Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Η Π.Α.Σ.Π. ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ...

     

Η Π.Α.Σ.Π. Ξάνθης αποτελεί έναν συνδικαλιστικό φορέα που αγωνίζεται για την εξασφάλιση, την διεύρυνση και αναβάθμιση του ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και ΔΩΡΕΑΝ χαρακτήρα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, για την προάσπιση των θιγομένων φοιτητικών κεκτημένων καθώς και για την καθολική εξασφάλιση του δικαιώματος του ανθρώπου στη γνώση και την εργασία. Στα πλαίσια  των παραπάνω επιδιώξεων μας διοργανώνουμε μια διημερίδα  με επίκεντρο την Παιδεία και ομιλητές την Δευτέρα 4 Μαΐου τον επίτιμο καθηγητή του Δ.Π.Θ. Νίκο Λυγερό ενώ την Τρίτη 5 Μαΐου τον Βουλευτή  Β’ Αθηνών Ανδρέα Λοβέρδου( Κάνοντας κλικ στις παραπάνω μικρογραφίες μάθετε περισσότερες πληροφορίες)

από www.pasp-xanthis.gr

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:04 μ.μ. - 3/5/2009.

Γιατί έδωσαν το κύππελλο στο Κηπουρό....





















από epikairo-gr
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:09 μ.μ. - 3/5/2009.

Ώρα ευθύνης.


ΑΡΘΡΟ

ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

www.pasok.gr

Καλείται αύριο το Ελληνικό Κοινοβούλιο να κρίνει και να πάρει θέση.

Να κρίνει μια από τις πολλές πρόσφατες υποθέσεις κακοδιοίκησης και διαφθοράς για τις οποίες κατηγορούνται και πολιτικά πρόσωπα.

Μαζί κρίνεται και η πολιτική ζωή της χώρας. Αξιολογείται και κρίνεται από τον Ελληνικό λαό η λειτουργία των θεσμών μας. Αξιολογείται και κρίνεται η βούληση του πολιτικού κόσμου να δώσει τέλος σε παρόμοιες πρακτικές και αντιλήψεις στη διακυβέρνηση της χώρας.

Αύριο βράδυ, στην ψηφοφορία της Βουλής, δεν κρίνεται μόνο η αναγκαιότητα περαιτέρω διερεύνησης μιας υπόθεσης που αφορά σε έναν πρώην υπουργό.

Κρίνεται η βούλησή μας να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της διαφθοράς στη δημόσια ζωή, από όπου και εάν προέρχεται.

Η καταπολέμηση της διαφθοράς αποτελεί καθήκον μας.

Διότι η διαφθορά, μαζί με την πελατειακή αντίληψη άσκησης εξουσίας, γιγαντώνει τη σπατάλη του κράτους, τη λεηλασία του δημόσιου χρήματος, της περιουσίας του Ελληνικού λαού. Μόνοι ευνοημένοι είναι οι ισχυροί, οι «ημέτεροι» και η παρασιτική οικονομία.................

συνέχεια :http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/614b245d-742a-46d0-b0f9-3dd15abf0c0c 

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:40 μ.μ. - 3/5/2009.

Δηλώσεις κ. Πρωθυπουργού στο Ναύπλιο «Όποιος τολμά …»


Οι δελφίνοι σε αναμονή !!!
Κάντε κλικ στη φωτογραφία να τους δείτε

από το γρεκι 
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:19 μ.μ. - 3/5/2009.


PAVLIDI'S DEAL !...

από ΛΟΓΟΛΟΚΟΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:11 μ.μ. - 3/5/2009.

ΜΙΑ, ΑΚΟΜΑ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΠΑΤΗ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ !...


Σε πόσα ζητήματα, σημαντικά για τη χώρα και το λαό της, η κυβέρνη
ση της Ν.Δ. προχώρησε σε αποφάσεις και ενέργειες, που θίγουν τα συμφέρο
ντά μας ; Σύμφωνα με τις καταγγελίες που κατά καιρούς έχουν γίνει, σε αρκετά !...
Ένα απ΄ αυτά, είναι η πώληση του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom, η παραχώρηση σε ξένα χέρια της επιχείρησης με την μεγαλύτερη στρατηγική αξία και σημασία για την Ελλάδα.
Όταν η αντιπολίτευση κατακεραύνωνε την πώληση, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση αντέτειναν πως, τάχα, είχαν λάβει όλα τα μέτρα κι είχαν περάσει όλους εκείνους τους όρους, οι οποίοι εξασφάλιζαν τα ελληνικά συμφέροντα.

