Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Ποντίκι


Με το "Πράσινο Ποντίκι" ένα ένθετο64 σελίδων για το περιβάλλον και την οικολογία κυκλοφορεί αύριο τοΠοντίκι. Από αύριο η εφημερίδα μπαίνει και στον ανταγωνισμό των dvdκαθώς θα περιέχει την ταινία "Έρωτας το απόγευμα" του Ερίκ Ρομέρ. Σκληρός ο ανταγωνισμός...
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:59 μ.μ. - 6/5/2009.

ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ!!!....

ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΑΝ, ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ...Η ΘΥΜΗΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ...

1. Αυτά που συμβαίνουν στη ΝΔ, την τελευταία περίοδο δεν έχουν προηγούμενο. Δείχνουν το μέγεθος της αδυναμίας και της ομηρίας του πρωθυπουργού που από το «δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου» (τότε που την πλήρωνε ο Πολύζος και ο Δαϊλάκης) έφτασε να σηκώνει έναν ολόκληρο... ΠαυλίδηΔείχνουν ακόμη ότι η συντηρητική παράταξη, στην προσπάθεια της να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία, (μόνο για αυτό ενδιαφέρεται) παίζει με την αξιοπρέπεια της και την αξιοπρέπεια των έντιμων ψηφοφόρων της.

2. Η Ν.Δ., στην υπόθεση Παυλίδη, με αποκλειστική ευθύνη του σημερινού πρωθυπουργού, επέλεξε αντί μιας καθαρής στάσης να παίξει στο παρασκήνιο παιχνίδια με τους βουλευτές της και τον πρώην υπουργό. «Μην τον παραπέμψετε γιατί θα πάμε σε εκλογές», ήταν το μήνυμα στους βουλευτές. «Δεν σε παραπέμπουμε αλλά μετά παραιτήσου», ήταν το μήνυμα στον πρώην υπουργό. 

3. Από χθες, αφού πρώτα τον αθώωσαν, οι βουλευτές της ΝΔ, ο ένας μετά τον άλλο ζητούν την παραίτηση του κ. Παυλίδη. Προκύπτει το ερώτημα. Αφού λένε ότι δεν έχει προκύψει τίποτα και όλη η υπόθεση ήταν ένα κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ, γιατί αυτή η επιμονή στην παραίτηση; Και γιατί αφού υπάρχει τέτοια ομοφωνία μεταξύ των βουλευτών της Ν.Δ., δεν παραιτεί ο κ. Καραμανλής τον υπουργό του;

4. Η απάντηση είναι απλή. Ο κ. Καραμανλής ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία. Και όπως έχει πει ο πρώην υπουργός «τα κουκιά είναι μετρημένα». Από το να χάσει την εξουσία ο κ. Καραμανλής προτιμά να συγκυβερνά με τον κ. Παυλίδη.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:54 μ.μ. - 6/5/2009.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

1. Στην τοποθέτησή του χθες στο Πολιτικό Συμβούλιο, ο Γ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι το Κίνημά μας έχει δύο στόχους: νίκη στις ευρωεκλογές και αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές.

-    Υπενθυμίζουμε ότι, λαού θέλοντος, η νίκη του ΠΑΣΟΚ θα είναι η πρώτη σε ευρωεκλογές από το 1994 και θα σημάνει την ανατροπή της διαφοράς των 9 ποσοστιαίων μονάδων που καταγράφηκε στις ευρωεκλογές του 2004, ανατροπή που δεν έχει προηγούμενο στη μεταπολίτευση.

2. Για τις ευρωεκλογές ο Γ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι δεν θα είναι μόνο εθνική μάχη, αλλά μια μάχη για την κατεύθυνση της Ευρώπης. Η Ευρώπη χρειάζεται μια πιο επιθετική επεκτατική οικονομική πολιτική, για να επενδυθούν πόροι στην ανάπτυξη. Και η Ελλάδα χρειάζεται ενίσχυση βασικών πυλώνων της οικονομίας, (τουρισμός, οικοδομή, αγροτική ανάπτυξη...) και σοβαρή δημοσιονομική ισορροπία.

