλος, με φιέστες και πανηγυράκια – σε λίγο θα βομβαρδίσει τα ΜΜΕ με Δελτία Τύπου και φωτογραφίες – έδωσε μια παράσταση, με πρωταγωνιστή τη γελοία αφεντομουτσουνάρα του και την κυβέρνηση Καραμανλή.
Πέντε χρόνια το Υπουργείο Υγείας δείχνει την εγκληματική αδιαφορία για τα παιδιά με καρκίνο.Πέντε χρόνια οι εθελοντές του Συλλόγου «Φλόγα», γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο, αγωνίζονται για την αγορά του μηχανήματος ακτινοθεραπείας για παιδιά, που είναι αναγκαίο στο νοσοκομείο Παίδων.
Πέντε χρόνια βομβαρδίζεται...
το υπουργεία Υγείας, με δημοσιεύματα των εφημερίδων.
Στις 18 Σεπτέμβρη 2008, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, με προσωπική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων, κατήγγειλε τον εμπαιγμό της πολιτείας, για τα παιδιά με καρκίνο.
Καταπέλτης ήταν η ερώτηση γιατρών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη βουλή (17 Δεκέμβρη 2008: Για τον νεκροθάφτη της υγείας και πλασιέ των ιδιωτικών κλινικών)
Πέντε χρόνια συνεχείς δημόσιες δεσμεύσεις του Υπουργείου και εμπαιγμός οικογενειών με πάσχοντα μικρά αθώα παιδιά.
Σήμερα, πρώτος στη φιγούρα και τη φιέστα ο Αβραμόπουλος, ενώ χρόνια αδρανούσε για τα παιδιά με καρκίνο!
Χθες ο ΟΠΑΠ – και προς τιμή του (να είμαστε δίκαιοι) - με αφορμή μπαράζ δημοσιεύματα από την άνοιξη, την επίσκεψη του Γ. Παπανδρέου, την ερώτηση των γιατρών-βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ευαισθητοποιήθηκε και προσέφερε 3 εκατομμύρια ευρώ, για την αγορά του ακτινολογικού μηχανήματος για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.
Σήμερα ο γελοίος σαλτιμπάγκος Αβραμόπουλος, έδωσε τα ρέστα του σε υποκρισία!
Κάλεσε τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ για ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ!
Ντροπή σου Αβραμόπουλε, που διεκδικείς και αρχηγία στη Ν.Δ. με ψεύτικα κόλλυβα!
Τα συγχαρητήρια, αν θα έπρεπε να δοθούν, είναι στους εθελοντές του Συλλόγου «Φλόγα», που δίνουν χρόνια και εθελοντικά τη μάχη για τα παιδιά με καρκίνο!
Και να σας γνωστοποιήσουμε κάτι που έγινε χωρίς φανφάρες τύπου Αβραμόπουλου. Το ΓΕΑ, με απόφαση του αρχηγού του Γιάννη Γιάγκου, έστειλε πριν λίγες μέρες τη χορωδία της Πολεμικής Αεροπορίας, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου «Φλόγα», όπου φιλοξενούνται τα παιδιά με καρκίνο, τραγούδησαν, πρόσφεραν δώρα και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό! Κι όλα αυτά χωρίς να το μάθει ΚΑΝΕΝΑΣ! Φιέστες, αγκαλιές χαμόγελα, δελτία τύπου και φωτογραφίες (σε λίγο), γιατί;
Ακούς, βλέπεις σαλτιμπάγκο Αβραμόπουλε;

Ο Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε για ΜΑΚΕΛΕΙΟ στη Γάζα!

Η
Η ανικανότητα της Ε.Ε. επέβαλε τις δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου. Κατήγγειλε ως ΜΑΚΕΛΕΙΟ τη γενοκτονία στη Γάζα ο Γ. Παπανδρέου, με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Επιτέλους, ένας πολιτικός ηγέτης που τολμάει μιλήσει «διαφορετικά» από τις ΗΠΑ και την Ε.Ε.
Ίσως, σηματοδοτεί κάτι νέο και στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό και το ευχόμαστε! ανικανότητα της Ε.Ε. επέβαλε τις δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου. Κατήγγειλε ως ΜΑΚΕΛΕΙΟ τη γενοκτονία στη Γάζα ο Γ. Παπανδρέου, με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Επιτέλους, ένας πολιτικός ηγέτης που τολμάει μιλήσει «διαφορετικά» από τις ΗΠΑ και την Ε.Ε.
Ίσως, σηματοδοτεί κάτι νέο και στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό και το ευχόμαστε!


Παρά την απαισιοδοξία του Λαού μας, την ακυβερνησία της χώρας μας και τις ζοφερές προβέψεις.

 " Χρόνια πολλά, χαρά, υγεία και ευτυχία στο κάθε σπιτικό για το 2009 ¨.