΄Ηρθε, πλέον, η ώρα για ν΄ αποκαλυφθεί μια ακόμα εξαπάτηση του λαού και της Βουλής, από τους ξεπουλητές της δημόσιας περιουσίας.

Η ευρωπαϊκή επιτροπή γνωστοποίησε στην κυβέρνηση πως οι βασικοί όροι της πώλησης του ΟΤΕ στην D.T. και ιδιαίτερα εκείνοι που είχαν προπαγανδιστεί ως οι κατοχυρώνοντες τον έλεγχο του ελληνικού δημοσίου στην πορεία της επιχείρησης, δεν είναι νόμιμοι, επειδή παραβιάζουν την κοινοτική νομοθεσία, σε 4, τουλάχιστον, σημεία !
Τα τρία απ΄ αυτά, ήταν το βαρύ πυροβολικό της νεοδημοκρατικής προπαγάνδας, προκειμένου να διασκεδάσει τους φόβους και ν΄ αντικρούσει τις καταγγελίες για το ξεπούλημα.

Ο επίτροπος Μακρίβι, με επιστολή του αμφισβητεί και βγάζει of, τη δυνατότητα του ελληνικού δημοσίου να έχει δικαίωμα βέτο, σε αποφάσεις του νέου Δ.Σ. του ΟΤΕ, όπως επίσης σημειώνει, πως αντίκειται στις κοινοτικές διατάξεις οποιοσδήποτε περιορισμός στην Deutsche Telekom στην πώληση μετοχών της του ΟΤΕ, όπως και ο όρος που λέει πως ο αγοραστής αυτών των μετοχών θα πρέπει να είναι της αρεσκείας και της έγκρισης της ελληνικής πλευράς !...

΄Εστω και με καθυστέρηση αποκαλύπτεται, περίτρανα, η απάτη της Κυβέρνησης Καραμανλή και στο θέμα του ΟΤΕ, καθώς όλα τα επιχειρήματά της – που έχουν καταγραφεί σε δηλώσεις, ομιλίες και τοποθετήσεις στη βουλή – αποδεικνύονται ψεύτικα και αβάσιμα !
από ΛΟΓΟΛΟΚΟΣ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:08 μ.μ. - 3/5/2009.

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΟΥ 1976

Με διαφορά λίγων χρόνων το σκηνικό ξαναστήνεται. Ο πανικός που προκαλούσαν τα πουλερικά επανέρχεται με μορφή χοίρων. Ο βομβαρδισμός των πολιτών με σκηνές τρόμου ξαναπαίρνει τα πρωτεία. Ομως, δεν είναι πρώτη φορά που η γρίπη των χοίρων επισκέπτεται την αμερικανική ήπειρο, όπου η σχέση πολιτικής και φαρμάκων είναι πολύ στενή. Οι πολιτικοί -και από κοντά οι δημοσιογράφοι- ξαναντύνονται με τη λευκή στολή και τη μάσκα του επιδημιολόγου για να μας ξαναμιλήσουν για την απειλή της πανδημίας γρίπης.
Μέσα σ' αυτό το κλίμα είναι καλό να μελετήσουμε τη σημαντικότερη περίπτωση πανδημίας γρίπης των χοίρων που αντιμετώπισε μέχρι σήμερα η παγκόσμια κοινότητα.
Αναφερόμαστε στην απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ το 1976 (επί προεδρίας Φορντ) να προχωρήσει σε μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού της χώρας, κάτω από το φόβο ότι εξαπλώνεται πανδημία γρίπης των χοίρων.
Η υπόθεση κατέληξε σε φιάσκο, όταν διαπιστώθηκε ότι όχι μόνο δεν υπήρξε πανδημία, αλλά και ότι οι κίνδυνοι από τον εμβολιασμό ήταν πολύ μεγαλύτεροι από την ίδια την ασθένεια...

Η συνέχεια "Ιός Κυριακής", Ελευθεροτυπία

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:59 μ.μ. - 3/5/2009.