Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Τα μικρά... του Μικρού Φωκίωνα - Καλός νόμος, ο κακός νόμος

Καλός νόμος, ο κακός νόμος

• Σύμφωνα με τον υπουργό Σαΐνη το ΠΑΣΟΚ είχε περάσει έναν κατάπτυστο νόμο, ο οποίος απαγόρευε την δημοσίευση δημοσκοπήσεων 15 μέρες πριν από τις εκλογές
• Και ο Σαϊνης άλλαξε αυτόν τον κακό νόμο φέρνοντας έναν νόμο που επέτρεπε να δημοσιοποιούνται μέχρι την τελευταία μέρα του προεκλογικού αγώνα
• Ώσπου κατάλαβε ότι έπαψε η ΝΔ να είναι ο βασικός μέτοχος για την επόμενη κυβέρνηση και επανέφερε τον νόμο του ΠΑΣΟΚ
• Τελικά από τις μεταρρυθμίσεις τους δεν γλυτώνουν ούτε οι νόμοι τους.....
συνέχεια :

Τα μικρά... του Μικρού Φωκίωνα - Καλός νόμος, ο κακός νόμος

[ mikrosfokion ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:25 μ.μ. - 14/07/2009

Το μπλουζάκι μου λείπει ρε παιδιά για να γίνω ένας αντικαπνιστής.... μούρλια !!!...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:55 μ.μ. - 14/07/2009

Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη !!!...

Τις υποψήφιες φιναλίστ στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2009, θα δεχθεί το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

[ press on ice ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:38 μ.μ. - 14/07/2009

Εδώ κρύβουν Νονούς και συνομιλητές του Υποκόσμου... στους φόρους θα κάνανε πίσω ;;;...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:27 μ.μ. - 14/07/2009

cd να σου πετύχουν... δεν αποκεφάλιζαν τον κουρασμένο και το συνάφι του καλύτερα.....

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:19 μ.μ. - 14/07/2009

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ;;;... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ .... ΤΑ ΚΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ... ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ... για το μάτι....

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - :12 μ.μ. - 14/07/2009

Πήγε καλά. Και, από μπροστά και...από πίσω... (σ. b.Καλόοοοο !!!...)



Το ευχαριστήθηκε φέτος η Φαίη Σκορδά.
"Η προσπάθεια ήταν μεγάλη", είπε στο GALA του Κωστόπουλου.
"Ήταν μια καλή χρονιά. Και για μας που είμαστε μπροστά στις κάμερες, και για αυτούς που είναι από πίσω", πρόσθεσε.
Τους
από πίσω τι τους ανακατεύεις κυρία μου;;;
Δεν φτάνει που ζορίζονται με την προσπάθεια που ήταν μεγάλη ;;;...

[ nonews ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:47 μ.μ. - 14/07/2009


Συγκατοίκηση χωρίς σύνθεση...

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Το πρόβλημα του ΣΥΝ - ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι συγκατοικείται από τρεις «ανόμοιες οικογένειες»: νεοκομμουνιστές, ανανεωτικούς και αντισυστημικούς, που αδυνατούν μέχρι στιγμής να «συγχωνευθούν» μέσα... «E» 14/7 ...»

[ ΕΘΝΟΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:43 π.μ. - 14/07/2009

Ποιος δεν θέλει τις πρόωρες;

Γράφει ο ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Λέγαμε χθες για τον λάθος τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν -και αντιδρούν- στη Νέα Δημοκρατία στην υπόθεση της Siemens. Εξίσου εσφαλμένα αντιδρούν και στο πρόβλημα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Από τη στιγμή που δεν ήταν στο χέρι τους να τις αποφύγουν, έπρεπε να επιλέξουν τον καταλληλότερο χρόνο για να τις κάνουν. Κι αυτός έχει ήδη περάσει. Θα μπορούσε να ήταν μετά το Πάσχα, θα μπορούσε να ήταν μαζί με τις ευρωεκλογές. «E» 14/7 ...»

[ ΕΘΝΟΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:38 π.μ. - 14/07/2009

H γνώμη του "Εθνους" : Οι προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο

ΣΕ ΝΕΑ φάση φαίνεται να έχει εισέλθει η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο το τελευταίο δεκαήμερο. Και δεν είναι μόνο πως είναι καθημερινές και έχουν υπερδιπλασιαστεί οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας. Είναι και το γεγονός ότι είναι και ποιοτικά αναβαθμισμένες, αφού πραγματοποιούνται από αεροσκάφη που είναι εξοπλισμένα και ενεργούν με τρόπο που καθιστούν πιθανή την πρόκληση «θερμού επεισοδίου», σύμφωνα με έγγραφη προειδοποίηση των ΗΠΑ προς την Αθήνα και την Αγκυρα. Μόνο που οι Αμερικανοί αποφεύγουν επιμελώς να αναφερθούν στην τουρκική προκλητικότητα. «E» 14/7 ...»

[ ΕΘΝΟΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:31 π.μ. - 14/07/2009

Του Πάνου Μαραγκού (Γελοιογραφία)

[ ΕΘΝΟΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:37 π.μ. - 14/07/2009

Τα ονόματα «έφαγαν» τον αρχηγό

Οι αποκαλύψεις των συνομιλιών δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στην κυβέρνηση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Λ. Πολίτης

Χρ. Μαρκογιαννάκης- Π. Καμμένος. Ζήτησαν και πέτυχαν την  απομάκρυνση του διοικητή της ΕΥΠ επειδή άφησε να δοθούν στη  δημοσιότητα οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες στις οποίες  αναφέρονταν τα ονόματά τους
Δέκα μέρες μετά την πρώτη- ύστερα από πολλά χρόνια- επιτυχία της ΕΥΠ, «αποκεφαλίστηκε» ο διοικητής της. Δύο υπουργοί, ο ΧρήστοςΜαρκογιαννάκης και ο Παναγιώτης Καμμένος, ζήτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνσή του επειδή άφησε να δοθούν στη δημοσιότητα οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες των κακοποιών της συμμορίας Βλαστού στις οποίες αναφέρονταν τα ονόματά τους.
συνέχεια :

Τα CD του Βλαστού αποκεφάλισαν την ΕΥΠ!

[ τα νεα ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:15 π.μ. - 14/07/2009

Υποκρισία

Κύριε Διευθυντά,

Τώρα κατάλαβα γιατί κρατούσαν τόσα χρόνια τον διοικητή της ΕΥΠ στη θέση του. Περίμεναν πρώτα να κάνει μια μεγάλη επιτυχία!

Με τιμή Νεόκοπος

[ τα νεα ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:05 π.μ. - 14/07/2009

Ανταμοιβή

Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου

gpapachristos@dolnet.gr


ΠΕΝΤΕ χρόνια και κάτι μήνες τώρα, αυτή η ΕΥΠ όλο αποτυχίες κατέγραφε στο ενεργητικό της: από τις υποκλοπές ώς τους δήθεν τρομοκράτες Πακιστανούς, και την αναβίωση της τρομοκρατίας, η πορεία της ήταν από το κακό στο χειρότερο.

Μια αλυσίδα χαμένων ευκαιριών, λαθεμένων επιλογών και ασυντόνιστων κινήσεων. Και τώρα που έκανε μια πραγματική επιτυχία αυτήν της αποκάλυψης της συμμορίας του οργανωμένου εγκλήματος- ποια ήταν η «ανταμοιβή» του διοικητή της; Καρατόμηση με συνοπτικές διαδικασίες. Ποιο ήταν το λάθος του; Δεν προνόησε να βάλει «φίλτρο», δεν λογόκρινε δηλαδή, τις συνομιλίες των μελών της συμμορίας που παραδόθηκαν στη Δικαιοσύνη, και κατέγραψε η ΕΥΠ, και στις οποίες αναφέρονταν ονόματα κυβερνητικών στελεχών. Πράγματι βαρύ έγκλημα, για μια κυβέρνηση της οποίας η τιμή και η υπόληψη μοιάζει με τρύπια κουρελού, αφού έχουν προηγηθεί τόσα και τόσα σκάνδαλα, και μια στρατιά κουμπάρων, κολλητών και φίλων του Μεγάρου Μαξίμου...

[ τα νεα ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:00 π.μ. - 14/07/2009

O δεκαλογος του διωκομενου καπνιστη! (ΚΑΛΗ ΩΡΑ)....