3. Για την οικονομία, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι όποτε γίνουν οι εθνικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα παραλάβει τη χώρα στη βαθύτερη κρίση από τη μεταπολίτευση. Κρίση οικονομική, κοινωνική, θεσμών, προσανατολισμού, διεθνούς αξιοπιστίας. Προτεραιότητα του Κινήματός μας θα είναι να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου στους θεσμούς, τη λειτουργία του κράτους, να διασφαλίσουμε, ευνομία, ισονομία, δικαιώματα, το εισόδημα του πολίτη, την αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Η πενταετία της ΝΔ κατασπατάλησε το αναπτυξιακό και κοινωνικό απόθεμα της χώρας. Σήμερα είμαστε για δεύτερη φορά επίσημα σε επιτήρηση. Στην ουσία, από την αρχή της διακυβέρνησης της Ν.Δ. είμαστε συνεχώς σε δημοσιονομική επιτήρηση και κηδεμονία.

4. Για τη διαφθορά, ο Γ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι το ζητούμενο δεν είναι η στοχοποίηση του α' ή β' προσώπου ή κόμματος. Είναι να αλλάξουμε την αντίληψη διακυβέρνησης. Είναι εθνική ανάγκη να υπάρξει διαφορετική πορεία στον τρόπο διαχείρισης των αναπτυξιακών πόρων, με τομές στο αναπτυξιακό πρότυπο, στα δημοσιονομικά, την υγεία, την παιδεία. Η ΝΔ δεν τόλμησε γιατί δεν ενδιαφέρεται για τη διαφάνεια, ενδιαφέρεται να είναι στην εξουσία για να υπηρετεί συμφέροντα. Εμείς έχουμε την βούληση να αντιμετωπίσουμε τη διαφθορά.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:47 μ.μ. - 6/5/2009.

Φορολυπητερή για 900.000 ιδιοκτήτες




ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΕΙΚΌΝΑ...
Μετά τις ευρωεκλογές θα παραλάβουν τη λυπητερή του φόρου ακινήτων (ΕΤΑΚ) 900.000 φορολογούμενοι.
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:29 μ.μ. - 6/5/2009.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ...


Μεγάλο στραπάτσο για την κυβέρνηση Καραμανλή και τους μεγαλο-εκδότες πριν από λίγο στη Βουλή. Αποσύρθηκε η (ν)τροπολογία που θα έδινε την δυνατότητα στους εκδότες να διαθέτουν το 2% του τζίρου τους, χωρίς παραστατικά. Πρόκειται για μεγάλη πολιτική ήττα του Μεγάρου Μαξίμουκαι του υπουργού Οικονομικών. Πολύ πλούσιο το παρασκήνιο.
Καθώς και άλλοι βουλευτές της Ν.Δ. εκτός του Μ. Κεφαλογιάννη σήμερα έλεγαν ότι θα την καταψηφίσουν. Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας, η κυβέρνηση έφερε την τροπολογία, μετά από εισήγηση του αρμόδιου φορέα, έχοντας την εντύπωση ότι υπάρχει σύμφωνη γνώμη του ΠΑΣΟΚ που από το1980 διατηρούσε το σχετικό καθεστώς. Ο Α. Μπέζας σημείωσε επίσης ότι η σχετική διάταξη, η οποία δημιουργεί ειδικό καθεστώς φορολόγησης των επιχειρήσεων στον Τύπο είναι ίδια από το 1955.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:19 μ.μ. - 6/5/2009.

Τεράστια νίκη !!!...

Τεράστια νίκη του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών της Ν.Δ., που προς τιμήν τους δήλωσαν πως θα καταψηφίσουν την τροπολογία για τα 100 εκατ. μαύρου χρήματος στα Μέσα Ενημέρωσης!

Η κυβέρνηση Καραμανλή απέσυρε άρον-άρον την τροπολογία!

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μόλις μέρες, αποδεικνύεται το ότι η Ν.Δ. 
δεν διαθέτει πραγματική κοινοβουλευτική πλειοψηφία!

Νίκη και δικαίωση και για όσους από την πρώτη στιγμή ανέδειξαν το θέμα και αντιτάχθηκαν στις μαύρες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης!

edit:
Οι δύο βουλευτές που δήλωσαν ότι θα καταψήφιζαν την τροπολογία είναι οι Κεφαλογιάννης και Ρεγκούζας (βλ. 
εδώ)
Κρίμα που την απέσυραν τόσο γρήγορα και δεν προλάβαμε να μάθουμε και την θέση της Μπακογιάννη...
από Γ. Κ. Κρόγιας
και του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ...........................
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:45 μ.μ. - 6/5/2009.

