Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ; !!!

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ...ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Συνεχίζονται προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις οι έρευνες για την τρομοκρατία που άρχισαν τα ξημερώματα με προσαγωγές και κατ’ οίκον έρευνες στην Αττική και την περιφέρεια...
Σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας, οι κινήσεις αυτές ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στο σοβαρό θέμα της τρομοκρατίας, το οποίο θα τραβήξει σε μάκρος και αναμένονται συνεχώς εξελίξεις.
Μέχρι στιγμής, ανακρίνονται στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία τουλάχιστον έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και μία ή δύο γυναίκες που θεωρούνται μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης. Στο σπίτι ενός στη Νέα Ιωνία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκαν προκηρύξεις, ιδιόχειρα σημειώματα που αφορούν κείμενα τρομοκρατικής οργάνωσης καθώς και υλικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή βομβών. Έχει ερευνηθεί ακόμα ένα σπίτι στη Γαλάζια Ακτή και άλλα σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Οι προσαγωγές δεν έχουν εξελιχθεί σε συλλήψεις, αλλά αναμένεται ότι κατά τη διάρκεια της μέρας θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης από τους αρμόδιους εισαγγελείς οι οποίοι εποπτεύουν τις έρευνες। Το υλικό που έχει κατασχεθεί συγκρίνεται με υλικό που έχει βρεθεί στους τόπους τρομοκρατικών επιθέσεων, αλλά και στους χώρους που έχουν ερευνηθεί στο πρόσφατο παρελθόν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει συσχετισμός.


ΜΠΟΣΤΑΝΙ 6:51 μμ [fimotro]

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ..



Τον ακούσατε χθες για την πολιτική που θα ακολουθήσει ; Διατυμπάνισε, πως πρέπει να φύγουν κάποιοι από τη Ν.Δ. Όχι, βέβαια, γιατί με την πολιτική τους δράση και λειτουργία έκαναν ζημιά και προκάλεσαν κακό στη χώρα και το λαό της, αλλά, άκουσον – άκουσον, επειδή, λέει, «πλήγωσαν την παράταξη» !
Τα αποδιοπομπαία στελέχη δεν κατηγορούνται για τις εγκληματικές τους πολιτικές και πρακτικές σε βάρος των συμφερόντων της χώρας, αλλά γιατί οδήγησαν τη Ν.Δ. στην ήττα και την …πλήγωσαν !
Για ποια Ελλάδα, και ποιο λαό ; Η παράταξη, η Δεξιά, είναι το σημείο αναφοράς και το παραταξιακό συμφέρον είναι, πάντα (και τώρα), πάνω απ΄ όλα !!!!
Καμαρώστε τον !!!
Αύριο θα μας πλασσαριστεί ως σωτήρας!!!
Μποστανι 11/4/2010 9:50 πμ

Φιλοδοξίες Δημάρχου πριν τον Καλλικράτη....


Ρε μπαγάσα, πες μας την αλήθεια...
δεν είναι αδυναμία δεν είναι ανικανότητα,
δεν είναι ξεχρέωμα, δεν είναι δανεικά,
απλά γουστάρεις να ξεφτυλίζεσαι, έτσι;
Από [ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ]