Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Φωτορεπορτάζ από τον τόπο της δολοφονίας του Δημάρχου Παγγαίου.




































από [ press-gr.blogspot.com/ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ 7:04 μ.μ.- 31/12/2009

Δύο οι δράστες της δολοφονίας του Δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κουκούδη – Τρεις οι συλληφθέντες. Αποκαλυπτικά στοιχεία


Δύο ταμίες του Δήμου Παγγαίου είναι οι δράστες της δολοφονίας του Δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κουκούδη. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, οι δράστες χτύπησαν πολλές φορές το θύμα στο πρόσωπο και το πυροβόλησαν οκτώ φορές στο πρόσωπο. Αναλυτικά το ιστορικό της απεχθούς δολοφονίας έχει ως εξής: Οι δράστες είχαν ραντεβού με το Δήμαρχο στις παιδικές κατασκηνώσεις Περάμου προκειμένου να εξεύρουν τρόπο για να καλύψουν οικονομικό έλλειμα που υπήρχε στα ταμεία του Δήμου. Ο Δήμαρχος, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε εξεύρει τα χρήματα που αναλογούσαν στο δικό του λογαριασμό και ακούσε πιέσεις στους δύο δράστες για να καλύψουν και αυτοί τα δικά τους ελλείματα.

Οι δράστες είχαν “νοικιάσει” από ημεδαπό ένα Uzi των 9χιλ, με τη συμφωνία να του δώσουν κάποια χρήματα πριν και κάποια μετά την πράξη τους. Ο ημεδαπός συνελήφθη και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον τόπο όπου είχε κρύψει το όπλο μετά την επιστροφή του από τους δύο δράστες. Σύμφωνα με την αστυνομία ακολούθησε συμπλοκή μέσα στο αυτοκίνητο, κατά την οποία χτύπησαν τον Τριαντάφυλλο Κουκούδη στο κεφάλι και στη συνέχεια με μία ριπή από το Uzi τον σκότωσαν.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 14 κάλυκες, ενώ το θύμα φέρεται να έχει 8 σφαίρες στο σώμα του. Οι δράστες έφυγαν από το χώρο και έφτασαν μέχρι την Ελευθερούπολη για να επιστρέψουν και πάλι προκειμένου να μετακινήσουν το πτώμα από το σημείο των παιδικών κατασκηνώσεων και στη συνέχεια να το πάνε στην παραλία της “Σαρακήνας”. Φεύγοντας και πάλι, αποφάσισαν να ξαναεπιστρέψουν για να σβήσουν τα ίχνη τους από το αυτοκίνητο, όπως και έγινε.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργά το απόγευμα χθες από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και έφερε ίχνη εγκληματικής ενέργειας, καθώς ήταν επιλεκτικά σκουπισμένο στις πόρτες και στο πορτ-μπαγκάζ. Στο Δήμο Παγγαίο συνεχίζεται οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς ελεγκτές, ο οποίος έχει ήδη διαπιστώσει έλλειμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, σκοπός των δραστών ήταν να σκοτώσουν το Δήμαρχο και να “φορτώσουν” σε αυτόν το οικονομικό έλλειμα.

από [ newsblog ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ 12:47 μ.μ.- 31/12/2009

Συνελήφθη ο δολοφόνος του Δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κουκούδη


Συνελήφθη ο δολοφόνος του Δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κουκούδη. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για υπάλληλο του Δήμου. Όλο το βράδυ από τους αστυνομικού ανακρίνονταν δύο εργαζόμενοι στο Δήμο Παγγαίου, εκ των οποίων ο ένας ομολόγησε την πράξη του.

από [ troktiko.blogspot.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ 9:12 π.μ.- 31/12/2009

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Τριαντάφυλλος Κουκούδης Βρέθηκε δολοφονημένος στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του

Απέδωσε καρπούς η εντατική αναζήτηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, του εξαφανισθέντα Δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κουκούδη και κανείς δεν φανταζόταν ότι τόσο σύντομα θα υπήρχαν αποτελέσματα. Νεκρός βρέθηκε μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, με αριθμό κυκλοφορίας ΝΕΗ 4545 μάρκας AUDI-6, στην περιοχή της Νέας Περάμου, στην ακτή της Σαρακίνας.