Ακαρπη η συνάντηση με τους Κρήτες αγρότες ...


Ακαρπη απέβη η συνάντηση των εκπροσώπων των αγροτών της Κρήτης με τον Γιάννη Αγγέλου, διεθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού. Οι αγρότες επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής και τα πολιτικά κόμματα, ανανεώνοντας το αγωνιστικό ραντεβού τους για τις επόμενες εβδομάδες.
Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει τους αγρότες της Κρήτης, τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία αγροτών της Κρήτης, ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Έξαρχος.
«Οι αγρότες της Κρήτης, με τις 
αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία και την απογοήτευσή τους για την πολιτική της κυβέρνησης και διεκδικούν λύσεις για τα προβλήματά τους.
Η πρωτοφανής αύξηση των τιμών των αγροτικών εφοδίων, σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές των προϊόντων και την αδυναμία διάθεσης του λαδιού, έχουν οδηγήσει σε πολύ μεγάλη μείωση το αγροτικό εισόδημα.
Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει τους αγρότες της Κρήτης, τους αντιμετωπίζει με προκατάληψη και αδιαφορία και δεν συναισθάνεται τα προβλήματά τους», δήλωσε ο κ. Εξαρχος, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους αγρότες.

από nonews-NEWS
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:21 μ.μ. - 6/5/2009.

Κομματικες γραμμες και αλλα τετοια χαζα…



























Και σκεφτομαι εγω τωρα:

Μαζευεις τους βουλευτες σου και τους λες  πως για να εξασφαλισουμε την κομματικη γραμμη υπερ της παραπομπης θα ψηφισουμε με σφραγισμενα ψηφοδελτα. Και αυτοι το δεχονται. Από την άλλη όμως εσυ δεν θες να παμε σε εκλογες. Αλλωστε ειστε μια παραταξη σε δυο κομματα , όπως εχεις δηλωσει. Οποτε τι κανεις;;;;  Μηπως το να βαλεις 2 λευκα αναμεσα στα σφραγισμενα ψηφοδελτια είναι η καλυτερη λυση;;;

από ΑΣΗΜΩΝΗΣ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:55 μ.μ. - 6/5/2009.

Μιχάλης Τιμοσίδης : Κυβέρνηση ή μπάχαλο; Όποια περιοχή έχει δεξιό βουλευτή με τσαμπουκά παίρνουν λεφτά. Οι άλλοι πείνα και εξαθλίωση…


Ο βουλευτής Ν. Καβάλας Μιχάλης Τιμοσίδης, με αποκαλυπτική ερώτηση στη βουλή, αποκαλύπτει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν κυβερνάει! Απλώς, προσπαθούν ως μαυρογιαλούροι να μοιράζουν ψίχουλα…
Μοιράζουν χρήμα στους ελαιοπαραγωγούς για «ακαρπία», αλλά μόνον στους νομούς που οι δεξιοί βουλευτές είναι τσαμπουκάδες.
Κι εκεί στην Καβάλα, μάλλον οι βουλευτές της δεξιάς είναι κότες.
Στην αποκαλυπτική ερώτησή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Τιμοσίδης, ξεσκεπάζει αυτή τη γελοία πολιτική της δεξιάς και μεταξύ άλλων επισημαίνει:
«
Ο Νομός Καβάλας δεν συμπεριλαμβάνεται και πάλι στις περιοχές που θα καταβληθούν αποζημιώσεις 75 εκατομμυρίων €…
Γνωρίζετε ότι στο 
Νομό Καβάλας και ειδικότερα στηΘάσο, καλλιεργούνται χιλιάδες στρέμματα ελιάς, που επλήγησαν από ακαρπία και μειωμένη παραγωγή…
Πρέπει να επισημανθεί ότι ο αγροτικός κόσμος του Νομού Καβάλας, στη δύσκολη καλλιεργητική περίοδο του 2008, έχει αποκλεισθεί συστηματικά και κατ΄ εξακολούθηση, με αποφάσεις δικές σας, από ενισχύσεις για την αντιστάθμιση της απώλειας εισοδήματος του. Ειδικότερα αποκλείστηκαν:
- οι μελισσοκόμοι της Θάσου (πάλι), που είχαν μειωμένη παραγωγή μελιού κατά 70%
- οι παραγωγοί καλοκαιρινής πατάτας του Δήμου Ορεινού, που είχαν μειωμένη παραγωγή κατά 40%...
Με βάση ποια στοιχεία εκτιμήσατε και τεκμηριώνετε ότι στο Νομό Καβάλας δεν υπήρξε "Ακαρπία και μειωμένη παραγωγή" το καλλιεργητικό έτος 2008-2009;
»

