Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Βίντεο απο τον αγώνα ΠΑΟ - Καλλιθέα


Καβάλα : Ανακοίνωσε βοηθό προπονητή

.
Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάρτιν Κούπμαν σε ρόλο βοηθό προπονητή ανακοίνωσε η Καβάλα.

Μετά τον Άαντε Ντε Μος η ομάδα της Καβάλας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάρτιν Κούπμαν, που θα αποτελέσει τον βοηθό του Ολλανδού τεχνικού.

Ο Κούπμαν έχει υπάρξει στο παρελθόν πρώτος προπονητής στην ομάδα της Ρόντα και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Όσο αφορά τους τραυματίες, οι Σιόντης και Ονουάτσι ανέβασαν ρυθμούς, καθώς την Τρίτη αισθάνονταν ενοχλήσεις, και αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την Πέμπτη.

από [ SPORT 24 ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:40 μ.μ.- 3/2/2010

Η Καβάλα έγινε... Βραζιλία

Οι εντυπωσιακές μεταγραφές της Καβάλας έχουν κάνει το γύρο του κόσμου. Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα της Βραζιλίας, η οglobo φιλοξενεί αφιέρωμα στους «Αργοναύτες» και στους τρεις Βραζιλιάνους της (Ρινκόν, Ντουγκλάο, Ντενίλσον) με αφορμή την μεταγραφή του τελευταίου.
Μάλιστα φιλοξενούνται δηλώσεις του Ρινκόν ο οποίος αναφέρεται στον ερχομό του Ντε Μος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
«Η Καβάλα χρειαζόταν μία αλλαγή για να επιστρέψει στις νίκες. Το 2010 τα πράγματα δε πήγαιναν καλά. Ο νέος προπονητής έδωσε νέο κίνητρο στην ομάδα, ζητάει πολλά από όλους τους παίκτες και αυτό είναι. Τώρα ήρθε και ο Ντενίλσον ο οποίος, είμαι σίγουρος, θα βοηθήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της Ντιναμό Κιέβου.

από [ gazzetta ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:23 μ.μ.- 3/2/2010

ΤΟ ΔΑΚΡΙ ΤΟΥ ΑΛΜΟΥΝΙΑ !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:47 μ.μ.- 3/2/2010

ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΞΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ…

Παρ΄ όλο που έχει βάση το εργατικό απόφθεγμα «τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτιούνται !...» και παρά το ό, τι αρκετές από τις εμφανιζόμενες, σήμερα, ως προκλητικές, παροχές σε εργαζόμενους, είναι αποτέλεσμα συμψηφισμών με άλλες υποχρεώσεις, της κατά περίπτωση εργοδοσίας, (π.χ. δεν σας δίνω αυξήσεις για δύο χρόνια, πάρτε ένα επί πλέον μισθό…» ή «αντί για αύξηση του μισθού, σας δίνω έκπτωση στα προϊόντα της επιχείρησης…»), να δεχθώ, πως η περίπτωση των δέκα έξι μισθών των υπαλλήλων της βουλής, (με όλες τις υπόλοιπες καταστάσεις), είναι τραβηγμένη και δακτυλοδεικτούμενη στη σημερινή συγκυρία.

Πολύς κόσμος δικαιούται να γκρινιάξει, να φωνάξει και να καταγγείλει, άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, μισθωτοί των χαμηλών μισθολογικών βαθμίδων, υποαπασχολούμενοι, ανασφάλιστοι, άνεργοι και πολλοί άλλοι…
Όμως, ανάμεσά τους δεν έχουν καμιά θέση, αυτοί, που εμφανίζονται να κάνουν την περισσότερη φασαρία – για το …αποτρόπαιο φαινόμενο των δέκα έξι μισθών – και που δεν είναι άλλοι από τους μεγαλοδημοσιογράφους και μεγαλοαναλυτές, των εφημερίδων και των καναλιών.


Όχι τίποτε άλλο, αλλά οι κύριοι και οι κυρίες αυτής της συνομοταξίας, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το παίζουν κατήγοροι και τιμητές, πολλώ δε μάλλον, τη στιγμή που η συντριπτική τους πλειοψηφία, για πολλά χρόνια, είναι οι πρωταθλητές στην σύναψη μυστικών συμφωνιών και συμβολαίων, με τ΄ αφεντικά τους, στην είσπραξη μαύρων αμοιβών και, φυσικά, στην φοροδιαφυγή !

΄Οσοι γνωρίζουν τα πράγματα εκ των έσω και διαθέτουν την απουσιάζουσα από τους εν λόγω, «τσίπα», εξοργίζονται και εκρήγνυνται διαβάζοντας και ακούγοντας τους καταγγελτικούς αφορισμούς τους και τις φαρισαϊκές ηθικολογίες τους.
Το γεγονός αυτό, το ό, τι, δηλαδή, η λωποδύτικη αυτή δράκα, έχει αναλάβει και διεκπεραιώνει, εργολαβικά μάλιστα, το ρόλο του κοινωνικού εισαγγελέα και του υπέρτατου κριτή των εξελίξεων και των γεγονότων στην Ελλάδα, δείχνει περίτρανα το πόσο χαμηλά έχουμε πέσει και σερνόμαστε, ως κοινωνία και ως χώρα !...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:27 μ.μ.- 3/2/2010

Μεγαλη αληθεια….

Το ειδα στον DrSeeng