Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Τώρα και μαθήματα Νοηματικής

Επειδή όλοι μας δεν καταλαβαίνουμε και γερμανικά



...η Άντζελα μας εξηγεί και στη νοηματική το τί θα μας κάνει...

Ευχαριστώ το φίλο Μιχάλη

Οι επικεφαλείς των συντονιστικών επιτροπών της Δημοκρατικής Αριστεράς

Ανακοινώθηκαν από την Δημοκρατική Αριστερά οι συντονιστικές επιτροπές των Περιφερειών του κόμματος, καθώς και οι υπεύθυνοι των νομών με τους οποίους θα μπορούν να συζητούν οι ενδιαφερόμενοι για να μαθαίνουν πληροφορίες ή να εγγράφονται στο κόμμα.
Η συντονιστική επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, αποτελείται από τους εξής:
Υπεύθυνος Συντονιστής: Παπαδόπουλος Τίμος
Αλεξανδρούπολη: Ανδριόπουλος Στάθης
Ξάνθη: Δέλκος Κώστας και Γούναρης Κώστας
Σαμοθράκη: Χατζόπουλος Χρήστος
Καβάλα: Τραϊφόρος Βασίλης
Δράμα: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Κομοτηνή: Τσάγκος Σταύρος

Σκοτώστε τους να ησυχάσετε !!!!!!

Οι εκλογές τελείωσαν και μετά την .......ερμήνευση του μυνήματος του 40% του ελληνικού λαού πήρατε φόρα και ύστερα απο το αντισυνταγματικό κόψιμο του επιδόματος (90ευρω)των πολυτέκνων ηρθε κι άλλο θλιβερό μαντάτο.
Χτες ήρθε μία επιστολή από το ΙΚΑ που αφορούσε μία γιαγιά με (αναπηρία 80%) η οποία λαμβάνει μια σύνταξη από τον συζυγό της ύψους 580 ευρώ μηνιαίως, η οποία έλεγε ότι δεν δικαιούται πλέον το τρομακτικό ποσό του ΕΚΑΣ που έπαιρνε μέχρι τώρα, ύψους 230 ευρώ. Αν υπάρχουν λέει αντιρρήσεις να πάμε στο ΙΚΑ.
Πες μου Πρωθυπουργέ μου με τι λεφτά θα ζήσει αυτή η γυναίκα ;
Ρεύμα, γυναίκα υπηρέτρια , τροφή, γιατροί, φάρμακα...Εσύ Πρωθυπουργέ μου ζεις με 580 ευρώ τον μήνα;
Είπαμε να κόψετε από τους εργαζόμενους, αφήστε όμως τους ηλικιωμένους και τους ανάπηρους να ζήσουν. Εκτός αν γίναμε φασιστική Γερμανία, όπου ο... Χίτλερ θεωρούσε ότι όλοι αυτοί πρέπει να πεθάνουν.
Σκοτώστε τους μια και καλή, να μην υποφέρουν. Το λίγο λίγο είναι τραγικό, αργοπεθαίνουν κάθε μέρα.
Μήπως θέλετε να σας πούμε και μπράβο;
Οχι!!! Εμεις επιμένουμε και σας καλούμε να εγκαταλείψετε τα σχέδια όλων εκείνων που θέλγονται από την ησυχία των νεκροταφείων και ενοχλούνται από τις φωνές των παιδιών. Δεν έχει κανένα λόγο να βιάζεται η Κυβέρνηση να εγκαταλείψει πριν την ώρα της την εξουσία, δεν θα της προσφέρει τίποτε μία ακόμη επιδρομή κατά των απόρων-αναπήρων-πολυτέκνων

Ντροπή σας !!!!!!