από σίβυλλα
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:40 μ.μ. - 6/5/2009.

2% μαύρο χρήμα...

Το παρακάτω άρθρο αναδημοσιεύεται από το krogias.blogspot.com, αλλά υποστηρίζεται πλήρως και από το δικό μας ιστολόγιο

Μου προκαλεί εντύπωση...


1ον)
 Ότι μόνο ο 
ΣΚΑΙ έχει ασχοληθεί με το ζήτημα:

"Άρχισε στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τη φορολογία που περιλαμβάνει την επίμαχη 
τροπολογία η οποία δίνει τη δυνατότητα στους εκδότες να διαθέτουν το 2% του τζίρου τους χωρίς παραστατικά ... Tο ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε μέσω του εκπροσώπου του ότι θα καταψηφίσει την τροπολογία".
Το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ που είναι; το ΛΑΟΣ;

2ον) Βλέπω ότι πολλά από τα δήθεν ανεξάρτητα και δήθεν ακηδεμόνευτα blogs (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) το έκαναν τουμπεκί το θέμα από την αρχή...

Όταν είχε "σκάσει" και πριν ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ ότι θα καταψηφίσει την τροπολογία, 
έγγραφα
"Είναι σοβαρό το ζήτημα. Είναι η καρδιά, το μεδούλι όσων έχουμε γράψει κατά καιρούς εκατοντάδες bloggers και πολίτες για την διαφάνεια, την σχέση των ΜΜΕ με την διαπλοκή και τα συμφέροντα!
 Τι θα κάνουν Μ.Μ.Ε.; Πως θα το χειριστούν τα blogs που συντηρούνται από δημοσιογράφους και συμφέροντα;"

Από δεξιά blogs, σαφώς και δεν περίμενα αντίδραση, παρότι ακόμη και ο Κεφαλογιάννης δήλωσε ότι θα την καταψηφίσει...

Από τα υπόλοιπα, ιδίως αυτά που το παίζουν ανεξάρτητα... περίμενα άλλη αντίδραση.

Ή είμαστε υπέρ της διαφάνειας παιδιά, ή κατά. Λευκό δεν υπάρχει ούτε σε αυτό το ζήτημα...

Το βίντεο και συμπεράσματα δικά σας...


ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:16 μ.μ. - 6/5/2009.

Τώρα κι ο Καραμανλής θα μάθει καλά τι εστί Κεγκέρογλου…

Μπροστάρης στους αγώνες των αγροτών της Κρήτης για το δίκιο τους, ο Βασίλης Κεγκέρογλου. Ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης που δεν είναι βολευτής! 
Αυτή την ώρα… ο βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, στις κινητοποιήσεις των αγροτών της Κρήτης σήμερα στο Σύνταγμα (6 Μάη 2009)

από σίβυλλα
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:58 μ.μ. - 6/5/2009.

ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΜΕ !...






















από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:02 μ.μ. - 6/5/2009.

Η ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ...


Στην Αθήνα βρίσκονται και πάλι οι αγρότες από την Κρήτη, προκειμένου να καταγγείλουν την παρελκυστική πολιτική της κυβέρνησης και ειδικά του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στα προβλήματα που τους απασχολούν.
Πρόθεση των «επισκε-πτών» είναι η συνάντησή τους με τον Πρωθυπουρ-γό γι΄ αυτό και θα επιδιώ-ξουν συγκέντρωση έξω από το Μαξίμου.
Η άνοδος, αυτή τη φορά, έγινε χωρίς τα τρακτέρ κι έτσι δεν υπάρχει το πρόσχημα για την παρεμπόδιση της κινητοποίησής τους…

από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:20 π.μ. - 6/5/2009.