Περασε και ο νομος Αβραμοπουλου. Οι Δημοσιες Υπηρεσιες ηταν που ηταν αδειες το καλοκαιρι, τωρα βρισκεις υπαλληλο μονο στο μπαλκονι! Τα ειπαμε αρκετες φορες για το θεμα και ισως να γινομαι κουραστικος , αλλα αυτό που μου την δινει δεν είναι ο Νομος αυτος καθαυτος, αλλα η χαιρεκακια που βγαζουν ορισμενοι αντιπαθητικοι αντικαπνιστες. Και σιγουρα στην παρεα μας ο καθενας εχει και μερικους τετοιους. Σημερα λοιπον σας παρουσιαζω τον «Δεκαλογο του διωκομενου καπνιστη»


1. Καλοκαιρινη βραδια και η παρεα ετοιμαζεται για εξοδο. Και ενώ ψιλοβιαζεστε , τους αφηνεις να μπουν στο αυτοκινητο , και αναβεις τσιγαρο, απολαμβανοντας το επιδεικτικα , ενώ εχουν γινει μουσκεμα στον ιδρωτα περιμενοντας, και αυτό γιατι δεν θες να τους επιβαρυνεις με τον καπνο σου.


2. Το αυτοκινητο ξεκινα και ανακουφισμενοι σου ζητανε να αναψεις το αιρκοντισιον γιατι εσκασαν. Τους κανεις μια διαλεξη για τις επιπτωσεις που εχει στο περιβαλλον η χρηση αιρκοντισιον και τους αφηνεις να βραζουν.


3. Ξαφνικα χτυπα το κινητο του αντικαπνιστη που λεγαμε! Σταματας επιτοπου στην ακρη του δρομου και απειλεις πως αν όλα τα κινητα δεν απενεργοποιηθουν αμεσως θα τους αφησεις ναρθουνε με τα ποδια. Ολοι ξερουμε τι παθαινεις με την ακτινοβολια που εκπεμπουν.


4. Κολλας το αυτοκινητο πισω από την νταλικα που προπορευεται, φτυνοντας καυσαερια. Σου ζητουν να προσπερασεις, αλλα εσυ φυσικα δεν το κανεις! Καταρχην συμφωνα με τον Νομο τα καυσαερια δεν ενοχλουν και κατά δευτερον οδηγεις παντα αργα και προσεκτικα.


5. Στην εισοδο της ταβερνας ρωτας τον ιδιοκτητη: Επιτρεπεται το καπνισμα ή να παμε καπου αλλου; (φυσικα θα σου πουνε περαστε)


6. Μπαινετε επιτελους στην καλοκαιρινη ταβερνουλα και οι κοπελιες της παρεας τρεχουν να φρεσκαριστουν (ασχετο, αλλα γιατι παντα πανε δυο δυο; ) Με τοσο καυσαεριο και ιδρωτα σιγουρα χρησιμοποιουν καποιο αποσμητικο. Όταν επιστρεφουν κανεις ολοκληρη σκηνη στην κοπελια που καθεται διπλα σου για το καρκινογονο αποσμητικο της και την ανυποφορη μυρωδια του αρωματος της.


7. Την ωρα που παραγγελνετε σχολιαζεις διαρκως τα φαγητα. Τις μεταλαγμενες ντοματες, τα τηγανισμενα σε αμφιβολου ποιοτητας ημιελαιο καλαμαρακια, την αλιευμενη σε μολυσμενες θαλασσες σαρδελα, κτλ κτλ κοβοντας την ορεξη σε ολους.


8. Τρωτε στα τραπεζακια εξω και καποια στιγμη σκαει μυτη ένα ολογιομο καλοκαιρινο φεγγαρι. Αναβεις ένα τσιγαρο για να απολαυσεις την πανσεληνο και φροντιζεις ο καπνος να πηγαινει στον αντικαπνιστη της παρεας. Όταν σου κανει την παρατηρηση του υπενθυμιζεις ότι βρισκεστε εξω και του ζητας να παει να δει την πανσεληνο από την ?.κουζινα του μαγαζιου!


9. Και τελος κλεινετε την βραδια με έναν ωραιο περιπατοστην ακρη της θαλασσας. Αναμεσα στα σκουπιδια, τα μπουκαλια, και τυλιγμενοι στην μποχα που βγαζει η θαλασσα από τα λυματα των εργοστασιων .


10. Στο τελος της βραδιας πιθανοτατα ολοι να θελουν να σας σκοτωσουν. Απλα θυμιστε τους πως όλα αυτά τα χρονια που καπνιζατε στην παρεα τιποτα από όλα αυτά δεν συνεβαινε.

[ ΑΣΗΜΩΝΗΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:26 π.μ. - 14/07/2009