Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ κ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΤΡΟΙΚΑΣ;



 Είναι αλήθεια ότι η αντίσταση που κάνετε στην τρόικα, είναι μόνο για το επίδομα γάμου και για τον έναν επιπλέον μήνα  της προειδοποίησης πριν την απόλυση;
Και με αυτό το χάπι νομίζετε ότι θα χρυσώσετε τον εξευτελισμό των ανθρώπων της εργασίας  που επιχειρείτε να περάσετε με τα μέτρα;
Καλά, και οι πανανθρώπινες αξίες της αριστεράς για τις  ζωές που χάνονται  καθημερινά, για τις ζωές που μας κλέβουν που πήγαν;
Θα μπορούσατε να κάνατε αντίσταση  για να σταματήσει η άγρια ληστεία που γίνεται εις βάρος των μικρομεσαίων μισθωτών, συνταξιούχων και άνεργων, μόνο και μόνο για να μένουν άθικτοι οι αναφερόμενοι φοροφυγάδες  στις λίστες της ντροπής.  
Σαν εταίρος της κυβέρνησης θα μπορούσατε ακόμα να κάνατε αγώνα για ένα δικαιότερο φορολογικό νομοσχέδιο, για μια δικαιότερη  κοινωνική  πολιτική, κάτι που οι κυβερνητικοί σας εταίροι σκανδαλωδώς αρνούνται να κάνουν. 
Θα μπορούσατε να κάνατε αντίσταση για την Υγεία και την περίθαλψη που σήμερα  γίνεται απρόσιτη στον αδύναμο οικονομικά πολίτη, καθώς και για το κοινωνικό  κράτος που κατέρρευσε.  
Θα μπορούσατε ακόμη να κάνατε  αντίσταση για την παιδεία  που συνεχώς υποβαθμίζεται, και που σε λίγο η μόρφωση θα είναι αποκλειστικό προνόμιο των κατεχόντων, όπως ακριβώς συνέβαινε και στις παλιότερες μαύρες εποχές της φτώχιας, που φαντάζομαι ότι ζήσατε.
Καλώς αντιδράτε για τα εργασιακά όμως άλλες πιο ουσιαστικές και πιο αναγκαίες έπρεπε να είναι οι προτεραιότητες της αντίδρασης σας απέναντι στους κυνικούς και απάνθρωπους τοκογλύφους. Και πρώτη σας προτεραιότητα έπρεπε να είναι η υποβαθμισμένη  ανθρώπινη ζωή που αλέθεται σήμερα στην κρεατομηχανή του μνημονίου.
Άλλωστε όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «όταν χάνεις τα μάτια δεν κοιτάς να σώσεις τα φρύδια». Φεύγοντας λοιπόν από την Ελλάδα ο Τόμσεν και η παρέα του έπρεπε στους χαρτοφύλακες τους να έχουν τις δικές σας ενστάσεις και αντιδράσεις όχι μόνο για τα εργασιακά αλλά  και για το δημοσιονομικό βέβαια πακέτο των μέτρων που πολύ δύσκολα σήμερα θα τα αντέξει ή ήδη εξαθλιωμένη κοινωνία.
Όταν σήμερα  ο οικονομικά αδύναμος έχει πρόβλημα πρόσβασης στην υγεία, όταν σήμερα ο γονιός  αδυνατεί πλέον να σπουδάσει το παιδί του, όταν κάποιοι δεν μπορούν να διασώσουν τα  σπίτια και τις περιουσίες τους, όταν αρκετοί Έλληνες σήμερα αντιμετωπίζουν το φάσμα της πείνας, σημαίνει ότι με την εφαρμογή του μνημονίου στη χώρα υπάρχει πλέον και έλλειμμα Δημοκρατίας.
Να είναι άραγε μια από τις μεταρρυθμίσεις που ευαγγελίζονται οι τοκογλύφοι και οι ντόπιοι υποστηρικτές του μνημονίου;
Από ένα αρχηγό ενός πολιτικού κόμματος με αριστερές υποτίθεται  καταβολές, η κοινωνία θα περίμενε περισσότερη αντίσταση και λιγότερους συμβιβασμούς απέναντι στο κατάπτυστο, αποικιοκρατικό και αιματοβαμμένο  μνημόνιο.
Είδωμεν !!!
                                                                                                                                     Ger

ΥΣ : Ελπίζω να μην τολμήσετε να κοροϊδέψετε τον λαό με ένα «ΠΑΡΩΝ» αλλά να πάρετε καθαρή και υπεύθυνη στάση.
Για να χαρούμε κι εμείς διπλά που δεν θα σας δούμε στο φυγαδεύον…ελικόπτερο καταδιωκόμενο από τη οργή του φτωχού λαού.