Απέδωσε καρπούς η εντατική αναζήτηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, του εξαφανισθέντα Δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κουκούδη και κανείς δεν φανταζόταν ότι τόσο σύντομα θα υπήρχαν αποτελέσματα. Νεκρός βρέθηκε μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, με αριθμό κυκλοφορίας ΝΕΗ 4545 μάρκας AUDI-6, στην περιοχή της Νέας Περάμου, στην ακτή της Σαρακίνας. Ήταν πυροβολημένος στο μάτι και δεμένος χειροπόδαρα, ενώ το παλτό του βρέθηκε μέσα στο θάλαμο του αυτοκινήτου του. Αστυνομικός του Αστυνομικού τμήματος Ορφανού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, που πήγαινε για ψάρεμα στην περιοχή αυτή, εντόπισε και αναγνώρισε το αυτοκίνητο του Δημάρχου Παγγαίου γύρω στις οκτώ το βράδυ και ειδοποίησε την υπηρεσία του. Αμέσως αστυνομική δύναμη απέκλεισε την περιοχή και απαγόρευε την πρόσβαση στην ακτή οποιουδήποτε, μέχρι να φέρουν το κλειδί του αυτοκινήτου και να φτάσει και η σήμανση. Το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο, έξω από τον δρόμο που διασχίζει την ακτή, περίπου 20 με 30 μέτρα μακριά του. Ήταν σταματημένο πάνω σε αγριόχορτα, δίπλα σχεδόν σε μια μάντρα που υπάρχει εκεί, με πολλά τροχόσπιτα, και αυτό εξηγεί ότι το αυτοκίνητο δεν είχε εντοπιστεί από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. που είχε έρθει από το πρωί χθες από την Θεσσαλονίκη και έκανε έρευνες σε όλες αυτές τις περιοχές.Με τη θέση όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο επιβεβαιώνεται το ραντεβού που είπε στους δικούς του ότι είχε στην περιοχή της Νέας Περάμου, το βράδυ της Κυριακής . Όπως όμως πληροφορηθήκαμε αργότερα, στην ακτή της Σαρακίνας είχε ένα τροχόσπιτο και δεν αποκλείεται να το χρησιμοποιούσε περιοδικά. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν ίχνη άλλου αυτοκινήτου, με το οποίο οδηγήθηκε εκεί ο δράστης της δολοφονίας. Όταν πήραμε τις πληροφορίες αυτές χθες το βράδυ, το αυτοκίνητο δεν είχε ακόμη εξεταστεί από τους ειδικούς της Αστυνομίας και δεν γνωρίζουμε αν βρέθηκε κάποιο άλλο σημαντικό στοιχείο μέσα σ’ αυτό. Το παλτό του ωστόσο ήταν κανονικά διπλωμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, όπου ο ίδιος το είχε τακτοποιήσει νωρίτερα πριν πυροβοληθεί από τον δράστη.Τώρα βέβαια οι αστυνομικές έρευνες αλλάζουν προσανατολισμό, αφού δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με μια εξαφάνιση, αλλά με μια δολοφονία.
Νωρίτερα χθες πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δήμου Παγγαίου μια άτυπη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να ενημερωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι για τους ελέγχους που πραγματοποιούν οι ορκωτοί λογιστές στον Δήμο. Παρών στη συνεδρίαση ήταν επίσης και ο ταμίας του Δήμου, ο οποίος επιβεβαίωσε όσα είναι ο εκπρόσωπος των ορκωτών λογιστών. Συζητήθηκαν πολλά ζητήματα, αλλά κυρίως επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει ένα έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου της τάξης των 705.000 ευρώ. Η πρώτη καταβολή από τα χρήματα αυτά έγινε την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του στον Δήμο στις 1 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Κυριακή με το ποσό των 140.000 ευρώ, λόγω κάποιων οικονομικών υποχρεώσεων που είχε σε εκκρεμότητα, από την προεκλογική περίοδο. Ο ορκωτός λογιστής, δήλωσε ωστόσο, ότι δεν υπήρχε καμιά οικονομική ανωμαλία από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, επί δημαρχίας του Παράσχου Σιμούδη, που τυχόν θα σκεφτόταν κάποιος κάτι τέτοιο.

Γιώργος Γανίτης

από [ www.k-tipos.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ 8:08 π.μ.- 31/12/2009