Ο χρησμός


Τoυ Παύλου Τσίμα 
Μπορεί να συνέπεσε με την ψηφοφορία για τον Παυλίδη. Μπορεί να μας ήρθε τυλιγμένος σε ένα σκοτεινό πέπλο από δυσοίωνους αριθμούς και ποσοστά. Πάντως ο χρησμός που μας έπεμψε ο Αλμούνια από το μαντείο των Βρυξελλών δυσανάγνωστος δεν ήταν. Μας είπε ότι, πρώτον, την ώρα που οι άλλοι παίρνουν μέτρα για να αντιμετωπίσουν την παρούσα κρίση, τα δικά μας μέτρα, όσα έως τώρα ελήφθησαν, ήταν για να αντιμετωπιστεί η μαύρη τρύπα που αμέριμνα ανοίξαμε πέρυσι, το 2008, προ κρίσης. Ότι, δεύτερον, τα μέτρα που τώρα μας καλούν να λάβουμε, πάλι δεν θα αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της ύφεσης με αναζωογόνηση της οικονομίας, αλλά στο κλείσιμο της καταραμένης μαύρης τρύπας που όλο και ξεχειλώνει. Και τέλος, ότι, όταν το 2010 οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι θα αρχίσουν να βλέπουν φως ανάκαμψης (αν η αισιόδοξη προφητεία επιβεβαιωθεί), εμείς πάλι μέτρα για τα ελλείμματα και το χρέος θα συζητάμε εις βάρος της δικής μας ανάκαμψης. 

Αυτά είπε ο Αλμούνια. Και τι του απάντησε ο Παπαθανασίου; «Ναι, αλλά εμείς φθηνύναμε τα πολυτελή αυτοκίνητα...». 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:45 π.μ. - 6/5/2009.

Γυμνάσια


Του Γιώργου Χρ. 

Παπαχρήστου


Η... ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ στην οποία υποβάλλει από χθες την κυβέρνηση ο Αριστοτέλης Παυλίδης έρχεται να επισφραγίσει την απόλυτη γελοιοποίηση κάθε έννοιας σοβαρότητας μιας κοινοβουλευτικής διαδικασίας από την οποία ο πολιτι- κός κόσμος έπρεπε να βγει κερδισμένος. Αλλά δεν βγήκε. Αντίθετα έχασε. Με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας. Εκείνοι τον καλοπιάνουν, πιστεύοντας ότι αν τον πάρουν με το καλό θα παραιτηθεί. Ήτοι θα τους αδειάσει τη γωνιά και μετά θα μπορούν να ισχυριστούν ότι είναι μια παράταξη αγγέλων- κι ας έχουν στο εσωτερικό τους 5- 6 βατοπεδινούς και τρεις- τέσσερις δομημένους με τοξικά ομόλογα. Εκείνος πάλι, το γλεντάει. Όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά τους βγάζει και τη γλώσσα- θα είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές, δηλώνει έμμεσα. Και ο Πρωθυπουργός, αυτός που... ίδρωσε σηκώνοντας τη σημαία της κάθαρσης, κάνει πως δεν τρέχει τίποτε. Δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν μαθαίνει. Χώνει το κεφάλι στην άμμο. Οχυρώνεται πίσω από τη μη παραπομπή του πρώην υπουργού και προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι δα και κανένα σπουδαίο θέμα ότι η κυβέρνησή του στηρίζεται στην ψήφο Παυλίδη. Α, ναι; Ωραία αντίληψη για την πολιτική ευθύνη και ευθιξία. Απο κοντά και τα «γραμμόφωνα» του Μαξίμου, που βεβαιώνουν ότι... ανακάμπτει η Νέα Δημοκρατία! Αφού ανακάμπτει, ρε παιδιά, γιατί δεν κάνει εκλογές, να μετρηθεί η... ανάκαμψή της μια και καλή; 
από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:24 π.μ. - 6/5/2009.

."ΛΕΥΚΗ" ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ...


από aboutmylamia
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:09 π.μ. - 6/5/2009.